Super indretning nÃ¥r man ikke har helt smÃ¥ bÞrn mere. Charmerende med den malede rustik. GÃ¥afstand til vandet, kort vej til NykÞbing, hyggelig overdÊkket terrasse, mange spil bÃ¥de ude og inde. Virkel... ãã£ãšèŠã
Vi har haft en perfekt ferie i Frankrig. Alt var som vi forventede. Ved ankomst til nÞgleudlevering fik vi meget hurtigt klaret det formelle og vi gik med en pose, indeholdende de mest nÞdvendige ting... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig fin side som giver de samlede sÞgemuligheder vi har brug for. Ved de smÃ¥ fumlerier vi lavede, var Garda fra supporten helt fantastisk til at redde dagen - to gange. BÃ¥de chat og telefonisk. SÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I sÞndags forsÞgte jeg at leje sommerhus pÃ¥ Bornholm til FolkemÞdet juni '18. Fandt det perfekte hus i Svaneke og skyndte mig at booke, for nÊsten alt er allerede optaget. Efter at have betalt fo... ãã£ãšèŠã
Cofman ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Udvalget hos Cofman
- PÃ¥ Cofman.com har vi samlet over 95% af alle feriehuse i Danmark og ca. 200.000 ferieboliger ud over Europa - alle med prisgaranti.
- Vores pris
- Alle vore feriehuse og -lejligheder har en prisgaranti. Du har dermed vores garanti for, at det hus eller den lejlighed, du har booket, ikke findes billigere hos en anden udbyder.
- Vores erfaring
- Med over 1 million tilfredse kunder siden starten i 2000 hÞrer Cofman til blandt de mest succesrige feriehusudlejere på det europÊiske marked.
- Vores website
- På Cofman.com kan du både effektivt, hurtigt og enkelt booke et feriehus. Vores mål har nemlig hele tiden vÊret, at en booking hos os skal vÊre lige så spÊndende og enkelt som ferien selv.
Nygade8 b, 2. th., 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- 7877 0427
- info@cofman.com
- www.cofman.com
Fik hjÊlp lige med det samme
Fik hjÊlp lige med det samme, så tak for det... Udover dette, er det en meget nem og hurtig måde, at finde lige det sommerhus man Þnsker..
Meget professionelle og hjÊlpsomme...

Dejlig afslapning på FanÞ
Dejlig afslapning på FanÞ
samt godt sommerhus

God hjemmeside
God hjemmeside , hurtigt og nemt ... også at bestille sommerhus ... er en af de sider vi bruger mest når der sÞges sommerhus

Cofman ããã®åç
Gode priser, bruger-venlig hjemmeside og super service....
Gode priser, bruger-venlig hjemmeside og super service med at kunne tilbyde billetter til attraktioner. I de 10 år vi har lejet sommerhuse - forskellige steder - er det fÞrste gang vi har takket ja tak til en gang rengÞring. Netop fordi prisen på rengÞring var lav (565 kr). Tidligere har vi skulle betale 800 - 1100 kr, som vi har takket nej tak til. Så det vil jeg gerne nÊvne og slå et slag for. Hvis I bliver ved med det, så vÊlger vi jer en anden gang, - uden tvivl.

Hurtigt og let
Et godt overblik af hvad der findes af sommerhuse, i området som man Þnsker at besÞge.
Hurtigt og let at booke på nettet.
Vi har brugt cofman mange gange.

Jeg er tilfreds
God og overskuelig hjemmeside. Nem booking og hurtig tilsendelse af lejekontrakt.

Super oplevelse
En perfekt oplevelse . Alt har virket som det skulle. Meget tilfreds med hele forlÞbet

Cofman ããã®åç
Simpelt og booke og overskue deresâŠk
Simpelt og booke og overskue deres sommerhuse . Anbefaling herfra .

Ok i det store hele
Ok i det store hele, men det med trykhedsforsikringen var ikke lige ti hÞjrebenet, da man er nÞd til at spÞrge ind til hvad den dÊkker, det skulle man kunne finde på hjemmesiden.

Cofman ããã®åç
Nem bestilling og sommerhuset var somâŠ
Nem bestilling og sommerhuset var som beskrevet. Kan helt klart anbefales til andre.

Rigtig god service
Rigtig god service. Alt vel tilrettelagt. Vender gerne tilbage pÃ¥ et tidspunkt ð

Booking 397723
Booking 397723
Fin oversigt og service. Hurtig respons.

Cofman ããã®åç
Har bestilt et sommerhus pÃ¥ nettet ogâŠ
Har bestilt et sommerhus på nettet og kan derfor ikke give 5 stjerner da jeg ikke ved hvad jeg skal give dem for ... har ingen personkontakt haft

Great for kids
Very nice campingsite. Really great for all kids in all ages. Alot of playgrounds, outdoor bouncing, indoor swimmingpool, animals, football lanes and much more.
Very cozy and great atmosphere.

395037):rigtig god service og hurtigâŠ
395037):rigtig god service og hurtig fremsendelse af varer og jeg vil helt sikkert anbefale andre at kÞbe hos dem
à rlig sammenkomst med venner
Vi booked et sommerhus til en sammenkomst med nogle gode venner og alt har forlÞbet uden problemer både med on-line og telefon kommunikationen.