Camping Specialisten レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Thomas Bjerre hos Camping-Specialisten i forbindelse med kÞb af vores Pössl Summit Plus 600. Rigtig fint og hyggeligt forlÞb og super videogennemgang af teknike... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har med mit firma en aftale med campingspecialisten. Her havde vi nogle udfordringer med vores autocamper, hvor der pÃ¥ alle mÃ¥der blev taget hÃ¥nd om det. Jeg skulle ogsÃ¥ lige have mikrofon inst... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kÞbte en Hobby 560 Premium. Vi er meget tilfreds med personale og god service. Kan varmt anbefale Camping Specialisten i Silkeborg.

䌁業が回答したした

Tusind tak For en super fin overlevering af vores nye Knaus Boxlife 600 MQ Platinum Selection - tak til Mikkel for tÃ¥lmodig gennemgang af hele camperen og alle... もっず芋る

䌁業情報

1. キャンプ甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velkommen til camping-specialisten.dk Der har vÊret drevet campingbutik på adressen siden 1965 og den 1. januar 2007 kÞbte vi - Henriette og Steen Overgaard - stedet og dÞbte det "camping-specialisten.dk" Det er et navn vi vil leve op til og er klar til at hjÊlpe med alt indenfor camping. Ny eller brugt campingvogn, trailer, telt og alt i udstyr. Vi har også eget vÊrksted der udfÞrer service, alle former for reparationer og samarbejder med alle forsikringsselskaber vedr. reparation efter skade. BemÊrk: Også altid et godt tilbud på alle former for specialtrailere til erhvervslivet. Kom forbi og hils på os i vores hyggelige butik - vi har altid frisk kaffe på kanden. HOS OS ER KUNDEN ALTID I CENTRUM!

優良

レビュヌを曞く

God service. SeriÞs vejledning. Nr 2 campingvogn vi kÞber der

2025幎10月8日

Hej Jack.
Mange tak for din fine anmeldelse. Og tak for endnu en handel.
Med venlig hilsen Team Camping-specialisten

KÞb af autocamper

Ved kÞb af vores autocamper fik vi en utrolig god service. Der var også afsat god tid til gennemgang af den ved vores afhentning. Kan kun anbefale at handle hos Campingspecialisten.

2025幎9月11日

Camping Specialisten からの回答

Hej Henrik. mange tak for din anmeldelse.
Den er vi rigtig glade ved. HÃ¥ber du bliver glad for din nye autocamper.
Team camping-specialisten. dk

SÞren Amtoft du er en stjerne 🀩

SÞren Amtoft du er en stjerne 🀩. Tusinde tak til hele teamet for en professionel og hurtig klargÞring af vores ny Knaus Boxerlife ME. Vi har fÃ¥et langsgÃ¥ende senge, dieselvarme, 140 HK, aut gear og en helt fantastisk kÞrecomfort - nÊsten som en personbil.
Tak fordi I kÞbte vores tidligere autocamper. Det var også en nem og god proces.
Dbh Lone, Kristian og Svante

2025幎8月29日

Hej alle tre.
Tusind tak for de flotte ord. Dem er vi rigtig glade for. Håber i får nogle fantastiske oplevelser i jeres nye autocamper.
Med venlig hilsen Team Camping-Specialisten.

HjÊlpen var nÊr da nÞden var stÞrst

HjÊlpen var nÊr da nÞden var stÞrst,
I havde kÞbt en camper ved en anden forhandler, men da den ikke havde de ting som den var bestilt med, sÞgte vi hos camping specialisten og fandt den rigtige vogn, vi blev enige om en byttepris.
Der var travlhed på vÊrkstedet så der var noget leveringstid, men den var ventetiden vÊrd, og nu skal drÞmmen udleves med en tur til Marokko , Spanien og Portugal.
Tak for handlen 😊
Vi kan kun anbefale Camping specialisten, de holder det de lover.og er meget service minded.

2025幎8月6日

Hej Karsten.
Tusind tak for din anmeldelse. Vi Þnsker jer en rigtig rigtig god tur på jeres drÞmmerejse. Og endnu en gang tak for handlen.

