Wanderum レビュヌ 224

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min fÞrste flaske var en fÞdselsdagsgave. Nu er Wanderum rom en fast bestanddel af mit barskab. DesvÊrre bliver flaskerne hurtigt tomme. BÃ¥de jeg og min gode ven, som hjÊlper mig med tÞmning, synes r... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter at have set flere reklamer pÃ¥ mit Facebook fee, af en mand fra Wanderum der med nÊsten sexuele undertoner smager rom af en emaljekop var jeg nÞdt til at prÞve. Har bestilt deres Aguara Edition t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Da jeg lÞb tÞr for min fÞrste flaske La Tatuana, opdagede jeg at jeg havde gjort en fejl.😳 Jeg havde pÃ¥ ingen mÃ¥de udvist rettidig omhu! For jeg kan aldrig nogensinde ikke have en flaske i skab... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er egentlig ikke ret meget til spiritus, men mega meget til outdoor, sÃ¥ jeg faldt totalt for jeres opslag pÃ¥ SoMe (fÃ¥r helt lyst til ogsÃ¥ at ryge pibe). Jeg bestilte to flasker. La Tatuana og Sh... もっず芋る

䌁業情報

1. 酒屋

圓該䌁業による蚘述

Wanderum ejes af Anders Bilgram & Morten Kirckhoff, som kender hinanden fra Eventyrernes Klub, hvor de er optaget for deres udsÊdvanlige bedrifter. Anders ejer og er masterdestiller pÃ¥ Nordisk BrÊnderi, Fjerritslev. Gennem tiden er Nordisk BrÊnderi blevet hyldet for det unikke destilleringshÃ¥ndvÊrk. Morten og Anders rejser ud sammen for at finde unikke sukkerrÞr, for at fÃ¥ dem hÞstet. Her. Bla. blev den seneste ”Sherpa Edition” til, da de kÞrte gennem det Indiske Himalaya pÃ¥ gamle Royal Enfields – i jagten pÃ¥ inspiration til nye smage. Sidenhen er det blevet til endnu flere eventyr i jagten pÃ¥ unikke sukkerÞr og noter fra hele verden, der er destilleret og proppet pÃ¥ flaske i Fjerritslev.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

224件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

Hurtig levering. rigtig god produkter de har

2026幎5月26日

Hej Michael,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄

Det glÊder os at hÞre, at leveringen var hurtig, og at du er glad for produkterne 🥃✚

Vi gÞr os umage for både at levere hurtigt og skabe romoplevelser, der er vÊrd at glÊde sig til.

Gave til min mand

Gave til min mand, som blev rigtig glad for flasken. Det er en fin rom til en god pris og med en sjov historie - sÊrligt når man er fan af nul stjerner

2026幎4月29日

Hej Sara,

Tusind tak for de 5 stjerner og den skÞnne anmeldelse! 😄

Det glÊder os virkelig at hÞre, at din mand blev glad for gaven – det er altid ekstra sÊrligt, nÃ¥r en flaske Wanderum fÃ¥r lov at vÊre en del af en god gaveoplevelse 🎁🥃

Og som fan af Nul Stjerner ved man jo, at gode historier og eventyr kun gÞr oplevelsen endnu bedre 😉✚

KÊmpe tak fordi du tog dig tid til at skrive.
Skål til jer begge!

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Godt pakket og meget lÊkker rom - aguara edition. Kommer til at bestille mere.

2026幎5月18日

Hej DocD,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse! 😄

Det glÊder os virkelig at hÞre, at bÃ¥de leveringen, indpakningen og Aguara Edition levede op til forventningerne 🥃✚

Og når du allerede skriver, at du kommer til at bestille mere, så ved vi, at vi har gjort noget rigtigt 😉

LÊÊÊkker rom.

Intet at komme efter, Aguara smager som den bliver beskrevet, skÞnt. :)

2026幎5月8日

Hej Christian,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄

“LÊÊÊÊkker rom” – den slags anmeldelser er svÊre ikke at blive i godt humÞr af 🥃✚

Det glÊder os virkelig at hÞre, at Aguara lever op til beskrivelsen og rammer lige dér, hvor den skal. Det er prÊcis det, vi hÃ¥ber pÃ¥, nÃ¥r en flaske lander hos en ny ejer. 😊

Anders & Morten

Kvalitets rom og fed historie.

Super levering. SkÞn rom. Og en fantastisk fortÊlling om destilleret spiritus!!

2026幎5月10日

Hej Mikkel,

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! 😄

Det glÊder os virkelig, at du bÃ¥de sÊtter pris pÃ¥ rommen, den hurtige levering og historien bag. For os handler det nemlig ikke kun om indholdet i flasken, men ogsÃ¥ om fortÊllingen, eventyret og de oplevelser, der fÞlger med 🥃✚

“Fantastisk fortÊlling om destilleret spiritus” – den ros betyder ekstra meget for os, da det er noget, vi lÊgger vores hjerte i.

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.

2026幎5月8日

Hej Thomas,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄
Hvis man kan opsummere oplevelsen med super hurtig levering, sÃ¥ har vi gjort noget rigtigt 🥃⚡

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

KÊmpe skål!

