Tog almindeligt kÞrekort hos CUC Nyborg. Pengo forestod teori undervisning med grundighed og tÞr humor. Stefan var min praktiske kÞrelÊrer og var utrolig rar, dygtig og ikke mindst tÃ¥lmodig. Stor tak... ãã£ãšèŠã
Jeg har taget kÞrekort ved Marlene i Svendborg og anbefaler gerne cucfyn! Marlene er super forstÃ¥ende, meget tÃ¥lmodig og altid et smil pÃ¥ lÊben sÃ¥dan man aldrig kan vÊre andet end glad efter en time m... ãã£ãšèŠã
Har lige bestÃ¥et kÞreprÞven, Jesper (Pingo) som kÞrelÊrer. Er 65 Ã¥r og mange tvivlede pÃ¥ mine evner, men aldrig Pingo. Stor tak til ham for hans store tÃ¥lmodighed og tak til Marlene, som âlukkede mig... ãã£ãšèŠã
De tre mÃ¥neder med CUC Ãstfyn har vÊret overskuelige og sjove og har uden tvivl forberedt mig bedre til kÞreprÞven end jeg havde forestillet mig, jeg kunne blive! KÞrelÊren Marlene Nordam har fuldst... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
CUC Ãstfyn er en moderne kÞreskole med erfaren lÊrer. CUC ligger i Nyborg. Jeg tilbyder undervisning i flere kÞrekortkategorier. Der undervises nÃ¥r kunden har tid - hvilket vil sige, at jeg tilbyder aften- og weekendundervisning hvis det Þnskes og der kan samles et hold. KÞrelÊreren har voksenpÊdagogiske uddannelser, og der undervises hovedsalig med "gammeldags" tavleundervisning.
Skippergade 1, 1 sal, 5800, Nyborg
- info@cucfyn.dk
- www.cucfyn.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Du kan tro på kÞrelÊren!!
NÃ¥r du leder efter en kÞreskole, skal du ogsÃ¥ tÊnke pÃ¥ om du kan tro pÃ¥ kÞrelÊrer mht. undervisninger, kÞretimer, tryg, osv.. CUC Ãstfyn har det hele. Det kan kun anbefales!
God undervisning, som gjorde jeg fÞlte mig helt parat til begge prÞver.
Ganske fint.
Fantastisk sÞd kÞrelÊrer!
I forbindelse med at jeg tog kÞrekort ved CUC Ãstfyn, oplevede en undervisning af en helt vildt sÞd og dygtig kÞrelÊrer, som under specielt kÞretimerne var god til at bemÊrke(og kritisere) selv de helt smÃ¥ detaljer i ens kÞrsel og forbedre dem, hvilket gjorde man var langt bedre forberedt pÃ¥ selve prÞven.
Uden tvivl en fornÞjelse at tage mit kort her! :-)
Fantastisk kÞrelÊre, intet dårligt at sige!
Hvis du vil have kÞrekort, vil jeg varmt anbefale at du tager det hos CUC Ãstfyn i Nyborg!
Bedre end de fleste
Det er super godt! God behandling, fair priser, god planlÊgning. Har intet negativt at sige.
Super god kÞreskole!
CUC Ãstfyn gav mig en helt vildt god oplevelse, da jeg tog mit kÞrekort. Undervisningen var hyggelig og varieret og generelt var undervisningen tilpasset mig, da jeg selv bestemte kÞretimer, tidspunkter osv. Super dejligt sted med den bedste kÞrelÊrer, uden tvivl. Du fÃ¥r de bedste kÞretimer, den bedste undervisning i teori og den bedste kÞrelÊrer, uden tvivl. Kan anbefale CUC Ãstfyn til alle der skal til at tage kÞrekort.
Nyborg`s bedste kÞrelÊre
Det her er virkelig nyborgs bedste kÞrelÊre, hun kan bare det der med folk, Troede aldrig jeg ville få mit kÞrekort i en alder af 38 år, men med malene som kÞrelÊre går man ikke forkert i byen. jeg havde altid mellem 8-10 fejl i teroilokalet. Men da vi skulle op, havde malene fået forklaret mig det godt og grundigt, så jeg gik op men 1 fejl, og bestod kÞreprÞve fÞrste gang. Malene vil aldrig sende en op uden hun er sikker på man består.
