Anouk gefeliciteerd, weer een klant minder. JACK gekocht maar paste niet . Dus terug gesteurd. Geld terug mooi niet , we zijn nu al een half jaar bezig zonder resultaat. Men blijft beweren dat het nie... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zeer slechte kwaliteit en service, product lijkt zo van Ali Express af te komen, retourneren onmogelijk, geven aan dat dit 25 euro kost ivm C02 uitstoot (wat natuurlijk klinkklare onzin is) en omdat... もっと見る
OPLICHTERS!! Bestel hier nooit, je krijgt kleding van zeer slechte chinese kwaliteit. Retourneren een ramp, hoge retourkosten en dan ook nog naar meerdere depots in China. Dat wordt een duur "grapje".... もっと見る
GROOTSTE OPLICHTERS. Besteld een goede smartwatch en krijg je chinese rommel opgestuurd. Terugsturen kan alleen naar China en kost €25 + verzenddoos €4. Terwijl horlige €48 kostte. Aldus veel moe... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zeer slecht
Helaas met goed vertrouwen door dit bedrijf misleid en opgelicht. De bestelde producten werden pas na 1,5 maand geleverd. Na ontevredenheid over het product en het lezen van het retour beleid, netjes een mail gestuurd met de vraag over hoe de retour procedure in zijn werking gaat. Kreeg, pas een week later, mail met of ik de set in een andere maat wilde. Ivm gestelde termijn retour, pakket alvast retour gestuurd. Zojuist mail gekregen dat ze me niet verder kunnen helpen met het retourneren, omdat daar een formulier voor ingevuld zou moeten worden. Omgedraaide wereld. Trap er niet in!
Misleiding
De online shop heeft een product geleverd die totaal niet overeenkomt met de afbeelding van de foto. Ik heb gevraagd om een gratis retourlabel, zodat ik het product terug kan sturen en mijn geld terug kan ontvangen. Daarop kreeg ik van ze de volgende oplossingen:
Optie 1: 100% tegoed in de winkel, u kunt een nieuw artikel kiezen met dezelfde bestelwaarde. (verwerkingstijd 24-72 uur)
Optie 2: 20% van het totaalbedrag terugkrijgen en je kunt het vorige artikel houden (verwerkingstijd 12-24 uur)
Waardeloze oplossing dus, want je blijft alsnog zitten met iets wat je niet hebt besteld en je bent je geld kwijt. Als reactie uitblijft zal ook ik dit kenbaar maken bij de politie.
Chinese webshop spullen
Na de bestelling kwam ik er al vrij snel achter dat de producten vanuit China worden verstuurd.
Prijzen op de bekendere Chinese handelsites zijn ongeveer 1/4. Mijn beleverde producten waren van matige kwaliteit. En pasvorm klopte ook niet.
Een onderdeel van het verdienmodel van deze shop lijkt te zijn dat je niets retour stuurt omdat dit volgens hen minimaal €25,- kost (soort van ontmoedigingsbeleid). Beetje googlen en ik zat al een stuk lager, & mogelijk kan je samen met andere 'gedupeerden' retour sturen.
Hier dezelfde ervaring als onderstaande…
Hier dezelfde ervaring als onderstaande reacties.
Toen ik aangifte heb gedaan bij de politie kreeg ik pas reactie.
Nu krijg ik wat gestuurd waarbij ik zelf de inklaringskosten moet betalen🤣🤣
Het is een merkwaardige manieren van werken. Het geld kan mij in principe gestolen worden. Maar zal het toch mooi vinden als deze verkoper nog een beboet wordt voor zijn/haar oplichting praktijken.