SeriÞsitet

Jeg ved ikke, om jeg skal give jer en eller 5 stjerner. De 5 stjerner skal I have for servicen, da vi kÞbte en sprit ny vogn i 2018. Vi har derefter overholdt vores gas- og fugttest hos jer. For måske 3 år siden fortalte I os, at der var kommet et lovkrav om en ny gas regulator, og den blev I nÞdt til at sÊtte på. Det skulle vi betale for, og selvfÞlgelig skulle vi det. Den har dog ikke virket ordentligt siden. Vi har vÊret hos jer to gange siden og svaret har vÊret begge gange, at vi bare skulle sÊtte et stykke pap i klemme imellem åbne og lukke knappen. Det var et svar, vi synes var meget mÊrkeligt, men gjorde dog som vi fik besked på. Men det har aldrig virket optimalt siden. I år var vi så blevet så trÊtte af det, at vi tog ud til Specialbutikken i Holstebro. Han var meget undrende over, at I havde sat en på, der var et svensk mÊrke. Vi kÞbte en hos ham, og tÊnk sig, nu virker vores gas, også uden pap. Så derfor kan I ikke få mere end en stjerne.
Jeg er i dag den 05.08. blevet ringet op af Campingspecialisten. Han ville gerne hÞre hele historien. De undskyldte mange gange, og kunne godt se problemet. Vi blev virkelig taget seriÞst, så tak for det. Derfor blev en stjerne lavet om til 5 stjerner

2025幎8月4日

Hej Charlotte,

Tak for din anmeldelse – og for bÃ¥de ros og ris. Vi er glade for at hÞre, at du har vÊret tilfreds med vores service i forbindelse med kÞbet af din vogn tilbage i 2018. Det betyder meget for os.

Vi er dog kede af at hÞre om din oplevelse med gasregulatoren. Det er bestemt ikke meningen, at du skal stÃ¥ tilbage med en lÞsning, der ikke fungerer optimalt – slet ikke nÃ¥r den er installeret hos os. Det lyder som om, du har fÃ¥et en uheldig oplevelse, og det beklager vi.

Vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere og lÊre af forlÞbet. Derfor mÃ¥ du meget gerne kontakte os direkte med flere detaljer , sÃ¥ vi kan se nÊrmere pÃ¥, hvad der er sket – og sikre os, at det ikke gentager sig fremover.

Endnu en gang tak fordi du gÞr os opmÊrksomme pÃ¥ det – og for din Êrlighed.

Team Camping-Specialisten

Fantastisk service og meget sÞde og

Fantastisk service og meget sÞde og kompetente medarbejdere. Klart anbefaling herfra.

2025幎7月18日

Hej Frederik.
Tusind tak for dine pÊne ord og tak for handlen og god sommer.
Med venlig hilsen Team Camping-specialisten.

Har netop hentet min campingvogn hos

Har netop hentet min campingvogn hos campingspecialisten, grundet byggeri og travlhed var leveringstiden lang på klargÞring. Jeg pressede dem på leveringen og det lykkedes at få den 14 dage fÞr aftalt så jeg kunne bruge den i min ferie. Virkelig godt arbejde af hele teamet.
Hele kÞbsprocessen har vÊret nem, med god åbenhed samt rådgivning fra sÊlger til at finde den helt rigtige vogn.

2025幎7月11日

Hej Mads.
Mange tak og endnu en gang tak for handlen.
Rigtig god sommer.
Med venlig hilsen Team Camping-Specialisten.

Tak for en rigtig god handel af vores

Tak for en rigtig god handel af vores Kabe som Thomas solgte os
Rigtig god behandling og fremvisning af vognen
Vi glÊder os til at bruge vognen
Har lige vÊret oppe og kÞbe nyt fortelt hos jer i aften tak for endnu en god handel

2025幎5月15日

Hej Henning.
Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glade ved og endnu en gang tak for handlen.

Jeg mÞdte fÞrst Christoffer personligt

Jeg mÞdte fÞrst Christoffer personligt, da jeg kom for at aflevere vores indbytnings campingvogne. Vi handlede på mail og telefon, og jeg fÞlte mig helt tryg ved handlen, selvom jeg ikke havde set vores kommende autocamper i virkeligheden. Christoffer er nÊrvÊrende, Êrlig og professionel, og jeg fÞler mig hÞrt som kunde.
Hele salgsforlÞbet blev varetaget godt og sikkert i samarbejde med administrationen. Fedt at der lige kom en videogennemgang af autocamperen inden afhentningen.
Vi kÞrte direkte fra Silkeborg til Holland, hvor vi nÞd vores fÞrste overnatning i autocamperen.
Jeg vil klart anbefale Camping-Specialisten til alle nye og nuvÊrende campister.

2025幎5月23日

Hej Nikolaj,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at hÞre, at du har fÞlt dig tryg og godt behandlet hele vejen igennem – bÃ¥de i kontakten med Christoffer og vores administration.

Vi ved, hvor vigtigt det er med tillid i en handel som denne, og vi er glade for, at du fÞlte dig hÞrt og i gode hÊnder.

Vi Þnsker jer mange gode oplevelser fremover og takker for den klare anbefaling.

Team Camping-Specialisten

Fantastisk service og imÞdekommende.

