レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

VÀskan till vÃ¥ran sulky fungerade utmÀrkt, mÃ¥nga spÀnnen men lÀttsam att spÀnna/packa ihop Snabbt svar av support angÃ¥ende tidsÀndring Bra info pÃ¥ mail om hÀmtning/lÀmning av vÀskan pÃ¥ Arlanda Ing... もっず芋る

䌁業が回答したした

ForhÃ¥ndsbestilte airshell til bilstol. Fant ut at den var for liten etter bestilling, og spurte om hjelp til Ã¥ endre ordre per mail. Fikk svar innen kort tid, pÃ¥ en lÞrdag, med oppgradering til airshe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jag anvÀnde airshells till min barnvagn som tyvÀrr blev helt förstörd trots transporterad enligt alla regler. Airshells var vÀldigt otrevliga och ville inte ersÀtta nÃ¥got alls utan hÀnvisade till hemf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi Àr sÃ¥ nöjda med hyran av Airshell till vÃ¥r första utomlandsresa med bebis. KÀndes tryggt att veta att vagnen var i sÀkert förvar under hela resan. Vi kommer definitivt anvÀnda tjÀnsten igen inför... もっず芋る

䌁業情報

1. バッグず旅行かばんの店

圓該䌁業による蚘述

Airshells offer bags protecting your stroller, car seat or bike during air travel, to make sure you get the best possible start to your holiday.

4.3

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Nemt og bekvemt som altid!

2024幎7月18日

Hej:-)
Mange tak for de venlige ord. Vi er glade for, at du er så tilfreds med Airshells😊
PÃ¥ gensyn og rigtig god sommer.

Vh
Per Ørjan

Fantastisk kundservice!

UpptÀckte att vår egen Stokke prampack hade blivit angripen av råttor kvÀllen innan avresa. Airshells ordnade ett att hyra på under 10h efter att jag kontaktat deras kundtjÀnst. Kan inte vara mer nöjd och kommer fortsÀtta att hyra av dem!

2024幎7月12日

Hej Johanna

Tusen tack för de vÀnliga orden. Vi Àr glada för, att du Àr sÃ¥ nöjd med Airshells och vill anvÀnda oss igen 😊
På återseende och trevlig sommar

VÀnlig hÀlsning
Örjan
Airshells

Alt gik som sÊdvanligt efter planen

Alt gik som sÊdvanligt efter planen hurtig udlevering af taske til klapvogn, det er ikke sidste gang😊

2024幎7月3日

KÊre Claus.

Mange tak for de venlige ord. Vi er glade for, at du er så tilfreds med Airshells og vil anvende os igen 😊 På gensyn og rigtig god sommer.

RullstolsvÀska

Perfekt vÀska transportera en rullstol i
Smidigt att hÀmta och lÀmna på flygplatsen

2024幎6月9日

KÀra Lars.

Tack så mycket för de vÀnliga orden, det Àr vi glada för.

Hoppas att vi kan hjÀlpa dig igen nÀsta gång.

VÀnliga hÀlsningar,

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Tak for lån af taske.

2024幎6月5日

KÊre Katrine.

Mange tak for den pÊne anmeldelse - vi er vÊldig glade for, at du havde en god oplevelse med Airshells.

Stor og uhandy

Vi skulle bruge airshellen til en rollator. Den vi kunne få var alt for stor og uhandy til det formål! Og desuden synes vi at oplevelsen i forbindelse med udleveringen var meget besvÊrlig.

2024幎6月2日

KÊre Jenny.

Mange tak for din feedback. Vi er kede af, at du fandt tasken for stor og udleveringsprocessen besvÊrlig. Vi undersÞger lige på den specifikke dag, om noget foregik uhensigtsmÊssigt og vender tilbage direkte til dig. Normalt fungerer vores udlevering ret fint og effektivt på tvÊrs af de 30 lufthavne, vi er tilstede i, men også vi og vores partnere begår en sjÊlden gang fejl, så vi checker lige op på denne sag.

Ønsker dig en fin dag, vi vender retur på din mail om ovenstående.

Oliver / Airshells

When you pay extra for cleaning

When you pay extra for cleaning, you expect to get a clean bag. In my case, I got a very dirty bag.

2024幎5月11日

Dear Aleksejs.

Thank you for the input and really sorry to hear that you received a dirty bag.

We are present in 30 airports across the Nordics and strive to deliver a good product in all of them, but we sincerely apologise for handing out a dirty bag to you in this case.

This is not the common experience with Airshells, and we of course hope, that you will try our service one more time, so we can show to you, that this is normally not the case.

Wish you a pleasant evening.

Best regards,
Oliver / Airshells

Kan ikke anbefale opbevaring!

Vi afhentede vores airshell i Kastrup lufthavn helt uden problemer (hvilket er den eneste grund til de får 2 stjerner) - Kastrup kunne for sin vis få 5 stjerner, der har vi ikke en finger at sÊtte.
Problemet opstår da vi har tilkÞbt opbevaring i Oslo lufthavn. Dette kan på ingen måde anbefales!
Vi afleverede den mandag d. 13/5 til en dame, som forsikrede os (efter en del tid) at hun nok skulle sÊtte den til opbevaring. Inden da havde vi brugt en del tid pÃ¥ at finde stedet den skulle afleveres og mÃ¥tte endda ringe til deres kontor, da det ikke var til at finde. Da vi sÃ¥ kom og skulle afhente den igen d. 18/5 blev vi mÞdt af intet mindre end 3 medarbejdere der lignede et stort spÞrgsmÃ¥lstegn fordi de havde ikke hÞrt om opbevaring og den stod som afsluttet i deres system. Vi havde prÊcis samme oplevelse for et halvt Ã¥r siden, men valgte at give dem en chance igen. Det forsinkede os 30 minutter i lufthavnen, med vores sÞn pÃ¥ 1,5 Ã¥r som bestemt ikke gad stÃ¥ der og “diskutere” hvorvidt vi havde en airshell hos dem eller ej. Spild af tid bÃ¥de pÃ¥ udrejsen og hjemrejsen.
Vi gider simpelthen ikke det bÞvl mere og har derfor besluttet at kÞbe en beskyttelse til nÊste gang vi rejser. Hvis opbevarings-delen havde fungeret havde vi klart valgt Airshell igen dog.
HÃ¥ber iÞvrigt ikke, at vi bliver opkrÊvet for en “ekstra leje”, da vi ikke aner om den airshell vi nu har returneret i Kastrup er den vi fik med til Oslo. Men det mÃ¥ tiden jo vise

2024幎5月18日

KÊre Louise.

Tak for beskrivelsen af oplevelsen - vi er glade for, at udleveringen hos vores medarbejder i KÞbenhavns Lufthavn gik godt, og vi beklager meget besvÊret hos vores partner i Oslo Lufthavn, da I Þnskede at opbevare tasken.

Vi har vÊret i dialog med dem samt vores medarbejder deroppe, som var på ferie netop der, og som var medvirkende til, at vores partner ikke håndterede det helt efter bogen. De er normalt rigtig gode, men vi beklager meget jeres oplevelse.

Vi sÊtter stor pris på din beskrivelse, da proceduren nu er strammet op, og vi med sikkerhed kan sige, at det ikke gentager sig i Oslo.

I vil naturligvis ikke blive opkrÊvet ekstraleje, alt er korrekt registeret i systemet, og den anden taske er kommet retur til Danmark og vel modtaget - og vi sender også en opfÞlgning direkte til jer med tak for tålmodigheden og en lille kompensation for besvÊret.

Oliver / Airshells

VÀldigt enkel och smidig service

VÀldigt enkel och smidig service, 10/10!

2024幎2月18日

KÊre Marcus.

Mange tak for venligheden - vi er glade for, at du havde en god oplevelse med Airshells.

Der kommer 49,- oveni prisen i form et

Der kommer 49,- oveni prisen i form et et 'håndteringsgebyr' når man bestiller. Når det kommer oveni prisen uanset hvad, så kan man ligeså godt skilte på forsiden med, at tingene koster 49,- kr mere end de oplyses til. Det er grÊnsende til falsk markedsfÞring.

Update: Blev ringet op af deres direktÞr/ejer (eller lign) kort efter anmeldelsen. En ret bizar samtale, som jeg sent vil glemme og som endte ud i, at han annullerede min ordre :D Men den er nok slet ikke så enestående alligevel, hvilket man får bekrÊftet, når man lÊser andre af deres dårlige anmeldelser igennem.

2024幎4月13日

Airshells からの回答

Beskeden er modtaget, og din Þnskede leje er annulleret.

Vi vil undlade at kommentere på dine ord ovenfor eller dialogen med dig men nÞjes med at bemÊrke, at du anmeldte et produkt relativt dårligt, som du endnu ikke havde prÞvet.

Vores kunder er generelt tilfredse med bÃ¥de produkterne, servicen og priserne, ligesom vi normalt har en ret fin og hÞflig dialog dem. At du gav os to stjerner og siden blot én stjerne uden rent faktisk at ha’ anvendt vores Airshells samt har behov for at skrive ovenstÃ¥ende kommentarer, mÃ¥ stÃ¥ for din egen regning.

Hilsen

Nemt og bekvemt

Smart og så nemt at afhente og aflevere. Det gÞr vi igen nÊste gang.

2024幎4月10日

KÊre Christina.

Mange tak for de venlige ord - og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen på din nÊste rejse.

Rigtig nemt og en god oplevelse

Rigtig nemt og en god oplevelse

2024幎2月25日

KÊre Stine.

Mange tak for din pÊne anmeldelse af Airshells, den er vi vÊldig glade for.

Vi håber at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang. Ha' en dejlig dag.

Oliver / Airshells

Mega nemt og god service!

Vi lejede en airshell til en autostol. Vi skulle afhente 8.30 om morgenen, men blev forsinkede. En medarbejder fra Airshells ringede til os for at vÊre sikker på at han var på kontoret når vi kom. Da vi ankom var medarbejderen meget venlig og serviceminded. Kan kun anbefale at leje en airshell. Meget nemmere end at opbevare den derhjemme!

2024幎1月26日

KÊre Emilie.

Tak for din pÊne anmeldelse af Airshells samt din anbefaling af vores produkt og service - det vÊrdsÊtter vi meget.

Jeg har givet din positive oplevelse videre til vores medarbejder i KÞbenhavns Lufthavn. Vi ser frem til forhåbentlig at servicere jer igen en anden gang.

Fantastisk service og oplevelse

Fantastisk oplevelse med Airshells og sÊrligt deres medarbejder Per, der virkelig ydede service i top klasse, da vi henvendte os i sidste Þjeblik for leje af to tasker. Vi har vÊret meget tilfredse med taskerne, som var nemme at bruge, beskyttede vores autostole og gjorde det meget nemmere at transportere rundt.
KÊmpe anbefaling og vi bruger klart Airshells igen, nÃ¥r vi skal rejse med autostol/klapvogn/etc 😊👍

2023幎11月21日

KÊre Stine.

Tak for din flotte respons på vores service og Airshells. Vi er virkelig glade for, at du fandt Pers kundeservice i så hÞj klasse.

Og vi er ligeledes stolte over, at du fandt selve produktet så anvendeligt.

Vi ser frem til at servicere jer igen en anden gang. Rigtig glÊdelig jul!

Fantastic service!

Fantastic service! Despite our midnight inquiry, a dedicated employee checking emails outside working hours ensured we got the desired airshell fast. The process was easy and straightforward. Thanks for making our journey seamless!

2023幎11月23日

Dear Sara.

Thank you very much for the kind words. We strive to provide a good customer service, and we are glad, that it was appreciated.

We hope to assist you at Airshells soon again, wish you a very nice weekend.

Best regards,

Det fungere supert

Det fungere supert . Den unge mand ved 6 tiden om morgenen i Kastrup var Mega hjÊlpsom og hÞflig . Og det var nemt at returnere også .

2023幎11月11日

Airshells からの回答

Mange tak for den pÊne anmeldelse - vi er glade for, at du havde en god oplevelse med Airshells. Dine venlige ord til vores medarbejder er givet videre.

Ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Bagage delay

We had a really great experience with airshell. Pick up was easy and when our flight did not load our stroller on the return flight, they were very helpfull in customer service. No extra fees were added even though it took several extra days to arrive.

2023幎10月29日

Dear Emma,

Thank you so much for your review. We are very happy to read that you’ve had a great experience with us overall 🀩

We are looking forward to hopefully serve you again in the future 😊

Best regards
Kenneth / Airshells

Krångel och försening vid upphÀmtning

Bokade upphÀmtning 03:30 från Arlanda, fick bekrÀftat via mail att tidpunkten gick bra.
Fick senare besked om ny tidpunkt 04:00 (vårt plan gick 05:50). Den aktuella morgonen ringer jag vid avsatt tid, får veta att han som ska lÀmna vÀskan inte ens tagit transport (buss) mot Arlanda Ànnu!?

Efter mycket krångel med kontakt (från två olika telefoner dÀr de vÀxelvis stÀngs av, kÀndes som ett scam) och total ovisshet om vÀskan kommer hinna fram, så bekostar vi ett alternativt emballage.

NÀr vi precis ska lÀmna in vår barnvagn till Specialbagage, nu har klockan hunnit bli 04:50, så kommer han som ska lÀmna vÀskan.
Vår upplevelse av denna tjÀnst blev vÀldigt negativ, utförandet kÀndes oproffesionellt och osÀkert. Dock var sjÀlva vÀskan bra, och avlÀmningen var smidig.

2023幎10月14日

Hej Eleonor.

Tack för din mail. Vi ber verkligen om ursÀkt, för din upplevelse på Arlanda. Det som hÀnde, får inte hÀnda, då vi har vÀldigt klara procedurer. Vi kontaktar medarbetaren på Arlanda, så att detta inte hÀnder igen.

Som kompensation refunderar vi sjÀlvklart er bokning. Se Àven vårt svar på din e-post.

Vi ber Ànnu en gång om ursÀkt, vi Àr dock glada för att, du tyckte att vÀskan var anvÀndbar.

Med vÀnlig hÀlsning

Jeg har 2 gange skrevet til airshell og

Jeg har 2 gange skrevet til airshell og begge gange fået utrolig hurtigt svar, inden for er par timer. FÞrste gang blev min afleveringstidspunkt forkert Êndret til afhentningstidspunkt, men det gjorde ikke noget i lufthavnen, og skrev så igen for at få rykket afhentningstidspunktet, og det blev gjort hurtigt. Super god service. Vil helt sikkert bruge det igen, på en kommende rejse.

2023幎10月19日

KÊre Heidi.

Tak for de venlige ord. Vi bestrÊber os også på at vÊre hurtige og effektive, glade for din oplevelse.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen på den nÊste rejse. God weekend.