AMP Groep レビュー

7,032
TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Goed op de hoogte gehouden van tijdsvak. En viel daar ook allemaal keurig binnen. Instructies duidelijk en fijn dat je een foto vantevoren ziet. De bezorger was heel vriendelijk, grote glimlach en eve... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Maken afspraak voor afleveren paspoort kon pas na 14 dagen. Contact gezocht met AMP en de reden was "late levering paspoort". Contact gezocht met burgerzaken gemeente en toen bleek dat AMP op dag... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik wist niet wie ze waren en wat ze deden maar tot iemand de service ervan bekend maakte toen ik om hulp vroeg bij de gemeente Rotterdam. Man met vergevorderd ms. Reizen lastig, geen handtekening kun... もっと見る

5つ星のうち4の評価

eindelijk kwam er wel iemand opdagen . Bij de eerste afspraak die ik ingepland heb heb ik zitten wachten maar kwam er niemand opdagen via whatsapp contact gezocht maar helaas geen reactie (nu blijkt w... もっと見る

企業情報

1. 宅配サービス

当該企業による記述

We lezen elke werkdag alle reacties.

連絡先

(7,032)

過去12か月のレビュー数: 759

レビューを書く

👍 top

Dansje aan mijn voordeur door bezorger om 10:00 u in de ochtend tijdens grauwe regendag op muziek deurbel 🙌👍

Snelle duidelijke levering verder.

2026年9月14日

Beste Mevrouw V,

Wat een heerlijk en swingend begin van uw dag. Heel leuk u dit met ons deelt.

Beste Anne,

Beste Anne,
Bedankt voor je reactie. Je schrijft dat AMP Groep mijn ervaring serieus neemt en dat ik contact met jullie klantenservice kan opnemen om te bespreken wat er tijdens de bezorging is misgegaan en hoe jullie dit kunnen verbeteren.
Daarom heb ik vandaag, 12 september 2026 om 14:21 uur, contact opgenomen met de klantenservice van AMP Groep. Ik heb duidelijk uitgelegd dat ik bel naar aanleiding van mijn Trustpilot-review en omdat ik ervan uitging dat jullie daadwerkelijk geïnteresseerd waren in mijn ervaring en feedback, zoals jij in jouw reactie aangeeft.
Helaas was mijn ervaring opnieuw teleurstellend. De medewerkster van de klantenservice gaf aan dat zij het druk had en geen tijd had om naar mijn verhaal te luisteren.
Dat vind ik bijzonder jammer, vooral omdat jij in jouw reactie juist schrijft dat jullie mijn ervaring serieus nemen en graag willen uitzoeken wat er is misgegaan. Als een klant vervolgens zelf de moeite neemt om contact op te nemen en niet eens de gelegenheid krijgt om zijn verhaal te vertellen, komt dat voor mij niet overeen met wat in jouw reactie wordt beloofd.
Anne, dit is precies het probleem dat ik met mijn oorspronkelijke review wilde aangeven. De manier waarop de klantenservice met mij omging, geeft mij helaas niet het gevoel dat AMP Groep werkelijk geïnteresseerd is in feedback van klanten.
En eerlijk gezegd: de bezorger is in mijn ogen een spiegel van AMP Groep. Als de communicatie en behandeling van klanten binnen de organisatie op deze manier verlopen, is het voor mij moeilijk om te geloven dat het probleem alleen bij één bezorger ligt.
Ik had na jouw reactie gehoopt op een serieus gesprek en een oplossing. Helaas heeft mijn telefoongesprek met de klantenservice mijn negatieve indruk juist bevestigd.
Jammer dat mooie woorden op Trustpilot uiteindelijk niet overeenkomen met de werkelijkheid wanneer een klant daadwerkelijk contact probeert op te nemen.

2026年9月12日

Beste Dutch Tor,

Aan de hand van uw naam hier in de review kan ik niet zien waarom de order niet door kon gaan. Maar naar aanleiding van uw eerdere review denk ik dat dit is gebeurd. Mijn collega komt aan de deur en controleert uw documenten. De documenten die worden gecontroleerd bij levering, moeten overeenkomen met wat er in het contract is vastgelegd.
Als er bij de levering meerdere zaken aangepast moeten worden, kan de levering helaas worden afgekeurd. De bezorger heeft hier geen invloed op, aangezien dit de voorwaarden zijn die door onze opdrachtgever, het telecombedrijf, worden gesteld. Ik begrijp dat dit erg vervelend is, Maar dit is wel hoe de bezorger moet werken.

Verder wil ik wel mijn excuses aanbieden voor de manier waarop mijn collega aan de telefoon u te woord heeft gestaan.

Vreselijke ervaring

Vreselijke ervaring!
Medewerker was 2 uur te laat waardoor ik de hele middag moest wachten op mijn identificatie. Hier over werd ik niet geïnformeerd. Klantenservice gebeld een uur in de wacht gestaan, daarna kreeg ik een antwoord ‘hij is er vast bijna’ heel vervelend.

Beste Consumer,

Het spijt mij te horen dat de bezorger zoveel te laat was. Er kunnen natuurlijk altijd dingen gebeuren in het verkeer, waardoor de bezorger vertraging oploopt. Maar u had daar zeker van op de hoogte gebracht moeten worden. Excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren.

5つ星のうち1の評価

Bankrekening geblokkeerd door slordige service!!🤬

Na mijn 18e verjaardag moest ik geidentificeerd worden voor mijn bankrekening en zolang dat nog niet voltooid was was mijn rekening geblokkeerd, toen ik mij daarvoor had aangemeld duurde het 5 dagen tot ik een mailtje kreeg van AMP waarmee ik een dag kon kiezen en het enige tijdslot die ik kon kiezen was tussen 8:00 - 18:00 waardoor ik mijn hele dag heb moeten afzeggen. Op vrijdag kwam een medewerker langs en maakte dus de scan van mijn paspoort en vertrok weer maar na het weekend was mijn rekening nogsteeds geblokkeerd, dus heb ik meerdere keren telefonisch en per mail contact opgenomen met mijn bank. Na 3 keer bellen en 8 dagen na de “identificering” word er mij verteld dat er dus iets mis is gegaan en ze niet alle gegevens hebben en het enige wat erop zat was dat ik in mijn eigen tijd nog langs het kantoor van de bank moet gaan om mijzelf te laten identificering. Extreem vervelend want door de slordige service en langzame communicatie van dit bedrijf is mijn bankrekening een extra 2 weken geblokkeerd en nu moet ik het zelf maar oplossen.🤬

Beste Laura,

Heel naar dat het allemaal zo lang geduurd heeft. Op het moment dat wij de order van de bank ontvangen, sturen wij u direct een bericht dat u een afspraak kunt maken. Het kopt dat we op het moment alleen een tijdvak tussen 08.00 uur en 18.00 uur aanbieden. Gelukkig sturen we u de avond van te voren wel een tijdsblok van 2 uur toe, waarin mijn collega bij u langs komt.

Heel naar dat de identificatie daarna niet goed verliep en daardoor uw rekening daardoor geblokkeerd werd. Fijn da tu alsnog bij de bank langs kon komen.
Excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren.

Met vriendeljke groet,

5つ星のうち5の評価

Heel duidelijk op de website

Heel duidelijk op de website, beter kan niet denk ik.
Ik raad heel graag aan!

Anna

Beste Anna Humeniuk,

Dank u wel voor deze review. Fijn dat u onze website heeft gekeken en heeft gezien hoe duidelijk daar alles wordt uitgelegd.
Fijn dat u dit bericht met ons deelt.

5つ星のうち3の評価

Bezorging van een bestuurderskaart

Bezorging van een bestuurderskaart, ik snap dat het voordeligste is om geen tijdvak te kiezen. Geen probleem maar geef dan op zn minst aan hoelaat het ongeveer gaat worden.

Nu zit je de hele dag te wachten en kan je geen kant op. Vrije dagen zijn al zo kostbaar voor een vrachtwagenchauffeur.

Snap niet dat het allemaal zo omslachtig moet. Geef die dingen gewoon af bij het transport bedrijf. Sowieso veel goedkoper kunnen ze waarschijnlijk in 1x veel meer bezorgen.

Beste J.

Bedankt voor uw bericht. Wij sturen de klant de avond van te voren, een email en een sms met daarin het tijdvak van 2 uur, waarin mijn collega langskomt. Wellicht heeft u dit over het hoofd gezien.
Geeft niets, kan gebeuren.

5つ星のうち5の評価

Super netjes en alles vlug geregeld

Super netjes en alles vlug geregeld. Vriendelijke koerier en duidelijke uitleg.

Beste Monique van elten,

Dank u wel voor deze review. Heel fijn dat u zo zo te spreken bent over ons netten en vlugge service en onze vriendelijke bezorger. Fijn dat hij alles ook zo duidelijk heeft uitgelegd.

