Tog almindeligt kÞrekort hos CUC Nyborg. Pengo forestod teori undervisning med grundighed og tÞr humor. Stefan var min praktiske kÞrelÊrer og var utrolig rar, dygtig og ikke mindst tÃ¥lmodig. Stor tak... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har taget kÞrekort ved Marlene i Svendborg og anbefaler gerne cucfyn! Marlene er super forstÃ¥ende, meget tÃ¥lmodig og altid et smil pÃ¥ lÊben sÃ¥dan man aldrig kan vÊre andet end glad efter en time m... ãã£ãšèŠã
De tre mÃ¥neder med CUC Ãstfyn har vÊret overskuelige og sjove og har uden tvivl forberedt mig bedre til kÞreprÞven end jeg havde forestillet mig, jeg kunne blive! KÞrelÊren Marlene Nordam har fuldst... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
CUC Ãstfyn er en moderne kÞreskole med erfaren lÊrer. CUC ligger i Nyborg. Jeg tilbyder undervisning i flere kÞrekortkategorier. Der undervises nÃ¥r kunden har tid - hvilket vil sige, at jeg tilbyder aften- og weekendundervisning hvis det Þnskes og der kan samles et hold. KÞrelÊreren har voksenpÊdagogiske uddannelser, og der undervises hovedsalig med "gammeldags" tavleundervisning.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Stor ros til CUC Nyborg
Tog almindeligt kÞrekort hos CUC Nyborg. Pengo forestod teori undervisning med grundighed og tÞr humor. Stefan var min praktiske kÞrelÊrer og var utrolig rar, dygtig og ikke mindst tålmodig. Stor tak til begge for et godt og veloverstået forlÞb.
Mega god oplevelse
Mit forlÞb hos Marlene har vÊret helt fantastisk. Undervisningen var både sjov og lÊrerig. Marlene er tålmodig, rolig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, der gÞr det overskueligt.
Jeg kan 100% anbefale hende. Det var et forlÞb i topkvalitet og helt klart 5/5!
Jeg bestod kÞreprÞven til B/E-kÞrekortâŠ
Jeg bestod kÞreprÞven til B/E-kÞrekort den 5. september efter undervisning hos Marlene. Hun er tålmodig, udholdende, ihÊrdig, insisterende, Êrlig og samtidig meget venlig. Det var prÊcis hvad der var brug for i min situation. Jeg kan kun anbefale hende som kÞrelÊrer - også for en der fik kÞrekort i 1990.
Varm anbefaling herfra
Min sÞn har vÊret virkelig glad for at kÞre ved Marlene og synes teori timerne var rigtig gode.
Super fleksibel og god service og han nåede kÞreprÞven inden / i sommerferien, så han er klar til lÊreplads.
KÊmpe anbefaling herfra.
God oplevelse
StÊrk anbefaling!
Jeg havde teori og kÞrerlektioner hos Marlene hvilket var en fantastisk oplevelseð
Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole, virkelig sjov og underholdende. Har selv haft Marlene til teori og Lone som kÞrelÊrer, begge to er så skÞnne, og kan kun stÊrkt anbefales
Tak herfra â€ïž!
fantastisk oplevelse
Jeg tog kÞrekort hos cucfyn. Jeg oplevede nogle glade og smilene teori og kÞrelÊre, aldrig dårlig stemning, de er flexible i både teori og kÞretimerne så jeg ikke skippede skolen, jeg fÞlte mig meget tryk og godt klÊdt på til at kÞre bil. Det var en stor fornÞjelse at tage kÞrekort ved cucfyn og jeg kan varmt anbefale dem!
De fedeste kÞrelÊrer
De fedeste kÞrelÊrer. Syntes virkelig ik at det kunne gÞres bedre. Man for altid en god griner pÃ¥, Har vÊret den bedste oplevelse. Man skal ikke tvivle pÃ¥ CUC Ãstfyn
:KAN KLART ANBEFALES:
Har lige bestået kÞreprÞven
Har lige bestÃ¥et kÞreprÞven, Jesper (Pingo) som kÞrelÊrer. Er 65 Ã¥r og mange tvivlede pÃ¥ mine evner, men aldrig Pingo. Stor tak til ham for hans store tÃ¥lmodighed og tak til Marlene, som âlukkede mig indâ trods min hÞje alder. Er sÃ¥ glad. Marlenes kÞreskole kan kun anbefales - En glad Helle FÊrregaard
kÞretimer og prÞve
Det har vÊret en god oplevelse at vÊre i kÞreskole hos jer
Klasse kÞreskole
Super hyggeligt, sjovt og meget lÊrerigt forlÞb. Kan helt klart anbefales.
Tusind tak for en helt igennemâŠ
Tusind tak for en helt igennem fantastisk fornÞjelse igennem hele forlÞbet, lige fra teori til at stÃ¥ med kÞrekortet i hÃ¥nden. Marlene er en helt igennem fantastisk kÞrelÊrer, hvor man virkeligt kan fornemme at det er noget hun brÊnder for, og derfor er undervisningen bare helt vidunderligt, med plads til lidt spas ind i mellemð Hendes mÃ¥der at forklare regler og huskeregler pÃ¥, sider bare perfekt i hukommelsen, og det er noget af det der har gjort at jeg kom igennem teoriprÞven med 0 fejl, og at kÞreprÞven gik som smurt i olie.
Tusind tak for fornÞjelsen Marlene, din kÞreskole har jeg kun noget godt at sige om, og kan kun anbefale den.
Mikkel
Jeg har taget kÞrekort ved Marlene iâŠ
Jeg har taget kÞrekort ved Marlene i Svendborg og anbefaler gerne cucfyn! Marlene er super forstående, meget tålmodig og altid et smil på lÊben sådan man aldrig kan vÊre andet end glad efter en time med hende. DesvÊrre var tiden prÊget af forsinkelser pga. Corona og FÊrdselsstyrelsens overtagen, men Marlene har stået klar når som helst, man kan altid få fat på hende. KÊmpe 5 stjerner herfra.
Klart anbefalelsesvÊrdig kÞreskole
Super undervisning. Fokus på de vigtigste ting i teoridelen. Kompetent praktisk trÊning. God stemning/hyggeligt.
Jeg har vÊret meget nervÞs over atâŠ
Jeg har vÊret meget nervÞs over at skulle starte, men CUC i Nyborg har givet mig den bedste oplevelse. Hvis jeg kunne give flere stjerner, havde jeg givet endnu hÞjere antal! Det hele har foregået utrolig professionelt og venskabeligt. Er stolt over at have bestået både teori og kÞreprÞve ved fÞrste forsÞg, og det er kun takket vÊre min teoriunderviser og kÞrelÊrer, Martin.
Teoritimerne var fyldt med humor og alle fik lov til at svare på spÞrgsmål såvel som at stille et hvilket som helst spÞrgsmål, hvis man var i tvivl om det mindste.
Det var så dejligt at teori fulgte med kÞretimerne hele tiden, da man på den måde ikke nåede at glemme noget af teorien.
Min kÞrelÊrer var helt perfekt. Det var så hyggeligt at kÞre rundt med ham. Han var så rolig, selv når man lavede en fejl, forklarede han det meget roligt, og huskede altid at give ros selv for den mindste detalje man huskede og gjorde korrekt. Det gav mig en ro, så jeg kunne kÞre uden at vÊre nervÞs.
Martin har helt klart haft en stor betydning for mit vedkommende. Vi blev venner under timerne og kunne snakke om alt.
Anbefaler CUC Nyborg og Martin som kÞrelÊrer til enhver der vil have kÞrekort!
Har netop snakket med Marlene idag
Har netop snakket med Marlene idag, super sÞd kÞrelÊre og en der går op i at hjÊlpe sine elever
5 stjerner er ikke nok... gir 10 âïžâïž
Min datter har haft den bedste oplevelse med cuc Ãstfyn. Super kemi og dygtighed. Vil til enhver tid anbefale cuc Ãstfyn til andre unge mennesker, der skal ha kÞrekort ð
Virkelig en fantastisk kÞreskole
Virkelig en fantastisk kÞreskole. Med nogle helt igennem fantastiske smilende og energi fyldte og meget tålmodige kvinder.
Super hyggelig beliggenhed og teori og kÞretimer er suverÊne.
Kan varmt anbefales!
Jeg tog trailerkÞrekort hos Marlene, og jeg fÞlte mig virkelig i gode hÊnder. Hun er rigtig god til at få en til at fÞle sig tryg og sÞrger for, at man får gennemÞvet det hele, så man kommer ud med et strålende resultat -og nogle hyggelige kÞreture rigere. Hvis jeg en anden gang får brug for at opgradere mit kÞrekort, kÞrer jeg gerne fra Odense til Nyborg igen for at blive undervist af Marlene. Varme anbefalinger herfra!
Super godt
Tog B/E kÞrekort sammen med min kÊreste hos CUC Ãstfyn / Marlene. Det gik lige efter planen og vi bestod begge i fÞrste forsÞg. Marlene er rigtig hyggelig at kÞre rundt sammen med og hun er god til at gennemgÃ¥ lige prÊcis dét man har behov for.
SÞgte selv på Trustpilot for at finde et godt sted at tage kÞrekort og kÞrte derfor hele vejen fra Odense til Nyborg. Og det skuffede ikke :-)
Tak til Marlene!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