レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Oplevelsen set fra en 7 Ã¥rig og en voksen..2025 forestillingen var sublim med Ramasjang bÞrnesange og genkendelighed, og motorMille i centrum. 2026 levede ikke op til forventningerne desvÊrre. Mot... もっず芋る

Ærgerligt man ikke kan sÊtte et billede af den udsigt man havde. Vi sad desvÊrre pÃ¥ pladser lige foran en kÊmpe pÊl sÃ¥ hverken barn eller voksen kunne se noget. Trist oplevelse til alt for mange penge... もっず芋る

Sidste Ã¥rs forestilling var, i mit perspektiv, sublim. Kunne succesoplevelsen gentages.... ofte svÊrt, men JO.... fantastisk forestilling, set for et par timer siden, igen med en bÞrnenÊr, under... もっず芋る

KÊmpe ros til alle de frivillige hold da nogen skÞnne mennesker hver og en. 👏🏻🀩 Vi blev taget sÃ¥ godt imod min sÞn har Infantil Autisme og de snakkede til ham fortalte vi kunne lÃ¥ne hÞrer vÊrn... もっず芋る

3.4

3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

FÞj hvor er det dog grÊnseoverskridende

FÞj hvor er det dog grÊnseoverskridende at sende “bÞrneprogrammet” med Onkel reje og John Dillermand, det simpelthen sÃ¥ sygt og perverst at lave et program, der henvender sig til mindre bÞrn, det mÃ¥ vÊre syge mennesker der mener vores bÞrn skal underholdes pÃ¥ denne perverse mÃ¥de 😡
Jeg mener det i den grad bÞr forbydes at groome vores bÞrn med denne form for perversiteter, det hÞrer ingen steder hjemme og synes dem der stÃ¥ bag burde sÞge noget hjÊlp for det her har INTET med bÞrne TV at gÞre

2023幎4月12日
自発的なレビュヌ

Onkel reje er igen gået over grÊnsen for bÞrneunderholdning

Det er bekymrende som forÊldre at se Onkel Reje og John Dillermand optrÊde på slap linje med stÊrk seksuelle undertoner i Cirkus Summarum, foran en masse måbende bÞrn, der afbrydes i deres bÞrneverden.
De hives råt og brutalt med ind i denne form for syge og afsporende underholdning, der i sig selv virker afstumpet / krÊnkende og pervers.
Enhver fornuftig tÊnkende voksen omsorgsgivere må tÊnke at sådanne underholdningsprogrammer, skal holdes helt ude for rÊkkevidde fra bÞrn.

Hvad skulle det gavne deres udvikling, at underholdes i denne form for grÊnselÞshed?

- At de ikke lÊrer at sige fra når de mÞder pÊdofile, der kan have lignende optrÊden over for dem.. At det er helt normalen?

Hvis de udsÊttes for grooming? Får de så ikke sagt fra?

Kan kun på det kraftigste anbefale at boykotte Cirkus Summarum, og få anbefalet af denne blegfede seksuel forstyrrende mand til at sÞge behandling omgående, inden han traumatiserer flere bÞrn for livet.

Med Venlig Hilsen
Berith Zenia Fagergaard.

2023幎4月10日
自発的なレビュヌ

Magisk juleoplevelse med mening i

Magisk juleoplevelse med mening i. Vores 5-årige sad med åben mund under hele forestillingen. Det hele emmede af julestemning med lyskÊder overalt, skÞn musik og underholdning med smukke vÊrdier. Vi var tre generationer afsted og vi var alle enige om at komme igen nÊste år. FuldstÊndig fantastisk!

2022幎12月13日

Virkelig ringe underholdning

Virkelig ringe underholdning. Drengen der spillede hovedrolle, spillede og sang godt, og akrobaterne var dygtige. Det var dog meget malplaceret sammensat, og svÊrt at holde fast i handlingen. Intet jul over cirkusset.

Derudover var selve omgivelserne, uden for cirkus, magiske. Utroligt flot og hyggeligt med lys, underholdning for bÞrn, bogoplÊsning, varm kakao og Êbleskiver.

2022幎11月10日
自発的なレビュヌ

Cirkus i den gode sags tjeneste er

Cirkus i den gode sags tjeneste er altid en god ide, men når man sidder med sine bÞrn og ser onkel reje i alt for lidt tÞj, putte noget op i numsen på sig selv, efter han har proklameret at han netop har gjort Kamilla Plum gravid, så bliver man i tvivl om man er gået forkert.
Onkel reje er igen gået over grÊnsen for bÞrneunderholdning.
Resten af showet er rigtig godt og bÞrnene er meget begejstret for Hr SkÊg, Motor Mille og Silje.
Pil Onkel Reje ud af ligningen for bÞrne underholdning, den mand rammer totalt ved siden af skiven, Þv

2022幎7月25日

Godt underholdt

Godt underholdt! Var afsted med et par 10 årige tÞser der havde en fest. Den balletdansende dino Tyra var favoritten. Onkel reje og det dygtige orkester reddede aftenen for de voksne. Hyggeligt på cirkuspladsen udenom også.

2022幎7月18日

Elendigt show

Elendigt show! Motor Mille og onkel reje kunne ikke bÊre showet alene! Vi var ikke taget i Cirkus for at se dans. Virkelig elendige 2 timer

2022幎6月30日
自発的なレビュヌ

For dyrt og for meget fast lÞn i ansigtet

2021: anmeldelsen er sat op i forhold til pris.
Onkel Reje reder lidt af forestillinger og ligeså med Christian. Motor Mille virker som om hun har prÞvet det lidt for meget og lirer den af på rutinen, med tankerne på lÞnchecken. En del af de andre har også denne tendens
7-årig sÞn kedede sig lidt ind i mellem og der er godt nok mange sange i forestillingen
Håber ikke vi skal af sted i år

2022幎4月29日

Cirkus Jul - e gennemfÞrt elendig forestilling

Jeg og barnebarn var inde for at se Cirkus Jul. Der var usammenhÊbgende, overhovedet ikke cirkus, en manglende trofasthed over for de hypede deltagere (Vitello, Cirkeline, m.fl.), blot en måde at lokke intetanende kunder i biksen. Forestillingen var ironisk på en måde der går hen over hovedet på bÞrn. Det var ganske enkelt uprofessionelt og ringe lavet.

2021幎12月10日

En skÞn oplevelse

En skÞn oplevelse at se lidt mere til nogle af de “andre” figurer, Bamse og Bruno var slet ikke savnet, til gengÊld bragte det stor lykke at Danse Staffan var med ❀
Drengene på 4 og 6 forstod nogenlunde budskabet i årets tema - og heldigvis er det let som forÊldre, at henvise til, i rigtig mange daglidags problematikker.
Tak for at tage så vigtige emner op på så god og forståelig måde.

Eneste Þnske ville vÊre bedre ventilation i teltet - det virkede bedre sidste år

2019幎7月28日
自発的なレビュヌ

Vi havde som familie hÞje forventninger

Vi havde som familie hÞje forventninger da vi har set de tidligere forestillinger på tv tynde.
Endeligt var det vores tur.
Jeg vil sige alt det udenomsaktiviteter var så godt tip top👍 faktisk det bedste!
Forestillingen var skuffende, ingen overraskelser af kendte figurer fra Tv som bÞrnene håbede på (genkendelighed). Vi gik derfra lidt skuffede.
Og det underholdning der var inden showet på pladsen, ja der skal intet til at gÞre det bedre, med respekt for bÞrnene. TÊnker der er flere med mere kendskab til dette der vil kunne gÞre det til en bedre, eller bare sÊtte en til at undervise i Milles sang ( det var ikke så godt).
Bamse, Bruno var savnet

2019幎7月27日
自発的なレビュヌ

Vi har netop vÊret til cirkus summarum

Vi har netop vÊret til cirkus summarum 2019. Alt var fint, både leg på pladsen og showet var som sådan også okay.
Men... må indrÞmme at showet var LANGT BEDRE sidste år - Det var meget flottere og sjovere i år 2018. I år manglede der flotte kostumer, sjov og Bamse/Bruno/sprinter Galore var savnet. Det virkede lidt tamt desvÊrre.

2019幎7月1日
自発的なレビュヌ

Mine bÞrn og bÞrnebÞrn blev fÊlt

Mine bÞrn og bÞrnebÞrn blev fÊlt skuffet.. Signe... tag dig sammen og lav noget ordentligt.. du er gÃ¥et i stampe og tror, at alt du laver er guld.. Þv bÞv.. min sÞn tog fri fra arbejde.. 👎😣🀣 de orkede ikke engang, at se det fÊrdigt 👎😣

2018幎10月17日

Cirkus Sunmarum 2018

Cirkus Sunmarum 2018
Blandende fÞlelser - for pladsen var Forrygende - fuld knald på ungerne kan boltrer sig og have en fest ! Der blev lavet rollinger og hoppet på hoppe bord set dans og prÞvet tÞj - mad billetterne var et godt påfund og den burger smagte dÊlme godt! Er vild med at man ikke behÞver hiven en halv måneds lÞn op af lommen for at kÞbe sig et pÞlsehorn eller en ramasjang dims. Karruseller og leg var i top og de frivillige havde fantastisk energi!
Showet derimod kunne vi ikke rigtig fÞlge - skÞn musik og glade bÞrn et brag af en rosa med skÞn energi et dejlig gensyn med skÞnne bamse
Men den rÞde tråd? Hvorfor ille mere fÞdselsdags energi ? I stedet for et halv tamt ikke gennemfÞrt - dyre i cirkus tema? Mille viste sine eventyrlige cirkus evner i et flot hÞjt flyvende nummer men en smuk vise sunget af hr. SkÊg.
Men hvor er tal kloge og bogstav kloge hr skÊg blevet af? SelfÞlgelig er han mer en det og gennemfÞrt ufattelig skÞn! Men mine bÞrn faldt helt af på den ham som tryllekunst hjÊlper ! Lidt Þv! Og desvÊrre selv om artisterne også lavede cirkus mellem publikum ! Så var kontakten til bÞrn og spicielle Þjeblikke forbeholdt de heldige de vandt lotteriet om pladerne helt tÊt på! En Êrlig sag men meget tydligt også for min 5 årige Som sad på rÊkke 10 i ramasjang blok at dem foran fik High fives, blink, smil og små snak med artisterne ! Og ja det lyder temmelig curlig agtigt men min datter var oprigtigt trist over ikke at mÞde sine helte lidt mere og nej de kan ikke holse på 1500 bÞrn men man kunne måske vÊlge at de vinkede farvel og lÊngre oppe af trapperne og ikke kun 1/2 meter inde i publikum ! Hvad ved jeg! Signe var en sÞd direktÞr men vi manglede nu hr. DirektÞr!
Men vi kommer nu alligevel nÊste år
Så må vi håbe vi vinder i kÞ systemt og kommer tÊttere på!

2018幎10月2日
自発的なレビュヌ

Det var fÞrste Ã¥r vi var inde og se

Det var fÞrste år vi var inde og se det, og synes det var en god oplevelse, dog har der vÊret mange bedre vi har set på tv. Havde kÞbt tre grÞnne tasker med plÞf og hopla sammen med billetterne, vi fik så ikke vifter som var på billedet ved kÞb, til Êrgelse for mine tre piger, men ok så var der er spion pen og en frisbee i stedet. Eller den ene pen manglede og den ene frisbeen var skåret i stykker, opdagede vi da vi kom hjem og kiggede i taskerne :-( noget Êrgerligt, for billige var de jo ikke. Men ellers en god oplevelse

2018幎8月8日
自発的なレビュヌ

Kedelig i forhold til tidligere år.

Kedelig i forhold til tidligere år.
Showet mangler sammenhÊng og sjov.
Det er storset kun sange.
I pausen hÞrte vi flere bÞrn, som spurgte deres forÊldre, om hvorfor de ikke bare kunne tage hjem.
Vi savner onkel reje, han er årets hÞjdepunkt i vores familie.

2018幎8月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