Jeg har bestilt bÃ¥de en far og mor t-shirt. Outlinebillederne i "MOR" og "FAR" er sÃ¥ fine! Jeg bruge stÞrreslesvejledningen og de t-shirts vi har fÃ¥et hjem passer perfekt! God tyk kvalitet. DesvÊr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig god oplevelse ved kÞb hos ByKarthi! Jeg var usikker pÃ¥ om mit design kunne lade sig gÞre og skrev derfor til dem. Jeg fik hurtigt svar og kunne nemt rette til. Derefter blev produktet leveret... ãã£ãšèŠã
KÞb af farsdags gave med brodering. TrÞjen er mere bred end lang, ligner noget der er kÞbt pÃ¥ Temu. Forventede bedre kvalitet til prisen. Svarer ikke pÃ¥ henvendelser. Troede jeg havde kÞbt en uni... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sikke en service. Gav min far en julegave, desvÊrre blev vi skuffede over broderingen (selvforskyldt pga dÃ¥rligt billede). Da jeg skrev til dem om at fÃ¥ lov at se outline pÃ¥ den nÊste, ville Mikke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos BYKARTHI laver vi personlige gaver der skaber evige minder. BYKARTHI er vores drÞm om at skabe inspirerende og personlig brodering eller print. Derfor har vi gjort det muligt for dig, at designe - du bestemmer farven og motivet - vi broderer eller printer det for dig. Vi elsker at se de mange unikke bestillinger, som lander hos os hver dag. Det er tydeligt, at den gave du bestiller hos os, kommer lige fra hjertet. Du kan give et minde for livet eller dele et Þjeblik med en du holde af.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Personalet trÞje, super service
Jeg bestilte en personalet trÞje, den fÞrste var ikke helt som aftalt, men uden videre snak, blev der lavet en ny som er lige som jeg drÞmte om. Virkelig fantastisk service
LÊkker brodering og genial service
Jeg skrev til ByKarthi sÞndag den 2. Oktober om en custom bestilling. Fem dage senere modtog jeg resultatet. Kundeservicen var sublim, og det samme var deres brodering!
lÊkkert
Stor anbefaling af bykarthi der levere flot resultat og lÊkker kvalitet.
Fantastiske TrÞjer
KÊmpe anbefaling, Bestilte 2 sweatshirts i midten af sommerferien som jeg fik tilsendt relativt hurtigt. Og i super pÊn og god kvalitet!
KÊmpe anbefaling af kÞb hos Bykarthi
Min oplevelse af kÞb hos Bykarthi var virkelig over alt forventning! Jeg har bestilt derfra fÞr, men denne gang bestilte en totebag med outline ud fra et personligt billede, som skulle gives i gave. Da jeg så et par dage senere opdagede at leveringstiden var på 14 dage, hvilket jeg ikke havde opdaget inden jeg lagde orden, kontaktede jeg Bykarthi gennem en privat besked på Instagram. Jeg forklarede, at den skulle gives I gave tre dage senere, og det endte med, at de skyndte sig at få ordren igennem, og at det lykkedes mig at modtage pakken blot på de tre dage!!
Resultatet var også over alt forventning, da jeg ikke rigtig vidste, hvad jeg kunne forvente mig af outline ud fra et billede. Så stor anbefaling herfra.
Kundeservice var virkelig i top, da de som sagt fik min ordre endnu hurtigere igennem end forventet, kvaliteten var i top og alt i alt en virkelig god oplevelse som kÞber
Elsker den trÞje jeg har kÞbt!
Elsker den trÞje jeg har kÞbt! Leveringen gik hurtigt og trÞjen er Sà fin. Jeg vil hellere end gerne handle hos bykarthi igen!
Mega hurtig levering
Mega hurtig levering, kun 10 dage
sygt god kvalitet og min kÊreste elsker denâ€ïž
God kvalitet og kundeservice
Man kan altid regne med kvaliteten. Og kundeservicen er mega hjÊlpsom og helt i top. GlÊder mig til at handle her igen :)
Virkelig god kundeservice
Der gik noget galt med ordren, men jeg skrev blot ind til deres kundeservice. De er virkelig sÞde og forstående. De gÞr alt for at hjÊlpe, så man får det som Þnsket. Super godt arbejde og virkelig hurtig levering.
Går 100 år fÞr de svarer en
Går 100 år fÞr de svarer en. Generel uprofessionel behandling.

Super god service
Super god service, hurtig levering og et helt faktastik produkt ð¥³

God oplevelse
God forretning, blev lidt bekymret da det tog lidt lang tid for mit produkt at komme, men det kom efter et stykke tid. Mit produkt var af god kvalitet og ligesom jeg forventede.

Fremragende service
Fremragende service! Jeg skrev en mail om aftenen, med en defekt vare, og fik dagen efter svar om at de ville sende en ny:) bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem, og de vil også klart få min varmeste anbefaling:))
Helt igennem fantastisk service!!!
Helt igennem fantastisk service!!!
Da vi modtog trÞjen, opdagede vi at der manglede brodering på det ene Êrme. Vi kontaktede derfor deres kundeservice og dagen efter fik jeg svar. De tilbÞd at lave en helt ny trÞje eller refundere pengene.
Det var vildt at opleve sÃ¥ god en service!âšð€© Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller der fraâš
Super dårligt lavet
Super dårligt lavet, er utroligt skuffet over hvordan motivet er broderet, samt at det skÊvt og skriften er forskellig.

Super god kvalitet
Super god kvalitet - Modtog mit produkt til tiden, så alt i alt en god oplevelse. TÊnker ikke det er sidste gang jeg bestiller et produkt her :-)
Nemt hurtigt og meget pÊnt produkt:)

Hurtigt og prÊcist
Meget sÞde at kommunikere med og de lavede en custom sweatshirt lige som jeg ville have meget hurtigt!

Super flotte smykker
Super flotte smykker, flot og personlig indpakning og ikke mindst hurtigt levering!! Super god service, bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã