Aalborg Zoo レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

...en stor byggeplads ☹ Bare en virkelig skuffende og trist oplevelse... Vi sÃ¥ flere tÞmrer og dyrepassere bag hegnet end vi sÃ¥ dyr ☹ jeg er klar over det var en varm dag, men flere bure stod to... もっず芋る

Tak for det skÞnneste besÞg hos jer I dag. Hvor er det skÞnt at se, at dyrene har plads. Vi oplevede ogsÃ¥ nogle helt fantastiske dyrepassere, som virkelig var engagerede og sÞde til at fortÊlle. En... もっず芋る

Efter at have besÞgt Aalborg zoo stod vi tilbage med en Þv-fÞlelse og en fÞlelse af, at det ikke var de 600 kr vÊrd, som vi betalte i indgangen. Vi sÃ¥ knap nok nogle dyr, da de gemte sig... もっず芋る

DÃ¥rlig service.... Jeg har aldrig modtaget den e-mail om kompensation, de henviser til(da den nok er endt i spam), og havde derfor ingen chance for at reagere inden fristen. Alligevel nÊgter de nu a... もっず芋る

䌁業情報

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Hej vedkommende der lÊser dette

Hej vedkommende der lÊser dette.
Aalborg Zoologiske har plads til alle uanset kÞn og alder, mennesker i hvertfald xD. Dyrene har begrÊnset plads hvor de ser ud til at have det fantastisk. IsÊr isbjÞrnene der knap nok kan rejse sig op, tÊnker det er sundt for dem, så respekt herfra. Udover det respekterer jeg desuden valget af at lade dyrene lave maden i restauranten, det smager overraskende godt xD.

2020幎1月20日

Aalborg Zoo からの回答

Tak for de mange stjerner, men har lidt svÊrt ved at forstå hvad du mener. IsbjÞrnene har et fint og stort anlÊg under åben himmel, så det med at de knap kan rejse sig forstå jeg ikke helt hvad du mener med.

Et besÞg vÊrd

Altid en fornÞjelse at tage i Aalborg zoo. Dyrepasserne er meget venlige og har altid ville svare på spÞrgsmål. Jeg havde en engelsk veninde med, hvor vi overvÊrede rovdyr fodringen. Dyrepasseren var rigtig rar og oversatte fodrings processen på engelsk efterfÞlgende og vi fik lov til at se ind i deres kÊmpe store fryser. Meget spÊndende.

2019幎7月8日

Hej Maiken
Mange tak for de pÊne ord.

Ren Nedtur!

Ren Nedtur! Minder mest af alt om et sted i forfald og stor pengenÞd... Ukrudtet gror i stort set alle dyreindhegninger, mange bure og små glasindelukker, der fÞr rummede små dyr står tomme. Akvarier og bassiner fulde af alger, Safari-indhegningen var spÊrret af pga at der skulle vÊre overnÊttende gÊster( penge i kassen...), toiletterne virkelig ulÊkre, elendig mad til al for dyr pris. Er blevet til et cirkus hvor man udelukkende vÊgter menneskers underholdningsbehov, over dyrevelfÊrd. Hold da op, hvor er i sunket dybt! Ufattelig trist... klatrebaner hen over dyrenes bure! Kan kun sige, at i ALDRIG ser os mere. Det vil jeg simpelthen ikke stÞtte!!
Efter Zoo’s svar: jo, banen gÃ¥r ind over dyreburene. Bla EuropÊisk Los’s indhegning. Og det er jo nok jer, altsÃ¥ Zoo, der har givet tilladelse til sÃ¥dan en bane pÃ¥ jeres grund ikke?!! Men ikke uventet et svar, der absolut ikke kan se at I gÞr noget galt. At i kun gÞr det bedste, og at jeg blot har vÊret uheldig etc etc etc...... Men at vi var en hel gruppe mennesker afsted, og alle tog derfra med samme indtryk, kan ikke bortforklares. At vi absolut er fÊrdige med Aalborg Zoo. At i forsÞger at forsvare jeres forretning er kun naturligt. Det er nok ogsÃ¥ det eneste naturlige ved Aalborg Zoo.

