レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Prima verblijf gehad in Riemst, huis voorzien van alle luxe en comfort. Grote comfortabele slaapkamers, ook de woonkamer, keuken en natuurlijk de wellness niet te vergeten. Waren hier met 8 volwassene... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wir haben über Casapilot gebucht und sind rundum sehr zufrieden gewesen. Die Kommunikation war sehr gut. Aus privaten Gründen musste ich den Buchungstermin verschieben. Eine kurze Email und das "Pro... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Via Casapilot een vakantiehuis geboekt in de Belgische Ardennen en echt niets te klagen. Goede website waar je makkelijk kunt filteren, en de woning was top kwaliteit: schoon, goed onderhouden en p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wir haben ein verlängertes Wochenende im Tiny House verbracht und es war einfach traumhaft! - **Einrichtung:** Wunderschön eingerichtet und sehr gemütlich. - **Badezimmer:** Ausgestattet mit... もっと見る

企業情報

1. 貸し別荘

当該企業による記述

Casapilot was founded in 2010 by Dusty Kukenheim and his partner Sandro Kleis, with the vision of creating a holiday accommodation agency that met their own high standards of quality, well-being and service. After purchasing their first holiday home, they realized that there was no high-end agency on the market and decided to fill the gap with Casapilot. Our Mission At Casapilot, we are dedicated to providing unforgettable holiday experiences, focused on luxury and well-being. Every property on our website has been carefully selected and inspected by us, guaranteeing impeccable quality and exclusive services. We maintain privileged relationships with the owners, enabling us to offer unique and prestigious properties. Our offer Our diversified catalog includes : Holiday homes: For holidays with family or friends in enchanting settings. Villas: Spacious, luxurious properties for memorable holidays. Fincas : Traditional homes offering charm and authenticity. Luxury suites: Ideal for couples seeking privacy and refinement. Our Destinations Casapilot offers you a variety of popular destinations: The Belgian Ardennes, with their verdant landscapes and soothing atmosphere. The Côte d'Azur, famous for its sunny beaches and glamour. Ibiza and Majorca, Spanish islands renowned for their natural beauty and festive atmosphere. Flanders and the Netherlands, offering unique experiences combining tradition and modernity. Conclusion Casapilot is more than just a vacation rental agency; it's an invitation to discover exceptional places and experience precious moments in dream properties. Join us for a luxurious vacation experience, focused on well-being and personalized service. With Casapilot, every stay becomes an unforgettable experience.

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Onze ervaring met Casapilot was zeer goed

Onze ervaring met Casapilot was zeer positief.
Het boeken via de website verliep eenvoudig en overzichtelijk, zonder enige problemen. De communicatie met het Casapilot-team was van begin tot eind zeer vlot en correct: vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Na het verblijf werd de borg snel en zonder discussie terugbetaald. Kortom, een betrouwbare en aangename ervaring, absoluut een aanrader.

2025年12月30日
5つ星のうち1の評価

De eigenaresse heeft besloten extra…

De eigenaresse heeft besloten extra kosten in rekening te brengen voor de schoonmaak dat inbegrepen is. Als familie hebben we bij vertrek alle vuilniszakken staan controleren dat het juist is gesorteerd alsnog geeft zij aan dat het niet is gedaan. Bij aankomst waren de bakken al vol dit hebben we ook gecommuniceerd. Om welke vuilnis gaat het dan? Bij vertrek de eigenaresse aangegeven dat er 6 glazen stuk zijn. Zonder pardon communiceert Casa pilot dat van de 2000 euro 600 euro wordt ingehouden. De eigenaresse de verklaring word als waarheid gezien. Geen ruimte om bewijs aan te tonen terwijl we dit wel hebben. Ik ga juridische stappen ondernemen. Leuk weekend eindigt in een fiasco

2025年11月14日

baggere integriteit

Het huis zelf was mooi, maar onze ervaring met Casa Pilot was een ramp.
Ze weigeren onze borg terug (1000 euro) te betalen omdat we het toch leuk hadden gehad?!?!. Verder rekenden ze ons een weekend tarief aan terwijl we er op donderdagnacht verbleven. We hebben meerdere keren contact opgenomen, maar krijgen geen enkele reactie.

