Aalborg Zoo レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

...en stor byggeplads ☹ Bare en virkelig skuffende og trist oplevelse... Vi sÃ¥ flere tÞmrer og dyrepassere bag hegnet end vi sÃ¥ dyr ☹ jeg er klar over det var en varm dag, men flere bure stod to... もっず芋る

Tak for det skÞnneste besÞg hos jer I dag. Hvor er det skÞnt at se, at dyrene har plads. Vi oplevede ogsÃ¥ nogle helt fantastiske dyrepassere, som virkelig var engagerede og sÞde til at fortÊlle. En... もっず芋る

Efter at have besÞgt Aalborg zoo stod vi tilbage med en Þv-fÞlelse og en fÞlelse af, at det ikke var de 600 kr vÊrd, som vi betalte i indgangen. Vi sÃ¥ knap nok nogle dyr, da de gemte sig... もっず芋る

DÃ¥rlig service.... Jeg har aldrig modtaget den e-mail om kompensation, de henviser til(da den nok er endt i spam), og havde derfor ingen chance for at reagere inden fristen. Alligevel nÊgter de nu a... もっず芋る

䌁業情報

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Ingen dyr uden info om dette

Mine bÞrn har netop mistet en bedsteforÊlder i gÃ¥r og sÃ¥ pÃ¥ min sÞns 6 Ã¥rs fÞdselsdag og nu har de sÃ¥ lÊnge spurgt efter zoo sÃ¥ jeg gik ind pÃ¥ hjemmesiden for at tjekke Ã¥bningstider og blev pÃ¥ forsiden mÞdt af ‘jul i zoo’ - jeg har fÞr boet i Nordjylland men aldrig vidst der blev holdt jul derinde sÃ¥ klikkede videre og lÊste om det og blev endnu mere glad da jeg tÊnkte det var det perfekte tidspunkt at se dyr. Jeg klikkede ind under book billetter og betalte og da vi sÃ¥ ankommer ser vi de fÞrste tomme bure og det gÃ¥r op for mig der ikke er nogen dyr. Jeg gÃ¥r ind pÃ¥ siden igen og tÊnker at den info mÃ¥ jeg have overset - men nej - der stÃ¥r INTET om at dyrene ikke er der. Jeg sÃ¥ ikke normalprisen for zoo da man skal scrolle ned for at finde den og da jeg ikke kender normalprisen vidste jeg ikke der var pris reducering. Havde jeg vidst det var vi kommet i alm Ã¥bningstid.
SÃ¥ vi er nu kÞrt hele vejen fra Aarhus med 2 bÞrn der virkelig trÊngte til zoo men kom til en lyshave 😢
Jeg synes det er mega tarveligt ikke at skrive at dyrene ikke er ude når jeres hovedbudskab er dyr.

2020幎12月28日

Aalborg Zoo からの回答

Hej Christina. Det gÞr mig ondt at hÞre om jeres tab - og så netop på din sÞns fÞdselsdag.
Jul i Zoo er en lysoplevelse og da det jo er om aftenen hvor dyrene er gået til ro er det begrÊnset hvad man kan se af dyr. Vil man se dyr skal man helt klart komme i zoos normale åbningstid. Da der fÞr jul kom yderligere restrektioner fra regeringen vedr. covid 19, fik vi besked på at lukke alle huse af for publikum. Det betÞd at vi måtte lukke de huse hvor man kunne se dyr og vi måtte også lukke vores spisesteder og et stort telt vi havde med juleboder. Tak for dine input vedr. hjemmesiden. Vi skal evaluere Jul i Zoo meget snart og der vil jeg tage dine input med. . Det er selvfÞlgelig en skam at I har haft en anden forventning til besÞget og er blevet skuffede. SÞren