Den stÞrste anbefaling herfra.
Jeg er så glad for at jeg tog mit kÞrekort hos Marlene. Hun er virkelig dygtig, både i undervisning og under kÞrelektionerne. Hun har en skÞn personlighed, som gÞr teori timerne til fornÞjelse. Yderligere er hun også super pÊdagogisk, som gÞr at man fÞler sig tryg og godt tilpas i bilen (hvis man, som jeg, var meget nervÞs for at kÞre bil). De bedste anbefalinger herfra.
Fantastisk kÞreskole
Fuldt ud tilfreds! Super god kÞreskole og ikke mindst kÞrelÊrer :-)
Jeg tog mit kÞrekort her og bestod i fÞrste forsÞg
Jeg tog mit kÞrekort her og bestod i fÞrste forsÞg. Jeg syntes at jeg var blevet så godt forberedt, til prÞverene at jeg var sikker på at jeg ville bestå
Det bedste sted, at tage kÞrekort
Vores teoritimer og vores ture er sjove, sÃ¥ derfor er man ikke nÊr sÃ¥ nervÞs, som jeg har hÞrt andre skulle vÊre sammen med deres kÞrelÊrer. Samtidigt er Marlene ogsÃ¥ en meget trovÊrdig, og gÞr alt hvad der stÃ¥r i hendes magt, for at du skal skal bestÃ¥ dine prÞver, sÃ¥ du kan gÃ¥ derfra uden ekstratimer eller dumpede prÞver ð
Meget tilfreds !
PÃ¥ det hold jeg gik var der et super sammenhold, vi snakkede alle sammen, sammen, og bakkede hinanden op.
Marlene havde super godt styr på alting, og var der noget vi var i tvivl om, så fik vi svar på det, med en god tone, uanset hvor lang tid det kunne tage.
Jeg har vÊret super tilfreds med at tage kÞrekort ved Marlene ! Og kan varmt anbefale Cuc Ãstfyn !
Den fedeste og bedste kÞreskole!!
Havde den tanke fÞr jeg startede på kÞrerkortet, at alt kun handlede om det og det bare var lige på og hård, ligesom til en eksamen, men det viste sig at det slet ikke var sådan!
Til den fÞrste teori time, var jeg måske lidt nervÞs, for at se hvad der skulle ske, og hvem der endelig gik på holdet, kendte godt et par stykker i forvejen, og de andre gik der ikke langtid fÞr vi snakkede godt sammen.
Vi havde det altid sjovt, der var ingen sure minder. KÞrertimerne var altid sjove, vi kunne snakke om stort set alt, og en ting var sikkert, hvis jeg havde en dårlig dag, hjalp det altid og komme ud og kÞrer med Malene.
Til kÞrertimerne var jeg altid lidt nervÞs ind timen, men efter 5 minutter kunne jeg ikke se hvorfor jeg skulle ha vÊret nervÞs inden, for når fÞrst jeg sad i bilen, var der ikke noget at gÞre ind at kÞrer og Malene var altid god til og hjÊlpe og der var intet at vÊre nervÞs over.
Til teori prÞven var det med at Þve så meget som muligt, og så gik den også bare fÞrste gang.
KÞrerprÞven sagde Malene, at jeg jo godt kunne, og hvis jeg bare kÞrte som jeg hele tiden havde kÞrt, kunne jeg også bestå, også den fÞrste gang.
Jeg er selv utrolig glad for jeg valgt og tage kÞrerkort hos CUC kÞrerskole! :-)
Det var en rigtig fed oplevelse!
Vil helt klart anbefale CUC KÞrerskole, hvis du vil have sjove, hyggelige, lÊrerrige og bestemt IKKE kedelige teori og kÞrertimer! (Y)
Danmarks bedste kÞreskole!
CUC Ãstfyn er det ideelle sted at tage kÞrekort! Marlene er en fantastisk venlig, sjov, og ikke mindst super kvalificeret kÞrelÊrer, der kombinerer det at tage kÞrekort med hygge og godt humÞr.
Som kÞrelÊrer er hun enormt god til at få eleven til at fÞle sug tryg i de mange meget nye situationer, som man befinder sig i, når man skal tage kÞrekort. Hun gÞr alt for at hendes elever skal blive de bedst mulige bilister.
