レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb 12 verschillende caloriearme sauzen besteld. Ik hoopte dat ze lekker zouden smaken, zodat ik wat meer variatie kon toevoegen aan mijn dieet tijdens mijn calorietekort. Helaas smaakten ze al... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Ik zou zeggen dat de prijzen (na korting) concurrentieel zijn. Dit was de reden waarom ik bij u kocht, ondanks het gebrek aan transparantie over de oorsprong van de producten. Ik vind het jammer dat... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Bestelling van meerdere smaken Whey poeder gedaan en andere smaken geleverd gekregen. Hierop meerdere malen contac proberen te zoeken met het bedrijf maar krijg 0.0 reactie terug. Zeer slecht... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Vorige week netjes bestelling binnen gekregen maar bij het openen de doos wade pot met creatine kapot en zat het poeder door de hele doos. Foto s gestuurd en netjes aangegeven dat ik niets wilde terug... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス
  2. ・
  3. アクティブりェア店
  4. りェルネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Bodylab.nl is specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding voor fitness en krachtsport.

連絡先

(1,981)

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

Die Ware wurde vor einer Woche bezahlt

Die Ware wurde vor einer Woche bezahlt und die ZahlungsbestÀtigung kam sofort. Im Order-Tracking steht jedoch weiterhin „unbezahlt“. Unklar, was mit meinem Geld passiert ist. Zudem sind immer mehr Produkte nicht verfÃŒgbar. FÃŒr mich das letzte Mal.

2025幎12月10日

Hallo liebe Kundin/lieber Kunde,

vielen Dank fÃŒr Ihre RÃŒckmeldung. Der Status „unbezahlt“ im Order-Tracking kann in einzelnen FÀllen verzögert aktualisiert werden, obwohl die Zahlung bereits korrekt eingegangen ist. Ihr Geld ist in solchen FÀllen selbstverstÀndlich nicht verloren.

Sollten Unklarheiten zum Zahlungsstatus oder zur VerfÃŒgbarkeit einzelner Produkte bestehen, empfehlen wir Ihnen, sich direkt an unseren Kundenservice zu wenden. Dort kann Ihr Anliegen konkret geprÃŒft und nachvollzogen werden.

Vielen Dank fÃŒr Ihren Hinweis.

Beste GrÌße

Sterk afraden

Slechte communicatie en zeer onbetrouwbaar. Bestelling van 28 november nooit ontvangen. Na melding van vermissing beloofden ze op 4 december een nieuwe verzending (wachten 7 werkdagen). Ruim 2 weken later annuleren ze eenzijdig de bestelling en zeggen ze het geld terug te storten.
Geld bijna 3 weken geblokkeerd, maar het product krijg je nooit.
Sterk afraden – bespaar jezelf de frustratie en koop ergens anders.

2025幎12月16日

Beste klant,

dank u wel voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons zeer dat u het verloop van uw bestelling als zo frustrerend en teleurstellend heeft ervaren. Wij begrijpen goed dat dit voor u geen positieve winkelervaring is geweest.

Nadat uw zending volgens PostNL als bezorgd werd gemeld maar u deze niet had ontvangen, hebben wij de gebruikelijke stappen in gang gezet om dit te laten onderzoeken. Op uw verzoek is vervolgens een vervangende verzending gestart. Door een vertraagde beschikbaarheid van een artikel heeft deze levering echter langer geduurd dan voorzien. Uiteindelijk bleek het product niet meer leverbaar, waardoor de bestelling is geannuleerd en de terugbetaling is verwerkt.

Wij begrijpen dat de communicatie en de verschillende stappen voor u verwarrend en onbevredigend kunnen zijn geweest. De terugbetaling is door ons bevestigd en wordt binnen de gebruikelijke verwerkingstermijn door de betaalprovider afgerond.

Het spijt ons oprecht dat wij uw verwachtingen in dit geval niet hebben kunnen waarmaken. Uw feedback nemen wij zeer serieus en gebruiken wij om onze processen verder te verbeteren.

Met vriendelijke groeten

5぀星のうち1の評䟡

Jullie zijn er in geslaagd om tweemaal

Jullie zijn er in geslaagd om tweemaal de straatnaam en huisnummer van mijn bestelling niet in te voeren voor de verzending, de eerste keer is daardoor mijn bestelling niet geleverd, de tweede maal heb ik deze zelf via bpost kunnen redden, doe er iets aan,

2025幎12月12日

Beste klant,

het spijt ons te horen dat er bij uw bestelling problemen zijn ontstaan met de levering.

Bestellingen kunnen door ons systeem alleen worden aangemeld en verzonden wanneer het afleveradres volledig en correct is ingevoerd. Ontbreken straatnaam of huisnummer, dan is verzending helaas niet mogelijk.

