Jeg kan klart anbefale Odense kÞreskole! Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem forlÞbet. Mohammed var super afslappet og det gjorde bÃ¥de teori og kÞretimerne rigtig hyggelige... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har aldrig givet en fem stjernet bedÞmmelse fÞr men Mohammed fortjener den fuldt ud. Havde vÊret en klovn med fÃ¥ mine papirer afsted i god tid,men han klaredede det,selv med en meget tÊt tidslomme og... ãã£ãšèŠã
Efter at have fÊrdiggjort et kÞrekort hos Odense KÞreskole med Mohamed som kÞrelÊrer, kan der kun siges gode ting om forlÞbet. Det hele er gÃ¥et som smurt og uden problemer, sÃ¥ det kan helt bestemt sig... ãã£ãšèŠã
Super god kÞrelÊrer som har styr pÃ¥ sine ting. Teoritimerne gÃ¥r hurtigt og er grundige, sÃ¥ teoriprÞver er sikkert i hus. KÞretimerne starter ud med at vÊre simple, sÃ¥ man lÊrer skridt for skridt. Man... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Odense KÞreskole tilbyder vi kÞrekort til personbil (Kat. B) samt generhvervelse - på både dansk og engelsk. Vi har en hÞj beståelsesprocent og vi vÊgter personlig service hÞjt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig god oplevelse!
Jeg kan klart anbefale Odense kÞreskole! Jeg har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem forlÞbet. Mohammed var super afslappet og det gjorde både teori og kÞretimerne rigtig hyggelige og sjove.
Noget jeg isÊr satte pris på var hvor forstående Mohammed var. Jeg var nÞdt til at holde en pause i mit forlÞb af personlige årsager men fik god hjÊlp til at komme videre uden problemer.
Jeg bestod både teori og kÞreprÞve fÞrste gang hvilket siger meget om kvaliteten af undervisningen.
Alt i alt en virkelig god oplevelse og jeg vil helt klart anbefale Odense kÞreskole til andre der skal tage kÞrekort!
Har aldrig givet en fem stjernetâŠ
Har aldrig givet en fem stjernet bedÞmmelse fÞr men Mohammed fortjener den fuldt ud. Havde vÊret en klovn med få mine papirer afsted i god tid,men han klaredede det,selv med en meget tÊt tidslomme og sparede mig for en masse bÞvl. Så 5 stjerner er måske endda lidt for lavt i min mening.
Bedste kÞreskole
Bedste kÞreskole. Bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg. God undervisning og god kÞrelÊrer.
Uprofessionel kÞrelÊrer med kort lunte
Odens kÞreskole kan ikke anbefales af mig.
Her oplevede jeg en kÞrelÊrer som er meget ustruktureret og som ikke er professionel nok til sit arbejde. Han har en kort lunte og får en til at fÞle sig nervÞs under kÞrslen fordi man ikke ved hvornår han vil tÊnde af nÊste gang.
Desuden kan dine kÞretimer blive glemt. Her oplevede jeg bl.a. at han glemte min kÞretime lige inden jeg skulle op til kÞreprÞve. Det var ikke sjovt.
Virker meget stresset og virker ikke som en der har overskuddet til at vÊre kÞrelÊrer.
Det eneste positive jeg har, er at teoritimerne var gode. Han var god til at forklare reglerne og hvordan man omgås i trafikken.
KÞrekort
Jeg har taget kÞrekort her ved Odense kÞreskole det var rigtig fedt og man får rigtig mange hyggelig snakke med Mohammed ude i bilen og man lÊr ogs rigtig meget
Ubehageligt
Min oplevelse med Odense KÞreskole var desvÊrre meget dårlig. KÞrelÊreren var ofte ubehagelig og kom med ydmygende kommentarer som "Har du drukket dagen fÞr?" Derudover kom han tit for sent til timerne og virkede ligeglad, hvilket gjorde forlÞbet frustrerende.
Han sprang også vigtige dele af ting man skulle lÊre i ens kÞrelektioner, hvilket betÞd, at jeg måtte tage ekstra kÞretimer for min egen regning for at indhente det forsÞmte. Som om det ikke var nok, skulle man altid mÞde ham på banegården, hvilket var både upraktisk og irriterende.
Jeg afsluttede mit forlÞb tidligere på året og kan desvÊrre ikke anbefale denne kÞreskole til nogen.
