Goed op de hoogte gehouden van tijdsvak. En viel daar ook allemaal keurig binnen. Instructies duidelijk en fijn dat je een foto vantevoren ziet. De bezorger was heel vriendelijk, grote glimlach en eve... もっと見る
企業が回答しました
Maken afspraak voor afleveren paspoort kon pas na 14 dagen. Contact gezocht met AMP en de reden was "late levering paspoort". Contact gezocht met burgerzaken gemeente en toen bleek dat AMP op dag... もっと見る
企業が回答しました
I ordered an iPhone through ODIDO, and AMP Groep was supposed to deliver it. Until here, everything was normal. On the day of delivery, the package arrived, and I went down to pick it up, but I was to... もっと見る
企業が回答しました
Ik wist niet wie ze waren en wat ze deden maar tot iemand de service ervan bekend maakte toen ik om hulp vroeg bij de gemeente Rotterdam. Man met vergevorderd ms. Reizen lastig, geen handtekening kun... もっと見る
企業が回答しました
We lezen elke werkdag alle reacties.
Pakketboot 57, 3991CH, Houten, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Is niet aangebeld koerrier rijd weg, bellen mij op maar geven geen gehoor.

AMP Groep からの回答
Klantenservice is verschrikkelijk, wacht meet dan een halfuur tot 25 min in de wacht voor een simpele vraag, zo lang aan de lijn gehouden verschrikkelijk.👎🏻😡😡

AMP Groep からの回答
Bezorger 2:30 uur te laat buiten de afgesproken bezorgtijd.

AMP Groep からの回答
beter e-mails met dat je weet in opdracht kommen.beter planning voor het bezorgen hij zou tussen 11 en 13 hier zijn en komt 13.05 en de chauffeur had geen zien om te werken

AMP Groep からの回答
Geen medewerker verschenen in het aangekondigde tijdvak. Berichtje 'afspraak mislukt', suggereerde ten onrechte dat ik niet thuis zou zijn geweest. Vervolgens 50 minuten in de wacht om te bellen. Vakantiemedewerker aan de lijn, die niet weet wat er mis is gegaan. Nieuwe afspraak op later moment te laat zijn om bankproduct fiscaal gezien te laten ingaan.

AMP Groep からの回答
Geen opbouwende kritiek alles ging soepel en goed bedankt ha zo door met de goeie service

AMP Groep からの回答
Ongelofelijk dat KPN werkt met een bedrijf zoals dit, gisteren zou de bezorger langs zijn gekomen, niemand aangebeld en omdat het om mijn telefoon wisselen ging kon ik dus ook niet gebeld worden...
Verder geen bericht of niks gehad dat de bezorger ons heeft gemist of wat dan ook, ik hoop dat klanten van AMP deze gigantisch slechte reviews lezen en per direct stoppen met samenwerking...

AMP Groep からの回答
Groot kansloos bedrijf. Zouden vandaag 2 nieuwe iPhones17 pro komen brengen. Moesten betaald worden per pin aan de deur. Bellen het bedrijf amp op of je contact wil betalen want hun pinapparaat werkt niet. Nou nee. Of ik dan een nieuwe afspraak wil maken voor over 3 dagen heb al een halve dag vrij moeten plannen. Werk voor me zelf dus dat kost geld en nog een middag vrij nemen kost dus weer geld. Maar amp is de gene die hier hun zaken niet op orden heeft. Maar het hun wil hun wet. Ik moest KPN maar. Bellen. Maar KPN zegt nee amp is hier verantwoordelijk voor fijne. Avond

AMP Groep からの回答
Wat een trieste bedoeling dat AMP groep. Ik heb twee keer een afspraak gemaakt, waarbij je aanwezig moest zijn om te verifiëren en dus ook twee keer vrij genomen van werk. Tot twee keer toe zie ik vlak voor tijd dat die afspraak eruit is gehaald en dus gebeld met AMP groep (want zelf vertikken ze het om contact met je op te nemen). Vervolgens na 45 minuten in de wachtrij staan kreeg je uiteindelijk iemand aan de lijn.

AMP Groep からの回答
Ze bezorgen mijn gekoelde medicatie al een tijdje. Communicatie goed, bezorging goed, super blij mee.

AMP Groep からの回答
Goede service en klantvriendelijk. En goede communicatie

AMP Groep からの回答
De communicatie en uitleg was duidelijk. Ik werd per mail en sms goed op de hoogte gehouden mbt de tijdsindicatie en de gegevens van de medewerker + code. Hij was netjes optijd en het duurde maar een paar minuten.

AMP Groep からの回答
Van het online een afspraak maken, annuleren of wijzigen tot en met de vriendelijke, veilige en correcte bezorging is alles heel goed verlopen.
Voor een (inmiddels) 71- jarige beetje digibeet als ik, ...een makkelijk proces om te doorlopen.
Bedankt Gemeente, Stadskantoor en Koerier.
Met vriendelijke groet

AMP Groep からの回答
Wat een slecht bedrijf! Eerste afspraak was ik op zolder en voor dat ik beneden was was de chauffeur al weg! Tweede afspraak en hij is al ruim een half uur later dan gezegd en hij is er nog steeds niet!
Als je ze wil bellen dan moet je een half uur in de wacht zitten!

AMP Groep からの回答
Geen communicatie, pakketje zoek geraakt en 0 hulp krijgen. Klant moet het maar uitzoeken.

AMP Groep からの回答
Aflevering tot drie keer toe gewijzigd! Zonder enige vorm van service. De telefoon wordt op de haak gesmeten als je terecht boos wordt. AMP: één grote ballentent!!
Na insturen van bovenstaande review kreeg ik een standaardbriefje met excuses. Helaas zonder het bieden van uitzicht op verbetering of enige genoegdoening! Eerlijk gezegd, had ik dat van hen ook niet verwacht.

AMP Groep からの回答
Wat ging er goed? Laten we daar mee beginnen! Via Odido verwacht ik een telefoon, op de bezorgdag krijg ik bericht dat de bezorging niet gelukt is terwijl ik thuis ben en de bezorger neit geweest is! Klantenservice moeilijk bereikbaar, lange wachttijd krijg ik te horen dat de bezorging niet door ging die dag. Maar dat is mondeling, per mail wordt er gelogen. Er is geen coulance om mij tegemoet te komen mbt tijdvak, alleen tegen betaling! Daardoor haalde ik de deadline niet voor het retourneren van het oude toestel. Ze laten je in de kou staan. Bij de uiteindelijke bezorging iemand die me niet aan kijkt, alleen tegen zijn metgezel praat. Op dwingende wijze tegen mij praat : geef rijbewijs/ hou vast . Denk niet dat hij tegen een man zo zou praten. NOOIT MEER!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。