レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan klart anbefale Odense kÞreskole! Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem forlÞbet. Mohammed var super afslappet og det gjorde bÃ¥de teori og kÞretimerne rigtig hyggelige... もっず芋る

Har aldrig givet en fem stjernet bedÞmmelse fÞr men Mohammed fortjener den fuldt ud. Havde vÊret en klovn med fÃ¥ mine papirer afsted i god tid,men han klaredede det,selv med en meget tÊt tidslomme og... もっず芋る

Efter at have fÊrdiggjort et kÞrekort hos Odense KÞreskole med Mohamed som kÞrelÊrer, kan der kun siges gode ting om forlÞbet. Det hele er gÃ¥et som smurt og uden problemer, sÃ¥ det kan helt bestemt sig... もっず芋る

Super god kÞrelÊrer som har styr pÃ¥ sine ting. Teoritimerne gÃ¥r hurtigt og er grundige, sÃ¥ teoriprÞver er sikkert i hus. KÞretimerne starter ud med at vÊre simple, sÃ¥ man lÊrer skridt for skridt. Man... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Hos Odense KÞreskole tilbyder vi kÞrekort til personbil (Kat. B) samt generhvervelse - på både dansk og engelsk. Vi har en hÞj beståelsesprocent og vi vÊgter personlig service hÞjt.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

77件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Virkelig god oplevelse!

Jeg kan klart anbefale Odense kÞreskole! Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem forlÞbet. Mohammed var super afslappet og det gjorde både teori og kÞretimerne rigtig hyggelige og sjove.

Noget jeg isÊr satte pris på var hvor forstående Mohammed var. Jeg var nÞdt til at holde en pause i mit forlÞb af personlige årsager men fik god hjÊlp til at komme videre uden problemer.

Jeg bestod både teori og kÞreprÞve fÞrste gang hvilket siger meget om kvaliteten af undervisningen.

Alt i alt en virkelig god oplevelse og jeg vil helt klart anbefale Odense kÞreskole til andre der skal tage kÞrekort!

2026幎3月29日
自発的なレビュヌ

Har aldrig givet en fem stjernet

Har aldrig givet en fem stjernet bedÞmmelse fÞr men Mohammed fortjener den fuldt ud. Havde vÊret en klovn med få mine papirer afsted i god tid,men han klaredede det,selv med en meget tÊt tidslomme og sparede mig for en masse bÞvl. Så 5 stjerner er måske endda lidt for lavt i min mening.

2026幎3月12日
自発的なレビュヌ

Uprofessionel kÞrelÊrer med kort lunte

Odens kÞreskole kan ikke anbefales af mig.
Her oplevede jeg en kÞrelÊrer som er meget ustruktureret og som ikke er professionel nok til sit arbejde. Han har en kort lunte og får en til at fÞle sig nervÞs under kÞrslen fordi man ikke ved hvornår han vil tÊnde af nÊste gang.
Desuden kan dine kÞretimer blive glemt. Her oplevede jeg bl.a. at han glemte min kÞretime lige inden jeg skulle op til kÞreprÞve. Det var ikke sjovt.
Virker meget stresset og virker ikke som en der har overskuddet til at vÊre kÞrelÊrer.
Det eneste positive jeg har, er at teoritimerne var gode. Han var god til at forklare reglerne og hvordan man omgås i trafikken.

2025幎9月25日

Ubehageligt

Min oplevelse med Odense KÞreskole var desvÊrre meget dårlig. KÞrelÊreren var ofte ubehagelig og kom med ydmygende kommentarer som "Har du drukket dagen fÞr?" Derudover kom han tit for sent til timerne og virkede ligeglad, hvilket gjorde forlÞbet frustrerende.

Han sprang også vigtige dele af ting man skulle lÊre i ens kÞrelektioner, hvilket betÞd, at jeg måtte tage ekstra kÞretimer for min egen regning for at indhente det forsÞmte. Som om det ikke var nok, skulle man altid mÞde ham på banegården, hvilket var både upraktisk og irriterende.