5つ星のうち5の評価

Ik schrok van een aantal reviews maar…

Ik schrok van een aantal reviews maar kan mij daar persoonlijk niet in vinden. De levering was perfect op tijd en de bezorger uitermate vriendelijk en uitleg etc was prima, mijn complimenten.

Beste Rene Broertjes,

Fijn dat u dit positieve bericht schrijft en ook fijn dat u zich niet kunt vinden in de negatieve reviews. Wij van AMP Groep staan voor een goede en klantvriendelijke service. Heel fijn dat u dat ook zo heeft ervaren.

5つ星のうち1の評価

Slechte service en waardeloze bezorgers…

Slechte service en waardeloze bezorgers het enige wat ze wel snel bezorgen is frustratie. Bespaar jezelf de hoofdpijn dit bedrijf komt gemaakte afspraken niet na en laat je volledig in de kou staan.

2026年9月9日

Beste Yous,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt gehad. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden. Onze excuses voor de frustratie en het ongemak dat hierdoor is ontstaan.

We nemen je feedback over zowel de gemaakte afspraken als de bezorging serieus en willen graag begrijpen wat er precies is misgegaan. Neem daarom gerust contact met ons op met je gegevens, zodat we dit kunnen uitzoeken en kijken of we samen tot een oplossing kunnen komen.

5つ星のうち1の評価

Levering voor tweede keer niet geleverd…

Levering voor tweede keer niet geleverd terwijl ik thuis was.
Situatie: meneer staat voor de deur in de auto. Ik zit in de keuken te wachten(met zicht op de voortuin/deur) omdat het de tweede lever poging is. Aangezien het witte bestelbus is zonder logo weet ik niet zeker of het voor mij is. Ik wacht tot iemand uitstapt. Er stapt niemand uit. Vervolgens rijdt de auto weer weg en krijg ik de melding dat ik niet thuis ben. Met een foto van de voordeur. Totale onzin!. Ik bellen met u klantenservice. Drie kwartier in de wachtrij gestaan om te horen te krijgen meneer ik kan niks voor u betekenen hij is al retour gemeld. Ik zeg meneer kan terugrijden zo doe je je werk niet. Ja meneer ik kan niks voor u betekenen. Wat is dit voor onzin voor wat neem je een bezorger aan als die niet eens bezorgd. En ja op het moment van regende het hard maar dan kan je me ook even bellen als dat een probleem voor je is en kom je binnen staan. Ondertussen drie weken verder voor mijn levering. Elke keer voor niks thuisgebleven. Ik ben echt kwaad hierom. En dan hoop je enige vorm van service te krijgen vanuit de klantenservice. Maar die zeggen gewoon meneer ik kan niks voor u doen. Als bedrijf zijnde bel je de meneer op en vertel je hem dat hij zij werk niet doet. En dat meneer zijn werk niet goed doet dat is 1 maar dat je dan vervolgens na drie kwartier in de wachtrij staan te horen krijgt ik kan niks voor je betekenen. Ja sorry meneer dit sorry meneer dat. Ik weet dat degene die aan de andere kant van de lijn zit er niks aan kan doen. Maar op ze minst het op proberen te lossen of aanbieden is ook teveel gevraagd. Ja ik voel me echt belazerd

2026年9月9日

Beste Michel van Dijk,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw bestelling voor de tweede keer niet is geleverd, terwijl u juist thuis was en speciaal op de bezorging zat te wachten. We begrijpen heel goed dat dit enorm frustrerend is, zeker als u hier inmiddels al meerdere keren tijd voor heeft vrijgemaakt en u vervolgens ook nog de melding ontvangt dat u niet thuis zou zijn geweest.

Wij nemen uw klacht dan ook serieus en zullen het verder uitzoeken, ook om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Keurige afhandeling

Keurige afhandeling, op tijd, en vriendelijke man.

Beste Frans Grisel,

Bedankt voor uw mooie en positieve review!
Wij zullen dit compliment ook aan de bezorger doorgeven.

Slechte service en klantcontact

Komen beloftes niet na die gemaakt zijn met KPN over levering binnen 48 uur. Duurt een week. Dan wordt de levering met drie uur vertraagd en vervolgens afgemeld en kan er pas na vier dagen geleverd worden. Strookt niet met de beloftes op de website totaal niet klantvriendelijk en meedenkend.

Beste Groot,

Vervelend om te horen dat de levering niet volgens verwachting is verlopen. Weet dat wij dit soort signalen serieus nemen en wij hopen u dan ook in de toekomst het tegendeel te kunnen bewijzen.

