Vi har desværre også 3 produkter omfattet af tilbagekaldelsen fra erhvervsstyrelsen, hvor bobles kun har valgt at dække 2 ud af 3, selvom der er nøjagtig de samme fejl med at smuldre i kanterne og hav... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
For over 3 uger siden blev min pakke vej en fejl sendt retur til bObles. Jeg forsøgte i den forbindelse op til flere gange at komme i kontakt med kundeservice for at høre om mine muligheder for fortsa... もっと見る
Vi har nu flere forskellige bobles dyr her i hjemmet, de fungere bare optimalt, vores børn elsker dem, og bruger lang tid hver dag på tumlemøblerne. Kan kun anbefale dem til alle, deres fantastiske mø... もっと見る
Alt i alt en ærgerlig oplevelse. Min søn havde fået en bobles myresluger for nogle år siden som sidenhen er blevet tilbagekaldt. Den process var sådan set fin og vi fik et tilgodebevis efter 4 uge... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Få inspiration til motorisk leg og bevægelse i hverdagen på en nem og sjov måde. Find alle de populære farver her og oplev de originale bObles tumlemøbler.
Langhøjvej 1B ST TV, 8381, Tilst, デンマーク
ネガティブなレビューの 25%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Der er altid god overensstemmelse…
Der er altid god overensstemmelse mellem produktbeskrivelse og det produkt, der bliver fremsendt sikkert og hurtigt.

bObles からの回答
God service og forløb barsel og fødesl…
God service og forløb barsel og fødesl forbedelse
Tubmle tid

bObles からの回答
Fisk ønskes i flere størrelser
Jeg er meget glad for fisken L, som jeg har bestilt. Findes der ikke mere en Fisk, der kan bruges som taburet?

bObles からの回答
Lever ikke op til sine priser.
Kontakt
Har købt jeres produkt og mit barn kan ikke lade vær med at lege med det, jeg kan simpelthen ikke få ham til at spise aftensmad eller børste tænder. Det ligner næsten han har sammenlege med produkterne, det bekymrer mig.
Overvejer at smide det ud, så jeg kan få kontakt til mit barn igen.
Jeg vil gerne have mine penge tilbage omgående.

Bobles town skumgulv
Vi valgte at købe 2 stk bobles skumgulv.
Vi tænkte at når vi nu giver tre gange så meget for et legegulv må det virkelig være godt.
Mønstret passer ikke sammen der er op til 1 cm forskydning på vejene.
Der er kæmpe farveforskel, så det ser helt mærkeligt ud.
Gulvet er godt nok købt på babysam.dk, men det er vel bobles der skal stå inde for kvaliteten.

Dårlig service
Min datter har fået nogle boblesprodukter i julegave, som hun har i forvejen. Derfor skrev jeg en mail til bobles om at få ombyttet varerne, som i første omgang bliver bekræftet, at det kan godt lade sig gøre. Da jeg så skriver tilbage, hvad varerne skal ombyttes til, kan det ikke længere lade sig gøre.
I stedet beder bobles mig om at sende varerne retur på egen regning, for derefter at bestille fra ny, hvor jeg så endnu engang skal betale fragten. Efter en telefonsamtale hvor jeg kommer frem til samme resultat, kan jeg så bare konkludere, at det ikke er værd at handle med bobles. Ærgerligt at dårlig service skal ødelægge handlen af så ellers gode produkter.

bObles からの回答
Gaver til børnebørnene som jeg ved vil…
Gaver til børnebørnene som jeg ved vil gøre lykke - både hos dem og forældrene. Alt var let - både at bestille og få leveret varerne rimelig hurtigt.
Det der kunne være prikken over I’et hvis I også havde mulighed for at pakke gaverne ind.
Tak for god service.

bObles からの回答
Meget besværligt at returnere varer købt på Bobles hjemmeside
Havde købt Bobles online på hjemmesiden, hvor et af de tumledyr, jeg havde købt skulle sendes tilbage. Ingen returlabel eller anden information at hente om returnering på hjemmesiden - kun hvor lang tid returretten er gældende.
Skriver en mail til dem, hvor man får en adresse man skal sende til - besværligt ift. mange andre hjemmesider, der har returlabels klar.. Nå, men jeg sender pakken med GLS, og kan se den er leveret få dage efter, og har endnu ikke hørt noget fra dem på mail eller set noget til mine penge.. Venter spændt på de besvarer den mail jeg har sendt dem i dag.

bObles からの回答
Fine produkter og god service.
bObles tumlebræt kører ikke
Vi har fået vores tredje tumlebræt til vores tredje barn forbi de andre to har været så populære herhjemme. Desværre kan det næsten ikke køre da hjulene nu er skiftet ud med en langt dårligere udgave uden kuglelejer. Kundeservice havde ikke meget hjælp at give (drevet af Zendesk). Jeg informerede bObles om at jeg havde fundet bedre hjul på en webshop som jeg overvejede at erstatte dem med (200kr). Det synes bObles var en fin løsning. Når kvaliteten daler så meget at det åbner op for et "aftermarket" på nye produkter - da er det sandsynligvis starten på en udvanding af brandet!
(Ombytning var ikke en mulighed da det var en gave og hurtigt fik brugsmærker)
Update:
Problemet er ikke at hjulene er defekte. Problemet er at produktet er opdateret med ringere hjul. Altså, hvis det blev byttet til et nyt, ville det have samme hjul. Kundeservice sagde at de ikke havde gamle hjul eller ville skaffe dem. Summa summarum - gammelt tumlebræt = godt, nye tumlebræt = dårlige. Jeg er ikke interesseret i at få pengene tilbage - kun i at få et godt tumlebræt til mine børn - og det er i dag kun muligt ved at kassere de nye medfølgende hjul. Ret mig endelig hvis jeg tager fejl...

bObles からの回答
Super service. Søde medarbejdere sørgede for at jeg kunne bestille en bobles model som ikke længere var på deres hjemmeside. Vi havde den på vores datters ønskeliste, men da hun ikke fik den ville vi selv købe den. Den var ikke længere tilgængelig på hjemmeside med stor ærgrelse. Men de var meget søde til at hjælpe hos bobles, så vi kunne få den meget ønskede model.

bObles からの回答
God service efter problemer med at sende retur
Vi oplevede en besværlig retur process da vi fik to bobles donuts I gave. Efterfølgende løste bobles problemet for os så det endte med en god oplevelse efter et par måneder.

Fantastiske produkter
Super service og hurtig levering. Min datter er vild med myreslugeren i Marble Nature Sand og bruger den som balancebom, bord og stol og trappe. Jeg kan varmt anbefale bObles og deres produkter.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。