Oplevelsen set fra en 7 Ã¥rig og en voksen..2025 forestillingen var sublim med Ramasjang bÞrnesange og genkendelighed, og motorMille i centrum. 2026 levede ikke op til forventningerne desvÊrre. Mot... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Sidste Ã¥rs forestilling var, i mit perspektiv, sublim. Kunne succesoplevelsen gentages.... ofte svÊrt, men JO.... fantastisk forestilling, set for et par timer siden, igen med en bÞrnenÊr, under... ãã£ãšèŠã
KÊmpe ros til alle de frivillige hold da nogen skÞnne mennesker hver og en. ðð»ð€© Vi blev taget sÃ¥ godt imod min sÞn har Infantil Autisme og de snakkede til ham fortalte vi kunne lÃ¥ne hÞrer vÊrn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
For lidt kreativitet og for meget voksen snak
Oplevelsen set fra en 7 årig og en voksen..2025 forestillingen var sublim med Ramasjang bÞrnesange og genkendelighed, og motorMille i centrum. 2026 levede ikke op til forventningerne desvÊrre. Motormille er hÊgtet af( hun skaber stemning), Selma er sjov men cirkusdirektÞrens snak om Mus og teamsamtaler..??? Og han fyldte ALT for meget og var ikke sjov. Rejes sang om Kaffen er klar??. Hvad skulle den der?. Og Kald det KÊrlighed???. I skal ikke henvende jer til de voksne. Jeres placering midt for i flere scener, gjorde det svÊrt at se fra os der sad bag stolpen..BevÊg jer!..
Min 7 årige var skuffet og kunne kun se lidt sammenhÊng med den Ramasjang verden, som hun kender. Hun gav udtryk for at hun heller vil deltage i andre aktiviteter!!.
Manuskript forfattere skal afprÞve konceptet overfor målgruppen ..
Denne forestilling falder langt fra det optimale som de gode sjove figurer kan.
Sublimt, på alle måder
Sidste års forestilling var, i mit perspektiv, sublim. Kunne succesoplevelsen gentages.... ofte svÊrt, men JO.... fantastisk forestilling, set for et par timer siden, igen med en bÞrnenÊr, underliggende tematik: at vÊre ny i en sammenhÊng og 'kampen' for at blive oplÊrt til inklusion.
Sidste års tema handlede om noget af det samme, blot lidt med modsat udfordring, om det, at alle ikke kunne forblive i fÊllesskabet, såååå hvem kunne blive, og hvem kunne/skulle fravÊlges.
Ã
rets tema er vildt gennemtÊnkt i de forskellige numre, såååå klogt.
Om bÞrnene fanger temaerne....., står mig uklart, men det gÞr alle voksne, der skal stå for dannelse og opdrag.
Super professionelt og fantastiske rammer, scenografi, koreografi, musik, kostumer, sang, ja, ALT SPILLER(desvÊrre lige undtagen vejret i dagâïž)TAK, TAK, TAK Danmarks Radio/Ramasjang-crewetð
Ãrgerligt man ikke kan sÊtte et billedeâŠ
Ãrgerligt man ikke kan sÊtte et billede af den udsigt man havde. Vi sad desvÊrre pÃ¥ pladser lige foran en kÊmpe pÊl sÃ¥ hverken barn eller voksen kunne se noget. Trist oplevelse til alt for mange penge... Cirkus artisterne er sikkert gode, men svÊrt at vurdere uden udsyn til det... Virkelig synd for bÞrnene der havde glÊdet sig.
KÊmpe ros til alle de frivillige holdâŠ
Vi blev taget så godt imod min sÞn har Infantil Autisme og de snakkede til ham fortalte vi kunne låne hÞrer vÊrn hvis det blev nÞdvendigt og fortalte at alle med blå T shirts kunne hjÊlpe.
Aldrig har jeg andet sted mÞdt sÃ¥ omsorgsfulde og sÞde smilende og glade frivillige det var virkligt vidunderlig tusind tak â€ïž
Lege pladsen var et KÃMPE hit isÊr vandet og sÊbebobler vi skal klart tilbage snart.
Og han blev fanget af forestillingen det er sjÊldent jeg tror slet ikke er sket
FÞr. âïž
Mega hit, hver en krone vÊrd!
Mega hit, kan varmt anbefales!
Jeg er ikke selv pjattet med cirkus, men dette var faktisk helt okay, da der også er et par sjove ref. for de voksne.
