Tog almindeligt kÞrekort hos CUC Nyborg. Pengo forestod teori undervisning med grundighed og tÞr humor. Stefan var min praktiske kÞrelÊrer og var utrolig rar, dygtig og ikke mindst tÃ¥lmodig. Stor tak... ãã£ãšèŠã
Jeg har taget kÞrekort ved Marlene i Svendborg og anbefaler gerne cucfyn! Marlene er super forstÃ¥ende, meget tÃ¥lmodig og altid et smil pÃ¥ lÊben sÃ¥dan man aldrig kan vÊre andet end glad efter en time m... ãã£ãšèŠã
Har lige bestÃ¥et kÞreprÞven, Jesper (Pingo) som kÞrelÊrer. Er 65 Ã¥r og mange tvivlede pÃ¥ mine evner, men aldrig Pingo. Stor tak til ham for hans store tÃ¥lmodighed og tak til Marlene, som âlukkede mig... ãã£ãšèŠã
De tre mÃ¥neder med CUC Ãstfyn har vÊret overskuelige og sjove og har uden tvivl forberedt mig bedre til kÞreprÞven end jeg havde forestillet mig, jeg kunne blive! KÞrelÊren Marlene Nordam har fuldst... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
CUC Ãstfyn er en moderne kÞreskole med erfaren lÊrer. CUC ligger i Nyborg. Jeg tilbyder undervisning i flere kÞrekortkategorier. Der undervises nÃ¥r kunden har tid - hvilket vil sige, at jeg tilbyder aften- og weekendundervisning hvis det Þnskes og der kan samles et hold. KÞrelÊreren har voksenpÊdagogiske uddannelser, og der undervises hovedsalig med "gammeldags" tavleundervisning.
Skippergade 1, 1 sal, 5800, Nyborg
- info@cucfyn.dk
- www.cucfyn.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Til U.G!
November 2015 erhvervede jeg B/E kÞrekort ved KÞreskolen CUC Ãstfyn ved kÞrelÊrer Marlene Nordam og det var en super oplevelse! Professionel, erfaren og med et smil pÃ¥ lÊben - gjorde kÞretimerne meget lÊrerige og afslappede. Jeg vil give denne kÞrelÊrer mine varmeste anbefalinger.
CUC Ãstfyn
Bedste sted i Nyborg, hvis man skal tage kÞrekort
Bedste kÞreskole på Þstfyn
SÞde mennesker :-)
Styr på tingene :-)
Billigt og effektivt :-)
KÞrekort hos cuc
jeg har på intet tidspunkt fortrudt jeg har taget mit kÞrekort her. CUC er en virkelig god kÞreskole. kÞrelÊren (Marlene) er super dygtigt og er god til at mÞde dig hvor du er. Marlene har en tilgang til ting som mange mennesker kunne bruge og det ses tydeligt både til teori og når du kÞre med hende.
Verdens bedste kÞreskole !!!
Det har vÊret en helt fantastisk oplevelse at tage kÞrekort ved CUC! Hvis du Þnsker at tage kÞrekort ved en kÞreskole hvor fleksibilitet og humor er i fokus, er dette helt sikkert det rette valg :-)
Superduperfabelagtigfantastisk
Super god kÞreskole! Man har nogle fantastiske teoritimer og kÞretimerne er super hyggelige! Det kan ikke blive bedre!
Fantastisk
Virkelig et fantastisk sted. Virkelig rare, dygtig og tålmodige kÞrelÊrer. Kan stÊrkt anbefales at tage kÞrekort her.
CUC Ãstfyn er absolut fantastisk!
KÞrelÊren Marlene Nordam har fuldstÊndig styr på det, hun laver, og skabte nogle trygge rammer. KÞretiderne var tilmed fleksible, så jeg kunne ligge dem uden for skoletiden.
CUC Ãstfyn er et fremragende valg.
Super!
Jeg har haft en rigtigt god oplevelse af at tage kÞrekort ved CUC Þstfyn. KÞrelÊren er god at snakke med og er samtidig god til at lÊre fra sig. Jeg fÞler mig godt klÊdt på til trafikken.
Super god og professionel undervisning
Min undervisning hos CUC var hele vejen igennem seriÞs, sjov og spÊndende, og jeg var på intet tidspunk i tvivl om, at jeg ville lÊre det jeg skulle.
Jeg har udelukkende positive oplevelser med CUC, og vil stÊrkt anbefale at tage sit kÞrekort der.
Fantastisk!
Rigtig skÞnt sted, god til at forklare og lÊre fra sig. Alt i alt, rigtig godt sted, at tage sit kÞrekort ved CUC Ãstfyn.
Fantastisk kÞreskole
Jeg var simpelthen sÃ¥ glad for at tage mit kÞrekort hos CUC Ãstfyn.
Marlene er simpelthen sÃ¥ tÃ¥lmodig, sÞd og hjÊlpsom og man kan hvis rolig sige at hun er verdens bedste kÞrelÊrer ð
Jeg vil i hvertfald henvise alle der spÞrge hvor de skal tage kÞrekort henne til CUC Ãstfyn :-)
.. meget, meget god kÞreskole! Kan kun anbefales.
