レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kiggede en Ford Capri 2025, og Casper var meget behagelig at snakke med og til at oplyse alt omkring bilen. Efter aftale fik vi prÞvet bilen og efterfÞlgende fandt vi en rimelig pris pÃ¥ byttebi... もっず芋る

Vi handlede bil med Oscar, en super behagelig og reel fyr. Vores tidligere bil blev taget i byt til en fair pris, der var lidt smÃ¥ting ved bilen vi kÞbte, som blev imÞdekommet, trods delte synspunkt... もっず芋る

Super fint sted at kÞbe sin bil. Fik hjÊlp fra Casper, som havde rigeligt at lave ved fÞrste visit. Men alligevel rummede at hjÊlpe og rÃ¥dgive med mit nÊste bilkÞb. Kan helt klart anbefale Casper o... もっず芋る

Jeg har handlet bil hos sÊlger Oscar, blev mÞdt med venlighed og ordentlighed. De aftaler vi havde indgÃ¥et tlf inden fremmÞde blev overholdt. Oscar havde god kendskab til bilen og modellen, han kun... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞭叀車ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

KÞb og salg af nyere brugte biler

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

184件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Super professionel sÊlger

Det var en virkelig god oplevelse at kÞbe min nye bil hos Winther biler.
Bor på sjÊlland 350 km vÊk, så havde set det lidt som en udfordring på forhånd, da jeg havde en bil som jeg gerne ville bruge som bytte bil. Efter at have set mig varm på et par biler tog jeg kontakt pr. Tlf. Og fik fat i Oscar fra Winther.
Han var helt med fra starten i min plan og vi kommunikerede på mail og tlf. gennem flere dage, fandt en fornuftigt byttepris og aftalte betingelserne.
Så jeg tog vejen til Silkeborg med krydsende fingre for at vores aftaler holdt og de biler som jeg havde kigget på levede op til mine forventninger.
Hos Winther blev jeg mÞdt af Oscar, som fra starten af var imÞdekommende og professionel. Efter en meget hyggelig time med prÞvekÞrsel og papirarbejde, kunne jeg kÞre tilbage mod SjÊlland i min nye bil. Super fedt at handle med Oscar som stod ved alt der var aftalt på distancen og som hjalp med opsÊtning og gennemgik alle funktionerne i min nye bil.
Tak for en rigtig god oplevelse med mit bilkÞb
Bh
Jakob

2023幎4月27日

Professionel service

Har oplevet en behagelig og professionel service og vejledning hele vejen igennem i mÞdet med Casper Sejr fra Winther Biler. Hurtig kommunikation med klare svar under hele kÞbsprocessen.
Carsten

2023幎1月16日

Super go service

Rigtigt go service
Vi var egentlig kun ude for at kigge pÃ¥ en BMW som vi havde set pÃ¥ deres hjemmeside men endte med at kÞbe bilen. Fantastisk modtagelse man fÃ¥r, og super venlige og flinke sÊlger . Rasmus og hans kollega Casper er super venlige og professionelle hele vejen igennem. Det var en fornÞjelse at handle ved Winther, og det bliver nok ikke den sidste. ;) vi glÊder os og hÃ¥ber at fÃ¥ lig sÃ¥ god oplevelse med bilen.👌😊
Shamila

2023幎2月24日

Kan varmt anbefales

Jeg har for nylig kÞbt en bil fra denne bilforhandler, og jeg må sige, at jeg var dybt imponeret over den professionelle service, jeg modtog fra både Rasmus og Casper. Fra det Þjeblik jeg trådte ind i bilforhandleren, blev jeg mÞdt med et varmt smil og en venlig velkomst.

Rasmus tog sig tid til at lytte til mine behov og Þnsker, og han var ekstremt tålmodig med min familie og jeg gennem hele processen.

Da jeg havde fundet den perfekte bil, arbejdede Rasmus og Casper ihÊrdigt for at sikre, at kÞbsprocessen var så glat og problemfri som muligt. De var meget gennemsigtige omkring priserne, samt bilens historik og de sÞrgede for, at jeg forstod alt, fÞr jeg traf en endelig beslutning.

Alt i alt vil jeg stÊrkt anbefale denne bilforhandler.

Rasmus og Casper er Êgte fagfolk, der går langt for at yde enestående service til deres kunder.

2023幎2月24日
自発的なレビュヌ

Super god og professionel kundeservice

Jeg har netop kÞbt ny BMW 118i hos Winther Biler og det var en sand fornÞjelse. Jeg handlede med Casper og fik meget venlig og yderst professionel vejledning. Han svarede lynhurtigt på henvendelser og leverede det han lovede.
Det er ikke sidste gang jeg handler bil hos Casper eller Winther Biler i Silkeborg.

2023幎2月19日

Hurtig og god service

KÞbte en bil hos Winther Biler i slutningen af januar. Så bilen på nettet fredag aften og Rasmus var hurtig til at svare tilbage - selv på en lÞrdag. Alt levede op til forventningerne, da jeg hentede bilen et par dage efter (bor i den anden ende af landet) og en mindre kosmetisk fejl bliver rettet efter aftale med Rasmus. Et godt og sikkert sted at handle bil - klare anbefalinger herfra.

2023幎1月30日

Jeg deler hermed min oplevelse

Jeg deler hermed min oplevelse

Jeg så en lÊkker bil på Winters hjemmeside og da jeg bor lidt lang vÊk så gik det hele online, og det hele gik meget fint. Så har jeg valgt at komme selv og hente bilen og Oscar var meget sÞd og tilbudte mig at hans kollega Kasper henter mig fra Silkeborg st.
Jeg kom ind og prÞvede bilen og underskrevet aftalen og det gik fint.
Der manglede desv. SpinkelvÊske på bilen samt gulvmåttene, men Oscar har vÊret meget venlig og tilbudt mig en service-aftale i de nÊste 4 år som en erstatning for de manglende ting og han har iÞvrigt bestilt spinkelvÊske samt måtter.
Alt i alt var det en god oplevelse og Oscar og Kasper er rigtig flinke og hjÊlpsomme.

2022幎12月27日

FANTASTISK SERVICE

Kom ind uden at vÊre helt sikker hvad jeg ville have af bil. 😳 Fik fantastisk god og Êrlig sparring med Asger - helt kanon!! Endte med at kÞre super glad derfra dagen efter i en lÊkker BMW. De bedste anbefalinger herfra.

2022幎12月14日

SeriÞs og professionel

At kÞbe bil på distancen er en udfordring. Men ikke, når bilen (VW Golf VIII) kÞbes hos Winther biler med Asger som sÊlgeren. Helt igennem professionel og seriÞs virtuel fremvisning, der gav os ro inden turen gik fra SjÊlland til Silkeborg for at hente bilen. Kan anbefales.

2022幎11月16日

Simpelthen suverÊn kundeservice.

Simpelthen suverÊn kundeservice.

Jeg får Þje på en bil gennem Bilbasen, hvor jeg så ringer ind og får kontakt til Oscar. Efter en god dialog, får vi aftalt at jeg kan komme til Silkeborg dagen efter, hvor han så i arbejdstiden selv henter mig fra Silkeborg station. Ved ankomst bliver jeg mÞdt af en meget professionel tilgang, hvor Oscar yder en meget Êrlig behagelig og venlig service. Jeg beslutter mig for at kÞbe bilen, og ender med at kÞre der fra glad og tilfreds. Det var en fornÞjelse, der varmt kan anbefales!

2022幎11月4日

SuverÊnt

Jeg har i lÞrdags handlet bil hos Winther Biler.
Jeg havde set bilen pÃ¥ Bilbasen og ringede til Winther Biler. Der fik jeg fat i Asger og det er nok den bedste service, man kan fÃ¥. Jeg bor i Cph og der er lidt langt til Silkeborg og bare kigge pÃ¥ bilen, sÃ¥ Asger lavede en gennegang pÃ¥ mobilen og sendte, han var fortalte alt hvad der godt og mindre godt. Jeg tager til Silkeborg og alt er som fortalt, uden overraskelser. 👍 De har lukket lÞrdag , men Asger kommer ind og leverer bilen og jeg kÞrer tilbage til Cph. Konge service. Tak Asger👌

2022幎10月15日
自発的なレビュヌ

Jeg har handlet bil hos sÊlger Oscar

Jeg har handlet bil hos sÊlger Oscar, blev mÞdt med venlighed og ordentlighed.
De aftaler vi havde indgået tlf inden fremmÞde blev overholdt.
Oscar havde god kendskab til bilen og modellen, han kunne svare og guide på alle spÞrgsmål.
Det Þvrige personale jeg mÞdte på stedet var alle venlige og imÞdekommende.

2022幎10月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。