Ajax Merchandising レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ajax thuisshirt besteld. Status is dat deze bij de logistieke partner ligt, waar geen enkel item afgeleverd wordt ivm security hack. Simpele oplossing om de bestelling te annuleren en geld terug te... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ich habe vor drei Wochen ein Trikot als Geburtstagsgeschenk für meinen Freund bestellt. Leider habe ich es bis heute noch nicht erhalten. Ich habe eine Nachricht erhalten, dass das Trikot am 01.09.... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Eind juli bij de release van het nieuwe uitshirt direct besteld via de officiële ajaxfanshop. Tot op heden (1 sep 2026) nog niks ontvangen. Al drie keer contact gehad met medewerkers van de fanshop me... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Eind juli 2 tenue’s voor mijn kinderen besteld. Speciaal thuis gebleven voor de levering. DHL zegt doodleuk zending geweigerd en wordt retour gestuurd naar Ajax. Sinds 4 augustus is deze al terug... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 14件

レビューを書く

Slechte kwaliteit van Adidas

Trainingstop besteld in de sale, na 2 weken de rits al kapot. Er word gezegd dat ik de trui terug kan sturen en weer een nieuwe kan bestellen. Goed maar de maat die ik heb besteld is er niet meer.

Helaas dan kunnen ze alleen een kortingscode geven van 20% korting. 20% korting op een (nieuwe collectie) trui van €75,00 is alsnog €60,00

Terwijl ik €22,50 heb betaald... Helaas zeer slechte Adidas kwaliteit.

2024年6月10日

Ongelooflijk slechte service

Ongelooflijk slechte service. Nog slechter dan het voetbal van Ajax.
Ajax shirt besteld voor verjaardag van mn zoon. Er staat bij dat levertijd 1-3 werkdagen is maar na een week nog helemaal niks gehoord. Geen antwoord op email. Telefonisch contact zegt:we gaan een case nummer aanmaken. Chat persoon zegt, sorry vertraging, we hebben geen idee wanneer het wordt verzonden. Maar cancellen ? Nee dat mag niet. Dit is gewoon oplichting, wel geld ontvangen maar niks opsturen.
Zelden zoiets slechts meegemaakt.

2024年4月19日

Pakket gestolen door DHL

Pakket gestolen door DHL. Handtekening vervalst en zelfs mijn naam verkeerd overgeschreven door de bezorger. Ajax fancare laat het gebeuren en zegt zonder schaamte ‘niets meer te kunnen doen’. Nog nooit zoon slechte ervaring gehad met een klantenservice en een pakketbezorging.

2024年1月26日

Vlekken op product

Ik heb een ajax-training top gekocht. Ten eerste duurde het heel lang voor het binnen was. Nu heb ik het binnen, krijg ik een vies product toegestuurd. Overal zitten vlekken, zwarte vlekken (lijkt op mascara). Helaas kan ik geen foto's toevoegen. Er zitten 6 grote zwarfe vlekken op. Kan niet in contact met ze komen, wordt niet opgenomen.

2024年2月7日

Bestelling wordt niet geleverd

Bestelling wordt niet geleverd, na herhaaldelijk contact met de klantenservice wordt er een onderzoek gestart. Je hoort niks meer, klantenservice biedt geen service of oplossing (maar hangt gewoon op). Telefonisch en per mail geen reactie. Je staat als klant machteloos.

2024年1月5日

Wat een Arrogantie van Ajax

Ajax stuurt een beker met een verkeerde spelling van de naam van mijn kleinkind. In plaats van een nieuwe beker te sturen zetten zij een onderzoek uit, hierdoor heeft mijnkleinzoon geen Kerstcadeau gekregen van ons. De bestelling was correct maar Ajax maakt een fout, wat een AROGANTIE van Ajax.
Mijn kleinzoon was erg boos dat zijn favoriete club er voor gezorgd heeft dat zijn Kerst hierdoor niet was zoals hij moest zijn

2023年12月21日
5つ星のうち1の評価

Junior T shirt te klein/ met bedrukking mag je niet meer retourneren

Echt een heel slechte ervaring gemaakt met de Ajax Fanshop customer service. Een Ajax thuis shirt Junior met bedrukking besteld (met naam van Ajax-Speler). het bleek dat de maat veel kleiner valt dan normaal. Mijn zon heeft normaal maat 122 maar maat 128, wat ik besteld had was veel te klein. Maar omdat het bedrukt is je mag het niet retourneren. Heel vervelend!

2023年11月6日

Ordered a T-shirt

Ordered a T-shirt, but was wrong size, reached out 4 times, no answer, no refund, no contact address, no return, no contract points. It’s a total scam, shame on Ajax.

2023年8月25日
5つ星のうち2の評価

Zeer matig

Zeer matig. Lange rij, lang wachten vakantie en toeristen en bezoekers na vip tour Arena. Ik kocht twee Ajax bekers, een bierglas en een sleutelhanger. Ik vroeg iets van papier, inpakspul of desnoods leeg plastic .. iets..? Maar nee, men had niets om in te pakken en geen bescherming tegen breken. Wel een tas erbij. Maar dat is nog breekbaar…. en helaas.. 1 beker van 9 euro kapot voordat we thuis waren. Ajax beker nazenden zou fijn zijn. En gewoon voldoende inpakpapier, vloepapier of karton in de shop om het te beschermen lijkt me normaal. Jammer dit einde! Verder leuke dag en rondleiding gehad

2023年7月29日
5つ星のうち1の評価

Bestel niets om te bezorgen want het komt niet en service is ook nog eens belabberd

Besteld op 15-6 al meerdere dagen thuis gebleven omdat het bezorgd zou worden volgens de track and trace code. Uiteindelijk tot vandaag nog niets binnen. Zelf een shirt ophalen in de shop kan ook niet aangezien een gepersonaliseerd shirt (nr en naam van Ajax speler) niet teruggestuurd kan worden. De servicedesk wil pas einde vd week een zoekactie opstarten maar mijn zoon is zaterdag jarig. Erg jammer dit. 1 ster is al teveel

2023年6月27日
5つ星のうち3の評価

Defect product en waardeloze klantenservice

Correctie: na deze recensie een deel van het geld terug en een koelkastmagneet. Toch vriendelijk 😉

Shirt met een gat in de naad van de mouw aangeleverd gekregen. Contact met klantenservice levert niets op.

Ik mag het shirt op eigen initiatief (lees: moeite) terugsturen en een vervangend shirt in deze maat kunnen ze niet aanleveren. Ook niet als ik hiervoor betaal.

Het betreft een gepersonaliseerd shirt waar zij ook verder niets meer mee kunnen dan vernietigen. Kapitaalvernietiging en een wonderbaarlijk slechte klantenservice. Merijn gesproken.

2023年4月12日
5つ星のうち1の評価

1 ster is nog zelfs te slecht een slab…

1 ster is nog zelfs te slecht een slab besteld in september in december bericht gekregen dat het zou worden geleverd en bezorgd inmiddels april en ik wacht nog steeds en ajax shop geeft aan ohja is al geleverd we kunnen niks doen. BIZAR

2023年4月3日

Ajax Klantenservice

Er werken daar mensen,die een opleiding nodig hebben communicatieve vaardigheden.Ze zijn brutaal,onbeschoft,totaal geen klantvriendelijkheid.Wie heeft deze mensen aangenomen?Kunnen zich totaal niet in klanten verplaatsen,en je wordt behandeld of je bij ze in de klas zit,of je met ze geknikkerd hebt.Ze willen niet eens naar je luisteren en verbreken gewoon de verbinding.

2023年3月31日
5つ星のうち1の評価

Wat een ellende deze shop

Wat een ellende deze shop. Flink wat cadeaus besteld voor mijn zoontje, want groot Ajax fan. Zou allemaal binnen 1 dag verstuurd worden, maar na bijna 2 weken niets ontvangen, de bestelling is kwijt en ze kunnen niet aangeven waar hij is gebleven. Er wordt geadviseerd nog minimaal 3 weken te wachten, annuleren kan ook niet meer, maar heb al wel betaald. Klantenservice is echt schandalig slecht.

2023年3月15日

Trustpilot エクスペリエンス