Niet bestellen bij deze webshop
Ik onderschrijf alles wat ik hieronder lees aan reviews. Bestelling laat op zich wachten, zeer slecht bereikbaar, er zit geen retourformulier bij de bestelling. Wanneer ik dat aanvraag krijg ik een mail met daarin alleen de vraag waarom ik wil retourneren. Daarnaast moet ik ook alle gegevens overleggen. Vervolgens geen reactie. Nu lees ik over 'restockfees' etc., dat verbaast mij niets...Ik ben stom geweest om niet de reviews te lezen alvorens iets te bestellen bij winkeltje van Anouk. De kwaliteit van de jurkjes is benedenmaats.
Bestel hier niet
Allereerst krijg je een product dat je niet hebt besteld. Daarnaast brengen ze ‘restocking fees’ in rekening, wat neerkomt op 20 euro én je moet de verzendkosten betalen. Oftewel, je krijgt maar een fractie terug van het bedrag dat je in eerste instantie hebt betaald. Daar komt nog bovenop dat ze slecht bereikbaar zijn. Kortom, bestel hier geen producten.
WAARSCHUWING!!!! medeshoppers
Beste medeshoppers, je ontvangt een product wat je niet besteld hebt. nadat je deze besteld hebt moet je 2 maanden wachten en dan ontvang je ook nog eens de verkeerde! vervolgens wil je retouren en je geld terug en dan zijn ze niet meer bereikbaar! HEEL SLECHT DUS.
Ook is hun trust pilot nep! Trap er niet in!
Trap hier niet in
Op hun website staat een beoordeling via 'trustpilot' van 4 sterren, terwijl de werkelijkheid wat anders is.
Komt uit China (Zie Ali expres, kost 8 euro daar).
Laat je niet foppen dus.
Oplichting dropshipping
Oplichting dropshipping. Hier niets kopen want het is allemaal prul van aliexpress dat ze verkopen aan een veelvoud van de echte prijs.
Wees slim, en bestel hier helemaal NIKS!
Wat een ongelooflijk slecht bedrijf is dit.
Mensen, wees verstandig en bestel hier precies NIKS!
2 maanden geleden een bestelling geplaatst. Ik heb nog steeds niks ontvangen, en ondertussen al 3 verschillende trackingnummers gekregen.
Wat een oplichters..
Hier niet bestellen! Oplichting
Op 9 juli 2023 besteld, niets gekregen tot ol heden. Wel contact gehad maar ze zeggen dat het nog onderweg is.
Het schijnt nu komende week te komen volgend de laarste mail, maar heb er geen vertrouwen in.
Hier niet bestellen!
oplichters
op voorraad maar na 2 weken niets ontvangen.
Heb ondertussen weinig vertrouwen in deze firma.
Veel reclame via social media, maar zou er zeker niet intrappen.
contact ook niet mogelijk, reageren op. 2 x per mail contact gezocht. geen telefoonnummer beschikbaar
Ga hier niet bestellen
Ga hier niet bestellen! Wat je besteld komt nooit aan. Bedrijf is niet te bereiken. Reageert nergens op.
Omgaan met teleurstelling
Helaas voor mijn dochter een ervaring, omgaan met teleurstelling.
Hoop dat de eigenaar trots is op het stelen van haar beetje kledinggeld.
Dropship flutbedrijf, alleen maar problemen mee
Helaas blijkt het een dropship flut bedrijf waar een of andere puber vast een paar euro mee verdient. Mijn advies: niks bestellen want stelt alleen maar teleur, en voor de website eigenaar -> Houd hier gewoon mee op, niemand zit te wachten op dit soort verkoopsites.
Neppe instagram shop
Neppe instagram shop. Adverteren op social media, maar wss troep uit china.
21 juni jurk besteld,zou op voorraad…
21 juni jurk besteld,zou op voorraad zijn. Diverse berichten gestuurd via mail niet bereikbaar, mail komt terug, via contact formulier reageren ze nooit. Slecht! Ik heb gevraagd om de bestelling te annuleren omdat ik geen 2 weken wil wachten op een jurk.
Ik zou niemand aanraden om hier te bestellen.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。