レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Glade, hjÊlpsomme medarbejdere. God energi fra alle ansatte, vi mÞdte, inkl. chefen. Vi kÞbte en VW Up! og opdagede efterfÞlgende, at A/C ikke kÞlede. De tog bilen ind og skiftede kondensor og fyldte... もっず芋る

Kan varmt anbefale Alex Automobiler! Jeg kÞbte min Tesla Model 3 hos dem og hele oplevelsen var rigtig god. Super professionel, Êrlig og imÞdekommende service fra start til slut. De holdt alle de... もっず芋る

KÞbte en Polestar 2 fra Alex Automobiler, og hele oplevelsen har vÊret suverÊn med god service, gode priser og godt humÞr. Der skulle fikses nogle smÃ¥ting pÃ¥ den inden overdragelsen, og det gjorde de... もっず芋る

Jeg har netop kÞbt en Mercedes EQA 250 hos Alex Automobiler, og oplevelsen har vÊret helt i top. Servicen var fremragende, og jeg blev mÞdt med Êrlighed, fleksibilitet og god vejledning gennem hele... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

UtrovÊrdig bilsÊlger.

KÞber en bil og henter den torsdag d. 27 juni
Mandag d. 1 juli er der en motorlampe som begynder at lyse, og jeg får at vide, at jeg bare skal kÞre videre, da de fÞrst kan se på det ugen efter. En time senere kan bilen ikke starte, så den bliver hentet af vejhjÊlp og kÞrt til Alex automobiler.
Den bliver sendt til et andet vÊrksted, som skulle vide mere om problemet, og her går der EN UGE fÞr de overhovedet får dele hjem til min bil, selvom de allerede har haft den i den fÞrste uge på dette tidspunkt.
Ydermere skal jeg SELV ringe og hÞre på bilen, da de ingen af gangene ringer som lovet, og en af gangene jeg ringer, får jeg at vide at han ikke har tid, og at han ringer tilbage om 15 minutter, men dette overholder han heller ikke.
Da de har haft min bil i 3 uger, får jeg lov til at få en låne bil. Da jeg ikke selv har mulighed for at hente den, vil de vÊre så sÞde at komme med den. Han siger i telefonen torsdag eftermiddag d. 18 juli, at de vil komme med låne bilen fredag d. 19 juli, men skriver senere den 19. juli, at han ikke kan komme ud med den, da han har travlt fordi han er alene på arbejde, og at han vil finde ud af noget, og vende tilbage.
Jeg hÞrer ikke mere fÞr d. 25 juli, altså nÊsten en uge efter, hvor min egen bil pludselig er klar til afhentning.

Jeg har fuld forståelse for, at der er sommerferie, og at de er alene i butikken, samt at vÊrkstederne også har ferie, men det mindste de kan gÞre er at overholde deres aftaler, og vende tilbage når de lover det, samt give mig opdateringer på hvad der er galt med min bil.
Alt i alt har de lovet at ringe tilbage 3 gange, og det er ikke sket nogle af gangene.
Da bilen bliver hentet, nÊvner han at det ikke var til at få fat på et vÊrksted, da det var ferie, men nÊvner samtidig at det er deres eget vÊrksted der har lavet fejlen på bilen?
Meget utrovÊrdigt!

2024幎7月1日
自発的なレビュヌ

SeriÞs bilforhandler der bare holder en

SeriÞs bilforhandler der bare holder en aftale. Den bedste services fra fÞrste telefon opkald til afhentning af bil. Aldrig fÞr har vi fået så mange ekstra ting med i en brugt bil handel.
5 stjerner er for lidt.
Alex SÞren Allan i et sgu fantastiske

Tak for handlen og tillykke med Chevrolet'en

2024幎7月5日
自発的なレビュヌ

Fair handel, god service, billig bil

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Alex.

Jeg var lidt nervÞs for at blive snydt af en smart-i-en-fart-bilhandler, da jeg ingen viden har om biler, men jeg blev behandlet ordentligt på alle måder og det endte med en rigtig tryg handel.

Alex og hans kollega har fulgt op på alle henvendelser ved et problem med olielampe, der lyste.

Prisen var fair på bilen, som var en 12 år gammel Hyundai I30.

Jeg handler meget gerne hos Alex igen.

2023幎6月12日

Fantastisk.

Selvom jeg normalt ikke plejer at skrive anmeldelser på Trustpilot, fÞler jeg mig inspireret til at dele min fantastiske oplevelse hos Alex Automobiler med jer.
Da jeg bor på SjÊlland, var det afgÞrende for mig at modtage en fremragende service og effektiv kommunikation over telefonen. Alex og SÞren var yderst tilgÊngelige og dygtige til at oplyse mig om bilens tilstand. Overraskende tilbÞd de endda at hente mig fra Silkeborg station.
Både Alex og SÞren udviste stor imÞdekommenhed og var ekstremt klare i deres kommunikation. Da jeg ankom, var bilen klar til afprÞvning, og den levede op til de forventninger, der var blevet skabt. På grund af min beliggenhed på SjÊlland gjorde Alex og SÞren en ekstra indsats for at få bilen synet og udbedre de nÞdvendige ting, så jeg kunne få bilen med hjem samme dag. Imens blev jeg venligt kÞrt ind til Silkeborg centrum, hvor jeg kunne nyde en kop kaffe, mens bilen blev gjort klar.
SÞren guidede mig professionelt gennem forskellige finansieringsmuligheder og de tilgÊngelige bilforsikringer. Alt i alt var det en fantastisk oplevelse hos Alex Automobiler, og jeg ser frem til at kÞbe min nÊste bil hos dem.

2023幎11月27日

God service.

Jeg har kÞbt min Volvo hos dem, behagelig service, god kommunikation og rigtig dejlig stemning i forretningen, alle aftaler overholdt, så en god oplevelse hele vejen igennem.

2023幎3月2日
自発的なレビュヌ

Mercedes på “postordre” og super service.

Vi kÞbte en brugt Mercedes af Alex (AlexAutomobiler) nÊrmest pÃ¥ postordre da vi bor i KÞbenhavnsomrÃ¥det. Lidt af en satsning, men Alex havde netop den model som vi Þnskede til en absolut fair pris. Bilen var som Alex lovede, men en ting er kige sÃ¥ vigtigt og det er tiden derefter. Alex opfyldte begge med bravour. Super service. Vil gerne handle bil med Alex igen, selv pÃ¥ “postordre” :-) dbh fra Kim

2023幎6月23日

KÞbte en brugt Skoda Octavia hos Alex

KÞbte en brugt Skoda Octavia hos Alex tilbage i februar. Der var super venlig service, og intet at sÊtte en finger på. En kobling der skulle fixes var han også på pletten med! Svarer altid hurtigt og er rimelig og fair i sine priser. KÊmpe anbefaling herfra!

2023幎5月31日

Rigtig fint sted

Rigtig fint sted
KÞbte en skoda Octavia for en lille måned siden.
Rigtig flinke mennesker. Fornuftige priser og aldrig har jeg set en mand tÞmme og kravle rundt i et skur for at se om han kunne finde et ekstra par fÊlger til den. Så fed service

2023幎3月17日

Brugt bil

Vi har kÞbt en brugt bil tilbage i oktober.
Selvom den blev synet, i de sidste 3 måneder har vi vÊret nÞd til at skifte kuplung, bremser og brÊndstofinjektorer. Ikke lige hvad vi har drÞmt om.

2022幎10月14日

KÞb af brugt X60 hos Alex

Vi kÞbte en brugt XC60 til min kone hos Alex. En flot bil, total ren og indbydende. Der var et par småfejl ved bilen, som vi fik fikset på autoriseret VolvovÊrksted, god service. Bilen blev leveret på OK vinterdÊk, men sommerdÊkkene var slidt ned. Vi fik derfor helt nye sommerdÊk leveret, mod at vi selv betalte for monteringen, en OK aftale. Helt igennem en fin butik med glade og hÞflige mennesker, kan klart anbefales. Mvh Christian, Struer

2022幎12月15日

DÃ¥rlig service

Dårlig service, har handlet bil mange gange og har aldrig fået så dårlig service efter kontrakten var underskrevet

2022幎1月3日
Alexautomobiler ロゎ

Alexautomobiler からの回答

hej du har aldrig kÞbet noget fra os og vi kan ikke finde dig i i vores system så jeg syns du skal slet den hurtig muligt mvh