BR レビュヌ 17,596

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Levering af bÞrnecyklen, og cyklen jeg havde kÞbt, levede helt op til forventningerne. MEN jeg manglede en manual til at samle cyklen. Den skulle jeg finde pÃ¥ nettet, og det fungerede ikke, da jeg ik... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde set pÃ¥ et simpelt inde- og udespil pÃ¥ nettet. Var udsolgt flere steder, og et steds "click og hent" havde det alligevel ikke. Hos BR benyttede jeg ogsÃ¥ "click og hent", og der gik fÃ¥ minut... もっず芋る

䌁業が回答したした

Varen fejler ikke noget - MEN det gÞr jeres fragtmand. I stedet for at Ã¥bne havelÃ¥gen og bÊre pakken ind til dÞren, satte han den udenfor havelÃ¥gen lige ud til vejen. Det var en stor pakke (elektrisk... もっず芋る

Vi er nogenlunde tilfreds, men kassen var dog beskadiget, da vi modtog den. (hÞjst sandsynligt PostvÊsenet under transport). Har ikke hÞrt noget fra den, som modtog gaven. 🀔😁

䌁業情報

1. おもちゃ屋

BR に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos BR har vi et bredt sortiment af legetÞj til bÞrn i alderen fra 0-12 år. Vores mål er at få smilet frem hos bÞrnene, ligesom vi Þnsker at alle forÊldre skal vÊre trygge ved at lade deres bÞrn lege med vores legetÞj. Derfor strÊber vi altid efter at kunne tilbyde et bredt udvalg af legetÞj af hÞj kvalitet. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, hver gang du kÞber legetÞj hos BR, og vi tilbyder derfor en omfattende kundeservice i vores webshop og i alle vores lokale BR butikker.

Kontakt os:
Du kan komme i kontakt med vores kundeservice her.

• Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, デンマヌク

(17,596)

過去12か月のレビュヌ数: 2,531ä»¶

レビュヌを曞く

Det er fejl på Dos Second Edition

Det er fejl på Dos Second Edition . Mangler dos # .

KÊre Karen

Øv, hvor er vi Êrgerlige over at hÞre om at der er fejl i din vare. Det er bestemt ikke sÃ¥dan en oplevelse, vi Þnsker at give vores kÊre kunder, nÃ¥r de kÞber deres legesager hos os. Det mÃ¥ du virkelig undskylde.

Hvis du ikke allerede har gjort det, må du hjertens gerne rÊkke ud til vores legekammerater i kundeservice, som altid står klar til at finde en rigtig god lÞsning.

Du kan fange dem gennem vores hjemmeside her: https://kundeservice.br.dk/hc/da eller på tlf. 89303400.

Vi håber, at alt snart er som det skal vÊre.

Hav en rigtig dejlig dag.

Amal
BR

Ødelagte varer sendt ud af lageret uden forsvarlig indpakning

Vi har fået en gave til vores sÞn i barnedåbsgave. En snurretop han kan ligge i. Den fÞrste vi fik var ridset og meget grim i plastikken. Vi finder ud af at varen slet ikke bliver pakket ind fÞr den sendes ud af dÞren fra lageret. Dertil så sÊtter de fragtbrevet direkte på varen som gÞr at der sidder rester fra klistret på en helt ny vare. Det er så dårligt at man vÊlger ikke at pakke det ind forsvarligt når man sender varer ud af dÞren. En enkelt stjerne kan i få for denne oplevelse. Det er ekstremt dårlig stil og man får ikke lyst til at kÞbe fra BR hovedlager mere.

2026幎6月24日

Alt fungerede perfekt ifm et kÞb på

Alt fungerede perfekt ifm et kÞb på nettet som skulle byttes og som blev byttet i butikken efter nyt click og collekt kÞb

OhÞj Laila

Det er dejligt at lÊse, at alt klappede – bÃ¥de med dit online kÞb og bytning i butikken! Vi elsker, nÃ¥r det hele spiller, og hÃ¥ber, du fÃ¥r masser af glÊde af dine nye sager.

Karoline

Hurtig levering og varen passede på

Hurtig levering og varen passede på beskrivelsen.

HallÞj Eva

Det gÞr os glade at lÊse, at din pakke lynhurtigt fandt vej fra vores legeunivers – og at alt levede op til forventningerne! Vi hÃ¥ber, de nye sager bringer masser af sjov.