Virkelig god service af sÊlgeren Thomas og hans makker Christoffer som var der ved afhentning. Vi fik en rigtig god fremvisning af campingvognen og fik også tid til selv at nÊrestudere den på egen hånd. God professionel hjÊlp, men snak som var menneskelig og man kunne forstå. Inden afhentning fik vi mails med forskellige info. Bla. en video med gennemgang af campingvognen og dens funktioner. Virkelig genialt, selvom man har vÊret campist i 9 år.
Ved afhentning gik vi alt igennem og vist hvordan mover fungere.
Vi vil helt klart anbefaler Camping-Specialisten, og vi vil komme tilbage når vores vogn skal serviceres.

2025幎5月20日

Hej Phillip.
Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.
Vi Þnsker dig held og lykke med din nye campingvogn.
Rigtig god dag. Med venlig hilsen Team Camping-Specialisten.

Fantastisk service og professionel rådgivning

Jeg har haft en virkelig god og professionel dialog med Camping Specialisten. Servicen har vÊret helt i top, og man mÊrker tydeligt, at de sÊtter kunden i centrum. Mark driver en super fed forretning, hvor man altid fÞler sig velkommen og godt hjulpet. De har alt, hvad man kan Þnske sig til autocampere og udstyr, og det er uden tvivl min foretrukne forretning mange år frem. Kan varmt anbefales til alle, der vil have kvalitet og god rådgivning.

2025幎4月20日

Hej Jonas.
Mange tak for din anmeldelse denne vi rigtig glad for. Med venlig hilsen team Camping-Specialisten

God oplevelse hos CampingSpecialisten

Vi har, fra vi mÞdte Christoffer ved fÞrste besÞg og til i går, hvor vi kÞrte fra jer med vores fine nye CaraBus, fået en rigtig kompetent og behagelig service.
Vi er desuden blevet mÞdt med nÊrvÊr og venlighed - og nu er vi blot spÊndte pÃ¥ at “fÃ¥ flyttet ind” og komme i gang med at bruge “Bussen”
Det var i Þvrigt rigtig godt med gennemgangen på video og efterfÞlgende i butikken.
Med venlig hilsen Orla & Sidsel

2025幎4月16日

Hej Sidsel og Orla.
Tusind tak for de rosende ord. Vi håber i bliver rigtig glade for jeres nye autocamper.
Rigtig god påske til jer.

Kan varmt anbefale Camping specialisten

Kan varmt anbefale Camping Specialisten. Vi har kÞbt campingvogn der i 2021 & 2025 og har fået en god byttepris og god service hver gang. Inden afhentning fik jeg på mail en flot video med en grundig gennemgang af vores nye vogn. Mark tog sig også god tid til os i forbindelse med afhentningen, ca. 1 times tid.
Mvh.
Peggy & Per Holland

2025幎4月15日

Hej Peggy og Per
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for.
Vi Þnsker jer held og lykke med jeres nye vogn. Ha en rigtig god påske.
Med venlig hilsen Team Camping-Specialisten.

Fantastisk god service på vÊrkstedet

Havde lige et par ting, som skulle ordnes efter kÞb af ny autocamper. Må sige, det vÊrksted står på hovedet for at hjÊlpe sine kunder. Altid god service og god dialog med medarbejderne, både med hensyn til salg og vÊrksted. Bjarne LyngÞ

2025幎3月31日

KÊre Bjarne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord!

Det glÊder os virkelig meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse hos vores vÊrksted – og at bÃ¥de service og dialog har levet op til dine forventninger.

Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

God tur i autocamperen!

De bedste hilsner,

Fuld tilfredshed

Vi har kÞbt en ny lÊkker auto-camper hos jer. Vi er super tilfredse med en virkelig go’service/personlig/god behandling fra start til slut! I er virkelig nÊrvÊrende og fint med en tilsendt video af vognen inden vi hentede den ogsÃ¥ en grundig gennemgang da vi afhentede vognen. Alt personale vi har haft med at gÞre virker SÅ venlige og hjÊlpsomme, TAK! Vi vil klart anbefale jer i camping-specialisten.
VH Brian og Dorthe

2025幎3月14日

Hej Dorthe og Brian.
Tusind tak for de rosende ord. Dem er vi rigtig glade for.
Håber I bliver rigtig glade for jeres nye autocamper og får nogle rigtig dejlige ture i den.
Med venlig hilsen Team Camping-specialisten.

En glad fÞrste gangs kÞber

Vi er fÞrste gangs kÞber, vi troede vi skulle have Autocamper Van, men pladsen, hÞjden nÃ¥r man er 192cm gjorde vi endte i en del integreret autocamper, vi havde kigget pÃ¥ flere modeller og efter et par besÞg, blev vi sendt ud og prÞve kÞrer en brugt Hymer Tramp S585, det mÃ¥ siges at vÊre en genistreg af en altmuligmand, der kun hjalp til inde i butikken i weekenderne, den Mercedes kÞrer bare vildt godt, man glemmer nÊsten at den store kasse er bagpÃ¥ 😎
Så vi blev lidt forelsket ved fÞrste kÞretur, efterfÞlgende tog deres salgs kontor over, hvor Christoffer gjorde alt for at vi fÞlte at vi havde valgt rigtig og guidede, vejledte og svarede på alle mulige tosset spÞrgsmål en fÞrste gangs kÞber nu har.
Jeg kan kun anbefale man kÞrer en tur forbi Camping specialisten, hvis man er på udkig efter en autocamper, de har selvfÞlgelig også campingvogne og meget andet

2025幎3月12日

Hej BjÞrn.
Mange tak for din anmeldelse den er vi rigtig glade for. Det er altid dejligt når vi sender en tilfreds kunde afsted på nye oplevelser. Med venlig hilsen team campingspecialisten.

Tryg og god handelsoplevelse + service i top

Fantastisk oplevelse – med tryg og grundig vejledning! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har netop kÞbt en ny campingvogn og har haft en helt igennem positiv oplevelse! Fra start til slut fÞlte vi os trygge i hele processen. Vi fik grundig information om vognen, og sÊlgeren tog sig god tid til at besvare vores spÞrgsmål.

Det, der ogsÃ¥ gjorde en forskel, var den informative video, vi fik tilsendt, hvor alle funktioner i vognen blev gennemgÃ¥et – det er virkelig en stor hjÊlp! Servicen var optimal, og vi fik kompetent vejledning, sÃ¥ vi var sikre pÃ¥ at vÊlge den rette vogn til vores behov. Vi fik en meget fair og god pris for vores gamle vogn. Det havde ogsÃ¥ stor betydning for vores valg.

Vi kÞrte derfra superglade. Som ekstra bonus med en fin gave samt et gavekort til en campingplads. Alt i alt en god kÞbsoplevelse – vi kan varmt anbefale dem!

2025幎3月6日

Hej Tina.
Tusind tak for alle de rosende ord. Dem er vi rigtig glade for . håber I blev glade for jeres nye vogn.
Med venlig hilsen Team camping-specialisten

KÞb af campingsvogn

Så Go service og meget imÞdekommen
Vi så ny i campings livet så vi bliv mÞdt med god humÞr og vendlighed
Hilsen
Ole og Birgitte hansen
KAN ANBEFALDES

2025幎2月28日

Hej Birgitte og Ole.
Mange tak for jeres anmeldelse. Den blev vi rigtig glade for.
Med venlig hilsen team Camping-specialisten.dk

Har nu kÞbt campingvogn ved Campingspecialisten 2 gange og er meget glad for den gode service og meget professionelle gennemgang af vognen.
Mark svarede på alle mine spÞrgsmål og gav også en super fair pris på min brugte vogn.
Kan kun varmt anbefale Campingspecialisten 😊

2025幎2月14日

Hej Gerdt
Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord - det bliver vi rigtig glade for. Med venlig hilsen Team Camping-specialisten

Husk opdatering af hjemmeside!!!

Ankom i går kl.11:15 til jeres butik velvidende, ihvertfald i fÞlge jeres hjemmeside, at I havde åbent, men desvÊrre kom vi til en lukket port og et skilt hvorpå der stod, at I havde lukket om lÞrdagen .
Vi tog så turen igen i dag, velvidende, ihvertfald i fÞlge jeres hjemmeside, at I havde udstilling af Isabella standby telt .Her matchede hjemmeside heller ikke, for i fÞlge medarbejderen ved skranken, så var telltet ikke opstillet igen efter, at have vÊret blÊst omkuld.Heller ikke noget man lige havde fået Êndret på hjemmesiden. Virkelig Êrgerlig oplevelse for os, som har kÞrt 2 dage i trÊk fra Randers til jer uden nogen grund.
Heldigvis lyttede medarbejderen til os, så inden vi nÊrmest nåede ud af matrikelen, var hjemmesiden opdateret, så andre ikke får samme oplevelse som os.

2025幎2月9日

Hej Helle,

Vi er virkelig kede af at hÞre om din oplevelse og forstår fuldt ud din frustration over at have kÞrt forgÊves to dage i trÊk - det burde ikke ske, og vi tager din feedback meget seriÞst.

Det er naturligvis vores ansvar at sikre, at informationerne på vores hjemmeside er korrekte og her har vi desvÊrre fejlet, grundet åbent hus sidste weekend. Vi beklager dette dybt og det er bestemt ikke den oplevelse vi Þnsker at give vores kunder.

Endnu engang beklager vi oplevelsen, og vi håber vi får mulighed for at give den en bedre service en anden gang.

Mvh