Camping Specialisten レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Thomas Bjerre hos Camping-Specialisten i forbindelse med kÞb af vores Pössl Summit Plus 600. Rigtig fint og hyggeligt forlÞb og super videogennemgang af teknike... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har med mit firma en aftale med campingspecialisten. Her havde vi nogle udfordringer med vores autocamper, hvor der pÃ¥ alle mÃ¥der blev taget hÃ¥nd om det. Jeg skulle ogsÃ¥ lige have mikrofon inst... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kÞbte en Hobby 560 Premium. Vi er meget tilfreds med personale og god service. Kan varmt anbefale Camping Specialisten i Silkeborg.

䌁業が回答したした

Tusind tak For en super fin overlevering af vores nye Knaus Boxlife 600 MQ Platinum Selection - tak til Mikkel for tÃ¥lmodig gennemgang af hele camperen og alle... もっず芋る

䌁業情報

1. キャンプ甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velkommen til camping-specialisten.dk Der har vÊret drevet campingbutik på adressen siden 1965 og den 1. januar 2007 kÞbte vi - Henriette og Steen Overgaard - stedet og dÞbte det "camping-specialisten.dk" Det er et navn vi vil leve op til og er klar til at hjÊlpe med alt indenfor camping. Ny eller brugt campingvogn, trailer, telt og alt i udstyr. Vi har også eget vÊrksted der udfÞrer service, alle former for reparationer og samarbejder med alle forsikringsselskaber vedr. reparation efter skade. BemÊrk: Også altid et godt tilbud på alle former for specialtrailere til erhvervslivet. Kom forbi og hils på os i vores hyggelige butik - vi har altid frisk kaffe på kanden. HOS OS ER KUNDEN ALTID I CENTRUM!

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Super handel

Super handel. Vi kÞbte en brugt Kabe og har fÃ¥et en fin og professionel behandling.NÃ¥r man som os kÞber brugt er der som regel et par smÃ¥ting der “lige” skal repareres, alt blev klaret til UG med hÞj hat og stok. Tak for en god handel.

2025幎1月10日

Hej Lars.
Mange tak for din pÊne anmeldelse. Den er vi rigtig glade for tusind tak.
Med venlig hilsen Team camping-specialisten

Brugt campingvogn

Det var en god oplevelse at kÞbe en campingvogn hos jer
Handel , gennemgang og udleveringen af vognen gik rigtig godt
Det var Thomas Bjerre der stod for det hele
Mvh Helle og Egon Eskildsen

2025幎1月31日

Hej Egon.
Mange tak for din anmeldelse.
Med venlig hilsen team camping-specialisten.

Camping ekspertens service på fÞrste klasse

Camping ekspertens medarbejdere gÞr alt hvad de kan for kunderne. Lige fra vi ringede til dem for at aftale en handel, er vi blevet serveret på fÞrste klasse. Og lige nu har den vÊret til service for anden gang. Og den er nu igen i top form til 12 måneders campingsÊsonen, og det glÊder vi os til.

2025幎2月3日

Hej Svend.
Mange tak for dine rosende ord. Det bliver vi altid rigtig glade for.
Med venlig hilsen team camping-specialisten.

Pas på holder ikke aftaler

Pas på! - firmaet holder ikke hvad de lover, bestilte en ny camper som fÞrst kunne leveres 5 mdr. ud i fremtiden, en måned efter at aftalen var indgået opstår der fejl, misforståelser og tilbageholdte oplysninger fra campingspecialistens side. Vi Þnsker at udtrÊde af aftalen, mod betaling af kr 26.900, her blev vi så lovet at pengene ville blive tilbagefÞrt ved kÞb af en anden camper.
Vi fandt en anden camper, til samme pris, men pludselig var vores depositum forsvundet ud i den blå luft, pengene var tabt,
Aftalen om tilbagebetaling ved kÞb af anden Autocamper forefindes på skrift lige meget hjalp det, overvejer advokat bistand!
Jeg kan ikke se at vi får indbetalte belÞb tilbage når prisen på anden autocamper hÊves tilsvarende.
Knaus pris: 1.047.580,00 bytte pris ifÞlge slutseddel kr 301.400,00
Hymer pris: kr 1.049.900 iflg. opslag på jeres hjemmeside byttepris kr. kr. 339.000.
Så spÞrger jeg hvor er det lige jeg får min indbetaling retur på kr 26.900 retur?
KÞber anden camper som aftalen var, men skal nu betale kr 38.000 mere end den udbudte pris på nettet.

2025幎1月23日

Camping Specialisten からの回答

Hej Birgit. Vi er meget kede af din anmeldelse, men der er jo altid 2 sider af samme sag. I kom til os i november og kÞbte en ny autocamper ud fra en konfiguration, som beskriver autocamperens udstyr og tekniske beskrivelser. Den fik I med hjem, sammen med kÞbsaftalen. Så kontakter I os senere, hvor I har set nogle foto af en autocamper, der er af den samme model, som den I kÞbte. Disse foto viser noget ekstra udstyr, såsom L-siddegruppe og ramme vinduer, som I derefter ikke kunne forstå, var et tilkÞb, mod merpris.
Så kommer I til os i januar, hvor I yderligere kÞber et stort lithium batteri, I gerne vil have på autocamperen.
Få dage efter ringer I til os og vil nu gerne annullere handlen. Vi oplyser, at vi desvÊrre ikke kan annullere autocamperen på fabrikken - vi bliver så enige, om at I betaler et belÞb for at komme ud af jeres kÞbsaftale.
Samtidige oplyser vi jer om, at kÞber I en anden autocamper ved os, får I naturligvis det fulde belÞb tilbage til jer.
Så finder I en autocamper I godt kunne tÊnke jer, og får en byttepris for ca.10 dage siden. Pludselig ringer din mand, her til morgen og siger, at den byttepris kan han ikke acceptere. Vi har svÊrt ved at se, hvad vi kunne have gjort bedre. Hver gang I har kontaktet os, enten på mail eller pr.telefon, har vi svaret på jeres spÞrgsmål og Þnsker.
Det belÞb du skriver I har mistet, vil vi jo give jer tilbage ved en anden handel ved os og det står vi ved.
Vi håber dette er svar nok og at vi kan tale om tingene.
Mvh Team Camping-Specialisten

God oplevelse med kÞb af campingvogn

Vi fik i går udleveret en brugt Adria Action 361LH. Hele forlÞbet omkring fremvisning og vejledning i forbindelse med kÞbet og en meget grundig gennemgang af vognen ved udleveringen var perfekt, venlig og kompetent. Også fint, at vi inden udleveringen fik en video med vores vogn og nogle gode råd.
Vi blev betjent af Thomas Bjerre.

2025幎1月20日

Camping Specialisten からの回答

Hej mange tak for de pÊne ord.

Autucamper KÞb

Hej
Vi kÞbte en camper hos jer sidst i august
Vi er meget tilfredse med kÞbet og forlÞbet og handlen med Sten
MVH
Lene og Niels JÞrgen

2024幎8月26日

Camping Specialisten からの回答

Hej Lene og Niels JÞrgen. tusind tak for jeres pÊne anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Med venlig hilsen team camping-specialisten.

KÊre camping-specialist

KÊre camping-specialist. Tak for en god handel og super gennemgang af vores nye autocamper. Så dejligt, at den blev klar til jul, vi glÊder os til at kÞre rundt i juledagene. Kh Ingrid og Niels

2024幎12月13日

Hej Ingrid.
Tusind tak for den sÞde anmeldelse.
Vi Þnsker dig og din familie en rigtig glÊdelig jul og et godt nytår og tak for handlen.
Med venlige julehilsener - Team camping-specialisten.

😡 Syntes I skal gÞre op med jer selv om

😡 Syntes I skal gÞre op med jer selv om at I ikke er dygtige nok til at montere solceller pÃ¥ en autocamper. Vi kÞbte en spitny Weinsberg i april og fik en del eftermonteret bl.a. solceller - men mÃ¥tte konstatere at efter 5 besÞg fra Middelfart og til Silkeborg virkede de ikke og har aldrig gjort det - vi syntes vi fik en rigtig dÃ¥rlig behandling af Mark og isÊr hans sprogbrug overfor os - vi var ikke urimelige - mente bare for de penge det kostede skulle de virke - Mark mente vi var krakilske 😡 - men nu efter et besÞg hos et andet firma i Jylland - og det tog en time virker alt - hvis bare man havde gjort sig den ulejlighed at moneter ledningerne rigtig og trykke pÃ¥ den knap der forbinder solceller med litiumbatteriet sÃ¥ havde alt virket
SÃ¥ slut med Camping Specialisten - men tÊnker ogsÃ¥ de er glade for det 😡😡

2024幎6月13日

Hej Anne-Grethe,

Vi er kede af at hÞre, at du har haft denne oplevelse hos os. Det er isÊr Êrgerligt, fordi du har valgt at kÞbe din anden autocamper hos os, og vi har altid vÊrdsat samarbejdet med dig indtil kÞbet af din nye Weinsberg.