Karoline

Jeg bor langt fra fÊtter br og valgte

Jeg bor langt fra fÊtter br og valgte derfor clik and collekt, så jeg ikke skulle kÞre forgÊves. FÞrst da jeg havde betalt opdagede jeg gebyret.
Havde jeg vidst det/opdaget det noget fÞr, have jeg nok valgt, bare at få det sendt istedet og sparet brÊndstof på at kÞre,oveni det gebyr. Synes ikke det er så smart for os der bor langt fra jeres butikker. Har aldrig fÞr oplevet gebyr på Click and collekt. Synes det er lidt optrÊkkeri.

Jeres svar Êndrer ikke på min oplevelse. Handler andre steder med samme model uden gebyr. Samlet set var det billigere for mig, at få det sendt istedet. Synes ikke helt, I lÊser, hvad jeg skriver. Varen var fin, det er jeres gebyr, jeg finder tvivlsom, da det findes andre steder uden gebyr.

自発的なレビュヌ

KÊre Betina

Årsagen til gebyret er, at vores legekammerater ude i butikken tager turen rundt i butikken for at samle dine varer og gÞre det hele klar til afhentning. Det dÊkker derfor over de ekstra hÊnder, det krÊver, at det hele er klar, nÃ¥r du kommer.

Gebyret fremgår desuden, inden varen lÊgges i kurven, og igen fÞr man går til betaling.

Når dette er sagt evaluerer vi lÞbende på vores Click & Collect service, så vi sÞrger naturligvis for at tage din feedback med videre til vores kammerater.

BR

Nem at bestille og kom hurtig til

Nem at bestille og kom hurtig til adressen der mangler ikke noget

HallÞj Dan!

Vi kan slet ikke tÞrre smilet af vores lÊber - 5 stjerner - wauw!

Det er smaddergodt at hÞre, at dine seje legesager blev leveret med lynets hast, og så håber vi bare, at I bliver rigtig glade for jeres nye sager.

Ha' en fantastisk dag!

5 stjerner, men....

Jeg havde set på et simpelt inde- og udespil på nettet. Var udsolgt flere steder, og et steds "click og hent" havde det alligevel ikke.
Hos BR benyttede jeg også "click og hent", og der gik få minutter, fÞr jeg fik besked om at kunne hente spillet.
Jeg kunne - selvfÞlgelig uden garanti for, at BR havde spillet - have hentet det uden gebyr; 29 kr for at benytte "click og hent" synes jeg er dyrt.

BR からの回答

HallÞj – det er da lidt af et heldigt fund, nÃ¥r jagten pÃ¥ det rigtige spil lykkes pÃ¥ rekordtid! Det er en fornÞjelse at lÊse, at vores "click og hent" fungerede hurtigt for dig, selvom prisen pÃ¥ servicen ikke helt ramte plet hos dig. Vi tager din feedback om gebyret med videre, og hÃ¥ber, at dine nye legesager bringer masser af sjov. Ha’ en fantastisk dag

Godt

Rigtigt godt

Hej Mariusz

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det er sÞrÞvergodt at hÞre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os! Vi hÃ¥ber, at dine nye legesager bringer masser af glÊde og sjov.

Virkelig hurtig levering

HallÞj Lene

Det er da nÊsten som at trylle, nÃ¥r pakken lander sÃ¥ hurtigt! Tusind tak for din fine anmeldelse – vi hÃ¥ber, at de nye legesager bringer masser af sjov og leg hjemme hos jer.

KÊre allan

Tusind tak for din anmeldelse – det er sÞrÞvergodt at hÞre, at leveringen gik lynhurtigt! Vi hÃ¥ber, at dine nye legesager bringer masser af glÊde og sjov.

Rigtig god service ,

Rigtig god service ,

OhÞj Jette

Tusind tak for din fine anmeldelse – det er skÞnt at hÞre, at du har oplevet rigtig god service hos os. Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r masser af glÊde af dine nye legesager, og vi glÊder os til at tage imod dig igen nÊste gang.

Rigtig god service

Rigtig god service, og problemfri udlevering.

2026幎6月13日

HallÞj Jimmi

Det lyder som om, det hele gik som smurt – lige fra service til udlevering! Vi håber, dine nye legesager bringer masser af sjov og gode stunder.

Gode tilbud

Gode tilbud, kommer til tiden

Hejsa Hanne

Det lyder som om, du har haft en rigtig god fangst med bÃ¥de fine tilbud og levering til tiden – lige som det skal vÊre! Vi hÃ¥ber, de nye legesager bringer masser af sjov og hygge hjemme hos jer.

Karoline

Fik cykel til vores barnebarn leveret.

Fik cykel til vores barnebarn leveret.
Vi samlede det sidste på cyklen.
Da barnet skulle cykle fÞrste gang var der noget der var lÞst og rÞg af.
Alt for besvÊrligt, at reklamere på cykelmakker.
Dårlig service af BR, vedrÞrende cykel kÞb

KÊre Anne-Grethe

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse i forbindelse med kÞbet af cyklen, samt oplevelse med cykelmakker. Det er ikke tilfredsstillende.

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Du Þnskes en rigtig god dag.

Emma

Rigtig godt

Rigtig godt

KÊre Henrik

Jubii, det er da bare en dejlig anmeldelse.

Vi elsker glade gÊster, og vi vil gÞre vores bedste for, at du altid får en god oplevelse hos os.

Du Þnskes en skÞn dag.

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering

OhÞj Anja

Sikke en herlig melding – det er bare skÞnt at hÞre, at leveringen var bÃ¥de nem og hurtig! Vi hÃ¥ber, at dine nye legesager bringer masser af sjov og leg.

Ha' en dejlig dag.

BR i Nyborg er bare bedste BR

BR i Nyborg er bare bedste BR. Fantastisk service, altid venligt og imÞdekommende personale, altid parate til at hjÊlpe.

BR からの回答

OhÞj – sikke en skattefund af en anmeldelse! Tusind tak for de flotte ord om BR i Nyborg og vores seje personale. Vi bliver sÃ¥ glade for at hÞre, at du altid fÞler dig godt taget imod og fÃ¥r hjÊlp, nÃ¥r du har brug for det. Ha’ en skÞn dag
Karoline

Utroligt langsom svartid i forbindelse

Utroligt langsom svartid i forbindelse med reklamation. Det i sig selv gav ikke anledning til at skrive denne anmeldelse. Men da en medarbejder fra kundeservice pludselig finder det nÞdvendigt at påstå, at vi selv har forårsaget skade på den legetÞjsbil, som vi kÞbte sidste år, og som har vÊret anvendt til helt almindeligt brug, var det alligevel dråben. MÊrkeligt at anklage sine kunder på den måde og fuldstÊndigt afskrive at det er kvaliteten der halter, når hjulophÊnget på en legetÞjsbil går i stykker. Selvom BR er så sÞde at tilbyde reparation, står man alligevel med en dårlig smag i munden.

自発的なレビュヌ

KÊre Thomas

Det lyder virkelig ikke til, at du har fået den service som du helt sikkert kan forvente af os.

Vi vil rigtig gerne kigge nÊrmere på den her sag sammen med dig.

For at kunne gÞre det har vi brug for lidt flere informationer, og derfor har vi lige sendt dig en mail gennem Trustpilot.

Vi håber på at hÞre fra dig.

Amal

Super hurtig levering men

Super hurtig levering rigtig dejligt. Har kÞbt et junglegym legetårn. Må dog indrÞmme jeg er lidt skuffet over at når man bestiller så dyrt et legetårn at trÊet er fugtigt med grÞnne og hvide mugskjolder. Ikke super lÊkkert når det er bÞrn der skal bruge det.

KÊre Marlene

Det glÊder os at hÞre, at du oplevede leveringen som super hurtig.

Samtidig er vi kede af at hÞre, at du ikke er tilfreds med trÊets stand på dit Jungle Gym legetårn.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam og sende et par billeder af legetårnet, så vi kan hjÊlpe dig videre med sagen.

Du kan kontakte vores kundeservice gennem vores hjemmeside her: https://kundeservice.br.dk/hc/da/ eller på tlf. 89303400

Super oplevelse,lige efter bogen

Hejsa Jens

Det lyder nÊsten som en leg, nÃ¥r alt bare spiller – tusind tak for din fine anmeldelse! Vi hÃ¥ber, at dine nye legesager bringer masser af sjov og gode stunder.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。