If i could give a score of zero i would! Please, please, PLEASE STAY CLEAR OF THESE..... if youre ordering on B&Q DONT! Or order off a next day delivery option. WE GOT LIMITED, have got nothing, lit... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köpte en tv-bÀnk som kom i 100 delar och utan monteringsanvisning. Ringde kundtjÀnst och det va inte mycket dem kunde göra. Efter timmar, lyckades jag utan monteringsanvisning skruva ihop mö... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin stol. Jag trodde dock att hela stolen skulle vara i konstlÀder, men det Àr bara i sitsen. Ryggen & runt om sits Àr i svart plast. Sitsen Àr bra stoppad & skön att sitta pÃ¥. Ryggen Àr hög sÃ¥ man f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÀr man köpt nÃ¥got som gÃ¥r sönder efter kort tid och Àr ostabilt sÃ¥ fÃ¥r man inte pengarna tillbaka utan ett presentkort sÃ¥ man Àr lÃ¥st att köpa dÀr igen... detta var ett bord och Àven om jag inte hitt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DÃ¥ligt ang lev
DÃ¥ligt ang lev
Skulle lev v 42 har då tagit sem för detta
FÃ¥r ett mail lev v 9 !!!!

Fraktskada ersatt utan problem
Fraktskada ersatt utan problem. Hillerstorps utemöbler Àr bra saker. Lite förvirring kring att fraktsedeln uppgav annat företag men det löste sig via tfn.

WeGot AB ããã®åç
Jag har ej fått mina varor
Jag har ej fått mina varor, bestÀllde dem början på september. Skickat mail utan att få svar!

Bra service
Bra service, snabb lev, problem med en bordsskiva som löstes snabbt och bra !
Trevligt bemötanden av kundtjÀnst !

Deras kundsupport Àr usel
Deras kundsupport Àr usel. NÀr man mailar dem får man endast standardsvar att de "inte hunnit svara Àn". NÀr man sen löst problemet sjÀlv hör de av sig att Àrendet Àr löst. Ja, det vet jag vÀl.

WeGot AB ããã®åç
Snabbt och enkelt att hitta en bra vara till ett bra pris.

WeGot AB ããã®åç
Hoppas nu att lev kommer som lovatâŠ
Hoppas nu att lev kommer som lovat snart.

WeGot AB ããã®åç
VÀrdelös leveranstid nÀr prylarna finnsâŠ
VÀrdelös leveranstid nÀr prylarna finns i lager. Aldrig mer!
Och nu? Jo leverans enligt bekrÀftelse: Hemleverans dagtid. Men nu ligger paketet hos ett ombud....

Har endast fått ordererkÀnnande
Har endast fått ordererkÀnnande, går inte se var min bestÀllning finns trots det står att den har sÀnts från er för snart en vecka sedan.

WeGot AB ããã®åç
DÃ¥ligt att det inte stÃ¥r att paketenâŠ
Dåligt att det inte står att paketen delas upp i två olika leveranser, aldrig mer wegot!

WeGot AB ããã®åç
Bra möbler men svÃ¥rt att returneraâŠ
Bra möbler men svårt att returnera soffan jag bestÀllt. Då ni missade att stoppa leveransen trots bekrÀftelse brev på avbetalningen

WeGot AB ããã®åç
En nÀthandel som har ett fantastisktâŠ
En nÀthandel som har ett fantastiskt stort sortiment som tål verkligen att jÀmföras med både kvalitet och priser.

Nöjd
Produkten uppfyllde förvÀntningarna och snabb leverans

WeGot AB ããã®åç
Dom skiter i sina reklamationer
Köpte en högglanslackad byrå som blev levererad i två leveranser.
Det fanns flera (minst 15) delar som har kraftiga defekter på kanterna. Ytor på lådförstycken som Àr prickiga av något. Jag har reklamerat varan med begÀran om att få returnera den och få mina pengar tillbaka , detta Àr Ca 2 veckor sedan. Först svarade dom och ringde upp. Nu skiter dom fullstÀndigt i att höra av sig , trots 4 mail dÀr jag ber dom ringa så ringer dom inte.
Totalt vÀrdelösa på att behandla reklamationer och jag uppfattar det som dom försöker koma unadn sitt ansvar, Handla aldrig något hÀr om ni Àr rÀdda om era pengar.
Jag gör en liten justering då jag idag hört från dom med löfte att hÀmta byrån i retur, kommer att uppdatera nÀr vi vet hur det slutar
Idag Àr den hÀmtad i retur en dag innan utsatt tid , återstår att se hur fort vi får tillbaka pengarna nu.
30/10 och Ànnu har vi inte fått pengarna tillbaka trots löfte om att vi skulle ha dom senast 26/10.
Handla ALDRIG hÀr det Àr mitt råd.
1,5 timme
Fick vÀnta på chaffören i 90 minuter efter att han ringde och sa att han var påvÀg.

WeGot AB ããã®åç
BestÀllning lÀtt och bra.
BestÀllning lÀtt och bra.
Leverans ej bra.
Tog ledigt från jobbet efter överenskommelse
för leverans. TyvÀrr fick inte DHL varan så jag vÀntar på nÀsta tid.

Jag har inte fÃ¥tt mina grejer Àn men ÀnâŠ
Jag har inte fått mina grejer Àn men Àn så lÀnge Àr jag nöjd.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