Hos CUC Ãstfyn fÃ¥r man kÞrekort til en retfÊrdig pris, tit og ofte med gode tilbud og rabatter!
Marlene er Êrlig, og er meget samarbejdsvillig - som elev får du enormt stor indflydelse på, hvornår kÞretimerne skal foregå, så de ikke sammenfalder med skole, arbejde, mm. Hun er reel, og tÊnker på eleven frem for pengene - hun ser hellere om nÞdvendigt, at eleven tager nogle ekstra kÞretimer inden kÞreprÞven, hvis vedkommende ikke er helt klar til kÞreprÞven, end hun lader eleven gå op til en kÞreprÞve for måske så at dumpe, hvilket er langt dyrere for eleven.
Undervisningen foregår ansigt til ansigt med kÞrelÊreren, hvilket giver eleven god mulighed for at stille spÞrgsmål, samtidig med, at dette åbner op for gode faglige diskussioner og gode grin og godt samvÊr, der endvidere smitter af på kÞretimerne.
Kort sagt: er du i tvivl om hvor du skal tage dit kÞrekort, sÃ¥ gÞr det hos CUC Ãstfyn. Her fÃ¥r du den mest professionelle undervisning hos en meget omsorgsfuld og dygtig kÞrelÊrer!
Fantastisk kÞreskole!
Hvis man leder efter en kÞreskole med en dygtig kÞrekÊrer og undervisning af hÞj kvalitet, sÃ¥ er CUC Ãstfyn lige noget for dig!
Jeg kunne ikke forestille mig en bedre kÞreskole. Jeg kan varmt anbefale skolen, til alle som leder efter en kÞreskole som kan få dig godt og trygt igennem dit forlÞb.
Et stik sikkert kÞrerkort i fÞrste huk!
Hvis du tager kÞrerkort ved CUC, er du sikker på at du får et kÞrerkort, en masse sjove timer og det kÞrer med klatten. Det er nogle sjove timer at komme til og når du er ude at kÞre i praksis, går tiden så hurtigt, at du ikke kan vente med at komme ud og kÞre til nÊste gang. Det bedste af det hele er, at marlene glemmer ikke ens elever, det er altid så hyggeligt når en af hendes elever kommer kÞrende, og hun sidder ved siden af og har tid til at hilse selvom hun er ved at lÊre en at kÞre bil - det fortÊller bare lidt om Marlene, - måske det er fordi hun er så god til at lÊre fra sig og man bare lÊrer meget hurtigere med en kÞrerlÊrer som hende!
Hun er forstående, smilende og altid i godt humÞr, og det smitter af!
og så er der gratis Kakao når man er til teori hvis man bare selv vasker glasset op! ;-)
Fantastisk dygtig!!
Yderst professionelt samtidigt med at det er vildt hyggeligt. Marlene er meget overbÊrende hvis man er nervÞs, og har en stor tålmodighed. Som et plus er hun også bare en fantastisk og sjov person. Jeg savner Êrlig talt mine kÞretimer.
SeriÞs, lÊrerig undervisning
Her får du helt sikkert en god oplevelse, med en kÞrelÊrer der tager sin opgave seriÞst, men hvor der bestemt også er plads til lidt fis og ballade :-)
Marlene har mange år i branchen og har helt tjek på tingene og så er hun super god til at stÞtte en hvis man er lidt usikker, så man tror på sig selv og er godt forberedt til sin kÞreprÞve.
Simpelthen en fantastisk kÞreskole
Kan kun pÃ¥ det kraftigste anbefale CUC Ãstfyn.
Man finder ikke bedre, mere kompetent og smilende KÞrelÊrer end der.
Var en fornÞjelse.
Den bedste kÞreskole i verden!!!
Nu har jeg jo kun prÞvet at tage kÞrekort et sted, sÃ¥ nogle vil nok mene at jeg ikke vil kunne sige at CUC Ãstfyn er den bedste kÞreskole...men det er den bedste kÞreskole der findes!!!! Jeg er sÃ¥ glad for at det var der jeg tog mit kÞrekort :D der bliver taget rigtig godt imod en, man fÞler sig velkommen ogsÃ¥ er det bare et godt sted at vÊre.
Hvis man Þnsker at tage sit kÞrekort et godt sted sÃ¥ vÊlg CUC Ãstfyn.