Selve bestillingen var OK, men gebyret var højt. Det værste er at firmaet, der arrangerede den koncert vi købte billetter til, var ret nyt, uden kapital og har skiftet direktør flere gange på to år. N... もっと見る
企業が回答しました
Satt i kö till Rammsteinbiljettsläppet, fick tag i 2 st Feuerzonebiljetter, skriver in kortuppgifter, sidan laddar i 1,5 timme tills det tillslut avbryts och mina biljetter försvinner ur varukorgen! O... もっと見る
企業が回答しました
Havde billetter til Den Eneste Ene der blev aflyst 1/4 pga sygdom - og en måned efter venter jeg stadig på refusion. Det er ganske urimeligt at billetlugen holder pengene i over en måned - det bør vær... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har for første gang skulle købe ledsagerbilletter hos billetlugen og forsøger i går at komme igennem på tlf, da billetterne ikke kan købe direkte på nettet. Men grundet kø på tlf., så vælger j... もっと見る
企業が回答しました
Vi brænder for de store øjeblikke, for de unikke og de exceptionelle oplevelser. Vi arbejder hver dag målrettet for at gøre vores services og platforme så effektive og brugervenlige som muligt - til glæde for partnere og vores fælles kunder. Med internationale erfaringer fra Eventim, leverer Billetlugen det bedste indenfor billetsalg og live events. Vi har hovedkontor i København med lokale kontorer i Göteborg, Stockholm og Oslo.
Bryggernes Plads 17, 1. sal , 1799 København V, København V, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 94%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg havde mistet mine billetter og på 10 minutter fik jeg hjælp af Billetlugens kundeservice og de fik fremtryllet de forsvundne billetter.

Billetlugen A/S からの回答
Event was cancelled and a refund was paid 3 weeks after cancellation :-/ We paid dkr. 985 but was only refunded 850 dkr. "fee is not refundable" :-( So we basically paid 135 dkr. for absolutely nothing

Billetlugen A/S からの回答
Havde bestilt 2 billetter til Jack Whitehall. Den blev så aflyst og jeg fik at vide at jeg ville få mine penge tilbage inden får 7 dage. Jeg har IKKE fået mine penge tilbage endnu, og jeg syntes at det er dårlig stil at de sender mig en mail der siger at jeg SKAL få mine penge tilbage inde for 7 dage.
Nok allersidste gang jeg bruger billetlugen, hvis jeg ikke får mine penge.

Billetlugen A/S からの回答
Event aflyst og der bliver ikke hjulpet eller refunderet penge

Billetlugen A/S からの回答
Refundering i forbindelse med aflysning
Jack Whitehall blev aflyst. Det tager Billetlugen mere end 3 uger at tage sig sammen til at tilbagebetale til de der har købt billet. Det burde kunne ske med dags varsel, ligesom Billetlugen hæver penge med dags varsel.
Har lige fået refusionsopgørelse. Ændret anmeldelse til en stjerne. Hverken billetgebyr eller ordregebyr ser ud til at blive tilbagebetalt. 195 kr. ud af vinduet, for noget som jeg ikke kan gøre noget ved.

Billetlugen A/S からの回答
Al for uklar og krævende sikkerheds koder, hvor man bliver koblet af i længere tid. Er for adm. dyrt system!

Billetlugen A/S からの回答
Fik billetter til Matador i julegave, datoen var dog allerede booket til anden side. Jeg skrev en mail med ønske om ombytning til en anden dato - der blev gjort opmærksom på ombytningsgebyr på siden - jeg fik hurtigt svar fra Nina med besked om at hun ville sende mig et gavekort på hele beløbet for de billetter jeg havde fået (uden fradrag af gebyr) og jeg har så selv efterfølgende booket nye billetter kvit og frit. Super god service, hurtig respons og en lille gave oveni i form af ombytningsgebyret som ikke blev trukket. Tak til Nina

Billetlugen A/S からの回答
Jeg havde brug for st ændre

Billetlugen A/S からの回答
Jeg skulle købe 3 billetter til SGP. det gik fint indtil at der skulle betales. forsøgt 3 gange med Kreditkort, kom ikke igennem. Dernæst med Apple pay. Det lykkedes så i 2. forsøg. Jeg kan ikke forstå at det større sikkerheds krav Apple har ikke matcher tankegangen hos Billetlugen, og for den sags skyld vores banker. Måske er det fordi det er billigere at programmere i Windows? Eller vil man ikke leve op til de sikkerhedsstandarder som Apple har?
I disse "hackertider" er det meget utrygt når betaligssystemer hakker i det 🤥
Tak for reaktionen Billetluge, håber der er håb forude 🤗

Billetlugen A/S からの回答
Vi havde set frem til en koncert med Hans Zimmer. Men koncerten blev rykket til april, men der kunne vi ikke.
Så vi valgte at får billetterne refunderet. Derefter fik vi at vide at citat: "billetgebyrer, forsikring, evt. leveringsomkostninger eller andre omkostninger refunderes ikke". Vi havde vagt at tegne afbestillingsforsikring. Men forsikringsbeløbet, gebyrer mv. er også spildt.
Kontakede kunde"service" de sagde at alt stod i betingelserne...
Vi har indgået en aftale med Billetlugen, men BIlletlugen afviser at betale det hele tilbage, da de kun er mellemmand. Den holder ikke i retten!
At man også tegner en afbestillingsforsikring, og når det så er arrangøren der rykker (til dato hvor man ikke kan), så mister man flere penge, end hvis man havde lagt sig syg...?
Når jeg så læser andre anmeldelser hvor kunder har været meget længe om at få (endnu ikke fået) refunderet beløbet. Så kan jeg kun frygte dette forløb. Det er sidste gang vi bruger Billetlugen. Kan også kun advare alle andre mod at bruge Billetlugen. Føj!

Billetlugen A/S からの回答
Fik utrolig MEGET hjælp fra Peter i billetlugen, da jeg havde svært ved at printe gavekortet ud - tusinde tak.

Billetlugen A/S からの回答
Det er sidste gang min familie og jeg benytter os at billetlugen står i en krisesituationer(sygdom) der gør at vi desværre ikke kan deltage og vi har ikke modtaget billetterne efter langt over forventet modtagelsesdato men trods det nægter de at annuller er så skuffet
Det er så umenneskeligt virkeligt umenneskeligt

Billetlugen A/S からの回答
Super service da jeg ringede for at spørger om ledige teaterbilletter.

Billetlugen A/S からの回答
Artisten er en meget god Kim Larsen kopi, i trivelige lokaler! Godt engasjement fra publikum. Vi skjønner ikke de vittige poengene pga språk problemer våre som nordmenn, men er totalt sett meget godt fornøyde.

Billetlugen A/S からの回答
Har købt to koncertbilletter til Rammstein inklusiv afbestillingsforsikring
Da vi så er to der har købt billetterne vil jeg gerne refundere dem, ingen hjælp at hente igennem billetlugen, får bare at vide at forsikringen jeg har tilkøbt KUN dækker ved sygdom :/

Billetlugen A/S からの回答
Jeg gi'r den 5 selvom der var nogen store, lidt dumme pop-ups der var til let gene på startsiden ved mit sidste køb. Vand under broen. Sad og ventede på at billetsalget åbnede kl 11. Åbnede på slaget, jeg gik ind, fandt billetter, betalte og var ude igen på under 5 minutter. Har personligt aldrig mødt problemer og jeg bruger Billetlugen jævnligt

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。