Hurtig levering.
Flaskerne pakket godt ind.
Rigtig god service.

2026幎4月24日

Hej A Jensen,

Tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse! 😄
Det glÊder os at hÞre, at bÃ¥de leveringen, indpakningen og servicen levede op til forventningerne 🥃✚

Vi gÞr os umage for, at flaskerne kommer sikkert og ordentligt frem – sÃ¥ det er dejligt, at det bliver bemÊrket.

Anders & Morten

Hurtig levering og et top lÊkkert

Hurtig levering og et top lÊkkert produkt

2026幎5月1日

Hej Trygve,
Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! 😄
Det glÊder os virkelig at hÞre, at bÃ¥de leveringen og produktet var helt i top 🥃✚
“Top lÊkkert produkt” – den ros tager vi meget gerne med videre 😉

Hurtig og god behandling 👍

2026幎4月27日

Hej Lars,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😄
“Hurtig og god behandling” – sådan kan vi lide det 🥃👍

Tak fordi du tog dig tid til at skrive, og kÊmpe skål herfra!

Anders & Morten

Det var super enkelt at bestille

Det var super enkelt at bestille, forsendlesen kom meget hurtigt OG rommen smager fantastisk. Hvad mere kan man forlange?

2026幎4月29日

Hej Henrik,

Tusind tak for de 5 stjerner og den skÞnne anmeldelse! 😄
Super nem bestilling, hurtig levering og fantastisk rom
 ja, sÃ¥ begynder Þnskelisten vist ogsÃ¥ at vÊre godt dÊkket ind 🥃✚😉

Det glÊder os virkelig at hÞre, at hele oplevelsen spillede for dig.

Klasse rom!

Jeg kÞbte tre flasker, som alle er rigtig spÊndende rom. Jeg synes de alle tre kan noget forskelligt, så jeg har ikke fundet min ene favorit, men jeg har klart fundet mit favorit brand.
Ordren blev pakket samme aften som jeg bestilte, og lå hurtigt klar til mig i pakkeshoppen.
Fed oplevelse selv med Êsken de var pakket i, også der fÞler man at der er kÊlet for varen.
Og endnu engang tusind tak til dig Morten, for at indfri min drÞm om beanien. Den er jeg enormt glad for!
Stort tak og på gensyn!

2026幎4月28日

Hej Marcus,

Tusind tak for de 5 stjerner og den helt fantastiske anmeldelse! 😄

Det er virkelig fedt at hÞre, at du har kastet dig ud i tre forskellige flasker – og endnu bedre, at du har fundet dit favorit brand, selvom favoritten blandt dem stadig er under overvejelse 🥃😉

Vi er ogsÃ¥ glade for, at du lagde mÊrke til bÃ¥de indpakningen og den hurtige hÃ¥ndtering – det er lige prÊcis de smÃ¥ detaljer, vi gÞr os umage med ✹

Jeg er isÊr glad for at hÞre, at beanie-drÞmmen gik i opfyldelse 😄

Tusind tak for de varme ord – vi glÊder os til at have dig med videre pÃ¥ rejsen!
KÊmpe skål og på gensyn!

Mums

Fantastisk rom🀩

2026幎3月27日

Hej Alex,

“Mums” og “fantastisk rom” – sÃ¥ bliver det vist ikke meget bedre 🥃✚

Hej Anders & Morten.

Hej Anders & Morten.
Tak for fÞrst rigtig god og hurtig levering.
Fantastisk god rom 👍
Jeg er blevet super glad for koppen der fÞlger med, syntes at det giver noget 😎
GlÊder mig til at ha den med på vores nÊste tur.

Alt i alt, fantastisk opleveles. 5 stjerner herfra 👍

2026幎4月18日

Hej Martin,

Tusind tak for de 5 stjerner og den skÞnne anmeldelse! 😄
Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at bÃ¥de levering, rom og oplevelsen har spillet hele vejen igennem 🥃✚

Og hvor er det fedt, at du blev glad for koppen – den gÞr altsÃ¥ lige noget ekstra, isÊr nÃ¥r den kommer med pÃ¥ tur 😎

Vi håber, den får masser af gode oplevelser med på jeres nÊste eventyr!

KÊmpe skål og tak fordi du tog dig tid til at skrive.
Anders & Morten

Fantastisk lÊkker drik samt hurtig og ukompliceret levering.

Jeg fik endelig taget mod til at bestille en flaske og jeg mÃ¥ indrÞmme at det er noget af det bedste jeg har smagt og min kÊre nabo blev meget imponeret 👍.
NÊste gang kommer der flere flasker på bestillingen.

2026幎4月14日

Hej Thomas,

Tusind tak for de 5 stjerner og den fantastiske anmeldelse! 😄
Det glÊder os virkelig, at du endelig tog springet – og endnu bedre, at bÃ¥de du og naboen blev imponerede 🥃👍

“NÊste gang flere flasker” – det lyder som en rigtig god plan 😉

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
KÊmpe skål og på gensyn!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。