Min 5-Ã¥rige datter synes det er det bedste cirkus hun nogensinde har oplevet, selvom cirkus "tematikken" mÃ¥ske kan diskuteres ð Godt var det ihvertfald!
Alt personale/frivillige var super sÞde og hjÊlpsomme, og alle aktiviteterne på pladsen var rigtigt gode. Priserne var også rimelige ifht fx arrangementer i forum og lign.
Alt i alt fik vi 4 timers max hygge og underholdning, for 500,- pr. mand inkl. Merch til begge bÞrn.
Som altid hyggeligt at der er sÃ¥ megetâŠ
Som altid hyggeligt at der er så meget for bÞrnene som de kan lege med og lave inden forestillingen.
Selve cirkusforestillingen, var mere et show end en cirkusforestilling, det vel mening det er for bÞrn, men snak om Politik ( Lars LÞkke ) paradise hotel, JÞrgen Leth m.m har intet med show i bÞrnehÞjde.
Vi havde billetter til 340kr stk, så havde troet man kunne se mere end de forrige år.
Men artisterne stod mest bag stolperne istedet for lÊngere ude på scenen.
Ved ikke om man kan gÞre noget, men super trist man sidder bag nogle hÞje personer, kan man forskyde pladserne ? Ville hjÊlpe de smÃ¥, min datter mÃ¥tte rejse sig flere gange, da den foran rykkede rundt ð overvejer virkelig om det en tradition som skal foresÊtte.
How you dare to call this a Circus
That's was awful!
I do like circus so much, but I was waiting for circus artist and something to happen.
There was only a very weird artistick humor sketches.
2 kind of circus atractions for few minutes and thats all.
And this with old ladie, pretending being in don't know - more old, or slow or weird... I don't know - but that was difficult and unpleasant to see, it was traumatizing for me.
Really for 400 kr pr person you could do more effort and invite a real circus artists if you want to call this parody A Circus.
Very disappointed...
Want my time and money back...
Helt fantastisk show
Helt fantastisk show
Dog var pandekagerne og fisk/ chips i den triste ende
Vi ses i 2026
Det er en ommer.
Min sÞn havde meget svÊrt ved at se noget, da der sad hÞje voksne foran ham.
Han måtte sidde på skÞdet ad mig, hvilket i min verden ikke optimalt, når man slår sig ned på at det skulle vÊre for bÞrnene.
Det gjorde bare dem bagved fik endnu svÊrere ved at se.
Måske man skal have mere afstand/ hÞjde mellem dem foran og bagved så alle kan se selvom der sidder en hÞj voksne foran.
Min sÞn synes den var lidt kedelig, i forhold til de andre år som han har set derhjemme.
Manglende noget ordentligt cirkus magi, nogen ramasjang ting.
Nu regnede det meste af tiden inden showet, men da showet var slut skinne solen, min sÞn synes det var mega trÊls at alt var lukket der, nu hvor solen var fremme.
VÊldig skuffende.
VÊldig skuffende.
Falsk varebetegnelse af en forestilling der bedst kan karakteriseres som en grumset cabaret. Cirkuselementerne var stort set fravÊrende, og der var dårlig sammenhÊng i showet.
Det virkede, som om det mest skulle tjene til Onkel Rejes genoprejsning efter kritikken, han modtog for et år siden. Det endte dog i latrinÊre platheder. (Og jeg kan normalt rigtig godt lide Rejes humor)
Uroen på tilskuerpladserne talte deres tydelige sprog, fordi det unge publikum ikke var tryllebundet.
Kom igen DR - jeg ved, I kan gÞre det meget bedre.
Dejlig oplevelse
Super god oplevelse til Cirkus Summarum i à rhus. Dejlig stor âlegepladsâ der kan leges rundt pÃ¥ inden forestillingen - der er noget til en hver alder. Selve forestillingen var ogsÃ¥ god. Dejligt hver artist har sine egne numreðªð€
BÞrnene havde meget svÊrt ved at bliveâŠ
Cirkus Summarum er ikke, hvad den engang var - sjove og barnlige univers. Vores bÞrn havde meget svÊrt ved at blive fastholdt i showet og vi oplevede, at indholdet henvendte sig primÊrt til den Êldre generation som har mistet sine forÊldre, sunget Jens vejmand i skolen eller har taget stilling til homoseksuelle udfordringer. Vi mangler indholde rettet mod bÞrn og kun bÞrn, det er nu engang for deres skyld at vi kommer.
Cirkus summarum har i vores verden Êndret sig fra bÞrne forestilling, til meget alvorligt stillingstagende underholdning der ikke henvender sig til vores bÞrn ihvertfald. Håber på at I vender tilbage til rÞdderne, hvor det bare handler om cirkus med glade og fjollede indslag til bÞrnene.
Kedelig forestilling
Kedelig forestilling. Selv onkel Reje var ikke sÊrlig sjov. Stort set alle numre bestod af sange - ikke meget cirkus kunst. Onkel Reje, der synger Jens Vejmand er ikke sÊrlig oplÞftende. I lever hÞjt på at bÞrnene elsker jeres figurer. I må oppe jer til nÊste år
En succes.helt igennem god oplevelse
En helt igennem god oplevelse. Forestillingen var godt bundet sammen, et dejligt gensyn med gamle bÞrnesange, glade cirkusartister der favnede bÞrnene. Kan varm anbefales.
Fantastisk oplevelse
Vi har lige set en fantastisk forestilling med vores autistiske barnebarn og mig i kÞrestol. Alle var så hjÊlpsomme. Og personalet sÞrgede for hÞrrebÞffer til hende. Mange tak for en rigtig god oplevelse. Hvis jeg skal sige noget der mangler så er det super svÊrt at kÞre med kÞrestol uden for ved aktiviteterne. Man kunne måske ligge nogle plader.
Forestillingen 2023 var alletiders
Forestillingen 2023 var alletiders. Den knap 6 Ã¥rige var helt vild med hele showet og elskede de forskellige indslag. Han har altid vÊret Onkel Reje-fan og hans ansigt lyste helt op, da Onkel Reje fÞrste gang trÃ¥dte ind pÃ¥ scenen til et mÊgtigt brÞl fra publikum (som gav kuldgysninger i hele kroppen). Der er ingen tvivl om at alle i cirkusset elsker Onkel Reje. Alt udenomsaktiviterne er genbrug fra tidligere Ã¥r, men det gÞr nu ikke sÃ¥ meget. Der bliver stadig hoppet og udforsket pÃ¥ liv og lÞs. Souvenirene er som forventet lidt dyre og det samme er maden, men det er ikke dyrere end hvis man var taget i en eller anden forlystelsespark. Ãnske til nÊste Ã¥r: fast-track til popcorn og slush-ice for dem der har kÞbt billetter til det og flere toiletter. Kommer vi tilbage nÊste Ã¥r? JA!
Forestillingen er ikke pengene vÊrd
Forestillingen er ikke pengene vÊrd, og mine bÞrn ville bare hjem efter den fÞrste pause.
Jeg har svÊrt ved at forstå, hvordan Cirkus Summarum kan kalde sig et cirkus, når det i virkeligheden blot virkede som et teaterstykke. Der manglede helt klart de karakteristiske og spÊndende cirkusnumre, som man forventer at se i et cirkus.
I stedet blev vi prÊsenteret for en rÊkke banale sange og platte jokes om om skid i bukserne, bÞvsen, og lign..., som virkelig var under niveau.
Virkelig ringe underholdning.
(Vi besÞgte den d. 11.07.23)
GennemfÞrt oplevelse
Rigtig kreativt og fantasifuldt område omkring teltet, hvor bÞrnene kunne bruge mange timer på at lege og udforske.
De var ligeledes fuldt fanget fra fÞrst sekund i cirkusset.
To forbedringsforslag:
1) Få bedre styr på trafikken omkring Tangkrogen. Man må kunne få nogle hjemmevÊrns folk til at hjÊlpe med at dirigere den.
2) Forstod ikke konceptet med, at man kunne kÞbe popcorns billetter andre steder, men så alligevel skulle stå i samme kÞ som dem, der skulle betale ved selve standen. Det må kunne gÞres smartere.
Den bedste fÞrste gang
FÞrste gang i Cirkus Summarum og det var helt fantastisk. Jeg var afsted med en 4-årig og en 12-årig og de syntes begge at det var fedt.
Onkel Reje er en helt og alle deiâŠ
Onkel Reje er en helt og alle dei SÞlvpapirs hatte der kun kan skrive negativt om ham skal bare Lukke rÞven
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã