レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Glade, hjÊlpsomme medarbejdere. God energi fra alle ansatte, vi mÞdte, inkl. chefen. Vi kÞbte en VW Up! og opdagede efterfÞlgende, at A/C ikke kÞlede. De tog bilen ind og skiftede kondensor og fyldte... もっず芋る

Kan varmt anbefale Alex Automobiler! Jeg kÞbte min Tesla Model 3 hos dem og hele oplevelsen var rigtig god. Super professionel, Êrlig og imÞdekommende service fra start til slut. De holdt alle de... もっず芋る

KÞbte en Polestar 2 fra Alex Automobiler, og hele oplevelsen har vÊret suverÊn med god service, gode priser og godt humÞr. Der skulle fikses nogle smÃ¥ting pÃ¥ den inden overdragelsen, og det gjorde de... もっず芋る

Jeg har netop kÞbt en Mercedes EQA 250 hos Alex Automobiler, og oplevelsen har vÊret helt i top. Servicen var fremragende, og jeg blev mÞdt med Êrlighed, fleksibilitet og god vejledning gennem hele... もっず芋る

䌁業情報

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Ærlig og til at snakke med.

Ærlig og til at snakke med.

Jeg skulle bruge ny(brugt) bil til Êndrede behov, Alex var klar til at hjÊlpe med flere biler i samme stÞrrelse og Êrlig omkring hvad han ville anbefale og hvad jeg skulle holde mig fra.
Klart et sted jeg sÞger mod nÊste gang jeg skal bruge bugt bil

2021幎8月16日

Super god service

Super god service - imÞdekommende sÊlger som er virkelig faglig kompetent. Han tog glÊdeligt imod min C4 i bytte for en Audi A3. Top klasse 👍🏜👍🏜

2021幎6月7日
自発的なレビュヌ

Alex automobiler kan stÊrkt anbefales!

Alex automobiler kan stÊrkt anbefales!
Rigtig god service og virkelig imÞdekommende. Biler til fornuftige priser. Jeg er ihvertfald glad for at have kÞbt min Seat her, fÞler at jeg fået en rigtig god bil for pengene.
Så hvis du mangler en bil så vil jeg anbefale Alex automobiler.

2021幎6月2日

SkÞn oplevelse

Jeg vil helt klart anbefalde Alexautomobiler. Utrolig behagelig behandling af ejer og personale.
Der var hjÊlp hele vejen igennem processen af kÞbet på vores bil.
Alt handel og service var hurtig, god og Êrlig hele vejen igennem processen.
Stor anbefaling herfra af!

2021幎5月16日

5 stjerner er ikke tilstrÊkkeligt

5 stjerner er ikke tilstrÊkkeligt
Vi er så taknemmelige for Alexautomobilers forståelse og afhjÊlpning for vores familie.
Fik kÞbt en Ny/brugt Bil af Alexautomobiler. Kan helt klart anbefale alexautomobiler i Silkeborg. Meget god service og professionel. Plus gode priser. Endnu en gang tak for en dejlig handel.

2021幎5月7日
自発的なレビュヌ

Konkurrencedygtige priser og reel sÊlger

Jeg har kÞbt en brugt Seat Ibiza hos Alex som var rigtig fin og til en bedre pris end hvad man kunne finde andre steder. Alex er en imÞdekommende fyr som leverer en god service. Bilen havde et problem med Start/stop funktionen som Alex blev gjort klar over og er meget villig til at fikse uden dikkedarer. Tak for god service. Vil klart anbefale Alex Automobiler

2021幎5月6日

Super fin sted

Super fin sted, meget hyggelig og trovÊrdig sÊlger!
Jeg fik sindssygt meget rabat, og blev sat godt inde i tingende, enden jeg kÞbe min bil.
Dette vil jeg fortÊlle videre til min bekendtskaber 😊👍🏜

2021幎5月6日
自発的なレビュヌ

Intet mindre end top karakter

KÊresten og jeg skulle ned og kigge på en Ford Fiesta, men 2 dage efter kÞre vi i en BMW.

Servicen fra start til slut var helt perfekt, Alex automobiler giver plads til kunderne og lytter til deres behov, og vil ikke sÊlge dem noget som måske ikke giver mening. Det lyder måske dumt når vi er kommet afsted med en dyrere bil, men jeg tror faktisk det kÞb var meget bedre for os og vores behov, end den anden ville have vÊret, og det tror jeg, måske fÞrst gik op for os, da vi blev rådgivet i den rigtige retning.
Alex automobiler holdt endda ekstra åbne for os en lÞrdag aften, for at vi kunne prÞve bmw'en, de holdt igen åben da vi allerede 2 dage efter hentede den efter lukketid.

Faiz stod for registrering af bilen og hjalp med at få en god forsikring til os.

Rigtig glad for handlen og vil klart anbefale Alex automobiler til andre.

2021幎5月4日