Min oplevelse med Odense KÞreskole varâŠ
Min oplevelse med Odense KÞreskole var desvÊrre ekstremt negativ. KÞrelÊreren råbte ad mig og sagde ting som "Er du dum?", hvilket var både ydmygende og uacceptabelt. På trods af, at vi havde gennemgået de fleste ting fint, sprang han over vigtige lektioner, der var en del af pensum. Dette resulterede i, at jeg blev tvunget til at tage ekstra kÞretimer for at gennemgå det, vi burde have klaret tidligere. Det vÊrste var, at jeg selv måtte betale for disse ekstra timer, selvom det var hans ansvar at sikre, at pensum blev dÊkket. Hele forlÞbet var frustrerende og fÞltes som en bevidst udnyttelse. Jeg vil ikke anbefale denne kÞreskole til nogen

Odense KÞreskole ApS ããã®åç
Sjov og kompetent kÞrerlÊre
Super sjove og hyggelige kÞretimer/teoritimer, fÞlte mig meget tryg ved at kÞre med ham og selv op til kÞreprÞven formåede han at sÞrger for at jeg ikke gik helt i panik. Så alt i alt et super godt sted (begge prÞver bestået fÞrste gang)
Nok den vÊrste oplevelse
Nok den vÊrste oplevelse. KÞrerlÊren er altid forsinket, da jeg skulle op til min kÞreprÞve var han selvfÞlgelig også forsinket. Han hentede mig heller aldrig, jeg skulle altid komme til Banegården, så jeg fik en masse fravÊr i skolen. Til kÞretimerne råbte han af mig. Dagen på min kÞreprÞve havde vi aftalt at kÞre 90 minutter inden jeg skulle op, den tid havde han givet til en anden elev så jeg fik ikke de to kÞretimer inden min prÞve men skulle kÞre ved 8 tiden og op til kÞreprÞve ved 13 tiden. Rigtig dårlig service og helt klart den vÊrste oplevelse!
En glad generhverver:)
Jeg generhvervede mit kÞrekort hos Odense KÞreskole ved Mohamad og jeg valgte udelukkende Odense KÞreskole da det var det tÊtteste på centrum i det lavere prisleje.
Mohamad har en uformel tilgang men professionel håndtering af det arbejde han udfÞrer.
Man er ikke i tvivl om at man kommer igennem, for det er lidt mere omhyggeligt når man driver en lille fin enkeltmandskÞreskole som han gÞr.
Selvom teori kan vÊre tungt, så får Mohamad lÞftet stemningen, så det er overkommeligt at komme igennem - isÊr når det er 2. gang.
Han har ligeledes forståelse for at der er nogle områder man er mere interesseret i at Þve som generhverver - f.eks. rundkÞrsler eller motorvejstil/frakÞrsler.
De varmeste anbefalelser - på en rigtig dejlig dag hvor jeg bestod "i fÞrste hug" hos Mohamad:)
Skal du have kÞrekort?
Skal du have kÞrekort? Så få det ved Odense kÞreskole, du ville få en fremragende oplevede og gode tider der ville kunne tÊnkes tilbage på, samt med en god kÞrelÊrer der ved hvad han laver. Min oplevelse der har kun vÊret positivt.
Yderst tilfreds
Jeg har netop generhvervet mig kÞrekort. Er yderst tilfreds med forlÞbet - hurtigt og effektivt! ðªðŒð
Havde en hyggelig kÞretime med Mohamed inden selve kÞreprÞven, hvor han var god til at lÊgge vÊgt pÃ¥ de vigtigste ting man lige skulle vÊre opmÊrksom pÃ¥, som man mÃ¥ske/mÃ¥ske ikke tÊnker over i hverdagen som bilist ð
Min stÞrste anbefaling går til andre der skal generhverve deres kÞrekort!
Tak for denne gang Mohamed - hÃ¥ber ikke vi ses under samme omstÊndigheder igen ð€ªðïžð
Den ALLER BEDSTE KÃRESKOLE EVER!
Den ALLER BEDSTE KÃRESKOLE EVER!! Glem alle andre kÞreskolers anmeldelser. Mo er den sejeste, og mest betÊnksomme kÞrelÊre du kunne finde. Havde det ikke vÊret for ham havde jeg aldrig fÃ¥et kortet pÃ¥ fÞrste hug!!!!!ðâ€ïžâ€ïž
Fantastisk undervisning og underviser
Fantastisk undervisning og underviser. Dejligt fleksibelt og ligetil
sÞren
jeg kan varmt anbefale Odense kÞreskole hos mohammed
Super god kÞrelÊrer
Super god kÞrelÊrer som har styr på sine ting. Teoritimerne går hurtigt og er grundige, så teoriprÞver er sikkert i hus. KÞretimerne starter ud med at vÊre simple, så man lÊrer skridt for skridt. Man ved hele tiden hvad der forventes af en når man kÞrer. Timerne aftales meget fleksibelt, så kÞrekortet ikke kommer i vejen for arbejde osv. Alt i alt en god og lÊrerig oplevelse.
Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole, helt igennem et rigtig godt forlÞb. Hurtig fÊrdig og fleksibelt. :)
KÃMPE anbefaling ð€ðœ
Mohamed er virkelig verdens bedste kÞrelÊrer. Han er tålmodig, altid tilgÊngelig og super god til at skabe tryghed ved nye udfordringer. Han går langt for sine elever og vil altid imÞdekomme deres Þnsker.
Jeg har fÞlt mig meget tryg og vidst, at Mohamed ville gå langt for at få mig i mål.
Gir to stjerner
Gir to stjerner, da terori-delen var som forventet, men selve kÞrselsvejledning var forholdsvis skuffende. LÊreren kom altid 5-10 minutter forsent, glemte aftaler og var uforskammet, ment med at han var hård i hans rettelser. Dog ikke sagt, der også var gode stunder, for det var der. Man lÊrte selvfÞlglig noget, men der var nogle situationer der kunne havde vÊret håndteret anderledes. Ville dog ikke anbefale dette hvis du ikke er hårdhudet.

Odense KÞreskole ApS ããã®åç
Fantastisk kÞreskole
Fantastisk kÞreskole, med rigtig gode instruktÞreð©ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