Zeer slechte bereikbaarheid

Zeer slechte bereikbaarheid. Ik heb meer dan 30 minuten geprobeerd telefonisch contact op te nemen, maar er werd helemaal niet opgenomen. Erg frustrerend, zeker als je ergens snel hulp of duidelijkheid over nodig hebt. Een betere telefonische bereikbaarheid en klantenservice zou echt gewenst zijn. Helaas geen goede ervaring.

Beste Yasyn,

Bedankt voor uw bericht en de feedback.
Wij zullen dit intern nagaan en wij doen ons best ons op dit vlak te verbeteren.

5つ星のうち1の評価

Bedrijfskaart voor onze trucks…

Bedrijfskaart voor onze trucks aangevraagd bij de KIWA. Deze was binnen 1 week gereed.
Echter, AMP geeft als eerst mogelijke bezorgdatum meer dan 3 weken aan. Trucks moeten naar het buitenland en kunnen niet rijden zonder deze kaart. Na 24min in de wacht eindelijk medewerkster aan de telefoon die aangaf dat door capaciteitsproblemen een eerdere datum niet mogelijk was. aangeboden om de kaart op te halen, dit is ook niet mogelijk. Waarom niet gewoon aangetekend opsturen? Erg veel bureaucratie, kosten voor een simpele bedrijfskaart! Absoluut inefficiente, onnodige en overbodige dienst!

Beste Henk,

Bedankt voor uw bericht. Op dit moment worden er veel kaarten aangevraagd en is het erg druk, Ik begrijp dat u liever eerder geholpen wilt worden. Helaas zitten onze beschikbare tijdsloten momenteel vol vanwege de vakantieperiode en de beschikbare bezetting van onze chauffeurs. Daarom kunnen wij op dit moment geen eerdere afspraak aanbieden.

Excuses voor het ongemak.

met vriendelijke groet,

Romy -AMP Groep

verschrikkelijke bezorgdienst

Ik zou een kindersmartwatch besteld via Odido krijgen, bezorgd door AMP groep. Hier is mijn ervaring:

Ik selecteer de dag en tijdstip. van 0800 tot 18:00. Prima. Ik krijg zoals aangegeven een email een dag van te voren dat de levering tussen 15:45 en 17:15 uur zal zijn. Ik heb meerdere afspraken die dag, maar dit schikt, dus ik blijf thuis tussen de aangegeven uren.

Om 17:38 uur is er nog niemand en zie ik als de online afspraken portaal controleer dat mijn bezorgmelding afgesloten is. Dat is vreemd.

Ik ben gaan bellen met de klantenservice en na 10 minuten in de wacht te hebben gestaan krijg ik iemand aan de lijn. Ik geef aan dat de bezorger niet is langs geweest en dat mijn bezorgmelding is afgesloten. De mevrouw aan de telefoon geeft aan dat ze het gaat uitzoeken en dat mogelijk de bezorger de melding te vroegtijdig heeft afgesloten???

Ik geef aan dat ik ondertussen mijn dochter van de BSO moet ophalen en dus niet thuis zal zijn, maar ik zal terug gebeld worden met een terugkoppeling. Prima.

Ik word om 18:03 uur gebeld, terwijl ik de op BSO ben om mijn dochter op te halen, dat de bezorger over 15 minuten bij mij thuis kan zijn. Ik zeg dat dit prima is, dat ik nu meteen naar huis ga en er ook binnen 15 minuten kan zijn.

Om 18:05 uur word ik door mijn vrouw gebeld (die thuis is gekomen terwijl ik onderweg was naar de BSO) dat er een bezorger aan de deur is gekomen, maar weigert het pakketje af te geven omdat ik niet zelf in persoon aanwezig ben. Mijn vrouw vraagt de bezorger of hij 5 minuten kan wachten omdat ik onderweg ben en begint mij al te bellen, maar de bezorger geeft aan dat hij niet gaat wachten en 'later' terug zal komen.

Ik kom thuis om 18:15 uur en begin weer te bellen met de klantenservice. Verhaal uitgelegd. Ik krijg te horen dat de als de bezorger langs is geweest, dat hij niet nog een keer langs zal komen. Excuus? Ik geef aan dat ze nu tot twee keer toe niet aan hun afspraak houden. Er is namelijk niet gehouden aan de afgesproken afspraak via hun eigen online portaal van 15:45 - 17:15 uur en vervolgens niet aan de telefonische afspraak dat hij er met 15 minuten zou zijn.