Hvis du er sÃ¥dan en som mig, som bliver nervÞs over nÊrmest alt, sÃ¥ er det her den perfekte kÞreskole for dig. Jeg har egentlig altid godt kunne lide kÞre langt, hvis jeg var passager i bilen - men jeg har altid gerne ville have kÞrekort, sÃ¥ jeg selv kunne kÞre. Da jeg begyndte pÃ¥ kortet viste det sig dog, at jeg egentlig var MEGA dÃ¥rlig til at kÞre bil, jeg forstod slet ikke det var sÃ¥ svÊrt.. Det var et kÊmpe nederlag for mig, for jeg er ikke vant til at vÊre SÃ
dårlig til noget. På trods af det, havde jeg en fantastisk kÞrelÊrer der kunne berolige mig og sige, at jeg sagtens kunne, og "det var da pisse nemt at kÞre bil" !!
Hver gang jeg skulle ud at kÞre var jeg nervÞs, og mit venstre ben begyndte endda nogle gange at ryste!!!! Hvor var det dog flovt, men med tiden lÊrte jeg det. Jeg rykkede mig enormt meget, og det er kun fordi jeg havde en kÞrelÊrer ved siden af, som var så forstående og samtidig var hun virkelig stille og rolig. Desuden har jeg haft mange sjove oplevelser med Marlene, og jeg glemmer aldrig mine ture med hende, hvor jeg altid var så sur på alle andre trafikanter, og hun grinte altid bare ;D
Hvis du skal tage dit kÞrekort, så tag det hos Marlene! Hun er super god, super sjov og man har det aldrig kedeligt med hende. Jeg bestod min teoriprÞve og kÞreprÞve i fÞrste omgang, på trods af, at jeg var MEGET(!!!) nervÞs inden. Og hallo, jeg lÊrte endda at kÞre bil! Hvem skulle tro det?!
De bedste hilsener fra Amina :)
Super godt sted at tage kÞrekort!
Jeg er sÃ¥ glad for at jeg valgte at tage mit kÞrekort hos CUC Ãstfyn. Selvom at jeg igennem hele forlÞbet fÞlte mig usikker og bange, sÃ¥ var Marlene rigtig god til at berolige mig og hun kunne altid fÃ¥ mig i godt humÞr. Hun fortalte mig at det nok skulle gÃ¥, og det gjorde det ogsÃ¥ eftersom jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞven i fÞrste omgang! Marlene er en dygtig kÞrelÊrer bÃ¥de under kÞrelektionerne og i selve undervisningen, og jeg kommer helt klart til at savne de sjove stunder med hende.
Ydermere var det en god pris og kÞreskolen har den stÞrste anbefaling fra mig!
- Hilsen den rigtige Selma, hahaha :D
En hjÊlpende hånd
Da jeg skulle start med at tage kÞrekort var jeg så bange; bange for at kÞre galt og endnu mere bange for at dumpe!
Men min kÞrelÊrer sagde bare vi tager det bare stille og roligt. Og hvis jeg så lavede noget forkert grinte vi bare lidt af det kÞrte videre.
Jeg er sÃ¥ glad for at jeg valgte at tage mit kÞrekort hos CUC Ãstfyn.
God undervisning og pÊdagogisk hensyntagen
Mit indtryk er at CUC i hÞj grad tager hÞjde for kÞrekortmodtagerens behov, og at lektionerne, både i klasselokalet og på vejen, er prÊget af Êrlighed.
Fantastisk!!!!
Det bedste oplevelse i mit liv. Man er trygt og sikkert i bilen. Selvom men ikke tror på sig selv, så giver kÞrelÊrer dig tro at du kan. En god klima under undervisning og under kÞrsel. Hvis man er bange for at kÞre og bange for biler vil jeg bare anbefale CUC kÞreskole til alle( som jeg gÞr hver dag ) Du kommer ikke til kÞreprÞver fÞr du er sikker i dig selv. Ja jeg er en meget glad ejer af en kÞrekort. JUBIIIIIIIIIIIII, tak CUC !!!!!!
Fantastisk oplevelse
Hos CUC Ãstfyn fik jeg en rigtig god oplevelse med at tage kÞrekort, alting bliver sÃ¥ vidt muligt tilpasset sÃ¥ det ikke gÃ¥r ud over skolen. Marlene er skide sÞd og rigtig rar bÃ¥de til teori og kÞretimer. Det var en god pris og jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve i fÞrste omgang sÃ¥ der var ingen ekstra eller uventede udgifter.
Jeg vil anbefale CUC Ãstfyn til alle, som vil gÞre det til en god oplevelse, istedet for en byrde, at tage et kÞrekort.
Som kunde er man i fÞrste rÊkke. Der undervises når du har tid og der udvises stor fleksibilitet fra kÞrelÊrens side.
...Også er der gratis kaffe til teoritimerne. Stor anbefaling her fra.
Alt er som det skal vÊre
Jeg vil helt klart anbefale CUC Ãstfyn, jeg intet at klage over! Alt gik som det skulle :-) Marlene er nem at snakke med og god til sit job!