2019幎6月16日

Hej Anne Marie
Tak fordi du tog dig tid til at skrive om os, selvom det jo ikke er en fantastisk anmeldelse. Jeg kan nok desvÊrre ikke Êndre opfattelsen af dit besÞg hos os, men der er alligevel et par ting jeg lige vil knytte en kommentar til. Ukrudt i anlÊg er noget af det vi ofte diskuterer her i Zoo. Vi mennesker foretrÊkker jo nok at se på et nyklippet og velfriseret anlÊg, men det er ikke det der er bedst for dyrene og her har vi valgt at tilgodese dyr frem for mennesker. Det er korrekt at vi har 2 dage om året hvor savannen er spÊrret af da den bruges til overnatning, så der har du vÊre lidt uheldig. Klatreparken drives jo ikke af Zoo, men af et andet firma og at banerne går ind over dyreanlÊg er ikke rigtigt. En af begynderbanerne går ind over Zoos areal, men ikke over dyreanlÊg. At vi vÊlger menneskers underholdningsbehov fremfor dyrevelfÊrd er heller ikke et billede jeg på nogen måde kan genkende. En Zoologisk Have er meget mere end dyr, men vi forsÞger ved alle de ting vi laver at tilgodese dyrenes velfÊrd så meget som muligt. Priserne i vores spisesteder er på niveau med det man finder i andre attraktioner. Vi laver masser af brugerundersÞgelser heroppe og heldigvis er langt de fleste af vores gÊster rigtigt glade for at komme her. Jeg kan godt fornemme jeg nok ikke får Êndret din holdning til os, men håber alligevel du kan bruge mine kommentarer. SÞren

Bestilte en Club Sandwich i restaurant

Bestilte en Club Sandwich i restaurant Skovbakken, det var en klam oplevelse.
Fik udleveret et stykke flutes i film, som indeholdt lidt salat, et par skiver kylling, lidt bacon og den reklamerede karry dressing var der ingen spor af.
Overdelen af fluten var våd og indholdet kÞnslÞst.
Undlod at spise overdelen.
Til prisen forventede jeg en frisklavet sandwich og ikke et trist kedeligt flute i film,

2019幎6月13日

Hej Tullia
Vores sandwich er som udgangspunkt altid frisklavede. Vi kan til store aftenarrangementer blive nÞdt lave dem på forhånd for at kunne fÞlge med. Måske er det det du har oplevet. Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. SÞren

Kedeligt og hvor er det synd mange af

Kedeligt og hvor er det synd mange af dyrene, isÊr de store har så lidt plads i meget unaturlige omgivelser.

2019幎5月31日

Hej Laila.
Vi er en mindre byzoo og kan ikke tilbyde dyrene kÊmpearealer, men jeg synes også det er end diskussion vÊrd om plads er afgÞrende for et dyrs trivsel. For vi mennesker er plads forbundet med frihed, men om dyr har det på samme måde synes jeg kan vÊre svÊrt at sige. Hvis et dyr har alle sine behov opfyldt inden for et mindre areal. vil den så have trangen til at skal ud og opleve verden. Tak fordi du tog dig tid til at skrive om os. SÞren

Vi brugte rigtig meget tid på at finde

Vi brugte rigtig meget tid på at finde et toilet. Der var ingen skilte der viste vej til toiletterne, men når vi endelig fandt det, var der masser af skilte der fortalte, at her er et toilet.
Var det muligt at gÞre skiltningen lidt bedre?

2018幎8月5日

Hej Niels
Beklager det alt for sene svar. Vi har i år sat skilte op overalt i parken som viser hen til vores toiletter, så du har haft en pointe. Håber du får mulighed for at kigge forbi og se resultatet.

Dejlig oplevelse

Var i Ålborg zoo tirsdag d. 6 februar 2018 hvor min kone og undertegnede samt 2 piger pÃ¥ henholdsvis 3 og snart 6 havde en fantastisk dag. Vi mÞdte et venligt og vidende personale som fortalte ivrigt og Êrligt omkring dyrene og diverse avlsprogrammer. IsÊr fodringen af lÞverne og dyrepasserens fortÊlling var spÊndende. Vi spiste dejligt pÃ¥ restauranten og til absolut fair priser. SelvfÞlgelig er parken ikke pÃ¥ fuld blus pga Ã¥rstiden men det forventede vi heller ikke og det Þdelagde ikke oplevelsen. Vi kan varmt anbefale en tur til Ålborg zoo ogsÃ¥ selv om man kÞrer langt som os fra Lemvig. Hele kÞreturen vÊrd. I bedste Cameron stil sÃ¥ fÃ¥r i 5 stjerner af mig. Mvh Jonas Pedersen

2018幎2月7日

Hej Jonas
Mange tak for de pÊne ord. Dejligt I havde en god tur. Jeg vi sÞrge for vores personale får din anmeldelses af se.
SÞren

her er skÞnt at komme

her er skÞnt at komme, vi har sÊsonkort

2018幎1月30日

Hej Susanne
Vi er glade for du kan lide at kommer her og dejligt du har sÊsonkort. Vi synes har har nogle spÊÞndende nyheder her i 2018 så glÊder os til at prÊsentere dem for jer. SÞren

Antallet af forskellige dyr og dyrenes

Antallet af forskellige dyr og dyrenes forhold er mindst lige så godt som i andre by-zoo, som fx KÞbenhavn. Parken har en god stÞrrelse, så man kan få bÞrn kÞrt trÊtte uden endda at se det hele; men parken er alligevel ikke stÞrre end, at man kan overskue den nemt.