Er is geen enkele vorm van coulance of klantvriendelijkheid te bespeuren. Als je al 2x je niet aan de afspraak houdt of kunt houden, dan is het minste wat je kunt doen even 5 minuten wachten zodat je alsnog je pakketje kan afleveren. Maar nee. Geen punctualiteit en ook geen klantvriendelijkheid dus.

Ik vraag om de naam van de bezorger zodat ik een klacht kan indienen. Ik krijg te horen dat ze die niet geven. Ik vraag vervolgens om een persoonsnummer of IETS waarmee de bezorger geïdentificeerd kan worden zodat ik een klacht kan indienen. Ik krijg te horen "Ook dat geven we niet meneer."

Wat een ontzettende graftakke bedrijf van de hoogste orde. Als ik dit had geweten had ik wel geselecteerd om het op te halen van een Odido winkel, maar ja, dat kan nu natuurlijk ook niet meer.

Ik zou deze bezorgdienst vermijden.

Beste black ops,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen. We vinden het vervelend om te lezen dat de bezorging van uw bestelling zo is verlopen. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

We begrijpen goed dat het erg frustrerend is wanneer u speciaal thuisblijft binnen het afgesproken tijdvak en de bezorging vervolgens niet binnen dit tijdvak plaatsvindt. Ook de communicatie rondom het vervolg van de afspraak en het moment waarop de bezorger bij u aan de deur stond, had duidelijker en klantgerichter moeten verlopen.

Uw opmerkingen over de communicatie en de geboden oplossing nemen wij dan ook serieus. We vinden het belangrijk dat onze bezorgers en klantenservice niet alleen volgens de afspraken werken, maar dat er ook wordt meegedacht wanneer een situatie anders loopt dan gepland.

Op basis van een openbare review kunnen wij helaas niet inhoudelijk ingaan op de specifieke bezorging of persoonsgegevens van een bezorger delen. We willen uw melding uiteraard wel graag verder onderzoeken en intern bespreken.

Onze excuses voor het ongemak en de tijd die u hierdoor bent kwijtgeraakt.

Romy- AMP Groep

5つ星のうち1の評価

Bezorger blijft in z’n auto zitten…

Bezorger blijft in z’n auto zitten terwijl ik hem zie vanuit de keuken. Ik loop naar buiten en meneer rijdt weg. Dus een hele snipperdag genomen voor niks. Klantenservice komt ook niet met een oplossing ja zeggen ze koerier zei niemand thuis. Nu weer een week wachten. Wat een zielige bedoeling die amp groep

Beste Roland Gerfen,

Wat vervelend om te lezen dat uw afspraak zo is verlopen. Ik begrijp dat dit heel frustrerend is. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Ik hoop dat we u in de toekomst het tegendeel kunnen bewijzen.

Waardeloze bezorger en klantenservice

Wat een verschrikking.

Ik denk leuk, via Odido iets laten bezorgen.

Ging allemaal goed tot het moment dat ik een sms en mail kreeg we zijn er bijna.
Nou fijn denk je nog, je staat paraat en ik was er, zoals velen, speciaal voor thuisgebleven.
Vervolgens gaat mijn telefoon en word ik gebeld door een anoniem nummer, zo kortstondig dat een normaal mens geen eens tijd heeft om bij de telefoon te komen. Er vanuitgaande dat het met de bezorging te maken heeft.
TOP geen mogelijkheid om terug te bellen, dus wat te doen?
Waarom word er in vredesnaam met Anoniem gebeld, waarom word er niet nog een keer gebeld en waarom word er zo kort gebeld dat je niet eens kan opnemen?
Deze bezorger heeft er blijkbaar geen zin in, dat maakt niet dat het goed te praten valt.
Ook belangrijk: er is NIET aangebeld. Zowel beneden niet als boven niet(woon in een flat)

Nog geen 4 minuten later een mail dat het niet is gelukt?! Schandalige bedoeling

Dan handel je snel, stuur je een mail en bel je de klantenservice, waar je vervolgens 20 minuten in de wacht staat.
Dan komt er iemand aan de lijn, die werkelijk waar niet capabel is om dit werk te doen, wil haar riedeltje opzeggen en wordt boos dat jij je verhaal wilt doen I.p.v dat zei even kan vertellen dat ik “pech heb” en hun de regels en agenda moeten volgen. Omgekeerde wereld bij dit bedrijf, hun maken fouten en als klant zit je braaf thuis te wachten.
Niks maar dan ook niks mogelijk en dan wordt het zowel op mail als aan een telefoon goed gepraat dat de bezorger het geprobeerd heeft?
Proberen is niet, niet aanbellen en proberen is ook niet Anoniem bellen en dan na enkele seconde ophangen zodat er niet eens opgenomen kan worden, en dan maar een mail eruit gooien dat het niet mogelijk was terwijl je nog net niet tegen je voordeur aanstaat!

Ik heb mijn bestelling geannuleerd en regel het via Odido zelf.
Treurige bedoeling.

Beste Felicia,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. We begrijpen goed dat dit voor u een bijzonder frustrerende situatie is geweest, zeker wanneer u speciaal thuisblijft voor een bezorging en vervolgens het gevoel krijgt dat de bezorger niet daadwerkelijk bij u heeft aangebeld of u voldoende heeft geprobeerd te bereiken.

De manier waarop het contactmoment is verlopen, zoals u dit beschrijft, is absoluut niet hoe wij willen dat een bezorging verloopt. Ook wanneer een bezorging onverhoopt niet kan plaatsvinden, verwachten wij van onze bezorgers dat zij op een duidelijke en zorgvuldige manier contact proberen te maken met de ontvanger.

Daarnaast betreuren we het dat u tijdens het contact met onze klantenservice niet het gevoel heeft gekregen dat er naar u werd geluisterd. Een klant die al geruime tijd thuis wacht en vervolgens zelf meerdere keren contact moet opnemen, mag van ons een duidelijke uitleg en een klantgerichte oplossing verwachten.

We kunnen via een openbare review helaas niet inhoudelijk ingaan op de specifieke bezorging of persoonsgegevens van een bezorger delen. We willen uw melding echter wel graag intern onderzoeken.

Onze excuses voor het ongemak, de frustratie en de tijd die u hierdoor bent kwijtgeraakt. We vinden het jammer dat uw ervaring uiteindelijk heeft geleid tot het annuleren van uw bestelling.

Keurig snel op tijd

Beste Johan Keizer,

Bedankt voor de 5 sterren review. wij vinden het fijn om te horen dat de bezorger optijd was. en dat uw order vlot is afgerond.

5つ星のうち1の評価

1 ster is nog teveel voor dit…

1 ster is nog teveel voor dit ONGELOFELIJK ONKLANTVRIENDELIJKE bedrijf!! Vermijd zaken doen met hen ten aller tijden!!! Ik zou mijn telefoon, waar ik voor moet tekenen en dus verplicht voor thuis moet zijn, ontvangen tussen 14.00-16.00u. Dit werd via een sms verlengd naar 17.00u. Om 18.00u ben ik zelf gaan bellen waar de bezorger bleef en kreeg toen doodleuk te horen dat ze niet meer kwamen. Eerstvolgende mogelijkheid 10 dagen later! Te schofterig voor woorden! Het kost me 2x een volledige dag thuis blijven, want op voorhand kunnen ze geen tijdsspanne opgeven. Als je belt met je klacht, refereren ze aan je provider, in mijn geval BEN, dat je hen moet bellen. Lekker afschuiven van je verantwoordelijkheden.
VERMIJD dit bedrijf als je kunt!!!!

Beste Angela Koopmans,

Vervelend om te horen dat uw afspraak zo is gelopen. U krijgt in de mail te zien dat u zelf het pakket moet aannemen, dat is de regeling die wij van BEN moeten handhaven en kunnen dat helaas niet veranderen. Helaas lijkt het erop dat de bezorger autopech had waar later een vervolg op is gekomen. Wij kunnen in dit geval geen andere oplossing voor de overmacht bieden. Dat gezegd te hebben is het wel de afspraak dat wij u op de hoogte brengen op de situatie van de bezorging want in dit geval niet is gebeurd. Excuses voor de tijd en frustratie die de situatie u heeft gekost.

AMP groep - Shevano

Waardeloos

Waardeloos. Krijgt een track & trace met een tijds periode van 10 uur. 3 minuten voordat de koerier aan de deur staat krijg je een mailtje we staan voor de deur.

Nu gemist, moet je 3 dagen wachten. Wie verzint dat… amateurs.

Beste Leon,

Vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. In de mail krijgt u uitleg over hoe de bezorging verloopt. Wij sturen geen track & trace, maar wel een tijdvak van 2 uur waarin wij langskomen. Hopelijk gaat uw volgende afspraak naar wens!

AMP groep - Shevano

Trustpilot エクスペリエンス