Hej Birgit. Vi er meget kede af din anmeldelse, men der er jo altid 2 sider af samme sag. I kom til os i november og kÞbte en ny autocamper ud fra en konfiguration, som beskriver autocamperens udstyr og tekniske beskrivelser. Den fik I med hjem, sammen med kÞbsaftalen. Så kontakter I os senere, hvor I har set nogle foto af en autocamper, der er af den samme model, som den I kÞbte. Disse foto viser noget ekstra udstyr, såsom L-siddegruppe og ramme vinduer, som I derefter ikke kunne forstå, var et tilkÞb, mod merpris.
Så kommer I til os i januar, hvor I yderligere kÞber et stort lithium batteri, I gerne vil have på autocamperen.
Få dage efter ringer I til os og vil nu gerne annullere handlen. Vi oplyser, at vi desvÊrre ikke kan annullere autocamperen på fabrikken - vi bliver så enige, om at I betaler et belÞb for at komme ud af jeres kÞbsaftale.
Samtidige oplyser vi jer om, at kÞber I en anden autocamper ved os, får I naturligvis det fulde belÞb tilbage til jer.
Så finder I en autocamper I godt kunne tÊnke jer, og får en byttepris for ca.10 dage siden. Pludselig ringer din mand, her til morgen og siger, at den byttepris kan han ikke acceptere. Vi har svÊrt ved at se, hvad vi kunne have gjort bedre. Hver gang I har kontaktet os, enten på mail eller pr.telefon, har vi svaret på jeres spÞrgsmål og Þnsker.
Det belÞb du skriver I har mistet, vil vi jo give jer tilbage ved en anden handel ved os og det står vi ved.
Vi håber dette er svar nok og at vi kan tale om tingene.
Mvh Team Camping-Specialisten