レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Glade, hjÊlpsomme medarbejdere. God energi fra alle ansatte, vi mÞdte, inkl. chefen. Vi kÞbte en VW Up! og opdagede efterfÞlgende, at A/C ikke kÞlede. De tog bilen ind og skiftede kondensor og fyldte... もっず芋る

Kan varmt anbefale Alex Automobiler! Jeg kÞbte min Tesla Model 3 hos dem og hele oplevelsen var rigtig god. Super professionel, Êrlig og imÞdekommende service fra start til slut. De holdt alle de... もっず芋る

KÞbte en Polestar 2 fra Alex Automobiler, og hele oplevelsen har vÊret suverÊn med god service, gode priser og godt humÞr. Der skulle fikses nogle smÃ¥ting pÃ¥ den inden overdragelsen, og det gjorde de... もっず芋る

Jeg har netop kÞbt en Mercedes EQA 250 hos Alex Automobiler, og oplevelsen har vÊret helt i top. Servicen var fremragende, og jeg blev mÞdt med Êrlighed, fleksibilitet og god vejledning gennem hele... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg kÞbte min BMW af Alex ☺☀

Jeg kÞbte min BMW af Alex i April mÃ¥ned & jeg synes at Alex var nem at snakke med & imÞdekommende - han kom udenfor Ã¥bningstiden for at lade mig se pÃ¥ bilen, da jeg faktisk skulle bruge den hurtigst muligt !!! Jeg fik bilen et par dage senere & er super tilfreds & elsker min bil ☺☀ Jeg fandt ud af at der var en lille fejl pÃ¥ bilen, jeg kontaktede Alex & han fik ringet rundt & fik lavet en tid til mig sÃ¥ den kunne blive fixet & regningen skulle bare sendes til ham 🙏🏜🙏🏜 god service & venlig personale !! ☺ Tak for handlen ☀🙏🏜

2022幎7月20日

UtrovÊrdig

"Reklamationsret, det kan du ikke bruge til noget som helst!" Sådan lÞd den kontante melding fra Alex ifm. et bilkÞb. Om han ikke forstår kÞbeloven eller bevidst vÊlger ikke at fÞlge den fremgik ikke klart - men jeg tror det er det sidste. I det mindste var han Êrlig og sagde det inden jeg skrev under, så 1 stjerne for det.

Til gengÊld ville han meget gerne sÊlge mig en garanti - han gik så vidt som at sige, at jeg SKULLE kÞbe den. Jeg sagde pÊnt nej tak til hele handlen.

I dagene inden havde Alex meget svÊrt ved at holde sine aftaler omkring at ringe tilbage osv., og min generelle tillid til foretagendet kan lige på et ret lille sted.

Jeg kan kun anbefale, at man finder et andet sted at kÞbe sin bil.

2022幎5月8日
Alexautomobiler ロゎ

Alexautomobiler からの回答

hej vi kender dig slet ikke og ved ikke hvem du er og du har ikke kÞbet noget hos os vil du vÊre sÞd og slet den hurtig muligt mvh

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse - Alex er en rar fyr og en Êrlig sÊlger.

Vi kÞbte en bil af ham, der allerede var fair prissat, men fik alligevel rettet op på lidt småting på bilen, så den stod som sprit ny.

Jeg kan varmt anbefale Alex og vil uden at tÞve bruge ham igen.

2022幎4月5日
自発的なレビュヌ

KÞbte engros bil som viste sig skulle

KÞbte engros bil som viste sig skulle have lavet 2 styrekugler og bremser, snakkede med Alex som leverede bilen i Vejen, svaret var det sender du bare en regning på.
Normalt er man ikke stillet sådan i en engros handel, men Alex tÞvede ikke.
Vanvittig fin service til en anden forhandler.

2022幎3月23日

Jeg har kÞbt en Volvo v60 D6 ved Alex

Jeg har kÞbt en Volvo v60 D6 ved Alex Automobiler, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt. Bilen kÞrer fantastisk og servicen er i top. Der var eksempelvis en revne i forruden, men den blev skiftet inden levering - dette foregik meget hurtigt, så jeg kunne få bilen med det nÊsten med samme. Oliefyret gik efter et par måneder i stykker, men dette sÞrgede Alex for at ordne. Der har ingen problemer vÊret med servicen, den er langt over det forventede. Alt der loves bliver overholdt. Fem stjerner herfra!

2022幎3月21日
自発的なレビュヌ

Alexautomobiler har helt klart en af

Alexautomobiler har helt klart en af Danmarks bedste service og biler til fornuftige priser, i forhold til andre bilforhandler. Har vÊret tÊt på at blive snydt flere steder, men Alex hjalp os med at finde den helt rigtige bil. Skal så siges at vi nu har handlet der 3 gange. Så nÊsten hele familien kÞrer rundt med nummerpladerammer hvor der står Alexautomobiler.dk
Tusind tak for en rigtig god service:)))

2022幎3月16日

Fantastisk service!

Jeg kÞbte en Citroën C3 af Alex mellem jul og nytår, og trods travlhed og lukkedage blev bilen hasteklargjort, så den efter mit Þnske kunne afhentes dagen efter. Bilen fremstod i flot stand og med fuld tank.
Det har sidenhen vÊret nÞdvendigt at få skiftet et par dele i bilen, men dette blev fikset med det samme uden problemer. Alex stod for alt i den forbindelse, og han holder, hvad han lover. Han har også sÞrget for at jeg - uden beregning - har fået Bluetooth installeret i bilen og herudover har jeg fået nÊsten nye vinterdÊk. Begge dele var udover vores indgåede aftale, så han gÞr meget for sine kunder. Servicen har vÊret helt i top, og han får mine varmeste anbefalinger.

2022幎3月15日
自発的なレビュヌ

God service, og godt humÞr, bilen vi lige har kÞbt havde dÞdt batteri da vi kom hjem, men Alex overfÞrte blot penge til et nyt batteri og nu kÞre den igen 👍

2022幎3月7日
自発的なレビュヌ

God service og god oplevelse

Jeg har fornyeligt vÊret over og kÞbe en golf. Fra jeg fÞrst ankom til jeg et par dage senere fik nÞglerne i hånden, var ejeren Alex der hvis jeg havde nogle spÞrgsmål blev lovet at bilen fÞrst kunne hentes mellem jul og nyt år. Men dagen efter fik jeg en besked om at bilen bare manglede at få nummerplader på så kunne den hentes da jeg var ovre og hente den var der et mindre problem med bilen (noget med koblingen) men blev lovet at dette ville blive fikset inden jeg fik bilen det blev det også. Alle aftaler Inger både på papir og mundligt blev overholdt til punkt og prikke. Bilen blev nysynet med 0 fejl hvilket er en fed firma politik. Har ikke haft problemer med bilen eller med min oplevelse med alex automobiler

2021幎12月25日