Angående monteringen af solcellerne vil vi gerne understrege, at den tekniker, der installerede dit anlÊg, har flere års erfaring og har monteret over 150 lignende solcelleanlÊg uden problemer. Vi beklager naturligvis, hvis der alligevel er sket en fejl i dit tilfÊlde.

Vi har noteret, at bilen har vÊret hos os tre gange for at blive testet grundigt over en uge, uden at vi kunne finde nogen fejl. Derfor undrer vi os over situationen, men vi tager altid feedback til efterretning og beklager, hvis noget er blevet overset, vores teknikere er jo kun mennesker.

Vi vil naturligvis gerne sikre, at alt bliver lÞst, og du er derfor meget velkommen til at kontakte Henrik på 97 12 53 66, så vi sammen kan finde en lÞsning.

Med venlig hilsen,
Camping-Specialisten

Fantastisk god service

Fantastisk god service fra Thomas i forbindelse med kÞb/salg af campingvogn. Vi blev “holdt i hÃ¥nd” fra start til slut. OgsÃ¥ stort tak til Tine for en virkelig god videogennemgang af vores vogn.
Hanne og Danny

2024幎10月8日

Camping Specialisten からの回答

Tak for den fantastiske anmeldelse, Hanne og Danny!

Vi er utroligt glade for at hÞre, at I har haft en så positiv oplevelse hos os.

Det betyder meget for os, at Thomas og Tine kunne give jer en tryg og grundig vejledning hele vejen igennem processen.

Vi sÊtter stor pris på jeres tillid og håber, I får mange skÞnne oplevelser med jeres campingvogn! Skulle I få brug for yderligere hjÊlp, står vi altid klar.

Mange tak for jeres flotte feedback!

Mvh
Team Camping-Specialisten

Vi var meget tilfredse med forlÞbet ved

Vi var meget tilfredse med forlÞbet ved kÞb af vores nye autocamper. Steen gav os en udsÞgt oplevelse. God pris for vores brugte CV. Stor velvilje til at indfri vores sÊrlige behov.
HjÊlpsomhed fra vÊrkstedet i forbindelse med information om vognens funktioner.
Mvh Preben og Lene

2024幎9月2日

Hej Lene og Preben.
Tusind tak for de sÞde ord,
Håber i får rigtig mange gode stunder i jeres nye autocamper og tusind tak for handlen.
Med venlig hilsen Team Camping-specialisten.