DÃ¥rlig service og anvisning

DÃ¥rlig service of anvisning
Vi vat på juletur og der var åbenbart udsolgt og vi har års koret men krÊver man åbenbart booker billet selv om man har årskort og da vi kommer dagen efter er der ikke 2 de dyr i anlÊg som vi var kommet for se... Desuden ingen vejledning om man skal gå gå om i zoo så vi endte med z7g zagga zop rundt
Kommer nÊppe igen 👎

Vi var der sÞndag om formiddag kl 11 i stedet hvor man burde kunne ha set dyrene

2020幎12月18日

Hej Kasper.
I disse coronatider har vi vÊret nÞdt til at indfÞre timeslots til Jul i Zoo, så der kun er et antal billetter til salg pr. œ time. De ter for at sikre at der ikke kommer for mange mennesker i haven. Vi har gjort alt hvad vi kunne for at kommunikere dette, men det er selvfÞlgelig en skam at budskabet ikke er nået igennem til dig. Jul i Zoo er en lysoplevelse og der er ikke så mange dyr man kan se. Hvis man kommer for at se dyr skal man komme i zoos normale åbningstid og ikke til Jul i Zoo. Vi har valgt ikke at guide folk rundt, men at lade det vÊre op til en selv i hvilken rÊkkefÞlge man tager tingene.

Hyggeligt

Min mand og jeg har årskort, ofte foregår en gå tur igennem zoo og i juletiden kommer vi efter mÞrkets frembrud og nyder de smukke lys. Vi kan altid se dyrene igen til foråret.
Vi kommer igen den. 23/12., og håber ikke der bliver lukket for mange ind.

2020幎12月12日

Alt for mange mennesker

Vi har i dag vÊret inde i Aalborg zoo. Rigtig flot julebelysning MEN nÞj for en skuffelse! ALT for mange mennesker er lukket ind, man kunne umuligt holde afstand og vi gik i en lang stor kÞ. Uden at opleve nogle dyr. Vi havde 2 bÞrn med som havde glÊdet sig i 1,5 måned til at komme ind at se dyrene. Men vi måtte kÞre skuffende der fra uden at se et eneste dyr. NÞj så skuffet de blev. Alle dyr var lukket inde uden man kunne se nogle af dem. Det burde ikke at koste fuld pris kun for at se julebelysning!

2020幎12月12日

Hej Dan
Helt overordnet vil jeg sige at tanken bag Jul i Zoo er, at det er sit eget koncept, som er bygget op omkring en jule - lysoplevelse. Vil man se dyr skal man tage i zoo i normal åbningstid og ikke til Jul i Zoo. Jul i Zoo koster 125 kr. , hvor det koster 185 kr. at komme i zoo, så det er faktisk en reduceret pris. Kan se du har vÊret her efter vi har fået besked på at lukke alle huse ned i Zoo pga. nye corona restriktioner. Det betyder selvfÞlgelig at de få dyr der kan ses til Jul i Zoo nu slet ikke kan ses. Vi er selvfÞlgelig nÞd til at rette os efter de restriktioner der kommer. Som jeg skrev indledningsvis skal du og din familie tage i Zoo indenfor normal åbningstid hvis I kommer for at se dyr. Jeg kan desvÊrre heller ikke genkende billedet af at der er for mange mennesker heroppe, men må selvfÞlgelig respektere at det er den oplevelse du har haft.

Vi var inde og se julelys i sÞndags

Vi var inde og se julelys i sÞndags, vi havde regnet med vi godt kunne holde afstand til folk nu det var udendÞrs, og havde kÞbt billet så vi havde regnet med der var taget hensyn til corona. Men det var der godt nok ikke, der var lukket alt for mange mennesker ind. Synes ikke det var pengene vÊrd, der var heller ikke nogle dyr og kigge på. Mega skuffende!!

2020幎12月1日

Hej Trine
Vi får rigtigt mange positive tilbagemeldinger på Jul i Zoo og heldigvis ikke ret mange der er skuffede som du har vÊret.
Vi har siden april mÃ¥ned arbejdet pÃ¥ at gÞre et besÞg i Aalborg Zoo til en god og tryg oplevelse. Vi har et vÊld af skilte og markeringer der minder vores gÊster om at holde afstand. Vi har kÞstyring mange steder. Vi har adgangskontrol pÃ¥ flere af vores huse, ligesom mange af husene er ensrettede for at sikre et godt flow. Vi har opstillet ikke fÊrre end 80 spritdispensere rundt om i haven. Der er pÃ¥bud om brug af mundbind sÃ¥ snart man er indendÞre. Vi har personale i gule vester der i hele Jul i Zoos Ã¥bningstid gÃ¥r rundt og hjÊlper vores gÊster med at leve op til retningslinjerne, eller stÃ¥r fast pÃ¥ steder vi har speciel fokus pÃ¥. Vi lever sÃ¥ledes i allerhÞjeste grad op til de retningslinier der kommer fra sundhedsmyndighederne. Derudover har vi i tidsintervaller til ”Jul i Zoo”, sat et begrÊnset antal billetter til salg pr. dag for netop at sikre, at der ikke kommer for mange mennesker, og at de der kommer spreder sig ud over aftenen. Det antal vi lukker ind ligger et langt stykke under det antal som sundhedsmyndighedernes retningslinjer giver mulighed for, netop for at sikre vores gÊster en god og tryg oplevelse.
Det har aldrig vÊre meningen at man skulle kunne se mange dyr til Jul i Zoo. Jul i Zoo er en lysfest. Kommer man for at se dyrene skal man komme i lÞbet af dagen indenfor zoos normale åbningstid.

jul den 27 november

hej vi tog sammen med vores bÞrnebÞrn ind i zoo i dag, det var rigtigt flot, men hvor var der mange mennesker, de var overalt og afstand var der ikke noget af, folk stod i kÞ bare for at komme videre, helt galt var det omkring legepladsen og det sted hvor det var boder ,kan det passe at de lukker så mange i disse tider hvor smitten bare stiger og stiger hvor mange var der lukket ind og så med bestil billet, man kan ikke se nogen steder hvor mange der må komme ind, hvis politiet havde set det havde de lukket det

2020幎11月28日

Super hyggelig zoo

Super hyggelig zoo, med en masse skÞnne, forskellige dyr.
Dyrene har god plads og zoo’en er meget velholdt.
Et dejligt besÞg vÊrd.
Café priserne er måske i den hÞje ende - men der er masser af gode borde-bÊnkesÊt, så man kan nyde medbragte sager.
Det er vores 2 besÞg, og vi kÞrer 3 timer for at komme dertil. Og det gÞr vi også igen nÊste gang :)

2020幎11月8日

Hej Trine
Tak for den pÊne anmeldelse - vi glÊder os til at se jer igen

Jeg vil gerne dele min erfaring med

Jeg vil gerne dele min erfaring med Aalborg Zoo. Det er ganske rigtigt, at som en rÊkke af brugerne på Trustpilot påpeger, lider flere af dyrene af plads mangel. Jeg forstår også det er noget Aalborg Zoo er opmÊrksom på, og lÞbende arbejder med. Fedt! Jeg har besluttet ikke at lade min anmeldelse trÊkke ned, når nu jeg ved dette.

Jeg har vÊret årskortholder i flere år, og er kommet her ofte. Jeg synes helt sikkert Zoo er et besÞg vÊrd. SÊrligt for dem med mindre bÞrn, er det godt. Geder, god legeplads, muligheder for grill mm.

Men det der får mig til at give Zoo 5 stjerner, er deres strategi over de seneste år -
I forår/sommer sÊson kÞrer de med Dinosaurus tema, og efterår/vinter kÞres der jule/lys show. Mega fed beslutning og investeringsstrategi! Jeg kan se en idé i, at disse investeringer kan skabe et stÞrre overskud som så kan give dyrene bedre forhold. Det gÞr jo heller ikke noget hvis Zoo går ind og laver mere PR på dette punkt. Lad os brugerne gerne vide mere om hvad I tÊnker om fremtiden for f.eks orangutangerne eller elefanterne.
Det sidste jeg vil sige var at jeg kunne gÞre mit årskort elektronisk. Rigtig god idé. Så alt i alt er Zoo bestemt et besÞg vÊrd!

2020幎10月12日

Hej Torben
Tusind tak for den gode anmeldelse. Vi er rigtigt glade for du kan lide den retning vi har valgt. Som du er inde på er det jo en investeringsstrategi, som gerne skulle gÞre at vi skulle få bedre muligheder for at udvikle vores produkt og forbedre forholdene for både dyr og gÊster. Orangutang arbejder vi lige på nu at skaffe midler til forbedring af deres forhold, så det håber vi lykkes ret snart. Elefanter er som du måske ved ikke skrevet ind i vores Masterplan, så med mindre vi får mulighed for at give dem vÊsentligt bedre forhold end de har i dag, er elefanter ikke en del af dyrebestanden fremover. Det er helt klar de 2 dyrearter vi også selv mener har brug for bedre forhold og som sagt arbejder vi på det.

Lidt trist oplevelse

Lidt trist oplevelse. Det eneste positive var at se girafferne på savannen, resten var deprimerende. Meget få dyr at kigge på, én chimpanse, én orangutang, et Tropehus nÊsten tom for dyr, fuglevoliéren tom, fÞr i tiden var der et dusin af fuglearter. I det hele taget giver haven et indtryk af at vÊre trÊt, så der trÊnges til en opstramning.

2020幎9月2日

Aalborg Zoo からの回答

Jeg er selvfÞlgelig ked af du synes Aalborg Zoo er en lidt trist oplevelse. Vi har de sidste år fornyet rigtigt mange anlÊg heroppe. Sidste år vores sydamerikanske Pampas og en bro ud over savannen og året fÞr fik vi nyt gennemgangs kÊnguruanlÊg og nyt anlÊg til flamingo. Lige for god ordens skyld har vi 3 orangutanger, vi har en flok på 5 chimpanser og 10 forskellige fuglearter i volieren. Tropehuset er det område hvor vi har allerflest arter, men der har du ret I at der er et par anlÊg der er under ombygning, så det kan virke tomt.

Jeg besÞgte Aalborg zoo for min yngste

Jeg besÞgte Aalborg zoo for min yngste dreng skyld. Det er bare slet ikke optimalt med plads til dyrene. De får mad, behandlet godt. Men deres plads er under alt kritik. Elefanter og aber, puha hvor er det trist at se. Spar mig for en lang forklaring om at dyr ikke behÞver plads så lÊnge maden bliver serveret. TÊnk sig det er Danmark 2020.

2020幎8月19日

Hej Louise.
Vi er en mindre byzoo og er på den måde begrÊnset af plads. Vi har idag 120 forskellige dyrearter. Det er et tal der er faldet gennem de sidste mange år. Vi får fÊrre og fÊrre arter som vi så kan tilbyde bedre og bedre forhold. Elefanter er jeg faktisk enig med dig i er en udfordring for os. Vi har nogle dyrepassere som gÞr alt hvad de kan for at berige elefanternes hverdag, men i erkendelse af at vi som byzoo ikke skal have elefanter, er de ikke skrevet ind i vores Masterplan og vi arbejder allerede nu på en finde en god lÞsning for både vores elefanter og os. Orangutang er også et af de dyr vi rigtigt gerne vil forbedre forholdene for og heldigvis sidder vi lige nu med planer for at forbedre deres udeanlÊg og regner med at det er klar til foråret nÊste år. jeg er helt enig med dig i at det ikke er nok bare at servere mad for dyr og så regne med de har det godt. Der skal masser af aktiveringsmuligheder tÊnkes ind i anlÊggene. der kan vÊre specielle behov man skal tÊnke på alt efter hvilken dyreart det handler om og så er plads selvfÞlgelig også et aspekt man skal overveje. Jeg kÞber dog ikke helt prÊmissen om at plads er det altafgÞrende for dyres trivsel. Vi mennesker har en tendens til at tage udgangspunkt i vores egne behov og for os er plads og frihed jo helt centrale ting, men om det nÞdvendigvis er det samme for dyr synes jeg er en diskussion vÊrd. Der kan selvfÞlgelig vÊre så lidt plads at man ikke kan opfylde et dyrs behov, men jeg vil til enhver tid foretrÊkke en mindre område med masser af muligheder til vores dyr, frem for et stort område uden muligheder. At du ligefrem er rystet over at den slags finder sted i 2020 kan jeg faktisk ikke fÞlge dig i. Vi er medlem af den danske Zooforening DAZA, vi er medlem af EAZA som er den europÊiske zooforening og WAZA som er vores verdensorganisation. Der stilles en rÊkke krav for at man kan blive medlem af disse foreninger og ligesom de andre stÞrre danske zoologiske haver lever vi fuldt op til de krav - også hvad plads til dyr og udformning af anlÊg angår.

Cirkus elefanter har bedre forhold end deres

Alt for lidt plads både til folk og dyr, det var godt nok de mest sÞrgelige forhold for elefanter jeg har set i Danmark, det er uforsvarligt at have så store dyr på så lidt plads, og de har ikke engang nogle ting til at aktiver dem ingen bolde eller friske grene kun nogle store sten placeret strategiske så elefanterne ikke kan lÞbe og bevÊge sig ordentlig

2020幎8月4日
自発的なレビュヌ

I skriver i har taget forholdsregler

I skriver i har taget forholdsregler ift. covid-19, er godt nok spÊndt på hvad i mener med forholdsregler? Der var ingen!!! Den ene legeplads vare fyldt med bÞrn, hvor forÊldre var nÞdt til at hjÊlpe bÞrn ud af et legetårn da der var så mange at de sad fast? Ved jeres dvÊrg flodhest skal man rÞre ved nogle plastik lameller som i hÞj grad minder om noget til et slagteri, hvordan i verden er det covid-19 sikret? Folk sprittede ikke af, håndsprit var tÞmt flere steder! Og nårhh ja! Hvor mange mennesker var der inde som Max belastning igår, D.22/7-2020? I talte ikke en skid! For de 2 piger der sad ved skrÊnten kunne ikke vÊre mere ligeglade om så alke dyr var stukket af!

Apropros dyrene! Hold kÊft nogen sÞlle forhold! Hvis dyr går i cirkler er det tegne på mistrivsel og kedsomhed! Samme som synlige ribben ved nogle dyr er tegn på sult! Har det sår dårligt med jeg har stÞttet denne omgang dyreplageri med 4 billetter! Håber dog noget går til dyrene!! Kan kun råde folk til at besÞge Givskud efter et besÞg ved jer! Så de kan se at ordnede forhold for dyr skaber anderledes dyr! Fy for sÞren! Og nej det er ikke min lille mening mod mange positive! Inde ved jeres myreslugere og dovendyr, svinede folk jeres zoo og dyrenes forhold til! Ps der stod op til 30-40 mennesker derinde!!

Fy for sÞren!!!

