Det Àr bra, men skulle höja betyget till 5 stjÀrnor om det vore qwerty-tangentbordet pÃ¥ displayen. Jag tycker att borstarna inte tar riktigt överallt. Jag har en Toyota Verso, dÀr bakrutans sido... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
AnlÀggningen i Landskrona fungerar utan problem men i Eslöv Àr samma strul som det har varit Ànda sen ni öppnade dÀr touchen pÃ¥ skÀrmarna Àr vÀrdelösa samt kamerorna kan inte lÀsa av regplÃ¥ten inget b... ãã£ãšèŠã
SjÀlva tvÀttprogrammen Àr bra, men pÃ¥ senare tid har tvÀtthallarna varit ur funktion flera gÃ¥nger nÀr jag har velat anvÀnda dem. Inte sÃ¥ kul nÀr man har betalat mÃ¥nadsavgiften. GÀller tvÀtten i Ãrebro... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kameran kunde inte lÀsa av mitt bilnummer och fick ett meddelande om extra debitering. Förklarade misstaget med att förvÀxla sista siffran och kundtjÀnsten såg till att jag inte blev debiterad.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövÀnliga biltvÀttar till marknadens bÀsta priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sÀllan. Den första tvÀtthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. NorrmÀnnen fick lÀra kÀnna Wash World i början av 2020 nÀr vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa âobegrÀnsad biltvÀttâ, betala frÃ¥n bilen och automatisk nummerskyltsavlÀsning. I slutet av 2020 introducerade vi TvÀtta sjÀlv pÃ¥ ett antal av vÃ¥ra anlÀggningar och vi Àr nu den största aktören pÃ¥ den kommersiella TvÀtta sjÀlv-marknaden i Danmark. Wash World har för nÀrvarande fler Àn 50 anstÀllda inom administration och drift. VÃ¥ra anlÀggningar Àr obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvÃ¥rdare som ser till att tvÀtthallarna fungerar och att vÃ¥ra anlÀggningar Àr rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som Àr öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som stÃ¥r redo vid telefonerna i hÀndelse av brÃ¥dskande problem med biltvÀtten. Wash World har ambitionen att bli ledande pÃ¥ den nordiska marknaden för biltvÀttar.
ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
DÀr Àr alltid en maskin i sönder nÀr man kommer dit ð€¬

WashWorld SE ããã®åç
Flera gånger åker till tvÀtthall, men båda två fungerar inte. Det vore bra om ni skickar ett meddelande nÀr den behöver underhållning.

WashWorld SE ããã®åç
Tycker att det fungerar bra. Dock Àr det ibland jÀtte lång kö.

WashWorld SE ããã®åç
TvÀtten gör sitt jobb men tvÀtthallen nr 2 Àr alldeles för ofta trasig tyvÀrr...
GÀller Ronneby.

WashWorld SE ããã®åç
Ingen trÀngsel och en terminal som inte går att göra fel på.

WashWorld SE ããã®åç
Efter att fågelspillning hade perforerat bilen så Àr det skönt att kunna köra in i tvÀtthallen och den blir ren.

WashWorld SE ããã®åç
Snabb och bra tvÀtt till ett bra pris! ðð

WashWorld SE ããã®åç
Alltid tillgÀnglig nÀr man behöver att tvÀtta bilen.

WashWorld SE ããã®åç
Ett mycket smidigt sÀtt att tvÀtta bilen. Enda grejen som Àr negativ Àr att det lilla utrymmet under âflÀrpenâ bak pÃ¥ bilen inte blir ren utan handpÃ¥lÀggning. Men det Àr ju inte mÃ¥nga automatiska biltvÀttar som fixar det, om ens nÃ¥gon.

Bra, billig tvÀtt.
Blir inte alltid ren
Vattnet luktar konstigt ibland
TvÀtthallarna för ofta ur funktion

WashWorld SE ããã®åç
Den Àr nÀra perfekt men översidan på
bakruta ej ok mvh kjell

WashWorld SE ããã®åç
LÀtt att komma till. Inga långa vÀntetiden. TvÀtten blev godkÀnd.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã