Hej Kirsten,
Tak for din anmeldelse. Vi forstÃ¥r til fulde din frustration â sÊrligt nÃ¥r man som kunde i flere Ã¥r har ventet pÃ¥ en afklaring og en mulig ny dato, uden at det er sket.
Vi vil dog gerne prÊcisere, at Billetlugen fungerer som billetformidler og ikke som arrangÞr af det pÃ¥gÊldende show. Det betyder, at den faktiske aftale om eventens afvikling og eventuelle refunderinger er mellem dig som kunde og den tyske arrangÞr, der stÃ¥r bag Forever â King of Pop.
Vi har desvÊrre ikke mulighed for at refundere billetter, nÃ¥r vi ikke har modtaget dÊkning fra arrangÞren â det vil sige, at pengene fortsat befinder sig hos dem. Vi forstÃ¥r, at det kan opleves som utilfredsstillende, men det er desvÊrre en begrÊnsning, vi ikke kan gÃ¥ udenom.
Vi har lÞbende forsÞgt at fÃ¥ en status fra arrangÞren, men har desvÊrre ikke modtaget en afklaring endnu. Det er ogsÃ¥ baggrunden for, at vi har delt kontaktoplysningerne med dig â ikke for at fralÊgge os ansvar, men for at give dig mulighed for selv at lÊgge pres pÃ¥, ligesom vi gÞr.
Vi er kede af, at du har haft en så negativ oplevelse, og vi håber, at der snart kommer en endelig afklaring fra arrangÞren. Du er selvfÞlgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis der sker nyt, eller hvis du har brug for vores hjÊlp i den videre proces.
Med venlig hilsen,
Billetlugen