BR レビュヌ 17,596

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Levering af bÞrnecyklen, og cyklen jeg havde kÞbt, levede helt op til forventningerne. MEN jeg manglede en manual til at samle cyklen. Den skulle jeg finde pÃ¥ nettet, og det fungerede ikke, da jeg ik... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde set pÃ¥ et simpelt inde- og udespil pÃ¥ nettet. Var udsolgt flere steder, og et steds "click og hent" havde det alligevel ikke. Hos BR benyttede jeg ogsÃ¥ "click og hent", og der gik fÃ¥ minut... もっず芋る

䌁業が回答したした

Varen fejler ikke noget - MEN det gÞr jeres fragtmand. I stedet for at Ã¥bne havelÃ¥gen og bÊre pakken ind til dÞren, satte han den udenfor havelÃ¥gen lige ud til vejen. Det var en stor pakke (elektrisk... もっず芋る

Vi er nogenlunde tilfreds, men kassen var dog beskadiget, da vi modtog den. (hÞjst sandsynligt PostvÊsenet under transport). Har ikke hÞrt noget fra den, som modtog gaven. 🀔😁

䌁業情報

1. おもちゃ屋

BR に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hos BR har vi et bredt sortiment af legetÞj til bÞrn i alderen fra 0-12 år. Vores mål er at få smilet frem hos bÞrnene, ligesom vi Þnsker at alle forÊldre skal vÊre trygge ved at lade deres bÞrn lege med vores legetÞj. Derfor strÊber vi altid efter at kunne tilbyde et bredt udvalg af legetÞj af hÞj kvalitet. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, hver gang du kÞber legetÞj hos BR, og vi tilbyder derfor en omfattende kundeservice i vores webshop og i alle vores lokale BR butikker.

Kontakt os:
Du kan komme i kontakt med vores kundeservice her.

• Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, デンマヌク

すべおのレビュヌ

(17,596)

過去12か月のレビュヌ数: 2,531ä»¶

レビュヌを曞く

Pakken kom et par dage efter bestilling

Pakken kom et par dage efter bestilling 👌

Super sÞd sÊbebobel maskine

Ungerne blev meget glad for den

OhÞj Charlotte

Sikke en skattejagt med hurtig levering og glade unger – det lyder som om, sÊbeboblemaskinen har ramt plet! Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi hÃ¥ber, der bliver blÊst masser af sjove bobler derhjemme.

Lang levering😕

Lang levering😕 - og dårlig håndtering i butikken/udleveringsstedet.
De glemte at modtagescan så jeg fik en afh. Kode
Nåede lige at få pakke inden fÞdselsdagen til barnebarnet.
Det bestilte levede op til forventningerne.
SÃ¥ alt i alt en blandede oplevelse.
Mvh UBJ

KÊre Uffe

Vi beklager, at du har haft en blandet oplevelse med både lang levering og håndteringen i butikken/udleveringsstedet.

Det er selvfÞlgelig ikke tilfredsstillende, at pakken ikke blev modtagescannet korrekt, så du fÞrst senere fik din afhentningskode. Vi forstår godt, at det har vÊret frustrerende, isÊr når pakken skulle bruges til en fÞdselsdag.

Samtidig er vi glade for at hÞre, at det bestilte levede op til dine forventninger, og at du nåede at få pakken i tide.

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi tager din feedback med videre, så vi kan forbedre både levering og udlevering fremadrettet.

BR

En usÊdvanlig doven og ligeglad fragtmand

Varen fejler ikke noget - MEN det gÞr jeres fragtmand. I stedet for at åbne havelågen og bÊre pakken ind til dÞren, satte han den udenfor havelågen lige ud til vejen. Det var en stor pakke (elektrisk bil) på ca 150x80, så meget nem at få Þje på ude fra vejen - så alle kunne nemt lige have taget den, når de gik forbi. Gudskelov for Êrlige naboer.

2026幎6月23日

HallÞj Jacob

Det er da bare lynhurtigt, når nye legesager lander hjemme hos dig – tusind tak for din fine anmeldelse! Vi håber, at de nye sager bringer masser af sjov og leg.

Produktet kom hurtigt

Produktet kom hurtigt

OhÞj Brian

Tusind tak for din fine anmeldelse – Det er dejligt at lÊse, at dit produkt kom hurtigt frem! Vi hÃ¥ber, at de nye legesager bringer masser af sjov og glÊde.

Fin service

Jeg bestilte en krammebamse (Simba) til mit nye oldebarn, det va via click og collect. Alt virkede perfekt, og den var pÊnt indpakket som bestilt.
Det var en god oplevelse, så thumps up.

2026幎6月22日

OhÞj Finn

Splitte mine bramsejl – hvor er det skÞnt at hÞre, at alt gik lige efter bogen med din click & collect-bestilling, og at krammebamsen var pÊnt indpakket til dit oldebarn. Tusind tak for de pÊne ord – vi hÃ¥ber, gaven bringer masser af glÊde!

Jeg elsker BR men.

Handler meget hos br. Og er faktisk altid tilfreds.
Men denne gang har jeg kÞbt et Kids Zone Fantasy XL legehus hos dem og det er så elendig kvalitet trods jeg har betalt 1300.- for det. Det er så ustabilt at klemmerne der skal holde det fast smutter af og taget skal flere gange trykkes fast, vÊggene er så tynde at de er ved at vÊlte og skal lige rettes op. Det virkelig ikke pengene vÊrd og det skuffer rigtig meget.
Der er ingen bund til huset og det gÞr det bare endnu mere ustabilt.

2026幎6月4日
自発的なレビュヌ

KÊre Camilla

Det er selvfÞlgelig ikke meningen, at man skal opleve problemer med sin vare. Hvis varen er under 2 år gammel, gÊlder reklamationsretten stadig, og så skal vi selvfÞlgelig lige have taget et kig på din sag.

Hvis der er noget galt med varen, sidder vores kundeserviceteam klar til at hjÊlpe dig. Du kan kontakte vores kundeservice igennem vores hjemmeside her: https://kundeservice.br.dk/hc/da/requests/new eller på tlf nr. 89 30 34 00

Hej gudmund

Tak for de fine ord, gudmund – det fÞles nÊsten som at fÃ¥ et ekstra guldstykke i skattekisten, nÃ¥r vi fÃ¥r sÃ¥ flot ros for vores service! Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r masser af sjov med dine nye legesager, og vi glÊder os allerede til nÊste gang, du kigger forbi.

Karoline

Fin service,hele vejen og god

Fin service,hele vejen og god information.

HallÞj NIELS

Det er en fornÞjelse at lÊse, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – og at informationen har vÊret i top! Vi hÃ¥ber, at dine nye legesager bringer masser af sjov og hygge.

indkÞb på nettet

Jeg synes stort set altid det er godt og handle hos jer på nettet pakken kommer meget hurtigt og er aldrig forsinket i forhold ril om det skal vÊre julegave eller til fÞdselsdag man skal bruge det til så jeg er godt tilfreds med at handle hos jer

KÊre Betina

Jubii, det er da bare en dejlig anmeldelse.

Vi elsker glade gÊster, og vi vil gÞre vores bedste for, at du altid får en god oplevelse hos os.

Du Þnskes en skÞn dag.

BR

Ærgeligt man betaler for click and

Ærgeligt man betaler for click and collect og sÃ¥ alligvel skal stÃ¥ i lang kÞ og de sÃ¥ ikke har ens fulde ordre klar

KÊre Emma

Jeg er rigtig ked af at hÞre, om oplevelsen med Click&Collect ved kÞb af dine seje legesejer.  Når man bestiller gennem Click&Collect, skal det netop vÊre nemt og lige til at gå til, og det lyder ikke som om, at dette har vÊret tilfÊldet her.

Vi tager selvfÞlgelig din feedback med videre til butikken ift. at gÞre vores service endnu bedre på dette punkt.

Ydermere har jeg tilladt mig at sende dig en mail, så vi sammen kan finde en fin afslutning på din oplevelse

Du Þnskes en rigtig god dag.

BR

Levering af bÞrnecyklen og montering

Levering af bÞrnecyklen, og cyklen jeg havde kÞbt, levede helt op til forventningerne. MEN jeg manglede en manual til at samle cyklen. Den skulle jeg finde på nettet, og det fungerede ikke, da jeg ikke kunne logge på siden.
Bare en A-4 med tegning af cykelmontering af styret, for det krÊvede, at jeg pÃ¥ forhÃ¥nd vidste, hvordan styret skulle spÊndes “for” inden jeg kunne sÊtte styret fast i holderen. Resten af monteringen var nemt nok.

KÊre Ulla

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Hvor er det dejligt at hÞre, at både leveringen af bÞrnecyklen og selve cyklen levede op til dine forventninger.

Vi er dog Êrgerlige over at hÞre, at der manglede en monteringsvejledning, og vi forstår godt, at det har vÊret en unÞdvendig udfordring i forbindelse med samlingen. Det burde selvfÞlgelig vÊre nemt og ligetil at komme i gang.

Vi er glade for, at du fandt en lÞsning, og vi tager din feedback med videre, så vi kan vÊre med til at gÞre oplevelsen endnu bedre fremover. Skulle du opleve noget lignende en anden gang, er du altid meget velkommen til at rÊkke ud til vores legekammerater i kundeservice, som står klar til at hjÊlpe. Du kan fange dem gennem vores hjemmeside her: https://kundeservice.br.dk/hc/da eller på tlf. 89303400.