2020幎7月23日

Hej Mikkel
At du ikke mener vi tager forbehold for Covid19 kan jeg ikke på nogen måde genkende. Vi lever selvfÞlgelig 100% op til alle de krav der er sat til os for vi kan åbne. Der er sat et hav af skilte og markeringer op. Vi har 80 steder i haven man kan afspritte sine hÊnder. Vi har ensrettet flere af vores huse og aflyst alle fodringer og speaks hvor folk kan samles. Vi har ansat personale der konstant går rundt med en afspritningskanon og afspritter håndtag, borde, bÊnke, formidlingsting som dem du nÊvner ved dvÊrgflodhest så, jeg bliver faktisk helt i tvivl om det er Aalborg Zoo du har besÞgt.
Vi laver flere tusinde brugerundersÞgelser heroppe hvert år, så vi ret prÊcist ved hvor vores gÊster synes vi er gode og hvor vi kan blive bedre. De bliver blandt andet spurgt ind til dyrene og der er ikke noget der tyder på at ret mange af vores gÊster deler din opfattelse, så når du påstår det er det simpelthen faktuelt forkert.
At vores dyr mistrives og er afmagrede kan jeg heller ikke på nogen måde genkende. Vi har egen dyrlÊge ansat i samarbejde med Aalborg Universitet, som er her 4 dage om ugen og underviser på universitetet 1 dag. Dyrepasserne udarbejder i samarbejde med dyrlÊgen og vores zoolog foderplaner for hvert enkelt dyr, så vi sikrer at de får lige prÊcis det de skal have. Jeg er nÞdt til at respektere at du har det syn på dyr i fangenskab du har og kan fint forstå at Aalborg Zoo så ikke er noget for dig.

Ingen plads fil dyrerne

SvÊrt at overholde afstand når der var ubegrÊnset adgang inde i de mindre arealer.
Og det er godt nok ikke rart at se på så lidt plads nogle af dyrerne har. IsÊr orangutangerne indenfor på det flisegulv...og elefanterne inde er hver deres lille run med bare en hÞ-hÊk. Hvis dyr skal vÊre i fangenskab skal de have plads!!!

2020幎7月22日

Hej Jannie.
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vi har haft mange gÊster inde i denne sommer, men synes aldrig der har vÊret så mange at man ikke kunne hold afstand.
Elefant og orangutang er faktisk de 2 dyrearter vi lige nu har fokus på at forbedre forholdene for. Orangutang håber vi indenfor 1-2 år at kunne prÊsentere forbedrede forhold for dem. Elefanter er ikke med i vores fremtidsplaner og kommer derfor til at udgå af vores dyrebestand. Vi er alle enige om heroppe at som lille byzoo kan det vÊre svÊrt at tilfredsstille elefanters behov. Hele sommeren er elefantstalden åben så dyrene selv kan bestemme om de vil vÊre inde eller ude, så de står ikke i deres rum ret lang tid. Du nÊvner plads og det er jo en af de ting vi tit hÞrer fra vores gÊster. Plads og frihed betyder jo rigtigt meget for vi mennesker og derfor er det nemt at konkludere at så må det også vÊre meget afgÞrende for dyrs trivsel. Jeg er helt med på at dyr kan have så lidt plads at det ikke er muligt at tilfredsstille dets behov, men når det er sagt synes jeg godt man kan diskutere om plads er så vigtigt for dyr. Dyr er jo meget beregnende og trangen til at tage ud og opleve verden tror jeg ikke dyr har. Der er masser af eksempler fra naturen på dyr der opholder sig på meget lidt plads fordi de får alle deres behov opfyldt der.

Hvor var dyrene.

Hej, hvor var alle dyrene, af de få der er tilbage, de fleste er jo udstoppet. Kunne ikke finde Champanser, Bavianer, Kamelerne, og så en enkelt hanlÞve, plus en del flere, godt at det var halv pris, men burde have vÊret sat yderligere ned. Efterhånden mere en stor legeplads end zoo...

2020幎7月16日

Aalborg Zoo からの回答

Hej Willy. Kan ikke forstå du har set flere udstoppede dyr end levende :-)
Kamel har vi ikke mere men de Þvrige du nÊvner har vi stadig. Vi har fået lavet et stort genemmegangs anlÊg til kÊnguru det sted kamelerne var. Udviklingen har i mange år i zoologiske haver gået på fÊrre dyr på samme areal da dyrene jo skal have bedre og bedre forholde. Vi har idag 120 forskellige dyrearter som alle kan ses enten ude eller inde, så det undrer mig lidt du ikke har kunnet finde nogle af dem.

Pladsmangel

Jeg vil, ligesom mange andre, som har skrevet en lignende anmeldelse af Aalborg zoo, påpege pladsmanglen. Det er så trist at komme og se dyr klemt sammen på så lidt plads. De så heller ikke ud til at kunne blive aktiveret synderligt i deres indhegninger. Jeg vil ikke stÞtte Aalborg zoo i fremtiden, det er helt sikkert.

Jeg kan lÊse at i har kommenteret på andre anmeldelser, at dyrene ikke nÞdvendigvis vÊrdsÊtter meget plads ligesom vi mennesker. Men det kan vi jo ikke vide os sikre på. Og man kan da påpege, at meget plads er mere naturligt end de små indhegninger. Og en stÞrre mÊngde plads ville helt sikkert ikke skade dem, hvorimod det er mere usikkert, om de tager skade af at blive klemt sådan sammen. Derudover synes jeg også man skal bestrÊbe sig på, at aktivere dyrene på et niveau som svarer til det, de selc ville sÞrge for i det fri. Specielt når indhegningerne er så små, synes jeg aktiveringen bliver endnu vigtigere.

2020幎7月16日

CoronafÊlde

DesvÊrre en frygtelig oplevelse at vÊre i Aalborg zoo.
Alt for mange mennesker lukket ind i disse corona tider. Virkede som om Zoo kun tÊnker på at få tjent penge efter en hård tid. Det var fuldstÊndigt umuligt at holde afstand, og zoo's ansatte hjalp ikke det mindste.
BÞrnene kunne i de fleste tilfÊlde slet ikke se dyrene, på grund af menneskemylderet, og der var heller ikke plads på legepladsen. Og desuden 60 min. ventetid for at kÞbe en is.
Håber i for tjent nogen af de manglende penge ind til driften, for dyrene ser ud til at mangle det. Håber blot ikke det sÊtter folks sundhed på spil.

2020幎7月14日

Hej Ole.
Vi er selvfÞlgelig kede af du har oplevet det du har. Vi får mange tilbagemeldinger fra vores gÊster og heldigvis går langt de fleste på at man har fÞlt sig helt trygge ved at besÞge os, hvilket jo er meget vigtigt for os. Vi har hele dagen fokus på hvor mange mennesker der er i haven ad gangen og hvis vi vurderer at der er for mange lukker vi dÞrene. Det har heldigvis ikke vÊre nÞdvendigt indtil videre- Når der er mange mennesker er der pres på vores spisesteder og kioskser så der kan vÊre lÊngere kÞ end normalt, men 60 min for at kÞbe en is lyder voldsomt synes jeg.

Vi har kommet i haven gennem de sidste

Vi har kommet i haven gennem de sidste 5 år. Den er fantastisk. Men her til aften var vi meget skuffet over maden vi kÞbte. Alt for meget junkfood til bÞrnene. Der blev reklameret med grÞntsager på bÞrnenes tallerkner. 3 stykker gul peber og en kÊmpe bunke pommes fritter blev der serveret. Hvad blev der af den gode kÞdsovs I engang lavede? Vi kÞrer et andet sted hen og spiser nÊste gang.

2020幎7月12日

Hej Anne.
Dejligt at I er glade for at komme hos os, men selvfÞlgelig en skam at I ikke fÞlte at maden levede op til jeres forventninger. Vi forsÞger at ramme meget bredt med vores menu kort så der er lidt for enhver smag. Vores bÞrnemenuer indeholder både grÞntsagsstave og pommes frites men jeg vil tage en snak med vores restauratÞr så vi sikrer der er godt med grÞntsager.

SpÊndende sted.

SpÊndende sted.. Virkelig hyggeligt.

2020幎2月10日

Hej Line
Mange tak for de mange stjerner. Vi er glade for du havde et godt besÞg her.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。