Cofman レビュヌ 176

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super indretning nÃ¥r man ikke har helt smÃ¥ bÞrn mere. Charmerende med den malede rustik. GÃ¥afstand til vandet, kort vej til NykÞbing, hyggelig overdÊkket terrasse, mange spil bÃ¥de ude og inde. Virkel... もっず芋る

Vi har haft en perfekt ferie i Frankrig. Alt var som vi forventede. Ved ankomst til nÞgleudlevering fik vi meget hurtigt klaret det formelle og vi gik med en pose, indeholdende de mest nÞdvendige ting... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig fin side som giver de samlede sÞgemuligheder vi har brug for. Ved de smÃ¥ fumlerier vi lavede, var Garda fra supporten helt fantastisk til at redde dagen - to gange. BÃ¥de chat og telefonisk. SÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

I sÞndags forsÞgte jeg at leje sommerhus pÃ¥ Bornholm til FolkemÞdet juni '18. Fandt det perfekte hus i Svaneke og skyndte mig at booke, for nÊsten alt er allerede optaget. Efter at have betalt fo... もっず芋る

䌁業情報

1. コテヌゞ

Cofman に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Cofman.com - Vi har siden Ã¥r 2000 beskÊftiget os med udlejning af feriehuse sÃ¥vel i Danmark som i resten af Europa. Årligt finder over 100.000 gÊster deres sommerhus eller ferielejlighed hos os. Cofman A/S er 100% danskejet med hovedsÊdet i Herning og filialer i udlandet. Pga. mange internationale kontakter og medarbejdere fra 5 forskellige lande har vi fingeren pÃ¥ pulsen i hele Europa. Vores mÃ¥l er at skabe overblik over hele udbudet af sommerhuse sÃ¥ man nemt kan finde lige det der sÞges efter. Hos Cofman findes et udvalg pÃ¥ over 200.000 feriehuse i hele Europa.

圓該䌁業による蚘述

Udvalget hos Cofman
PÃ¥ Cofman.com har vi samlet over 95% af alle feriehuse i Danmark og ca. 200.000 ferieboliger ud over Europa - alle med prisgaranti.
Vores pris
Alle vore feriehuse og -lejligheder har en prisgaranti. Du har dermed vores garanti for, at det hus eller den lejlighed, du har booket, ikke findes billigere hos en anden udbyder.
Vores erfaring
Med over 1 million tilfredse kunder siden starten i 2000 hÞrer Cofman til blandt de mest succesrige feriehusudlejere på det europÊiske marked.
Vores website
På Cofman.com kan du både effektivt, hurtigt og enkelt booke et feriehus. Vores mål har nemlig hele tiden vÊret, at en booking hos os skal vÊre lige så spÊndende og enkelt som ferien selv.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

176件のレビュヌ

Bestilling uden problemer

Bestilling uden problemer, men lidt irriterende at man blive omdiregeret til Dancenter for at afslutte og betale.

2018幎3月13日

Cofman からの回答

Tak for anmeldelsen. Da vi er en feriehusportal, vil du modtage lejebevis fra vores partner.
Vi håber du havde en god ferie.

Jeanette fra Cofman Team

Fiktiv pris

Det bestilte sommerhus var på nettet annonceret til tilbudspris med besparelse på kr. 911, men besparelsen indgår ikke i bookingen og på fakturaen.

2018幎3月7日

Cofman からの回答

Besparelserne sker ved os, for at prisen hele tiden er opdateret. Derfor fik du vist en besparelse på 911 kr., som ikke var medtaget på lejebeviset fra vores partner - dog har prisen stadig vÊret korrekt.

Vi håber du nÞd opholdet.

Cofman Team

Bestilte sommerhus via hjemmesiden. Overskuelig og god hjemmeside.

Bestilte sommerhus via hjemmesiden. Det gik let og smertefrit, men havde alligevel et enkelt spÞrgsmål, hvorfor jeg ringede til kundeservice. På trods af jeg ringede udenfor telefontid, fik jeg fat på en venlig og imÞdekommende medarbejder, der besvarede mit spÞrgsmål.

2018幎3月7日

Cofman からの回答

Tak for den fine anmeldelse, Lars. Vi gÞr alt for at hjÊlpe vores kunder over telefon, chat og/eller mail, så vi er glade for, at du fik den nÞdvendige vejledning.

Vi ser frem til at sÊtte rammerne for din ferie igen en anden gang :-)

Line fra Cofman Team

Stort udvalg

Nem. hurtig og overskuelig booking med stort udvalg

2018幎2月13日

Cofman からの回答

Hej Anett. Tak for den fine anmeldelse :-)

Line fra Cofman Team

har jo kun bestilt sommerhus

sommerhuset lå på en pragtfuld grund, men desvÊrre levede selve huset ikke helt op til mine forventninger.
afventer tilbagemelding fra DanCenter
Har i dag den 29/8 fået svar fra cofman ...... og nej der blev ikke ordnet noget

2018幎1月22日

Cofman からの回答

Vi beklager at selve sommerhuset ikke var som håbet. Fint at du tog kontakt til vores partner - håber de ordnede det.

Jeanette fra Cofman Team

det var en hurtig oplevelse at få

det var en hurtig oplevelse at få bestilt og modtage papirer til brug ved at leje sommerhus.

2018幎1月17日

Cofman からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at din oplevelse med os var problemfri og, ikke mindst, positiv.

God servic og hurtig

Glad og tilfreds. Hurtig betjening. Vi glÊder os..

2018幎1月15日

Hej Charlotte,

Tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at I har haft en god oplevelse med vores service og håber at I vil have os i tankerne nÊste gang I skal på ferie.

Lean fra Cofman Team

Det er nemt og overskueligt at bestille

Det er nemt og overskueligt at bestille et sommerhus

2018幎1月8日

Hej Birgitte,
Det håbede vi på, men det betyder rigtig meget for os, at hÞre at det rent faktisk er tilfÊldet. Derfor takker vi mange gange for din flotte anmeldelse.

5 stjerner for let og hurtig

5 stjerner for let og hurtig behandling. Hele lejeaftalen var i orden på ca. 1 time selvom det var en fredag aften

2018幎1月8日

Hej Ingelise,
Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med os. Vi takker derfor mange gange for din flotte anmeldelse.

Sjov opdeling af bestilling

Reservation og betaling af selve sommerhuset, var som ved mange handler på nettet problemfri, men jeg var ret forundret over, man ikke oplyser om opdelingen af betalingen af forsikring og selve lejen! Pludselig får man en mail, med besked om at man ikke har betalt forsikring, for det lejede sommerhus og den vil bortfalde, hvis man ikke har betalt inden 5 dage.

2018幎1月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。