レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kan varmt anbefale Alex Automobiler! Jeg kÞbte min Tesla Model 3 hos dem og hele oplevelsen var rigtig god. Super professionel, Êrlig og imÞdekommende service fra start til slut. De holdt alle de... もっず芋る

KÞbte en Polestar 2 fra Alex Automobiler, og hele oplevelsen har vÊret suverÊn med god service, gode priser og godt humÞr. Der skulle fikses nogle smÃ¥ting pÃ¥ den inden overdragelsen, og det gjorde de... もっず芋る

Jeg har netop kÞbt en Mercedes EQA 250 hos Alex Automobiler, og oplevelsen har vÊret helt i top. Servicen var fremragende, og jeg blev mÞdt med Êrlighed, fleksibilitet og god vejledning gennem hele... もっず芋る

Vi kÞbte en brugt XC60 til min kone hos Alex. En flot bil, total ren og indbydende. Der var et par smÃ¥fejl ved bilen, som vi fik fikset pÃ¥ autoriseret VolvovÊrksted, god service. Bilen blev leveret pÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

Her kan du roligt kÞbe brugt bil😀

KÞbte en brugt Chevrolet lacetti fra 2010, 170.000 km kÞrt. Fin bil, pÊn og velholdt. God pris.
Der opstod lidt elektronisk småproblemer på hjemturen, men Alex tilbÞd at bestille reservedele hjem, som jeg så kunne hente lokalt ub.(Bor 140 km vÊk)
... Nu kÞrer bilen som smurt, Alex har yderligere tilbudt en rigtig skarp pris på skift af tandrem engang nÊste år.
... Jeg er supergodt tilfreds og herregud ... Biler gÃ¥r i stykker 😆.. IsÊr nÃ¥r de har nogle Ã¥r pÃ¥ bagen.

2025幎11月1日
自発的なレビュヌ

Rigtig krejler uden nogen skrupler

Vi var ude og prÞvekÞre en bil (en bil der ikke skulle fejle noget og kun have kÞrt 110.000 km) vi kÞrte i over 2 timer derned. Han var informeret omkring hvad tid vi ankom osv.
så kommer han fÞrst og fremmest danderende 20 minutter efter tid. Så får vi ellers nÞgler udleveret og nÞglen var nÊrmest ved brÊkke når man satte den ind. Herefter kÞrte vi 500 meter og bilen gik i nÞdprogram og ville ikke trÊkke. Og der var ingen tvivl om han vidste det. Han var kun sur over at vi ville prÞvekÞre den. Virkelig nederen menneske.

2025幎10月6日

Advarsel: DÃ¥rlig oplevelse med Alex Automobiler, Silkeborg

Jeg har haft en meget utilfredsstillende oplevelse med Alex Automobiler. Efter at have kÞbt en brugt bil hos dem, opstod der fejl inden for de fÞrste 6 mÃ¥neder – hvilket ifÞlge kÞbeloven tydeligt er dÊkket af reklamationsretten.

Men i stedet for at tage ansvar, nÊgtede forhandleren at udbedre fejlen uden beregning, selvom det er deres pligt ifÞlge lovgivningen. Som forbruger har man ret til at fÃ¥ fejl, der viser sig inden for 6 mÃ¥neder, udbedret – medmindre forhandleren kan bevise, at fejlen ikke var til stede ved kÞbet. Dette blev fuldstÊndig ignoreret.

Det er dybt bekymrende, at en bilforhandler ikke overholder gÊldende lovgivning og forsÞger at tÞrre udgifterne af på kunden. Det giver indtryk af enten manglende kendskab til loven eller bevidst vildledning.

Jeg anbefaler alle at vÊre meget forsigtige med at handle hos Alex Automobiler. Tjek alt grundigt – og vÊr forberedt pÃ¥ selv at skulle kÊmpe for dine rettigheder, hvis der opstÃ¥r problemer. Jeg handler ikke der igen.

2025幎7月9日

Vi har kÞbt ny brugt bil nr. 2 ved Alex

Vi har kÞbt ny bil nr. 2 ved Alex Automobiler. Vi prÞve kÞrte den vi kunne tÊnke os og oplevede den sagde nogen lyde. Vi skulle kÞbe den ved at de kÞbte vores gamle med i kÞbet. Alex gik med til den pris vi Þnskede at få for vores egen bil. Og de fixede lyden fra venstre fordÊk og bilen står flot og lige klar til at kÞre :) så ingen negative kommentar her fra os

2025幎5月3日

Super kundeservice

Vi har haft rigtig god dialog med både SÞren og Alex, og vi har fÞlt os godt vejledt og efterfÞlgende haft en god handel.
Da der 14 dage efter handlen var problemer med tab af kÞlervÊske, sÞrgede de for at få repareret bilen hurtigt uden ekstra omkostninger for os.
Super service.
Klaus & Annette
Galten

2025幎4月9日

Vi kÞbte en Audi A3 i start januar

Vi kÞbte en Audi A3 i start januar, og dog efter en måneds tid var der problemer med at bremsevÊsken dryppet fra venstre bagkaliber, men vi vi hurtigt problemet lÞst

alex er god og reel at forhandle med, og hans makker sÞren er der med det samme, ift diverse spÞrgsmål
super god behandling hele vejen igennem

StÊrkt arbejde :-)
God dialog, god oplevelse, god service

Morten & Julie fra Randers

2025幎2月18日
自発的なレビュヌ

Forvent ikke en realistisk pris på

Forvent ikke en realistisk pris på jeres byttebil. Knap 30-35.000kr under de andre i markedet på en Audi A3 og så sÊtter de endda din bil på auktion, så samtlige bilforhandlere efterfÞlgende giver den samme pris i noget tid. Pivringe.

2025幎1月30日
Alexautomobiler ロゎ

Alexautomobiler からの回答

Det bud du har fået på din bil, er ud fra det bud jeg har fået af mine opkÞbere og det er meget dårlig stil, at giŽ os 1 stjerne pga. dette.

Du har vÊret forbi og vi har haft en god dialog, hvor jeg har forsÞgt at lÞfte din bil... men uden held desvÊrre. Jeg talte i Þvrigt også med en anden forhandler, hvor du også havde vÊret forbi og i flg. ham, så er du blevet budt det samme der.

Jeg har som du skriver IKKE lagt den ind på en auktion, hvor det kan påvirke de bud du efterfÞlgende har fået.

Vi har ikke handlet... ergo har du fået et bud og "ikke andet" som på ingen måde berettiger en dårlig anmeldelse.

Mvh. Alex Automobiler

Samme problem som de andre 1-stjernede

Samme problem som de andre 1-stjernede anmeldelser her.. Har kÞbt en bil med strukket taktkÊde som de nu nÊgter at lave ( de påstår de ikke kan finde fejlen ) skulle have lavet lidt andre ting også. balanceret ( igen ) de nye dÊk de havde sat på ( i forkert stÞrrelse til bilen) og en xenon-forlygte der blinker når den er kold og skrigende bremser ( efter de havde skiftet dem) ALT måtte laves om.. dÊk er fejlmonteret, forlygten blinker stadig, men de havde sat en af de nye pÊrer skÊvt i så den lyste lige ned i jorden og bremserne skreg stadig.. Der er ikke renset ordentligt af på kaliberne hvor klodserne sidder..

TOTALT imkompetent vÊrksted!

2024幎10月1日
Alexautomobiler ロゎ

Alexautomobiler からの回答

hej vi har haft bilen ned til vw og gemmen tjek bilen uden nogen fejl mvh alex

Super service!

Super service!
Vi havde problemer med en baglygte og en ledning der var for gammel
 det var egentlig ikke dÊkket af garantien, men der var ingen der holdt sig tilbage.
De dÊkkede det hele fuldt ud og monterede også baglygten for os!
Kan varmt anbefales!

2024幎10月24日

DÃ¥rlig behandling

1. bare en dage efter jeg havde fået min bil stod der 5 cm. vand i passagersiden i bunden af bilen. plus der var vand i bagagerummet. bilen var på vÊrksted 4 gange fÞr fejlen blev rettet. 4 månder efter kÞbet!
2.der var flere ting på bilen der ikke stemte overens med anonncen på nettet. bla. forkert tommer alufÊlge og at der ikke var rat gearskift som der stod der var i annoncen.
3.bilen skulle vÊre leveret ny synet og ny serviceret. 4 måneder efter kÞbet melder service lampen sig. og det er ikke pga. kilometertallet den melder sig. olien var helt sort 2 bremsklodser var ulovligt nedslidte en fjeder foran var knÊkket og dÊkkene var slidt helt ned. altså ikke en bil der har fået et ordenligt service inden overlevering til mig.
4. ca. seks måneder efter finder jeg ud af da jeg betalet forsikring, at jeg stadig betaler til den bil jeg solgte til alex. jeg krÊver naturligvis penge for den tid hvor jeg ikke har ejet bilen men har betalt til forsikringen. men han påtaget sig ansvaret for at det er en fejl men nÊgtet at give mig de penge. som jeg har betalt i forsikring i den periode hvor jeg ikke har haft bilen.

Alt i alt syntes jeg det er en rigtigt dårlig behandling og fÞler stadig at alex skylder mig penge.

2024幎8月30日

Super god service

Vi havde en rigtig god oplevelse ved at handle bil hos Alexautomobiler. SÊlgeren var en stor hjÊlp både fÞr og efter handlen. Man kunne mÊrke at han var oprigtig. Kan helt sikkert anbefale at handle bil her. Personalet var professionelt og mega god service - kaffe og underholdning mens man venter.
Det bliver i hvert fald ikke sidste gang vi handler hos jer! Fem stjerner herfra.

2024幎7月16日

GennemfÞrt dårlig oplevelse

Sikke en uprofessionel forretning. Min bil viste sig at vÊre fyldt med fejl, som var blevet fjernet bevidst. Jeg skal ikke kÞbe bil her igen.
Personale ringer aldrig tilbage, og kommer med dårlige undskyldninger, de er eksperter i at snakke udenom, og tror de kan lÞbe om hjÞrner med en.
Er uÊrlige og ikke til at regne med.
GÞr jer selv den tjeneste at bliv FDM medlem samt få tjekket bilen hos FDM INDEN i kÞber bil her..

2024幎2月11日

UtrovÊrdig bilsÊlger.

KÞber en bil og henter den torsdag d. 27 juni
Mandag d. 1 juli er der en motorlampe som begynder at lyse, og jeg får at vide, at jeg bare skal kÞre videre, da de fÞrst kan se på det ugen efter. En time senere kan bilen ikke starte, så den bliver hentet af vejhjÊlp og kÞrt til Alex automobiler.
Den bliver sendt til et andet vÊrksted, som skulle vide mere om problemet, og her går der EN UGE fÞr de overhovedet får dele hjem til min bil, selvom de allerede har haft den i den fÞrste uge på dette tidspunkt.
Ydermere skal jeg SELV ringe og hÞre på bilen, da de ingen af gangene ringer som lovet, og en af gangene jeg ringer, får jeg at vide at han ikke har tid, og at han ringer tilbage om 15 minutter, men dette overholder han heller ikke.
Da de har haft min bil i 3 uger, får jeg lov til at få en låne bil. Da jeg ikke selv har mulighed for at hente den, vil de vÊre så sÞde at komme med den. Han siger i telefonen torsdag eftermiddag d. 18 juli, at de vil komme med låne bilen fredag d. 19 juli, men skriver senere den 19. juli, at han ikke kan komme ud med den, da han har travlt fordi han er alene på arbejde, og at han vil finde ud af noget, og vende tilbage.
Jeg hÞrer ikke mere fÞr d. 25 juli, altså nÊsten en uge efter, hvor min egen bil pludselig er klar til afhentning.

Jeg har fuld forståelse for, at der er sommerferie, og at de er alene i butikken, samt at vÊrkstederne også har ferie, men det mindste de kan gÞre er at overholde deres aftaler, og vende tilbage når de lover det, samt give mig opdateringer på hvad der er galt med min bil.
Alt i alt har de lovet at ringe tilbage 3 gange, og det er ikke sket nogle af gangene.
Da bilen bliver hentet, nÊvner han at det ikke var til at få fat på et vÊrksted, da det var ferie, men nÊvner samtidig at det er deres eget vÊrksted der har lavet fejlen på bilen?
Meget utrovÊrdigt!

2024幎7月1日