Jeg har bestilt bÃ¥de en far og mor t-shirt. Outlinebillederne i "MOR" og "FAR" er sÃ¥ fine! Jeg bruge stÞrreslesvejledningen og de t-shirts vi har fÃ¥et hjem passer perfekt! God tyk kvalitet. DesvÊr... ãã£ãšèŠã
Virkelig god oplevelse ved kÞb hos ByKarthi! Jeg var usikker pÃ¥ om mit design kunne lade sig gÞre og skrev derfor til dem. Jeg fik hurtigt svar og kunne nemt rette til. Derefter blev produktet leveret... ãã£ãšèŠã
KÞb af farsdags gave med brodering. TrÞjen er mere bred end lang, ligner noget der er kÞbt pÃ¥ Temu. Forventede bedre kvalitet til prisen. Svarer ikke pÃ¥ henvendelser. Troede jeg havde kÞbt en uni... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sikke en service. Gav min far en julegave, desvÊrre blev vi skuffede over broderingen (selvforskyldt pga dÃ¥rligt billede). Da jeg skrev til dem om at fÃ¥ lov at se outline pÃ¥ den nÊste, ville Mikke... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos BYKARTHI laver vi personlige gaver der skaber evige minder. BYKARTHI er vores drÞm om at skabe inspirerende og personlig brodering eller print. Derfor har vi gjort det muligt for dig, at designe - du bestemmer farven og motivet - vi broderer eller printer det for dig. Vi elsker at se de mange unikke bestillinger, som lander hos os hver dag. Det er tydeligt, at den gave du bestiller hos os, kommer lige fra hjertet. Du kan give et minde for livet eller dele et Þjeblik med en du holde af.
Torvegade 17E, 1 sal, 7100, Vejle, ãã³ããŒã¯
- support@bykarthi.dk
- www.bykarthi.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Fantastisk kundeservice
Virkelig god kundeservice.
KÞbte deres DIY - Skum spejl pakke, hvor en farvekode ikke stemte helt overnes med det jeg havde bestilt. Det sÞde personale hos ByKarthi svarede hurtigt og kom med en god lÞsning, hvor jeg også modtog en gave med som undskyld besvÊret.
Det er nogle skÞnne ting de sÊlger og er altid klar på at hjÊlpe hvis der er problemer.
Personlig service
Super god og personlig service
Flotte smykker til billig pris
Er glad får pakken
bykarthi
Bykarthi har noget til alle smag og de er altid klar pÃ¥ at hjÊlpe hvis kÞbet driller jeg havde brug for hjÊlp med kÞbet da det drillede og sÃ¥ skev jeg til dem og fik svar 10 min efter det mÃ¥ man nok sige god Service og deres ting er godt kval og indpakningen er mega fin og hurtig levering helt klart et sted folk burde kÞbe ting indeððŒðð
Hurtig levering og flot indpakning
Smukke smykker til en billig pris!
Smukke smykker til en billig pris!
Jeg har bestilt et par gange fra byKarthi, udover god kvalitet for billige penge medfÞlger en personlig og charmerende indpakning, tak for god service :-)
En fornÞjelse at handle hos!
Det var en fornÞjelse at handle hos Bykarthi. Fantastisk kundeservice, smukke accessories til rigtig gode priser og hurtig levering. De får mine varmeste anbefalinger!
Top service âïž Hurtig levering âïž OgâŠ
Top service âïž Hurtig levering âïž Og rigtig god kvalitet pÃ¥ deres produkter âïž
God service og alt som forventet