Cofman レビュヌ 176

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super indretning nÃ¥r man ikke har helt smÃ¥ bÞrn mere. Charmerende med den malede rustik. GÃ¥afstand til vandet, kort vej til NykÞbing, hyggelig overdÊkket terrasse, mange spil bÃ¥de ude og inde. Virkel... もっず芋る

Vi har haft en perfekt ferie i Frankrig. Alt var som vi forventede. Ved ankomst til nÞgleudlevering fik vi meget hurtigt klaret det formelle og vi gik med en pose, indeholdende de mest nÞdvendige ting... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig fin side som giver de samlede sÞgemuligheder vi har brug for. Ved de smÃ¥ fumlerier vi lavede, var Garda fra supporten helt fantastisk til at redde dagen - to gange. BÃ¥de chat og telefonisk. SÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

I sÞndags forsÞgte jeg at leje sommerhus pÃ¥ Bornholm til FolkemÞdet juni '18. Fandt det perfekte hus i Svaneke og skyndte mig at booke, for nÊsten alt er allerede optaget. Efter at have betalt fo... もっず芋る

䌁業情報

1. コテヌゞ

Cofman に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Cofman.com - Vi har siden Ã¥r 2000 beskÊftiget os med udlejning af feriehuse sÃ¥vel i Danmark som i resten af Europa. Årligt finder over 100.000 gÊster deres sommerhus eller ferielejlighed hos os. Cofman A/S er 100% danskejet med hovedsÊdet i Herning og filialer i udlandet. Pga. mange internationale kontakter og medarbejdere fra 5 forskellige lande har vi fingeren pÃ¥ pulsen i hele Europa. Vores mÃ¥l er at skabe overblik over hele udbudet af sommerhuse sÃ¥ man nemt kan finde lige det der sÞges efter. Hos Cofman findes et udvalg pÃ¥ over 200.000 feriehuse i hele Europa.

圓該䌁業による蚘述

Udvalget hos Cofman
PÃ¥ Cofman.com har vi samlet over 95% af alle feriehuse i Danmark og ca. 200.000 ferieboliger ud over Europa - alle med prisgaranti.
Vores pris
Alle vore feriehuse og -lejligheder har en prisgaranti. Du har dermed vores garanti for, at det hus eller den lejlighed, du har booket, ikke findes billigere hos en anden udbyder.
Vores erfaring
Med over 1 million tilfredse kunder siden starten i 2000 hÞrer Cofman til blandt de mest succesrige feriehusudlejere på det europÊiske marked.
Vores website
På Cofman.com kan du både effektivt, hurtigt og enkelt booke et feriehus. Vores mål har nemlig hele tiden vÊret, at en booking hos os skal vÊre lige så spÊndende og enkelt som ferien selv.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

176件のレビュヌ

Fik hjÊlp lige med det samme

Fik hjÊlp lige med det samme, så tak for det... Udover dette, er det en meget nem og hurtig måde, at finde lige det sommerhus man Þnsker..
Meget professionelle og hjÊlpsomme...

2018幎7月27日

Cofman からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for, at du fandt det perfekte sommerhus til din ferie på en nem måde. Vi er her altid til at hjÊlpe og ser frem til at sende dig på endnu en god ferie.

Dejlig afslapning på FanÞ

Dejlig afslapning på FanÞ
samt godt sommerhus

2018幎7月27日

Cofman からの回答

SkÞnt at du fik slappet af på ferien på FanÞ. Det er et skÞnt sted! Dejligt at sommerhus var godt! Tak for anmeldelsen.

God side

God side. Nemt overblik

2018幎7月23日

Cofman からの回答

Tak for din fine anmeldelse, Jack. Vi gÞr altid vores bedste for at skabe brugervenlighed og overblik på vores website.

God hjemmeside

God hjemmeside , hurtigt og nemt ... også at bestille sommerhus ... er en af de sider vi bruger mest når der sÞges sommerhus

2018幎7月2日

Cofman からの回答

Hej Tina. Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at I er tilfredse med vores website.

Line fra Cofman Team

Gode priser, bruger-venlig hjemmeside og super service....

Gode priser, bruger-venlig hjemmeside og super service med at kunne tilbyde billetter til attraktioner. I de 10 år vi har lejet sommerhuse - forskellige steder - er det fÞrste gang vi har takket ja tak til en gang rengÞring. Netop fordi prisen på rengÞring var lav (565 kr). Tidligere har vi skulle betale 800 - 1100 kr, som vi har takket nej tak til. Så det vil jeg gerne nÊvne og slå et slag for. Hvis I bliver ved med det, så vÊlger vi jer en anden gang, - uden tvivl.

2018幎6月28日

Cofman からの回答

Hej Christina. Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har vÊret tilfreds med vores service. Vi ser frem til at skabe gode rammer for din nÊste ferie :-)

Hurtigt og let

Et godt overblik af hvad der findes af sommerhuse, i området som man Þnsker at besÞge.
Hurtigt og let at booke på nettet.
Vi har brugt cofman mange gange.

2018幎6月21日

Cofman からの回答

Hej John. Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores website :-)

Jeg er tilfreds

God og overskuelig hjemmeside. Nem booking og hurtig tilsendelse af lejekontrakt.

2018幎6月21日

Cofman からの回答

Hej Lene. Tak for din fine anmeldelse. Vi bestrÊber os altid på at levere et godt overblik og en god service til vores kunder :-)

Super oplevelse

En perfekt oplevelse . Alt har virket som det skulle. Meget tilfreds med hele forlÞbet

2018幎6月20日

Cofman からの回答

Hej Lise. Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at alt er forlÞbet planmÊssigt, og at du havde en god oplevelse. Vi ser frem til at skabe rammerne for din nÊste ferie :-)

Overskueligt ✔

Nem at finde ud af, overskueligt 😊

2018幎6月18日

Cofman からの回答

Tak for din fine anmeldelse, Marianne. Vi er glade for, at Cofman har givet dig et godt overblik over feriehuse.

Line fra Cofman Team

Simpelt og booke og overskue deres
k

Simpelt og booke og overskue deres sommerhuse . Anbefaling herfra .

2018幎6月18日

Cofman からの回答

Tak for den sÞde anmeldelse. Dejligt at du finder det overskueligt med booking af sommerhus hos os - det er det vi er her for :)

Ok i det store hele

Ok i det store hele, men det med trykhedsforsikringen var ikke lige ti hÞjrebenet, da man er nÞd til at spÞrge ind til hvad den dÊkker, det skulle man kunne finde på hjemmesiden.

2018幎6月11日

Cofman からの回答

Tak for din fine anmeldelse. Vi oplyser altid om forsikringen på vores site, hvor man kan klikke på den og lÊse mere herom - men vÊr velkommen til at ringe, mail eller chatte med os, så fortÊller vi glÊdeligt hvad den dÊkker :)

Jeanette fra Cofman Team

Nem bestilling og sommerhuset var som

Nem bestilling og sommerhuset var som beskrevet. Kan helt klart anbefales til andre.

2018幎6月11日

Cofman からの回答

Hej Bente. Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du var tilfreds med vores service. Vi ser frem til at skabe rammerne for din nÊste ferie :-)

Rigtig god service

Rigtig god service. Alt vel tilrettelagt. Vender gerne tilbage på et tidspunkt 😊

2018幎6月8日

Cofman からの回答

Hej Magda. Dejligt at du var tilfreds med vores service. Du er mere end velkommen til at vende tilbage til Cofman igen, så vi kan skabe rammerne for endnu en god ferie :-)

Booking 397723

Booking 397723
Fin oversigt og service. Hurtig respons.

2018幎5月24日

Cofman からの回答

Tak for anmeldelsen! Vi håber I havde en dejlig ferie i det skÞnne feriehus. Vi er glade for at kunne hjÊlpe.

Jeanette fra Cofman Team

Har bestilt et sommerhus på nettet og

Har bestilt et sommerhus på nettet og kan derfor ikke give 5 stjerner da jeg ikke ved hvad jeg skal give dem for ... har ingen personkontakt haft

2018幎4月30日

Cofman からの回答

Tak for din anmeldelse. Vi står til rådighed både på telefon, mail og chat, hvis du fremover har brug for hjÊlp eller har spÞrgsmål.
Men vi er glade for at hÞre, at alt er gået fint med bookingen over vores hjemmeside.

Great for kids

Very nice campingsite. Really great for all kids in all ages. Alot of playgrounds, outdoor bouncing, indoor swimmingpool, animals, football lanes and much more.

Very cozy and great atmosphere.

2018幎4月12日

Cofman からの回答

Thank you for the comment. We are happy to hear that you liked our site. We hope you found the perfect house for your vacation with all the fun things we have in a lot of our houses.

Best regards

Årlig sammenkomst med venner

Vi booked et sommerhus til en sammenkomst med nogle gode venner og alt har forlÞbet uden problemer både med on-line og telefon kommunikationen.

2018幎4月3日

Cofman からの回答

Hej Carsten. Dejligt at hÞre, at I var tilfredse med vores service :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。