レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Oplevelsen set fra en 7 Ã¥rig og en voksen..2025 forestillingen var sublim med Ramasjang bÞrnesange og genkendelighed, og motorMille i centrum. 2026 levede ikke op til forventningerne desvÊrre. Mot... もっず芋る

Ærgerligt man ikke kan sÊtte et billede af den udsigt man havde. Vi sad desvÊrre pÃ¥ pladser lige foran en kÊmpe pÊl sÃ¥ hverken barn eller voksen kunne se noget. Trist oplevelse til alt for mange penge... もっず芋る

Sidste Ã¥rs forestilling var, i mit perspektiv, sublim. Kunne succesoplevelsen gentages.... ofte svÊrt, men JO.... fantastisk forestilling, set for et par timer siden, igen med en bÞrnenÊr, under... もっず芋る

KÊmpe ros til alle de frivillige hold da nogen skÞnne mennesker hver og en. 👏🏻🀩 Vi blev taget sÃ¥ godt imod min sÞn har Infantil Autisme og de snakkede til ham fortalte vi kunne lÃ¥ne hÞrer vÊrn... もっず芋る

3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har besÞgt cirkus summarum i 8 ud

Jeg har besÞgt cirkus summarum i 8 ud af de 10 år og desvÊrre må jeg indrÞmme, som forÊlder, at det var noget tyndt. Og samme gamle jokes bruges igen for at få forÊldre til at grine. IsÊr når vi tÊnker på, at det er 10 års fÞdselsdag de fejrer!

Og så skal Hr. SkÊg ikke rende rundt og vÊre letpåklÊdt og fjollet så vi voksne kan grine.

Der var engang hvor skÊg med bogstaver og matematik fik bÞrnene med i teltet. Der var fokus på det lÊrerige samtidigt med at han var sjov. Har spurgt mine bÞrn på nu 8 og 12 og de syntes det var ok.... "Men ikke som dengang".... fortÊller de mig.

Mine sÞde niece på 3 skal snart derind for fÞrste gang og jeg er sikker på at hun vil opleve Bamse og Motor Mille isÊr, som fantastiske.
For det var de:).

Cirkus Summarum ER rigtig go underholdning. IsÊr for fÞrste gangs besÞgende:).

2018幎7月14日
自発的なレビュヌ

Som stor fan og mangeÃ¥rig gÊst mÃ¥ dette

Som stor fan og mangeårig gÊst må dette års forestilling siges at vÊre en stor skuffelse. En tynd fortÊlling om nogle dyr der er gået på stranden og derfor ikke kan optrÊde, blandet sammen med nogle tåkrummende platte jokes. Om det var varmen eller kedsomhed der fik folk til at rejse sig og gå vides ikke, men Cirkus direktÞren, Onkel Reje og den gode fortÊlling manglede fra start og til slut. 2 stjerner da forpladsen var fint indrettet med leg, mad og hygge faciliteter samt at betalingen trods alt går til et godt formål. Mvh og måske på gensyn. Michael

2018幎7月12日

Varm overvuderet fornÞjelse

En noget skuffende oplevelse i gloende varm cirkustelt. Glade optrÊdende og de velkendte bÞrnefigurer fra TV, men artist niveauet er sÞreme ikke hÞjt og numrene laver hÞjst en trÊkken på smilebåndet og de obligatoriske taktfaste klapsalver over genkendelsen af Bamse eller Hr SkÊg. Et barn på fem år eller under er rimelig underholdt, men som voksen skal man minde sig selv om at overskuddet trods alt går til Muskelsvindfonden, for ikke at fÞle sig lidt snydt. Forlystelsesområdet ude foran er udmÊrket, men god Þkologisk mad og drikke, dog til ikke billige priser. Der mangler generelt flere vandforlystelser og kÞrende attraktioner

2018幎7月11日

Trist

De vil så gerne have pointen og budskabet frem, men hele historien er rodet og den rÞde tråd understÞttes af et show på et meget lavt niveau.

Da de fÞrste 45 minutter var gået, var jeg klar til at gå, men blev i stemningen for min datter. 20 minutter efter pausen ville hun også hellere hjem.

Måske pointen og hele showet gav mening i de sidste 25 minutter, men det ved jeg ikke, da vi var på vej hjem.

Trist at Cirkus summarum er faldt så dybt, da vi tidligere har nydt forestillingen live og i tv. Håber de kan genskabe det igen, da mulighederne er til stede.

2017幎8月5日

Vi var solgt

Vi var solgt. Kan lÊse, at der har vÊret stor kritik af årets show. Vi med vores snart 5 årige sÞn havde stor glÊde af showet. Vi forstod godt historien om boblebÞrnene og deres boblemor, som holdt dem fanget i deres ked af det hed. Vi forstod godt rejsen artisterne skulle på for at redde bÞrnene.
Vi oplevede fint nok udsyn også fra pladser oppe på de bagerst rÊkker. Rigtig sÞde frivillige på pladsen og ekstra danse for nummer, da vejret var meget imod at vÊre på pladsen.
Vi havde også en rigtig god oplevelse med en sÊrlig hilsen fra Motor Mille på Facebook inden vi skulle af sted.

Et minus er, at man virkelig skal vÊre heldig, for at få gode billetter. Til trods for at jeg gik i kÞ for at komme på 2 timer fÞr billetsalg, fik vi ikke mange muligheder for pladser, da jeg bestilte.

2017幎8月3日
自発的なレビュヌ

Vi har var i Cirkus Summarum i Århus - og det var atter en stor succes!

Vi har var i Cirkus Summarum i Århus, og det er vel 5 eller 6 gang. Vi kan overhovedet ikke forstÃ¥ den megen krtik af Ã¥rets forestilling. Ja, den er anderledes end de Þvrige Ã¥r - og ja, der er ikke sÃ¥ mange figurer med fra Ramasjang.

Men historien om boblebÞrnene synes vi var god - og faktisk mener jeg at Bamse i år havde sin bedste optrÊden i mange år. Hans parlÞb med Bruno fungererede supergodt.

Og jo, der er også genkendelige sange igen i år!

2017幎7月31日
自発的なレビュヌ

Vi har vÊret med til cirkus summarum

Vi har vÊret med til cirkus summarum fÞr, men 2017 bliver sidste år for os. Det er jo ikke ligefrem en billig fornÞjelse! Historien var noget rod, vi voksne forstod det ikke engang. Det var kun Mille der faktisk lavede rigtigt cirkus. De andre virkede flade og uengagerede. Vi troede at der måske havde vÊret sygdom blandt de medvirkende og det kunne undskylde manglen på sammenhÊng. Men det ser ud til at vÊre en fÊlles oplevelse.

Med de penge man giver for at komme ind, så burde det vÊre muligt at yde noget bedre!

2017幎7月31日
自発的なレビュヌ

Virkelig skuffende og kedelig oplevelse i år !

Vi har De 2 forrige år haft nogle virkelig fantastiske oplevelser i cirkus summarum ....
Men sikke en gang virkelig kedelig rod i år !
Et meget snÊvert felt af ramasjang stjerner .
Voksne der lÞber forvirret rundt i manegen og prÞver at bygge numre op Omkring en historie om boblebÞrn, en historie der er så lang og forvirrende , at de voksne Knap forstår sammenhÊngen - og som til sidst må forklares af cirkus direktÞren for at blive Afsluttet !
Jeg giver 2 stjerner fordi alt omkring cirkus pladsen var hyggeligt og sjovt og de frivillige
Gjorde igen i år en stor indsats for at hjÊlpe alle .

2017幎7月27日

En rigtig kedelig omgang

Øv, det var godt nok en ringe oplevelse at se Cirkus Summarum i Ã¥r. Det var ikke til at finde ud af hvad der foregik, det virkede mest som en flok voksne der lÞb rundt i manegen pÃ¥ en underlig skattejagt efter nogle boblebÞrn. Musikken var trist, der manglede numre med de forskellige figurer fra Ramasjang. Ikke engang et rigtig klovnenummer blev det til. Jeg sÃ¥ slet ikke mine bÞrn grine pÃ¥ noget tidspunkt (3 og 5 Ã¥r). Og hvis jeg efterfÞlgende spÞrger dem hvad der var det sjoveste i forestillingen, kan de ikke nÊvne noget. Det mÃ¥ kunne gÞres bedre, eller ogsÃ¥ skal legen mÃ¥ske stoppes mens den stadig er "god".

2017幎7月11日
自発的なレビュヌ

I kan gÞre det meget meget bedre!

Med tanke på hvor eventyrligt, sjovt og medrivende Cirkus Summarum tidligere har vÊret, synes jeg, at kvalitetsniveauet er faldet helt vildt meget de sidste par år.

FÞrste del af 2017-forestillingen indeholdt kun ganske lidt cirkus-numre og så ellers rigtig meget dialog og lidt sang. Det hele fÞltes lidt som pauseunderholdning.

Anden del var en mÊrkvÊrdig historie om nogle boblebÞrn. Min datter på 4,5 år forstod ikke, det var en historie og jeg forstod ikke helt pointen. På et tidspunkt overdÞvede talende forÊldre og bÞrn simpelthen forestillingen. Vi mistede fokus og koncentrationen i den underlige historie..

Vi elsker cirkus Summarum og forventer meget mere af jer!

2017幎7月10日
自発的なレビュヌ

DR-figurer malkes i sjusket show

Hverken fugl eller fisk. Cirkus er det ikke, men en form for lÞst sammenrodet bÞrneteater.
Det er en gåde, hvorfor sangeren Thomas Butterschön er med. I det hele taget forstår man dårligt, hvad meningen er. Hr. SkÊg og co. roder rundt i idéforladte slapstick-numre. Og ind imellem kommer Bamse umotiveret forbi. Heldigvis forsÞger Motor Mille sig faktisk med rigtige cirkusnumre.

Det er et stort set-up, det kunne have vÊret så flot ... Men nogen har ikke gjort deres forarbejde. Temmelig respektlÞst overfor bÞrnene, får de serveret halvfÊrdigt ruskomsnusk.

En rammefortÊlling om bÞrn, der er fanget i en boble, udfoldes aldrig, men bliver en undskyldning for at lÊsse effekter og staffage ind på scenen. Kan man ikke finde på andet, kan man altid hejse nogen op under taget og synge en sang. Lidt for uhyggeligt for små bÞrn bliver det hele også - hvilket igen peger på fravÊret af en samlet plan.

Efter flere forvirrende optrin, smånumre og et musikalsk lån fra Trolls, som unÊgtelig sender stemningen i vejret skal det hele kulminere. Alle mand sendes på scenen, og så skal alting ende godt. Det forstår vi bare ikke, for der har vÊret for meget rod og fikumdik. Finalen udsÊttes, og alle lÊgger sig ned, så direktÞren kan redegÞre for, hvad det hele gik ud på - og hvorfor Thomas var med(!). Sikke en showstopper, når alt skal oversÊttes og forklares.

TÊnk, at en forestilling med så stort budget ikke har haft råd til en dramaturg. Og at den sjove klovn slet ikke blev brugt i et selvstÊndigt nummer. Og tÊnk, hvad man med enkle midler havde kunnet skabe af cirkusmagi.

I det mindste var det godt, at Motor Mille var med, hun har nÊrvÊr og charme, godt at direktÞren og hr. SkÊg kan synge - godt med en danser, der faktisk kan danse. Og Onkel Reje kan prutte. Og pladsen udenom cirkusteltet fungerede, og de flinke frivillige fik alting til at glide.

Men det er helt enkelt ikke nok at trÊkke gamle DR-heste af stalden og rundt i manegen! Dem kan man også se i RÞdovrecenteret. I skylder bÞrnene at stramme op.

2017幎7月5日

Lav-budget-cirkus summarum??

1. Logistikken er et sandt mareridt. Man ender hurtigt med at bruge meget tid på at finde P-plads, for efterfÞlgende at gå virkelig langt med små mennesker.
2. KÞ... kÞ til at komme ind, kÞ til at prÞve ting, kÞ til at få 1 af 3 slags kedelig mad (altså forskellige kÞer!) og uendelig lang kÞ til popcorn og usmagelig Þko-slushice med gulerods- eller maltbolchesmag....???? Det kan man da kalde et mislykket forsÞg på at gÞre noget usundt - sundt. KÞ til toiletterne.
3. Showet... de 2 stjerner er givet fordi det selvfÞlgelig er sjovt for bÞrnene at se nogle af de figure de kender fra tv... men der var mange som ikke var med. Og fordi de skal have kredit for at lave et cirkus - uden dyr og som stÞtter et godt formål.
Når det så er sagt, havde de, i bytte for flere elskvÊrdige ramasjanter smidt Thomas Buttenscön ind og lavet en historie som var så toset at selv de fleste voksne havde svÊrt ved at fÞlge med. Noget med nogle boblebÞrn med deres boblemor som skulle slippes fri og så blev de pludselig til en vulkan og det var da virkelig noget rod.
Min sÞn begyndte at spÞrge om vi snart skulle hjem efter 20 min... og han havde virkelig glÊdet sig til Forestillingen.

2017幎6月27日

Vi er solgt

En af de oplevelser vi aldrig vil glemme de fanatstiske artister forstod virkelig at få folk op af stolene. Cirkus summarum kan ikke beskrives det skal simpelthen opleves
Tak for den fatnatstiske oplevelse i gav Angelina og jeg vi glÊder os allerede til nÊste år hvor vi selvfÞlgelig mÞder op igen <3

2012幎10月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