Vi håber, at du får rigtig meget glÊde af cyklen.

Hav en rigtig god dag.

Jeg kÞrte i 1 time til en br for at se

Jeg kÞrte i 1 time til en br for at se om de havde needoes det havet de :)

Ønsket man kunne give 100 stjerner 100/10

2026幎6月21日
自発的なレビュヌ

Hej The

Sikke et eventyr i BR’s legeunivers – og hvor er vi glade for, at du fandt dine needoes efter den lange tur! 100 stjerner og 100/10 varmer virkelig, og vi håber, de nye sager bringer masser af sjov.

Karoline

Lidt lang leverings tid men god bytte

Lidt lang leverings tid men god bytte service

Hej Torben

Tusind tak for din anmeldelse – det er sÞrÞvergodt at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores bytteservice, selvom leveringen trak lidt ud. Vi hÃ¥ber, at dine nye legesager bringer masser af glÊde, og vi glÊder os til at tage imod dig igen nÊste gang.

Vi er nogenlunde tilfreds

KÊre Niels

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse.

Det er vi rigtig glade for at lÊse men Þv, hvor er det Êrgerligt, at kassen var beskadiget, da den kom frem. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, man håber på, når man sender en gave.

Skulle der opstå problemer med legesagerne, er du naturligvis velkommen til at rÊkke ud til vÊres legekammerater i kundeservice, som altid står klar til at hjÊlpe.

Vi håber, at gaven ellers er kommet godt frem og har skabt glÊde hos modtageren.

Ha' en fantastisk dag!

Hurtig levering😃

KÊre susanne

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det er sÞrÞvergodt at hÞre, at leveringen gik lynhurtigt! Vi hÃ¥ber, at dine nye legesager bringer masser af glÊde og sjov.

Ha’ en skÞn dag.
Karoline

Nemt, bekvemt og hurtigt!

At man kan kÞbe hurtigt og nemt på nettet, så det ligger klar til afhentning i butikken er nemt og bekvemt.

OhÞj Lars

Tusind tak for din fine anmeldelse – Det er dejligt at lÊse, at du synes, det var bÃ¥de nemt og hurtigt at bestille og hente dine varer med Click & Collect! Vi hÃ¥ber, dine nye legesager bringer masser af glÊde.

Ha’ en skÞn dag.
Karoline

Havde bestilt click og collect

Havde bestilt click og collect,får infomationen hent i butik ,så går ind til skranken ,ved jo ikke om jeg skal gå ind i selve butikken ,kan godt se der er en lang kÞ ,så står og venter 5-7 minutter ,så spÞrger ekspedienten ,hvad skal du ,siger hente click og collect ,Så må du bare om bag i kÞen ,så der går yderligere 10min,tÊnker bare om det er det man får for sin 29,-kr ,så havde det jo vÊret hurtigere selv og hente inde i butikken ?

2026幎6月12日

KÊre Mogens

Det lyder desvÊrre ikke som den service, du med rette kan forvente af os.

Vi vil derfor meget gerne se nÊrmere på sagen og tager kontakt til vores kollegaer i butikken, så vi kan få fulgt op på episoden. Herefter hÞrer du fra os hurtigst muligt.

Ha' en dejlig dag.

Helt OK

Jeg kunne få det, jeg sÞgte, og det kom prompte med PostNord.

Hejsa Anne

Det lyder som om, du hurtigt fik fingrene i det, du ledte efter – og at PostNord var med pÃ¥ legen! Tusind tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Vi hÃ¥ber, dine nye sager bringer masser af sjov.

Karoline

Alt for lang tid inden varerne pakkes

Alt for lang tid inden varerne pakkes og sendes. Det kan I gÞre bedre.
Og I sender aldrig br mÊrker med ?

KÊre gÊst

Øv, hvor er det Êrgerligt, at din pakke endnu ikke er kommet frem. Leveringstiden kan variere fra vare til vare, men vi gÞr altid vores bedste for at sende ordren afsted sÃ¥ hurtigt som muligt.

Du kan heldigvis altid se den forventede leveringsdato pÃ¥ vores hjemmeside — faktisk allerede inden du lÊgger varen i kurven. PÃ¥ den mÃ¥de har du mulighed for at se, hvor lang leveringstid der er pÃ¥ din ordre.

BR-mÞnter i forbindelse med onlinekÞb udleveres ved fysisk henvendelse i butikken mod fremvisning af din faktura, som du har modtaget på mail.

Vi håber, at vi nÊste gang kan levere din ordre endnu hurtigere.

Hav en dejlig dag!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。