Aalborg Zoo レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

...en stor byggeplads ☹ Bare en virkelig skuffende og trist oplevelse... Vi sÃ¥ flere tÞmrer og dyrepassere bag hegnet end vi sÃ¥ dyr ☹ jeg er klar over det var en varm dag, men flere bure stod to... もっず芋る

Tak for det skÞnneste besÞg hos jer I dag. Hvor er det skÞnt at se, at dyrene har plads. Vi oplevede ogsÃ¥ nogle helt fantastiske dyrepassere, som virkelig var engagerede og sÞde til at fortÊlle. En... もっず芋る

Efter at have besÞgt Aalborg zoo stod vi tilbage med en Þv-fÞlelse og en fÞlelse af, at det ikke var de 600 kr vÊrd, som vi betalte i indgangen. Vi sÃ¥ knap nok nogle dyr, da de gemte sig... もっず芋る

DÃ¥rlig service.... Jeg har aldrig modtaget den e-mail om kompensation, de henviser til(da den nok er endt i spam), og havde derfor ingen chance for at reagere inden fristen. Alligevel nÊgter de nu a... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

ALT FOR DÅRLIG BEHANDLING I BISTROEN

Jeg har sammen med mine 2 små bÞrn besÞgt Aalborg Zoo den 27.04.2014.
Personalet i Bistroen er under alt kritik!!!!! Vi blev smid ud af Bistroen pga. at jeg havde barnevogn med. IfÞlge personalet skulle jeg holde min 2 mnd gammel datter, betale for maden og så holder både min datter og maden, samt tasken, da barnevogn er ikke tillad i Bistoren
UhÞrt dårlig behandling.

Samt undrer jeg mig meget over at der er ingen ammer rum/sted/plads, men der er etableret flere rygesteder!

2014幎4月28日

Super fÞdselsdagsarrangement

Vi har for anden gang holdt en bÞrnefÞdselsdag i Aalborg Zoo, hvor der er en guide med rundt. BÞrnene fik både lov til at fodre isbjÞrnene og rÞre ved slanger og rotter. Vi havde en super sÞd og dygtig guide med rundt. Efter rundturen spiste vi medbragt mad og kage - man behÞver ikke at kÞbe den dyre fÞdselsdagsmenu...

Alt har fungeret perfekt omkring booking mv. Zoo fremsendte invitationer, som vores sÞn kunne uddele til gÊsterne, og i god tid fik vi navnet på den guide, der skulle med rundt - og hun stod klar, da vi kom. Vi kan klart anbefales at holde en bÞrnefÞdselsdag i Aalborg Zoo.

2013幎9月7日

Altid en oplevelse

Har altid nydt at komme i Aalborg Zoo. Det har vÊret en fornÞjelse vÊr gang, for såvel store som små. Der er altid mange aktiviteter og arrangementer for bÞrn og barnlige sjÊle. Det er en halvstor zoo, med mange grÞnne områder, så man kan godt sÊtte mere end bare et par timer af til besÞget. Det eneste minus der er, er prisen på mad såvel som produkter - det er lige peberet nok, mens entreen er en fair pris.

2012幎10月8日
自発的なレビュヌ

Bestilling af årskort - nÊsten som planlagt

Bestilte årskort til hele familien via deres web-butik.

Har set bedre bestillingsformularer på nettet, men det lykkedes da - inklusiv upload af billeder til de i alt fire årskort.

Får umiddelbart bekrÊftelse på min ordre via e-mail.

Min eneste anke er denne:
Når der nu er mulighed for at angive alternative leveringsadresse, og jeg udfylder denne, hvorfor bliver varen så ikke leveret til denne adresse???
Årskortene skulle vÊre en overraskelse til min kone og bÞrn, men de synes alle det var spÊndende med en tyk kuvert til mig med meget tydelig afsender fra Aalborg Zoo.
Selvom de ikke kendte indholdet var 80 % af overraskelsen forduftet! :-(

2011幎11月27日

DÃ¥rlig behandling i bistroen

Vi var i Aalborg Zoo her sÞndag d. 27-09-2009 var som altid hyggeligt, og det var da et kÊmpe plus med alle de ekstra ting som var sat op.

At der så kun er 3 handicapparkeringspladser, hvilket er alt for lidt men ok det ser man nemt bort fra.

Men personalet i bistroen er under alt kritik, de er arrogante, nedladende og direkte flabet.!
Vi bestiller 3 bakker pomfritter og en fransk hotdog.
Alt imens vi venter, er det tydeligt at se de laver dem efter hvad de synes er sjovt, og ikke efter hvornår man bestiller.
Da der så er gået 25 min. Og ganske mange andre kunder som har bestilt efter os og en anden familie, klager vi selvfÞlgelig.

Hvor den flabet kommentar jamen vi kan jo ikke komme dem med pomfritter ned bag i kÞen, bare fordi de ikke er fÊrdige.!

Hvor min kommentar var ”Nej det skal i da heller ikke men i skal da lave maden efter hvornÃ¥r den er bestilt, vi har bestilt 3 bakker pomfritter og en fransk hotdog. Men jeg har set de fÞrste 5-6 med nummerer efter os som har fÃ¥et burger og pomfritter sÃ¥ de er ikke fÊrdige??. Men det er ganske tydeligt at tingene laves efter hvad der er favoritten.”

Får dog ingen svar hun går bare.

Synd at Aalborg Zoo kommer til at lide under de nye forpagtere.

Så fremover står den på mad hjemmefra.!

2009幎9月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。