Het voelt alsof ze simpelweg hopen dat we het opgeven. Dit is onprofessioneel en oneerlijk.
Zolang dit niet wordt opgelost, zal ik iedereen afraden via Casa Pilot te boeken. Wat een schande dat een mooi huis zo verpest wordt door zulke slechte service en gebrek aan integriteit.

2025年10月9日

Geld aftroggelende middenpersoon

Wat een leuk weekend weg had moeten zijn eindigde met een grote domper. We hadden via Casapilot een mooi verblijf in Duitsland gehuurd. Deze bleek echter een week van tevoren geannuleerd te zijn. Uiteindelijk zonder hulp van Casapilot alsnog een andere locatie gehuurd. Deze was echter een stuk goedkoper. Na het verblijf, bij de nieuwe verhuurder, direct contact gehad met de eigenaar en de bevestiging gekregen dat alles goed was en we de borg terug zouden krijgen. Dit hebben we uiteindelijk ook teruggekregen maar het verschil tussen de eerste boeking en de tweede a €1000 euro hebben we niet teruggekregen. Na hier navraag over te hebben gedaan, kregen we een reactie met de vraag waarom we deze vraag stelden “want we hadden toch een leuk verblijf gehad?”. Naast dat dit een uiterst onvriendelijk en onredelijke reactie was hebben we daarna alleen maar slappe excuses gekregen over waarom we dat geld niet terugkregen. Tot slot krijgen we geen gehoor mer van de beste mensen.

Boek dus nooit via Casapilot! Een snelle blik op de andere slechte recensies bevestigd dit beeld en de reacties hierop vanuit het bedrag zijn play gezegd waardeloos.

2025年10月10日
5つ星のうち1の評価

Erg slechte verhuursite die mensen…

Erg slechte verhuursite die mensen oplicht door verwarring te zaaien. Door een hoop vage communicatie door de verhuursite veel geld niet terug gekregen. Niet transparant en simpel weg gewoon een oplichter. Zelfs de eigenaar van de accommodatie wil zijn huis van deze site halen, dat zegt genoeg. Boek dus niet hier!

5つ星のうち1の評価

Leuk weekend, slechte afhandeling.

Super leuk weekend gehad met de mannen. Hadden een mooie grote villa geboekt, helaas werd die geannuleerd. De verhuurder stelde een nieuwe goedkopere villa voor, dit was top. Uiteindelijk het verschil niet correct terug gekregen, onder het mom van, jullie hebben het toch leuk gehad. Zo ga je niet met elkaar om. Als dit correct wordt opgelost verwijder ik mijn review.

Onprofessioneel

Onprofessioneel, misleidend en klantonvriendelijk – blijf hier ver vandaan!

Onze ervaring met CasaPilot was ronduit slecht. We hadden bijna een jaar van tevoren een villa geboekt voor ons vriendenweekend, volledig betaald en bevestigd. Twee dagen voor vertrek kregen we plots te horen dat de villa “onbewoonbaar” was geworden omdat eerdere huurders schade hadden aangericht. Vervelend, maar dat kan gebeuren – dachten we.

CasaPilot beloofde snel een alternatief te vinden, wat uiteindelijk lukte, maar het bleek slechts voor twee nachten in plaats van drie. Wat volgde, was een reeks misleidingen, onduidelijkheden en onprofessionele communicatie.

Wat er misging:

De prijs van het alternatieve verblijf werd nooit duidelijk gecommuniceerd. Achteraf werden we afgerekend voor twee weekendnachten, terwijl we één doordeweekse nacht en één weekendnacht verbleven.

CasaPilot hield €1000 euro van ons in zonder duidelijke verklaring.

“Compensaties” die ze aanboden (zoals early check-in of toegang tot een sportpark) bleken achteraf verzonnen, of waren dingen die de verhuurder uit eigen vriendelijkheid had aangeboden.

De verhuurder zelf bevestigde later dat CasaPilot onwaarheden heeft verteld over de prijzen, beschikbaarheid en onze boeking.

Medewerker Dennis gebruikte zelfs een valse naam vóór de boeking en gaf ons tegenstrijdige informatie.

Toen wij om uitleg vroegen over de prijsopbouw, kregen we ontwijkende antwoorden zoals: “We hebben toch ons best gedaan?” of “Je was toch blij met het verblijf?” – alsof dat €1000 verschil rechtvaardigt. Transparantie, eerlijkheid of enige vorm van verantwoordelijkheid was nergens te bekennen.