Jeg ville måske ikke kÞre på tvÊrs af landet for at se lige netop denne zoo, men bor man i nÊrheden, så er årskort en fantastisk investering. Parken egner sig rigtig godt til små hurtige besÞg med 2-3 ugers mellemrum, hvor man lige ser de 5-10 vigtigste dyr, klapper gederne, tager en tur på legepladsen og så hjem igen

2017幎9月12日

Hej Jacob
Mange tak for de pÊne ord om Aalborg Zoo :-)
SÞren - Aalborg Zoo

I har en zoo som ligger i nogle smukke omgivelser, men

I har en zoo som ligger i nogle fantastiske omgivelser, men mange af jeres dyr har det elendigt. Både isbjÞrn, brunbjÞrn og lÞverne viser en stereotyp adfÊrd, når de vandrer den samme tur 200 gange på én dag. Dyrene gik fra samme sted til sted hele tiden. Når dyr begynder at vise den adfÊrd, er det både fordi deres bur OG deres aktivitetsmuligheder er for små. Det er en skam, at i ikke kan gÞre det bedre for jeres dyr, for de lider når de har den adfÊrd. Det er frygteligt at se på, så det var sidste gang jeg besÞgte Aalborg Zoo. Så vil jeg hellere kÞre til Fyn, hvor dyrene har det godt.

2017幎7月18日

Hej Thea
jeg er selvfÞlgelig nÞdt til at respektere at du har den opfattelse af det, men synes også lige jeg vil knytte en kommentar til. Jeg kan faktisk ikke genkende billedet af at så mange af vores dyr er stereotype. Jeg vil anerkende at vi har et problem med vores IsbjÞrnehan Lars, som vi forsÞger at lÞse. Jeg oplever meget sjÊldent stereotypi hos de andre dyr du nÊvner. Dyrepasserne bruger rigtigt lang tid hver eneste dag på aktivering og berigelse af dyrene. Jeg tror man skal passe på ikke at sÊtte lighedstegn mellem plads og trivsel. Vi mennesker forbinder trivsel med det at have god plads men mange dyr er jo territoriale og holder sig indenfor små områder hvis de kan få deres behov for fÞde, forplantning o.s.v opfyldt der. Håber du kan bruge mit svar

altid en fornÞjelse

dejlig zoo med mange dyr man kigge på lige nået for min dreng på 2,5år.

dog er jeres spise sted urimeligt dyrt og dårligt mad. jeg vil anbefale at man laver en madpakke eller benytter sig af grillen der er til rådighed fordi deres spise sted er ikke pengene vÊrd desvÊre.

2017幎4月16日

Hvad sker der lige?!

Jeg (+ 3 andre) besÞgte Aalborg zoo lÞrdag d. 08.04.17, og vi gÞr det aldrig igen!
Denne anmeldelse drejer sig hverken om jeres mad, betjening, årskort osv. men i stedet om det der rent faktisk er VIGTIGT, og det er dyrenes forhold. Jeg undskylder på forhånd mit sprog, men hvad sker der?!
HVORFOR skal et sÃ¥ stort dyr som elefanten, bevÊge sig rundt i SÅ lille et bur med intet andet end sand og ét trÊ? Stort set alle jeres dyr har brug for/fortjener meget stÞrre bure med spÊndende indhold, sÃ¥ deres liv kan blive bare en lille smule mere udholdeligt. VÊrst af alt var det at se jeres flamingoer!! Her har i klemt ca. 10 flamingoer ind i, nok et af de klammeste rum jeg lÊnge har set, hvor der var INTET andet end et lille bitte basin med mÞgbeskidt vand i.
Jeg ved udemÊrket godt, at i vil undskylde jer med, at jeres dyr har det fremragende og at i er ved at udvide jeres park osv. osv. men når i har valgt at hive disse dyr ud af deres vante omgivelser, så i kan tjene penge på at folk skal stå og glo på dem. Så har i godt nok også bare, at levere nogle langt bedre forhold til dem, og det burde vÊre sket den dag zoo'en åbnede!!!

2017幎4月12日

Hej Josephine.
Vi er en mindre byzoo og har 8 hektar herinde midt i byen. Det betyder selvfÞlgelig også som du er inde på at vi ikke skal have alt for pladskrÊvende dyr da vi netop ikke har et stort areal. For 25 års siden havde vi 250 dyrearter og i dag har vi 140 og kommer du igen om 20 år er vi sikkert under 100. I vores Masterplan udgår elefanter af vores dyrebestand da vi erkender at vi ikke kan give elefanter gode nok forhold med den plads vi har herinde. Så må vi have nogle fÊrre og knap så pladskrÊvende dyr. Vi skal dog selvfÞlgelig give elefanterne så gode vilkår som muligt mens de er her. Dyrepasserne bruger rigtigt lang tid hver eneste dag på at trÊne og aktivere dyrene netop for at skabe indhold og berigelse i deres hverdag. Jeg tror man skal passe på med ikke at sige at plads alene betyder noget for om dyr trives. Jeg tror mange andre ting kan spille ind også men vi mennesker har en tendens til at fokusere meget på plads, da det er vigtigt for os og derfor går vi ud fra det også er vigtigt for dyrene. Mange dyr i naturen holder sig jo indenfor små områder hvis de kan få deres behov opfyldt der, så jeg vil til enhver tid foretrÊkke et mindre område med masser af trÊning- og aktiveringsmuligheder fremfor et stort område uden nogle muligheder.Til sidst vil jeg lige nÊvne at Zoologiske Haver i dag ikke tager dyr fra naturen mere. det gjorde man jo for mange år siden. Dyrene kommer fra andre zoologiske haver og har aldrig levet i naturen. Håber du kan bruge mit svar.

Reagerer ikke på henvendelser

Jeg har fornyet mit årskort til Zoo hjemmeside. Imidlertid har jeg fortrudt og Þnsker at gÞre brug af min fortrydelsesret. Derfor skriver jeg dagen efter kÞbet til Zoo via deres kontaktformular på hjemmesiden. Da jeg efter halvanden uge ikke har hÞrt fra Zoo kontakter jeg dem telefonisk og bliver lovet at de vil ringe tilbage. Dette er imidlertid ikke sket. Jeg ser mig nu med nÞdsaget til enten at sende et anbefalet brev eller mÞde personligt op i Zoo da fristen for at fortryde snart udlÞber og Zoo ikke reagere på normale henvendelser

OPFØLGNING: Jeg er nu blevet ringet op fra Zoo og belÞbet er tilbagebetalt. Tak for det.

2016幎9月8日

Hej Jens
Jeg beklager du har oplevet ikke at kunne komme i kontakt med os. Vi har lanceret ny hjemmeside for nylig og på den er den en kontaktformular som du har brugt, men ved en fejl er den rÞget ud i intetheden. Vi blev opmÊrksomme på fejlen da jeg så din anmeldelse her på Trustpilot og fejlen er ny rettet. Beklager og håber du har fået lÞst dit problem. Hvis ikke kan du skrive direkte til mig på ss@aalborgzoo.dk så skal jeg hjÊlpe dig. SÞren

Hyggelig tur i Zoo

Hej Aalborg zoo,

Sikke en fantastisk have i har. Min familie og jeg var gÊster i haven for nyligt, og det var en fantastisk dag.
Det eneste minus må vÊre prisen og maden som måske blev beskrevet, bedre end det var.

Med venlig hilsen // Lone Rask
BrÞnderslev

2016幎9月8日

Alt for dyrt

Jeg var i zoo med kÊresten og min lille sÞn.
Vi skulle have en frokost pizza i bistroen eller hvad den hedder.
Da jeg kom op for at modtage min "frokost pizza" troede jeg de havde lavet en fejl. Jeg har betalt 50kr for en pizza på stÞrrelse med et pita brÞd. Som kan kÞbes i LiDl for 10kr. Denne frokost pizza er kun 10x10cm.
Vi betalte 140kr for en pizza og 2 små sodavand. Kan man sku ikke når man betaler for at komme ind også. Dårlig oplevelse

2016幎3月21日
自発的なレビュヌ

Nedslidt tidligere attraktion !!

Vi har besÞgt Aalborg zoo igennem flere år, ikke tidligere har vi oplevet det så nedslidt som i år...
Dårlig bemanding, indtrykket var at der kun var et par dyrepassere på arbejde, og det virkede underligt!
Vi er fÞrst i september og kun 1 kiosk ud af 4 var åben en lÞrdag ...
2 voksen og 3 bÞrn betalte vi 570,- kr for i entre, og så tillader man sig at tage 35 kr + pant for en 1/2 liter cola og hÊver ispriserne til ublu hÞjder, de skulle skamme sig !!
Dette var 4 og sidste gang vi besÞgte det loppecirkus ....

2014幎9月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。