Jeg afsluttede mit forlÞb tidligere på året og kan desvÊrre ikke anbefale denne kÞreskole til nogen.

2024幎2月15日

Min oplevelse med Odense KÞreskole var

Min oplevelse med Odense KÞreskole var desvÊrre ekstremt negativ. KÞrelÊreren råbte ad mig og sagde ting som "Er du dum?", hvilket var både ydmygende og uacceptabelt. På trods af, at vi havde gennemgået de fleste ting fint, sprang han over vigtige lektioner, der var en del af pensum. Dette resulterede i, at jeg blev tvunget til at tage ekstra kÞretimer for at gennemgå det, vi burde have klaret tidligere. Det vÊrste var, at jeg selv måtte betale for disse ekstra timer, selvom det var hans ansvar at sikre, at pensum blev dÊkket. Hele forlÞbet var frustrerende og fÞltes som en bevidst udnyttelse. Jeg vil ikke anbefale denne kÞreskole til nogen

2024幎4月27日
Odense KÞreskole ApS ロゎ

Odense KÞreskole ApS からの回答

Hej Caroline,
Det lyder som en trÊls oplevelse men absolut ikke noget vi kan nikke genkende til 🀔 vi kan heller ikke finde dig i vores kunderegister.
Hvis du skulle fÃ¥ lyst til at stÃ¥ frem med dit rigtige navn, vil vi meget gerne snakke om din oplevelse og evt. finde en god lÞsning pÃ¥ det hele😊 god aften til dig

Sjov og kompetent kÞrerlÊre

Super sjove og hyggelige kÞretimer/teoritimer, fÞlte mig meget tryg ved at kÞre med ham og selv op til kÞreprÞven formåede han at sÞrger for at jeg ikke gik helt i panik. Så alt i alt et super godt sted (begge prÞver bestået fÞrste gang)

2024幎12月18日

Nok den vÊrste oplevelse

Nok den vÊrste oplevelse. KÞrerlÊren er altid forsinket, da jeg skulle op til min kÞreprÞve var han selvfÞlgelig også forsinket. Han hentede mig heller aldrig, jeg skulle altid komme til Banegården, så jeg fik en masse fravÊr i skolen. Til kÞretimerne råbte han af mig. Dagen på min kÞreprÞve havde vi aftalt at kÞre 90 minutter inden jeg skulle op, den tid havde han givet til en anden elev så jeg fik ikke de to kÞretimer inden min prÞve men skulle kÞre ved 8 tiden og op til kÞreprÞve ved 13 tiden. Rigtig dårlig service og helt klart den vÊrste oplevelse!

2023幎12月1日

En glad generhverver:)

Jeg generhvervede mit kÞrekort hos Odense KÞreskole ved Mohamad og jeg valgte udelukkende Odense KÞreskole da det var det tÊtteste på centrum i det lavere prisleje.
Mohamad har en uformel tilgang men professionel håndtering af det arbejde han udfÞrer.
Man er ikke i tvivl om at man kommer igennem, for det er lidt mere omhyggeligt når man driver en lille fin enkeltmandskÞreskole som han gÞr.

Selvom teori kan vÊre tungt, så får Mohamad lÞftet stemningen, så det er overkommeligt at komme igennem - isÊr når det er 2. gang.
Han har ligeledes forståelse for at der er nogle områder man er mere interesseret i at Þve som generhverver - f.eks. rundkÞrsler eller motorvejstil/frakÞrsler.

De varmeste anbefalelser - på en rigtig dejlig dag hvor jeg bestod "i fÞrste hug" hos Mohamad:)

2024幎9月12日

Skal du have kÞrekort?

Skal du have kÞrekort? Så få det ved Odense kÞreskole, du ville få en fremragende oplevede og gode tider der ville kunne tÊnkes tilbage på, samt med en god kÞrelÊrer der ved hvad han laver. Min oplevelse der har kun vÊret positivt.