We raden daarom aan om bij een volgende bestelling de ingevoerde adresgegevens nogmaals zorgvuldig te controleren. Mocht u hierbij vragen hebben, dan helpt onze klantenservice u uiteraard graag verder.

Met vriendelijke groet

5぀星のうち3の評䟡

I love their products, but support...

I love their products. High quality whey, the flavours are amazing, fast delivery.

However, no support whatsoever. I needed to contact their support once, the emails was replied days after I managed to solve by myself and postNL.

The second time, I sent an email 3 months ago. I am waiting for a reply still. Also messaged them on Instagram, apparently inexistent.

I have insisted due to the products quality, but last time I have selected a wrong address I added previously, with a wrong postcode added, already accepting that I had lost the product. Didn't even bothered to email them again.

Customer support/experience can be improved and I know my sh*t. Ask me for tips. Do better.

2025幎8月10日

Dear customer,

thank you very much for your review.

We’re really sorry to hear about your experience with our support team. I’ve checked our system carefully, and unfortunately I can’t find any recent message from you, not even within the last three months. To make sure we can help you properly, I will open a request via Trustpilot so that we can get in touch with you directly and review your concern.

We truly appreciate your feedback and your kind words about our products. Your experience matters to us, and we want to make sure you get the support you need.

Kind regards

5぀星のうち1の評䟡

Ik Krijg geen reactie of antwoord op

Ik Krijg geen reactie of antwoord op verkeerd geleverd of
 hun site werkt voor geen meter, de gratis cadeaus worden zomaar aangerekend, kortingen werken niet

2025幎11月25日

Beste klant,

het spijt ons te horen dat er iets niet goed leek te werken tijdens uw bestelling.

Wij hebben u op 12 november al een bericht gestuurd met het verzoek om cookies en cache te wissen, omdat dit vaak technische weergaveproblemen oplost. Onze webshop werkt op dit moment naar behoren, en wij hebben geen fout gevonden bij de gratis producten of de kortingen.

In uw winkelwagen werd geen gratis artikel toegevoegd en er werd ook geen kortingscode gebruikt.

Met vriendelijke groet

5぀星のうち1の評䟡

I did not recieve my order twice

I did not recieve my order twice. I sent few email to the customer service with no reply. Their fone number doesnt answer.... SCAM!!!

I sent three email on the below email and you never reply.

2025幎11月4日

Dear customer,

thank you for your message. We are sorry to hear about the trouble with your delivery. If there are issues with your order, please contact our customer service directly via e-mail at info@bodylab.nl, so we can look into it for you.

Please note that we do not offer phone support.

Best regards

5぀星のうち5の評䟡

Excelente!

Perfeito! O Whey é de excelente qualidade, confiável, nutitivo e delicioso, a compra no site é fácil e fluida, e a entrega acontece conforme prometido. Tudo isso faz a a bodylab perfeita!

2025幎10月1日
5぀星のうち3の評䟡

Leuke acties en snelle bezorging, service kan beter

Leuke acties en snelle bezorging. Service vind ik minder goed. Er was geen shake-beker meegeleverd, ondanks dat dat in de besteltekst genoemd werd. Deze wordt niet nagestuurd en op mail wordt slecht/ niet gereageerd.

2025幎9月26日

Beste klant,

hartelijk dank voor je bericht.

We hebben het door jou bestelde bundel gecontroleerd, en daarin is geen shaker inbegrepen. We bieden wel gratis shakers aan, die je zelf tijdens het bestelproces aan je winkelwagen kunt toevoegen.
Als dat per ongeluk is overgeslagen, kunnen we helaas geen gratis shaker nasturen. We hopen op je begrip.

Lieve groeten

Schmutz

Schmutz
.. ich bin sprachlos. Wie kann man sowas auf den Markt bringen Haut Reizungen und Unreinheiten am ganzen Körper. Ich rate jeden vom Kauf ab der nicht wie ein eitergefÃŒllter Ballon aussehen will. Ich sage nein danke

2025幎9月22日

Hallo liebe Kundin, lieber Kunde,

vielen Dank fÌr Ihr offenes Feedback. Es tut uns sehr leid zu hören, dass Sie solche Beschwerden hatten.

Bitte beachten Sie: Bei den von Ihnen beschriebenen Reaktionen handelt es sich sehr wahrscheinlich um eine individuelle UnvertrÀglichkeit, beispielsweise gegenÌber Laktose oder generell gegenÌber Whey-Produkten. Unsere Produkte entsprechen selbstverstÀndlich allen QualitÀtsstandards und sind fÌr die meisten Kundinnen und Kunden sehr gut vertrÀglich.

Da Ihre Reaktion jedoch ungewöhnlich stark klingt, empfehlen wir Ihnen, dies mit Ihrer Ärztin oder Ihrem Arzt abzuklÀren. So können Sie sicherstellen, ob eine UnvertrÀglichkeit vorliegt oder andere Ursachen bestehen.

Liebe GrÌße

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス