AMP Groep レビュー

7,033
TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Goed op de hoogte gehouden van tijdsvak. En viel daar ook allemaal keurig binnen. Instructies duidelijk en fijn dat je een foto vantevoren ziet. De bezorger was heel vriendelijk, grote glimlach en eve... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Maken afspraak voor afleveren paspoort kon pas na 14 dagen. Contact gezocht met AMP en de reden was "late levering paspoort". Contact gezocht met burgerzaken gemeente en toen bleek dat AMP op dag... もっと見る

5つ星のうち1の評価

I ordered an iPhone through ODIDO, and AMP Groep was supposed to deliver it. Until here, everything was normal. On the day of delivery, the package arrived, and I went down to pick it up, but I was to... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik wist niet wie ze waren en wat ze deden maar tot iemand de service ervan bekend maakte toen ik om hulp vroeg bij de gemeente Rotterdam. Man met vergevorderd ms. Reizen lastig, geen handtekening kun... もっと見る

企業情報

1. 宅配サービス

当該企業による記述

We lezen elke werkdag alle reacties.

連絡先

(7,033)

過去12か月のレビュー数: 760

レビューを書く

Vreselijke dienstverlening

Wat een vreselijke dienstverlening. telefoon besteld via internetprovider, AMP heeft het gepresteerd om tot 4 keer toe langs te moeten komen voor levering en dan nog durft de leverancier extreem onvriendelijk te zijn. Eerste levering een halve week na bestellen pas in kunnen plannen, bij deze levering een vriendelijke leverancier, maar een pinstoring, waardoor betaling niet mogelijk is en de man de telefoon weer mee terug moet nemen. Hij laat het contract bij me achter en adviseert AMP te bellen om een voorrangsregeling te krijgen, omdat de fout van hun kant komt. Na 50 min in de wacht iemand gesproken die aangeeft dat de levering 2 dagen later op zijn vroegst kan. achteraf zie ik dat hier 10€ servicekosten voor in rekening gebracht worden. Ik kan die dag zelf niet aanwezig zijn, dus wordt me geadviseerd een machtiging via mijn internetprovider te regelen, zodat mijn vriend de levering kan aannemen. Dit gedaan en vervolgens rijdt de leverancier bij de tweede poging ons huis zonder contact op te nemen voorbij, omdat het contract (wat door AMP bij ons achtergelaten was) afwezig was. Direct weer 40 minuten in de wacht om dit te bespreken. Er wordt intern een melding gemaakt en binnen 2 dagen zal ik iets horen over de levering. Niets gehoord en na 4 dagen (ivm weekend) bel ik zelf (40 min wachttijd) en krijg ik de horen dat de bestelling vanuit mijn internetprovider geannuleerd is. Advies is om hen te bellen. Dit gedaan en zij geven aan dat de annulering vanuit AMP komt (wat een stuk aannemelijker lijkt), nieuwe bestelling moeten plaatsen en wederom machtiging klaargelegd, zodat mijn vriend de telefoon aan kon nemen. Bij derde poging tot levering geeft de leverancier aan dat de machtiging niet geldig is en zonder ook maar contact te leggen met het hoofdkantoor of de internetprovider vertrekt hij. Nieuwe afspraak gemaakt (4e dag die we ervoor thuisblijven en al vele uren aan telefoontjes, wachttijd en inplannen verder) en bij levering is de leverancier ontzettend kortaf en ongeduldig. Hij moet letterlijk 1 minuut wachten op mijn thuiskomst, terwijl mijn vriend al betaling etc aanbiedt (die hij weigert). Ik weet inmiddels beter hoe AMP werkt, dus vindt mijn eigen tijd een stuk belangrijker. De leverancier snauwt dat hij mijn rijbewijs en betaalpas nodig heeft, maakt geen volzinnen en is erg directief, niet zo netjes na alle misstanden bij AMP. Je zou denken dat je na 3 blunders de klant toch zeker wel als koning behandeld, maar daar denken ze bij AMP anders over, communicatie is geen key, dat blijkt wel.
Hoog tijd om iets aan de communicatie en bereikbaarheid te doen AMP, zowel naar je klanten, als je medewerkers!

Beste Lotte Van De Sande,

Vervelend om te horen dat uw afspraak 4 keer niet goed is gegaan en u dus voor niets heeft gewacht. Ik ga intern uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren, zodat we het in de toekomst kunnen voorkomen. Excuses voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren.

Simone - AMP groep

5つ星のうち1の評価

Hele middag voor niks thuis gezeten…

Hele middag voor niks thuis gezeten door meer dan 3.5 uur vertraagde levering na het aangegeven leverings Block van 2 uur. Geen enkele communicatie vanuit amp over vertraging. En telefonisch meer dan een half uur in de wacht staan voor dat je iemand aan de lijn krijgt.

Beste SH,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening. Wij van AMP Groep streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik vind het daarom jammer om te horen dat dat niet gelukt is. Mijn wel gemeende excuses.

Met vriendelijke groet

Prima service

Prima service
Mail en sms met tijdsbestek

Beste Sandra van Os,

Bedankt voor uw 5 - sterren reviewen uw review! Wat fijn om te horen dat onze dienstverlening u zo positief is bevallen. We proberen altijd zo goed mogelijk met de klant te communiceren over de tijd en de manier van leveren. Fijn dat u dit waardeert.

Met vriendelijke groet
Simone - AMP groep

AMP groep komt tot 2x toe niet opdagen voor identificatie

Ze zouden mijn vader en mij als zijn bewindvoerder komen identificeren in een verzorgingshuis voor het openen van een spaarrekening.
De eerste afspraak werd zonder verklaring, op de ochtend van de afspraak, via email geannuleerd. Terugbellen heb ik na 8 minuten wachtmuziek opgegeven.
De tweede, digitaal gemaakte, afspraak kon alleen op een werkdag van mij. Ik heb verlof genomen en de hele middag gewacht in het verzorgingshuis, maar er kwam niemand. Ik zag begin van de avond toen ik maar weer eens inlogde op mijnafspraak bij de AMP groep dat de medewerker wel is geweest om een foto van de voordeur te maken. Blijkbaar krijgt hij dan zijn stukloon uitbetaalt. Maar aanbellen of een telefoontje was blijkbaar teveel moeite met dit warme weer. Er is 24/7 verzorging aanwezig in dit verzorgingshuis die ook direct opendoen als je aanbelt, maar dan moet je wel daadwerkelijk aanbellen.
Edit: Mooie standaard reactie van de webcare hieronder. Misschien al wel gemaakt door een AI agent. Empathisch en nietszeggend. Als AMP groep nu zijn medewerkers eens fatsoenlijk betaalde dan had je al die webcare ook niet nodig.

Beste Willem,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat de bezorging niet succesvol is geweest. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven, en wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren.

5つ星のうち4の評価

Afhandeling is ordelijk verlopen…

Afhandeling is ordelijk verlopen vriendelijk en accuraat

Beste John imanuel,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Heel fijn te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij streven naar een zo goed mogelijke dienstverlening. Het is altijd fijn om te horen dat klanten ook zo ervaren.

Virgilia - AMP Groep

5つ星のうち5の評価

Zending is netjes aangemeld en geleverd

Zending is netjes aangemeld, binnen het aangegeven tijdsbestek geleverd en de bezorger was zeer correct en beleefd.
Dat zie je tegenwoordig toch wel eens anders.

Beste Jan van Groen,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze service en de vriendelijkheid en professionaliteit van onze bezorger zo positief heeft ervaren. We geven dit compliment graag aan hem door!

Voor de 2e keer gaat dit fout

Voor de 2e keer gaat dit fout, vandaag van 08:00 tot 12:00 met mijn buitendeur open gezeten, krijg ik een foto van een ander huis dat ze bij mij aan de deur zouden zijn geweest? terwijl ik niemand gezien heb zit vanaf 08:00 op mijn bank mijn openstaande buitendeur in de gaten te houden, serieus daar neem ik nu voor de 2e keer een vrije dag voor op? 🤬 serieus en ik ben weer de dupe van een bezorger die te lui is dat hij naar het juiste huisnummer gaat kijken? En gezien de reviews gebeurd dit regelmatig lekker dan de klant is bij dit bedrijf geen koning want door die bezorger mogen wij weer een andere afspraak maken maar dat gaat niet want heb geen vrije dagen meer echt zit te koken hiero 😡😡😡dit ga ik hogerop spelen want ik wil deze dag vergoedt krijgen, ik heb nu geen vrije dagen meer. Wat een baggerbedrijf volgens mij drukken ze de elektronica zelf achterover echt heel apart dat deze man niet de moeite neemt om naar het juiste huisnummer op zoek te gaan.

Patricia van der Zijden,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons enorm dat u dit zo heeft ervaren. Dit is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten. Onze excuses voor het ongemak en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. We nemen dit soort signalen zeer serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling te voorkomen.

5つ星のうち1の評価

Houd er rekening mee dat ze soms je tijd kunnen verspillen!

Wat een vreselijk bezorgbedrijf! Ik had vrij genomen van mijn werk om thuis te blijven dat ze mijn ondernemrskaart komen brengen, De ophaaltijd was tussen 8 en 10 uur 's ochtends, maar om 08:18 uur kreeg ik een e-mail met de melding: "Helaas is uw afspraak niet gelukt." Ik belde het bedrijf en ze vertelden me dat de bezorger bij me thuis was geweest en dat ik niet thuis was! Terwijl ik thuis was en al sinds 7 uur 's ochtends wakker was en op de bezorger wachtte, deze persoon heeft niet aangebeld, en gewoon weggegaan en heeft een e-mail gestuurd dat ik niet thuis was en ik moet een nieuwe afspraak moest maken. Hoe moet je weten dat de bezorger is geweest als hij niet aanbelt bij de deur, Ze hebben mijn tijd verpest, het koste me tijd en geld!!! Ik wacht al een week op die kaart, echt heel teleurstellend! het is echt niet fijn

BEste Iman Hashemi,

Vervelend om te horen dat de levering niet succesvol en naar wens is verlopen!

Wij doen er alles aan om onze klanten klanten zo goed en zorgvuldig mogelijk te kunnen helpen.

Wij hopen u in de toekomst het tegendeel te kunnen bewijzen!

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk. Alles werd duidelijk gecommuniceerd en ik ben uitstekend geholpen. Zo hoort het

Beste Jeroen van den Berkhof,

Keurige dienst

Keurige dienst, stipt en voldoende info voor levering.

Beste Monique,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, het maken van de afspraak en de inzet van onze bezorgers. Wij waarderen het zeer dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen.

5つ星のうち5の評価

Incredibly Professional, Friendly, and Dedicated Driver!

Appointment number: 1fe7e13029

I want to share my compliments regarding the exceptional service provided by the driver during my appointment today. Even before arriving, his communication was excellent; he proactively called to update me when a street closure forced him to change routes. From the moment he arrived, he was incredibly professional, polite, and efficient. He made the entire identity verification process smooth and stress-free, while maintaining a very friendly and welcoming attitude that instantly put me at ease.

It is rare to experience such high-quality customer service, and his positive energy really stood out. He is a fantastic representative for the company, and I am genuinely grateful for his help. Thank you so much for the great experience!

2026年7月15日

Dear True Note,

Thank you very much for your wonderful review. It's great to hear that you had such a positive experience with our service and the friendliness and professionalism of our delivery person. We are happy to pass this compliment on to him!

Kind regards,
Virgilia - AMP Group.

Duidelijke communicatie erg snel

Duidelijke communicatie erg snel . Goed dat er een foto van de bezorger te zien was. Zeer tevreden.

2026年7月15日

Beste Bernadette v Heiningen,

Simeon - AMP groep

5つ星のうち1の評価

Ik had een bezorgafspraak tussen 16:00…

Ik had een bezorgafspraak tussen 16:00 en 18:00 de bezorger komt eerder weigert te wachten en annuleert de afspraak om 16:08 nu zegt de klantenservice dat het mijn fout is. geen zaken met dit bedrijf doen

Beste M Hemel,

Het spijt mij te horen hoe uw afspraak vandaag is verlopen. Wij zullen dit intern en met de bezorger bespreken, om dit in toekomst te voorkomen. Dit is namelijk niet de manier hoe wij met klanten om willen gaan. Ik wil u onze oprechte excuses aanbieden.

Horrible Delivery Service

I have tried to have my medication delivered by this service and the customer service has been horrible. Two appointments, I was home and left a note on the door to ring the bell/call my number. The delivery people did neither, only took a photo of my door and walked away. At the third appointment, I sat at my door for the delivery window, and the delivery person never came and said that I was not home. When I call customer service, they are extremely unhelpful basically tell me that I'm lying and that I wasn't home (despite staying home from work for 3 days), have no concern that it is medication that they are delivering, and are rude. Avoid if at all possible.

2026年7月10日

Beste Amanda MacDonald,

I am sorry to hear that there were issues with your appointment on two occasions, meaning you waited in vain. I will investigate internally how this happened so that we can prevent it in the future. Please accept my apologies for the inconvenience this has caused you.

Alles ging tip top

Alles ging tip top, net als mijn voorganger viel mij zeker op, dat als je het ergens anders af laat leveren er kosten aan zitten.

Misschien siert het AMP om te kijken dat als mensen hun levering op hun werk wensen (ik werk ook) dat je daar iets mee zou kunnen doen coulance of iets dergelijks. Immers staat de bezorger dan niet voor een dichte deur en kan alles netjes afgehandeld worden.

Ik was toevallig thuis en hier ging het tip top zonder enige problemen.

Beste Erris Wagenaar,

Bedankt voor uw review. Heel fijn te horen dat alles op een nette en overzichtelijk manier is verlopen en dat u tevreden bent over de bezorging. Het is altijd fijn om zulke berichten te ontvangen.

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over het hele traject met…

Zeer tevreden over het hele traject met vooral zeer goede communicatie!!!

Beste M H E DE KONING,

Dank u wel voor de 5 sterren en uw bericht. Fijn dat u tevreden bent over het traject en de communicatie. Dank u wel voor het delen hiervan.

5つ星のうち2の評価

De klantenservice is onbereikbaar

De klantenservice is onbereikbaar. Ik heb zeker 20 minuten in de wacht gestaan om afspraak te verzetten, toen via Whatsapp geprobeerd. ook hier werd veel te laat op bericht gereageerd

2026年7月9日

Beste Ton Hofmeester,

Heel vervelend te lezen dat u zo lang in de wacht heeft gestaan. Helaas is het op het moment erg druk met mensen die bellen. We zetten alle zeilen bij om dit op te lossen. Op onze website staat vermeld dat whatsapp tijdelijk niet beschikbaar is. Maar misschien heeft u dat over het hoofd gezien.

5つ星のうち1の評価

2e keer dat ik thuis ben gebleven voor…

2e keer dat ik thuis ben gebleven voor een afspraak, weer niet bezorgd! na 3 uur een bericht dat het niet gelukt was te bezorgen (terwijl er duidelijk staat dat bij verhindering u tijdig op de hoogte wordt gebracht)
en dan krijg ik gelegenheid om een nieuwe afspraak te maken, 2 dagen later (je zou maar op vakantie willen) en dan nog in de afspraak, 'nog 1x en de bezorging wordt geannuleerd'?? hoe dan! zal mijn bedrijf adviseren een andere koerierdienst in de arm te nemen

Beste jacob herrewijnen,

Mobiel

Helaas goed besproken met het leveren van Telefoon maar het afleveren was niet best, tussen 11.00 uur en 13.00 was de aanbieding. de hele tijd in de buurt, plots kreeg ik een melding om 10.30 dat ik niet aanwezig was. ik vond dat vervelend, foto van de bezorger en en nummer maar helaas niet gezien.
Hopelijk morgen een herkansing dat het wel geleverd wordt.

Beste Richard,

Anne - AMP groep

Bizar…!

Bizar…!
Verlof gepakt om de gehele dag aanwezig te zijn. Op de dag zelf vandaag wel een tijdvak toegestuurd gekregen. Via een link kon ik in de gaten houden hoelaat de chauffeur ongeveer hier zij zijn. Er stond 3 minuten, erna weer 5 minuten. Toen 2 minuten en daarna stond er maak een nieuwe afspraak??
Wat is dit? Ik zit te wachten op mijn nieuwe telefoon, waar ik verlof voor heb gepakt!

Beste Charmayne De vries,

Trustpilot エクスペリエンス