Min første flaske var en fødselsdagsgave. Nu er Wanderum rom en fast bestanddel af mit barskab. Desværre bliver flaskerne hurtigt tomme. Både jeg og min gode ven, som hjælper mig med tømning, synes r... もっと見る
企業が回答しました
Efter at have set flere reklamer på mit Facebook fee, af en mand fra Wanderum der med næsten sexuele undertoner smager rom af en emaljekop var jeg nødt til at prøve. Har bestilt deres Aguara Edition t... もっと見る
企業が回答しました
Da jeg løb tør for min første flaske La Tatuana, opdagede jeg at jeg havde gjort en fejl.😳 Jeg havde på ingen måde udvist rettidig omhu! For jeg kan aldrig nogensinde ikke have en flaske i skab... もっと見る
企業が回答しました
Jeg er egentlig ikke ret meget til spiritus, men mega meget til outdoor, så jeg faldt totalt for jeres opslag på SoMe (får helt lyst til også at ryge pibe). Jeg bestilte to flasker. La Tatuana og Sh... もっと見る
企業が回答しました
Wanderum ejes af Anders Bilgram & Morten Kirckhoff, som kender hinanden fra Eventyrernes Klub, hvor de er optaget for deres udsædvanlige bedrifter. Anders ejer og er masterdestiller på Nordisk Brænderi, Fjerritslev. Gennem tiden er Nordisk Brænderi blevet hyldet for det unikke destilleringshåndværk. Morten og Anders rejser ud sammen for at finde unikke sukkerrør, for at få dem høstet. Her. Bla. blev den seneste ”Sherpa Edition” til, da de kørte gennem det Indiske Himalaya på gamle Royal Enfields – i jagten på inspiration til nye smage. Sidenhen er det blevet til endnu flere eventyr i jagten på unikke sukkerør og noter fra hele verden, der er destilleret og proppet på flaske i Fjerritslev.
Kong Georgsvej 19, 2000, Frederiksberg, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God information igennem hele forløbet fra køb til levering.
Købte La Tatuana og Aguara de smager fantastisk på hver deres måde.
De bedste anbefalinger herfra.

Wanderum からの回答
Det bliver et langvarigt venskab den er godtnok god.

Wanderum からの回答
God oplevelse, fra de spænende og humoristiske indslag på Facebook og Istagram, til selve bestillingen som bare fungerer.
Hurtig og effektiv levering.
Dejligt med den gode Rom-kop til bålet, grillen eller bare foran brændeovnen med god rom i.

Wanderum からの回答
Det er nok den bedste rom jeg har smagt ever, så godt destilleret drenge 😋 Samt fantastisk hurtig levering!

Wanderum からの回答
Det var en rigtig god oplevelse og handle ind hos jer må jeg sige, det gik vældig godt må jeg sige. Og sikke en rigtig fantastisk god flaske Rom også. Den smager sørme godt. Tak for det.

Nem bestilling
Lækker smækker rom, har aldrig drukket rom før, tænkte det måtte jeg lære og nyder den dejlig smag 😎
Derfor 5 store herfra

Wanderum からの回答
Hurtig forsendelse og, ikke mindst, en rigtig god rom.
Jeg har samlet på rom i mange år, og har fået smagt rigtig mange forskellige fra hele Karibien og Mellemamerika.
Jeg købte "La Tatuana" og må sige, at det er én af de bedste rom jeg har smagt. Så stor anbefaling herfra!

Wanderum からの回答
En aldeles velafbalanceret fyldig, rund sødmefuld rom, som har den blideste blødeste og varme eftersmag.
Jeg Ælsker den🥰🥰

Wanderum からの回答
Fantastisk god Rom, ikke den billigste men helt sikkert en af de bedste, og så hænger det jo fint sammen. Hurtig expedition

Wanderum からの回答
Anders og Morten er 2 gæve gutter, der med deres passion for eventyr har rejst rundt i verden, for at give os den ultimative oplevelse ved at smage rom af høj kvalitet.
Samtidig er der bare hurtig levering fra dag til dag.
Til slut forkæler de os med at sende en WANDERUM emaljekop med gratis.
Tak til Anders og Morten for denne WANDERUM EVENTYRLIGE SMAGSOPLEVELSE❤️❤️❤️
Glæder os til den næste WANDERUM, der skulle være på vej🥰😍

Wanderum からの回答
Hurtig service og forsendelse.
Fantastisk rom hvor flaske dog er for lille. Eller den bliver i hvert fald tom for hurtig.
De smager godt. Det eneste jeg mangler er at de sidste kommer tilbage på hylderne så man kan købe dem.

Wanderum からの回答
La Tatuana, den søde edition! En udsøgt fornøjelse.
Ordreafgivelse og levering forløb som forventet.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。