Belangrijk:
De verhuurder van de tweede villa was wél top — vriendelijk, behulpzaam en transparant. Via hem ontdekten we pas hoeveel geld CasaPilot zelf heeft achtergehouden.

Het komt erop neer dat CasaPilot profiteert van de ellende van hun klanten, geld achterhoudt zonder duidelijke reden en misleidende informatie verstrekt zodra je vragen begint te stellen.

Kort samengevat:

Misleidende prijscommunicatie

Onprofessionele en leugenachtige klantenservice

Neppe namen en verzonnen compensaties

Geld wordt ingehouden zonder onderbouwing

Gebrek aan transparantie en respect

Conclusie:
Boek nooit via CasaPilot. Zoek altijd rechtstreeks contact met de verhuurder — bijna alle villa’s hebben hun eigen website. CasaPilot is niet meer dan een tussenpersoon die geld aan je verdient zonder toegevoegde waarde.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Wees alert

Wees alert!

Leuk weekend gehad maar er wordt niet duidelijk en eerlijk gecommuniceerd. Mocht je ene Dennis treffen wees op je hoede. De beste man heeft ons 100 euro afhandig gemaakt. Is tevens ook niet transparant over z’n naam. Elk woord dat hij zegt, zijn er 2 gelogen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2’

Niet te vertrouwen!

Schandalig hoe dit bedrijf met mensen omgaat … In eerste instantie lijkt alles prima, tot je het huis uit bent en de prijs ineens 3x zo hoog blijkt te zijn. Op dit moment worden er allemaal ongevraagde diensten aangeboden waar we niet om hebben gevraagd, maar blijkbaar wel voor betalen. De communicatie verloopt stug, de mensen zijn onaardig en de eerlijkheid is very te zoeken. Kortom, als je op zoek bent naar een leuke woning voor je vriendenweekend, vrijgezellenfeest of een andere occasion, boek dan niet hier.

Firma list en bedrog!

Wees gewaarschuwd! De negatieve reviews over Casa Pilot zijn niets minder dan waar.
Wij zijn €1000 euro verloren aan Casa Pilot, en dat is niet eens van de borg, aangezien ik via direct contact met de verhuurder heb bevestigd dat er geen schade is.

Samenvatting probleem:
Casa Pilot houdt €1000 van ons in eigen zak.
Verblijf in kwestie:
€1600 euro voor 2 doordeweekse nachten
€3570 euro voor 2 weekend nachten
Wij hebben 1 doordeweekse nacht en 1 weekend nacht verbleven en aangerekend voor 2 weekend nachten. Dus ongeveer €2600 euro, wat €1000 euro minder is dan wat we betaald hebben omdat ons vorige verblijf voor een nacht extra was en duurder was. Dit krijgen wij niet terug en dit vinden wij uiteraard oneerlijk.

Uitleg:
Wij hebben in april 2025 voor ons vriendenweekend een prachtige villa geboekt in Koblenz en helaas, omdat de huurders in het weekend voor ons het hebben afgebroken, moesten wij binnen 1,5 dag op zoek naar een alternatief. Hier kan Casa Pilot of de verhuurder natuurlijk niets aan doen.

Uiteindelijk zelf een plek gevonden en gelukt om te boeken. Onwijs gave plek en perfect voor 13 sportieve mannen en met een nog meer geweldige verhuurder die ons hielp en zelfs sleutels gaf naar een sportpark, ongelooflijk klantvriendelijk. Ik heb overigens nog steeds goed contact met hem.

Toen ik de maandag erop belde met Casa Pilot om te vragen wanneer we ons resterende geld terugkrijgen, zaten wij €1000 euro van elkaar vandaan. De eerste reactie van Casa Pilot was: "waarom bel je hierover? Je was toch blij met het verblijf?" Ja natuurlijk, nogmaals bedankt maar we missen nog €1000 euro. Er is mij toen een tal redenen (blijkbaar leugens) verteld waarom het €1000 euro duurder was geworden. Ik heb hierna lang met de verhuurder gebeld en het bleek dat het verhaal van Casa Pilot van geen kant klopt.