2024幎8月22日

Yderst tilfreds

Jeg har netop generhvervet mig kÞrekort. Er yderst tilfreds med forlÞbet - hurtigt og effektivt! 💪🏌😃

Havde en hyggelig kÞretime med Mohamed inden selve kÞreprÞven, hvor han var god til at lÊgge vÊgt pÃ¥ de vigtigste ting man lige skulle vÊre opmÊrksom pÃ¥, som man mÃ¥ske/mÃ¥ske ikke tÊnker over i hverdagen som bilist 😅

Min stÞrste anbefaling går til andre der skal generhverve deres kÞrekort!

Tak for denne gang Mohamed - hÃ¥ber ikke vi ses under samme omstÊndigheder igen 🀪🏎🏁

2024幎7月17日

Super god kÞrelÊrer

Super god kÞrelÊrer som har styr på sine ting. Teoritimerne går hurtigt og er grundige, så teoriprÞver er sikkert i hus. KÞretimerne starter ud med at vÊre simple, så man lÊrer skridt for skridt. Man ved hele tiden hvad der forventes af en når man kÞrer. Timerne aftales meget fleksibelt, så kÞrekortet ikke kommer i vejen for arbejde osv. Alt i alt en god og lÊrerig oplevelse.

2024幎5月24日

KÆMPE anbefaling 🀛🏜

Mohamed er virkelig verdens bedste kÞrelÊrer. Han er tålmodig, altid tilgÊngelig og super god til at skabe tryghed ved nye udfordringer. Han går langt for sine elever og vil altid imÞdekomme deres Þnsker.
Jeg har fÞlt mig meget tryg og vidst, at Mohamed ville gå langt for at få mig i mål.

2024幎4月4日

Gir to stjerner

Gir to stjerner, da terori-delen var som forventet, men selve kÞrselsvejledning var forholdsvis skuffende. LÊreren kom altid 5-10 minutter forsent, glemte aftaler og var uforskammet, ment med at han var hård i hans rettelser. Dog ikke sagt, der også var gode stunder, for det var der. Man lÊrte selvfÞlglig noget, men der var nogle situationer der kunne havde vÊret håndteret anderledes. Ville dog ikke anbefale dette hvis du ikke er hårdhudet.

2024幎2月16日
Odense KÞreskole ApS ロゎ

Odense KÞreskole ApS からの回答

Hej Monica, jeg er glad for at lÊse at du synes om min teoriundervisning. Jeg beklager samtidig at have vÊret forsinket, det er selvfÞlgelig ikke i orden. Man skal helst forstÃ¥ at her ved Odense KÞreskole er det lidt mere afslappet end andre steder. ForstÃ¥et pÃ¥ den mÃ¥de at jeg heller ikke slÃ¥r super hÃ¥rdt ned hvis i glemmer en aftale eller kommer for sent hvis letbanen F.eks er forsinket, hvilket sker dagligt med forskellige elever og det tager vi med et smil. Den sidste del af din anmeldelse kan jeg ikke genkende og det skuffer mig at lÊse for jeg lÊgger meget hjerte i min undervisning og ser jer ikke blot som kunder, men som unge mennesker der bruger mange penge pÃ¥ jeres kÞrekort, som skal have det fÊrdiggjort sÃ¥ billigt som muligt uden alt for mange ekstralektioner. Samtidig betyder det ogsÃ¥ meget for mig at i kommer ud pÃ¥ den anden side som gode billister som jeg 100% kan stÃ¥ inde for og ikke bare satse pÃ¥ at vÊre “heldige” at bestÃ¥. Jeg var under det indtryk at vi havde haft et hyggeligt forlÞb, sÃ¥ jeg mÃ¥ blankt indrÞmme at din anmeldelse kommer lidt bag pÃ¥ mig. NÃ¥, fred vÊre med det. Du mÃ¥ passe rigtig godt pÃ¥ dig selv og tillykke med kÞrekortet.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。