Glade, hjÊlpsomme medarbejdere. God energi fra alle ansatte, vi mÞdte, inkl. chefen. Vi kÞbte en VW Up! og opdagede efterfÞlgende, at A/C ikke kÞlede. De tog bilen ind og skiftede kondensor og fyldte... ãã£ãšèŠã
Kan varmt anbefale Alex Automobiler! Jeg kÞbte min Tesla Model 3 hos dem og hele oplevelsen var rigtig god. Super professionel, Êrlig og imÞdekommende service fra start til slut. De holdt alle de... ãã£ãšèŠã
KÞbte en Polestar 2 fra Alex Automobiler, og hele oplevelsen har vÊret suverÊn med god service, gode priser og godt humÞr. Der skulle fikses nogle smÃ¥ting pÃ¥ den inden overdragelsen, og det gjorde de... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop kÞbt en Mercedes EQA 250 hos Alex Automobiler, og oplevelsen har vÊret helt i top. Servicen var fremragende, og jeg blev mÞdt med Êrlighed, fleksibilitet og god vejledning gennem hele... ãã£ãšèŠã
KastaniehÞjvej 9, 8600 , Silkeborg, ãã³ããŒã¯
- Info@alexautomobiler
- www.alexautomobiler.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Var over og kÞbe en bil sammen med minâŠ
Var over og kÞbe en bil sammen med min kÊreste. Vi fik drÞmmebilen og super god service. SÊlgeren var sÞd og hjÊlpsom. Kan klart anbefales til alle :-)
Kan helt klart anbefaleâŠ
Kan helt klart anbefale alexautomobiler, blev mÞdt op med et kÊmpe smil. fik kÞbt en Renault, og er meget for den ikke sidste gang jeg handler der
KÞbte en polo fra 2013 for virkeligâŠ
KÞbte en polo fra 2013 for virkelig billige penge ! Der har slet intet vÊret trods hÞj km til virkelig en fornÞjelse at handle, hos folk hvor man bliver vejledet og guidet gennem hele kÞbet ! Tak for en go handel ððª. Kan klar anbefales
Tusind tak for en god service
Jeg kÞbt en Hyundai i30, det var en fantastisk god service! Lige fra når man trÊder ind af dÞren hos jer, bliver man budt det stÞrste smil :)
Det har vÊret en fornÞjelse at vÊre kÞber hos jer, og vi ses helt sikkert når bilen skal skiftes ud.
Super god service og god vejledningðð»
KÞbte en SEAT aftes fra AlexâŠ
KÞbte en SEAT altea fra Alex automobiler som jeg er rigtig glad for super service kan klart anbefales
Vi kÞbte en bil fra alexautomobiler
Vi kÞbte en bil fra alexautomobiler
En Audi a5 da vi skulle hente bilen fik vi et sÊt sommer dÊk med i prisen. Super god service og kan stÊrkt anbefale til alleððððð
Super service
Vi kÞbte en fin Ford Ka hos Alex, hvor vi har oplevet en super service. Da der opstod en fejl på bilen, reagerede Alex med det samme og fik bilen retur, hvor den blev gennemgået fra A-Z og testet, og fejlen blev udbedret på super kort tid. Nu har vi en super bil efter en uovertruffet service fra en meget samvittighedsfuld Alex. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Alexautomobiler. Tillid med et smil !
TAK FOR HANDLEN ALEX!ðð»
TAK FOR HANDLEN ALEX!ðð»
Jeg har kÞbt en brugt men meget velholdt citroén C4 af Alex automobiler.
Hele vejen igennem har Alex vÊret super venlig og har ydet 1. Klasses service!
Kan varmt anbefale at handle med Alex Automobiler.
Rigtig flink
Rigtig flink, behagelig og Êrlig at arbejde med. Min anbefaling herfra
Rigtig god service og et dejligt sted at handle
Vi har kÞbt en Ford Focus hos Alex Automobiler og vi er rigtig glade for kÞbet og for den gode service. Vi kom langvejs fra, for at prÞvekÞre bilen (som vi endte med at kÞbe) og de holdte lige lidt lÊngere åben end de normale åbningstider, så vi netop kunne prÞvekÞre den, da vi ankom omkring lukketid. Bilen blev shinet op og vi fik både bagagerumsdÊkken, samt en ekstra nÞgle med i kÞbet. Som en anden skriver, sidder vi også med fornemmelsen, at de har langt stÞrre fokus på at gÞre kunden tilfreds end at tjene penge.
Vi kan varmt anbefale at handle hos Alex Automobiler.
Jeg har har kÞbt en Skoda fabia fraâŠ
Jeg har har kÞbt en Skoda fabia fra Alex automobiler den er helt perfekt og ragtime god servies
Super imÞdekommende og rar at handle med...
Super imÞdekommende og rar at handle med. Man får en fÞlelse af at det er mere vigtigt at få en tilfreds kunde end at tjene en masse penge. Fik en super fin bil til en fornuftig pris. Kan helt sikkert anbefale at kÞbe en bil her.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Skulle kigge på en Citroën C4 og var solgt med det samme. Meget hyggeligt og serviceminded personale, samt smed de lige 4 stk vinterdÊk med som ekstra god service. Kan varmt anbefale at handle her :D
Super service
Jeg har netop lige kÞbt en bil. Super god behandling med fokus på mine behov. Plads til mig i beslutningen med en sÊlger, der ikke bare ville sÊlge en bil, men i hÞjere grad en god oplevelse.
Best Cars
If you need a good and reliable car plus top notch customer service this is the place to come. 5stars
SÊrdeles god service
SÊrdeles god service. HELE forlÞbet ifb med min mors kÞb af bil - og kontakt til Alex automobiler, er helt unikt
Dejlige imÞdekommende, serviceminded og behjÊlpelig ejer og ansatte.
Vil absolut anbefale til andre
Super service og aflevering til tiden
Super service og aflevering til tiden. Hele forlÞbet gik som forventet.
Jeg anbefaler Alex og hans team med fem stjernet for fair priser, god service og kvalitet.
Jeg har solgt en bil til Alex
Jeg har solgt en bil til Alex. Alle aftaler blev overholdt og servicen var god ððœ