Als Casa Pilot mij kon laten zien waar staat waarop de kosten zijn gebaseerd, prima! Maar in plaats daarvan hoor ik steeds: "ja maar we deden toch ons best voor je?" Samen met een boel andere leugens.

Hieronder redenen waarom ze ons geld achterhouden en andere kwalijke zaken:
- Casa Pilot (Dennis) claimde eerst over de telefoon dat het duurder was geworden omdat het niet mogelijk om van donderdag tot zaterdag te boeken. Volgens de verhuurder zijn dit juist de dagen waarop hij de meeste klanten krijgt.
- Casa Pilot heeft 2 keer verschillende prijzen met de verhuurder gedeeld, maar niet 1 keer met ons tot na verblijf
- "Gratis" early check-in gekregen (12:00u), wat nooit ter sprake is gekomen, aangezien wij aangaven dat wij om 15:00u pas zouden vertrekken vanuit Nederland. Dit is 1 van hun key redenen om ons geld niet terug te geven in hun mail.
- Key reden nummer 2 om ons geld te achterhouden, is dat ze beweren dat wij een sportpark in mochten, terwijl dit uit de vrijgevigheid van de verhuurder kwam.
- Ze zeiden tegen de verhuurder dat wij verkeerd hebben gekeken en hebben geboekt voor oktober 2026 en dat wij daarom in de veronderstelling waren dat het goedkoper zou zijn, maar wij hebben bewijs dat wij voor oktober in 2025 hebben geboekt.
- Dennis gaf mij eerst een neppe naam vóór de boeking, geen idee waarom. Met dank aan Hugo kwam ik erachter dat dit niet klopte.
- Ze snoepen een bedrag van de zogenaamde korting. Korting wordt wel gewaardeerd omdat we last minute te horen kregen dat het feestje niet doorging.
- Casa Pilot claimt steeds voor ons te hebben gerend en daarom die extra €1000 euro wel verdiend heeft terwijl in overleg met de verhuurder, hij en ik erachter kwamen dat alleen wij hebben rondgekeken en gebeld.

Belangrijk:
Props naar de verhuurders, zij zijn echt ongelooflijk klantvriendelijke mensen en wij komen zeker terug naar een van hun andere verblijven en ik ben blij om te horen dat wij altijd welkom zijn.

Wat Casa Pilot betreft..
Ik zal nooit meer via Casa Pilot boeken en zal voortaan beter inlezen in de negatieve reviews voordat ik boek. Ik heb ze meerdere keren verteld: Laat me zien waar staat dat het dit bedrag kost of waar de regels staan, maar dat konden ze niet. In plaats daarvan probeerde ze als het slachtoffer te smeken wat sympathie én €1000 euro.

Blijf er ver vandaan! Stelletje oplichters…

2025年10月13日

Onbetrouwbare geldwolven

Boek alsjeblieft niet via dit bedrijf!

Vaak hebben villa verhuurders zelf ook een eigen website. Check dit daarom vooral. Wanneer je via Casapilot als tussenpersoon boekt, dan heb je met een stelletje geldwolven te maken die er alles aan doen om je geld te houden.

Wij hebben met onze groep van 13 personen eerst een grote mooie villa geboekt voor veel geld. Helaas werd deze 2 dagen van te voren met een rare reden gecancelled.

Kan gebeuren, denk je eerst.

Vervolgens moesten we op zoek naar een goed alternatief en leek het alsof Casapilot ons daar goed bij hielp.

Uiteinderlijk in samenwerking met Casapilot een minder mooie villa gevonden, maar gelukkig wel voor de helft van het geld als dat we eerst betaalden.

Uiteindelijk blijkt Casapilot gewoon het volledige bedrag te willen houden, terwijl wij een veel mooi verblijf hebben gekregen en ook nog eens een dag minder erin te mogen verblijven.

Zelfs de huurbaas van het pand waar wij in verbleven zegt dat hij nooit zo'n hoog bedrag zou rekenen!

Voor ons voelt dit als misleiding: Casapilot verdient flink aan een situatie waarin de klant al genoeg pech heeft.

Dus nogmaals, boek via de officiële huurder en blijf weg van dit soort geldwolven.

2025年10月15日
5つ星のうち1の評価

Onprofessioneel en misleidend: absoluut géén aanrader!

Drie kwart jaar geleden hebben we via CasaPilot een villa geboekt voor ons vriendenweekend, volledig betaald. Slechts twee dagen voor vertrek kregen we te horen dat de villa onbewoonbaar was doordat de vorige huurders deze hadden gesloopt. We moesten dus snel schakelen en vonden via CasaPilot een alternatief voor twee nachten in plaats van de drie die we oorspronkelijk hadden gepland. Irritant, maar dat kan gebeuren.

Het alternatief was echter ook via CasaPilot, en hier liep het ook mis. Omdat we de eerste villa al volledig hadden betaald en de prijs van het tweede verblijf niet duidelijk stond aangegeven voor één weekendnacht en één doordeweekse nacht, gingen wij ervan uit dat het eerlijk zou worden verdeeld: één nacht tegen doordeweekse prijs en één nacht tegen weekendprijs. Achteraf rekenden ze echter twee weekendnachten, die bijna twee keer zo duur waren, en gaven slechts een kleine korting ter compensatie.

Daarnaast werden ons achteraf ‘extra’s’ aangeboden als compensatie, terwijl deze nooit vooraf gecommuniceerd waren en in de praktijk helemaal niet zo zijn uitgevoerd. Verder kregen we tijdens het proces verschillende tegenstrijdige en onduidelijke informatie over prijzen, beschikbaarheid en afspraken, wat het erg lastig maakte om een eerlijk en transparant gesprek te voeren.

Al met al is onze ervaring met CasaPilot erg teleurstellend geweest. De communicatie is onprofessioneel, de informatie vaak misleidend en het gevoel van service en klantgerichtheid ontbreekt volledig. Absoluut géén aanrader dit!

Buchung

Buchung, Kommunikation und Zuverlässigkeit der Plattform sind super. Wir haben fürs nächste Jahr direkt wieder was gebucht.

Liebe Jule,

vielen Dank für Ihre netten Worte! Es ist schön zu hören, dass Sie mit unserem Service zufrieden waren. Wir freuen uns, Sie auch im nächsten Jahr wieder begrüßen zu dürfen.

Mit besten Grüßen
Ihr Casapilot-Team

Zalig huis La Claudine in Vielsalm

Zalig huis La Claudine in Vielsalm. De gastvrouw was zeer vriendelijk, behulpzaam. Wij genoten met heel ons gezin (10)van een zeer gezellig, heel proper en ruim typisch Ardens huis.

2025年9月28日

Beste Lutgarde,

Wat een prachtige feedback – dank u wel! We zijn blij dat u en uw gezin zo genoten hebben van het verblijf en dat alles naar wens was.

We kijken ernaar uit u opnieuw te mogen ontvangen.

Hartelijke groet,

Onterechte inhouding waarborg!

Wij huurden enkele weekend geleden een huis bij Casapilot. Wij deden dit op een ordentelijke en correcte manier. Toch werd er 500 € van de waarborg afgehouden; dit omwille van 12 glazen die zogezegd werden gebroken (wij brachten onze eigen glazen mee; dus is onmogelijk). En een barstje in de kookplaat die we niet gebruikten. Dit zonder enige bewijslast of een factuur van herstelling. Ook oppassen met de foto's en filmpjes op de site, weerspiegelen niet alles wat ook inbegrepen is in de woonst.

Beste Ellen,
Het spijt ons te horen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. Wij begrijpen dat dit voor u teleurstellend is.

Na zorgvuldig intern onderzoek kunnen wij bevestigen dat de dossierafhandeling en de ingehouden waarborg volgens onze vastgelegde procedures en algemene voorwaarden zijn verlopen.

Wij hopen dat u ondanks deze situatie een aangenaam verblijf heeft gehad en wensen u het beste toe voor de toekomst.

5つ星のうち5の評価

Super mooie en goed ingerichte woning!

Vlotte afhandeling van reservatie, betaling en ook terugbetaling van de waarborg.De woning waar we verbleven was heel mooi ingericht met meer dan voldoende uitrusting. Super ingerichte keuken, slaapkamers en salon. Ook het moderne, verwarmd zwembad met jacuzzi en sauna was een meerwaarde. Alles was top, we hebben een heerlijke week gehad.

Beste,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat alles – van reservatie tot verblijf – naar wens is verlopen.

We zijn blij dat u genoten hebt van de woning en de wellnessfaciliteiten, en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。