En rigtig trÊls kÞbsoplevelse og

En rigtig trÊls kÞbsoplevelse og efterforlÞb.
Vi kÞbte vores Kabe campingvogn i efterÃ¥ret 2023 og fik den leveret 5/1 2024. Der var ikke rigtig tid til aflevering da der skulle ryddes sne. Vi finder udendÞrsbruser i skikassen - frostsprÊngt Da vi kommer hjem virker gulvvarmen ikke - tilbage til forhandler. En ledning var rykket af og blev monteret. SÃ¥ kommer vi hjem og opdager at aircondition er utÊt og derfor har lavet skjolder pÃ¥ loftet. Det mÃ¥tte vi sÃ¥ afsted med to gange da det ikke blev lÞst fÞrste gang. Aircondition blev igen afmonteret og monteret igen. SÃ¥ var der utÊthed ved skorstenen sÃ¥ der var fugtskjolder pÃ¥ loftet i skabene. Afsted til forhandler igen. Dette blev ogsÃ¥ lÞst og skjolde taget af med klorin pÃ¥ vÊrkstedet. Lever sÃ¥ nu med klorinpletter pÃ¥ gulvtÊppet efter denne oplevelse. Store vandproblemer i gaskassen sÃ¥ afsted igen til forhandler og fÃ¥ sat gaskasselÃ¥gen rigtigt pÃ¥ plads. SÃ¥ sidder kÞleskabet skÊvt sÃ¥ det ikke kÞler optimalt. Endnu engang afsted til forhandler sÃ¥ kÞleskabet kan blive monteret korrekt. SkabslÃ¥ger kan ikke Ã¥bnes da hÊngsler sidder skÊvt. Igen afsted da flere skabslÃ¥ger ikke kan justeres og lukkes. Endelig efter 2 mÃ¥neder nÃ¥r vi at fÃ¥ vores vogn pÃ¥ vores vinterplads - de sidste 4 uger af sÊsonen. SÃ¥ skal vi desvÊrre afsted igen for at fÃ¥ en ny bordplade pÃ¥ ( forsikringssag) og ved samme lejlighed beder vi om at der er et markeringslys pÃ¥ siden der ikke virker, kan blive lavet samt nulstilling af serviceindikator pÃ¥ panelet der ikke var blevet gjort ved levering. Der var ogsÃ¥ lige et problem med vand i skuffen under vasken som fÞlge af en revnet vandlÃ¥s! Samtidig bad vi dem kikke pÃ¥ gasregulator i gaskassen da vi kunne hÞre gassen hvisle ud med store lugtgener i bÃ¥de gaskasse og vogn. Fik at vide at der altid ville lugte af gas! Og markeringslyset virker stadig ikke! Og at der ikke var lavet fugttest pÃ¥ vognen ved levering - hvilket var Ã¥rsagen til at servicepanel meldte om service. Vi fik dog en fugtattest og en gastest udleveret sammen med vognen.! Vi er nu nÃ¥et dertil at vi absolut ikke kan stole pÃ¥ CampingSpecialisten og derfor ser os nÞdsaget til at fÃ¥ lavet en gastest hos andet vÊrksted. Vi er ikke pÃ¥ noget tidspunkt blevet tilbudt hverken dekort eller en undskyldning for hele forlÞbet. Vi har vÊret sÃ¥ “heldige” at bo forholdsvis tÊt pÃ¥ - kun ca 25 kilometer ellers ville tids- og brÊndstofforbrug da vÊre lÞbet helt lÞbsk. En campingvogn til mere end 330000 og med 4 Ã¥r pÃ¥ bagen, mÃ¥ man da kunne forvente have et minimum af fejl? IsÊr nÃ¥r CampingSpecialisten har eget stort autoriseret Kabe VÊrksted? Kunne jeg undgÃ¥ at give en stjerne - havde jeg valgt denne mulighed. Jeg er opdraget med at kan man ikke sige noget positivt- skal man holde mund. Men nu efter 7 mÃ¥neder er tÃ¥lmodigheden og min gode opdragelse opbrugt. Jeg vil ikke igen handle hos Camping Specialisten.

2024幎9月1日

Camping-Specialisten

Vi har haft en super god og professionel oplevelse ved kÞb af vores nye Sprite campingvogn. DesvÊrre var der lidt problemer med det tilkÞbte fortelt - men det fik vi hurtigt lÞst - af et professionelt team i Silkeborg. Vores telt blev hentet på SjÊlland og fragtet til Vejle og retur igen.
Og nu har vi et super flot tilpasset fortelt. Tak.
Alt har fungeret og har vÊret helt i top. Vi kan varmt anbefale Camping specialisten.
Ole og Karen

2024幎8月6日

Camping Specialisten からの回答

KÊre Ole og Karen. Tusinde tak for de rosende ord - vi er glade for, at vi fik tingene lÞst tilfredsstillende for jer. Det betyder meget for os. Mvh Team Camping-specialisten.

Vi kan anbefale campingspecialisten i

Vi kan anbefale campingspecialisten i Ormslev, det har vÊret en ren fornÞjelse at sÊlge og kÞbe campingvogn hos jer. Takker Christoffer for en god oplevelse.
Vi blev modtaget af et skilt i butikken hvor der stod tillykke til familien Thomsen med den nye vogn.🇩🇰👍
Vi har fÃ¥et en video med fra vÊrkstedet hvor de viser alt pÃ¥ vognen frem, samt et fint hÊfte med huskeliste, service,garanti og reklamationer. Gode rÃ¥d til velligeholdelse. Det er sÃ¥ fantastisk en service. Vi takker fordi I er sÃ¥ professionelle. Tak fra Ole og Lotte💕👍🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

2024幎8月23日

Camping Specialisten からの回答

KÊre Ole og Lotte. Tusinde tak for de meget flotte ord - vi bliver så glade, når vores kunder udtrykker deres tilfredshed med os. Det betyder rigtig meget for os. Mvh Team Camping-specialisten.

KÞb af campingvogn

Vi har haft en super god og professionel oplevelse ved kÞb af vores nye Knaus vogn. Alt har fungeret og service har vÊret i top. Vi kan varmt anbefale Camping specialisten. Mvh Kenneth og Jane

2024幎8月28日

Camping Specialisten からの回答

KÊre Kenneth og Jane. Mange tak for den flotte anmeldelse - det gÞr os alle så glade. Mvh. Team Camping-specialisten.

Super kundeservice

Vi har kÞbt en Knaus Sudwind Silver Selection årg. 2017, og det var en fornÞjelse at blive betjent af Thomas Bjerre. Kan varmt anbefale Camping Specialisten i Aarhus.
Birthe og Torben

2024幎8月8日

Camping Specialisten からの回答

KÊre Birthe og Torben. Tusinde tak for de fine ord. Vi er meget glade for, at I har haft en god oplevelse ved os. Mvh. Team Camping- specialisten.

Camping Specialisten - god seriÞs rådgivning

Uden nogen form for erfaring som campister trådte vi ind af Camping-Specialistens dÞr i Silkeborg og endte med at gå ud af dÞren med et tilbud på en lÊkker topmodel fra Hobby.

Det lyder som om i har vÊret i “hÊnderne” pÃ¥ en rigtig sÊlger men vi var dog ret godt afklarede inden vores entré, da vi havde brugt en del tid pÃ¥ at afklare vores behov og Þnsker, samt afsÞgt forskellige muligheder. Vi meldte klart ud, at vi var fÞrstegangskÞbere, uerfarne campister og havde brug for hjÊlp, og bad om at blive vejledt igennem en afklaring om det var noget for os at investere i campingvogn.

Vores dialog med salgsrÃ¥dgiver SÞren Amtoft var hele vejen igennem professionel og bidragende. SÞren har ydet en god, vÊrdifuld og reel indsats og skal have mange roser med pÃ¥ vejen. Der er ingen tvivl om, at hos Camping-Speciallisten ved man, at “rÃ¥dgivning” er vejen til det gode “salg”, der skaber tilfredse og loyale kunder. Vi fÞlte os hele vejen i forlÞbet hjulpet godt igennem. Flere gange hvor en rigtig “sÊlger” blot kunne have slÃ¥et til, sagde SÞren fornuftigt til os, at det kunne vi godt undvÊre og gemme til et senere.

Vi kÞrte hjem og sov på det og er nu ejere af en flot luksuriÞs Hobby Maxia med alt mulig udstyr - den perfekte vogn for et par, der vi vil kunne flytte sig lidt nemt rundt, og stadig gerne have et lÊkkert hjem på hjul.

2024幎7月23日

Camping Specialisten からの回答

KÊre Kim. Sikke en flot anmeldelse I giver os. Tusinde mange tak for det. De mange rosende ord I skriver, også til SÞren Amtoft, betyder alverden for SÞren og for os alle. Det er så dejligt, at I er glade for jeres nye vogn og fÞler, det er det rigtige valg I har truffet. Vi glÊder os til at se jer igen. Mvh. Team Camping-specialisten.

Ze waren ontzettend vriendelijk en we

Ze waren ontzettend vriendelijk en we werden direct geholpen door een hele aardige man

2024幎7月25日

Hi

Thank you so much for your wonderful 5-star review on Trustpilot.

We are delighted to hear that you found our team to be incredibly friendly and that you received prompt assistance from our helpful staff member.

Your kind words mean a lot to us and inspire us to continue providing excellent service.

We look forward to welcoming you back in the future.

Best regards,
Team Camping-Specialisten

Det var en ualmindelig fin behandling

Det var en ualmindelig fin behandling vi fik da vi i går fik vores Kabe. Inden havde vi fået en flot video over hvordan man betjener alt i vognen. Og ved afhentning blev alt gennemgået igen. Det var en meget venlig herre der leverede den til os. Ligeledes var pesonalet i Silkeborg utrolig sÞde.

2024幎7月25日

Camping Specialisten からの回答

KÊre Susanne. Rigtig mange tak for de meget flotte ord - de varmer så meget. Håber I bliver glade for jeres nye Kabe. Vi glÊder os til at se jer igen. Ha en dejlig sommer. Mvh. Team Camping-specialisten.

Fantastisk kundeservice.

Har kÞbt en ny Hobby campingvogn, og det har vÊret en fornÞjelse, at handle med Thomas Bjerre. Helt igennem en fin betjening. Vi er meget tilfredse, og kan varmt anbefale Camping Specialisten i Århus.

2024幎7月18日

Camping Specialisten からの回答

Hej Linda. Tusinde tak for de pÊne ord. Vi Þnsker dig og din familie en rigtig god sommer og takker endnu engang for handlen. KÊrlige sommerhilsner fra Team Camping-specialisten.