Fik kontakt til Dansk Tagrens pÃ¥ messe i september, tilbud kom ugen efter og 1 mÃ¥ned efter var huset hulmurs isoleret med papir granulat. Resultatet er forblÞffende - uden overskridelser eller andre d... ãã£ãšèŠã
Dansk Tagrens ApSÂ
Efter en del Ã¥r med stigende mÊngder af mos pÃ¥ vores tag, fandt vi ud af, at der eksisterede et firma med navnet Dansk Tagrens Aps. Straks blev kontakten skabt og vi ventede kun pÃ¥ ideelt vejr til a... ãã£ãšèŠã
Jeg kan trygt anbefale Dansk Tagrens, som overholder de indgÃ¥ede aftaler. Samtidigt er deres priser yderst konkurence dygtige. Dansk Tagrens benytter et meget overskueligt skema, hvor du kan se h... ãã£ãšèŠã
Fra dag 1 foregik det meget proff. med gode lÞsninger til isolering af det gamle hus. Der var steder det var meget besvÊrligt at komme til men det blev ogsÃ¥ lÞst hurtigt og effektivt. Isolering... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Dansk Tagrens klarer alle opgaver indefor tag- rensning og maling, samt alle former for isolering. Alle opgaver udfÞres med godkendt udstyr.
StrÊdet 7, 4241, Vemmelev
- 21943975
- www.dansk-tagrens.dk
Kvik service og positive håndvÊrkere
Jeg kontaktede virksomheden i efteråret for en kombineret lÞsning for tagrensning, maling og lofts isolering. I lÞbet af kort tid fik jeg forståeligt tilbud og lÞsningsforslag. Det aftaltes at taget blev vasket og algebehandlet. Få dage efter blev der efterisoleret og det er aftalt at taget algebehandles og males til foråret.
De udfÞrende håndvÊrkere levede fuldt op til det aftalte og gennemfÞrte arbejdet med positiv og serviceorienteret indstilling.
Hulmursisolering
Firmaet fik opgaven hos mig da deres tilbud var halvt så dyrt som fÞrste tilbud. Samtidig var besÞget af partneren i firmaet en tryg og tillidsvÊkkende oplevelse. Opgaven blev udfÞrt hurtigt og ordentligt. Kan "varmt" anbefales!
Godt arbejde til tiden
Vi fik udfÞrt isolering af Dansk Tagrens ApS og er yderst tilfreds med det produkt og arbejde, der er blevet udfÞrt. Aftalt tid, ingen problemer med oprydning. Skulle dog lige blive enige om hvad den aftalte afsÊtningsplads på 8 m2 ikke inkluderede gangbroen, men ellers godt arbejde udfÞrt af flinke håndvÊrkere.
hulmurs isolering
de kommer til tiden
udfÞrer det aftalte arbejde til den aftalte pris
og gÞr rent efter sig
Professionel service og udfÞrelse
Vi har fået isoleret vores hulmur med papirgranulat. Meget fin opstart med demonstration, planlÊgning og budget! Selve udfÞrelse skete med et par meget behagelige håndvÊrkere, der gjorde sig stor umage og gerne ville fortÊlle om resultatet undervejs. Hulmursisoleringen virker godt, og vi har fået et lunere hus.
Arbejde efter aftalen
Hurtig og klart tilbud, effektiv gennemfÞrelse af fjernelse og erstatning af hulmursisolation
FÊrdigt arbejde !!
Hurtigt svar på henvendelse, hurtigt tilbud. Jeg, lidt bekymret for svineri i forbindelse med både afrensning og malerarbejde. Viste sig helt ubegrundet, arbejdet blev klaret helt uden problemer. Resultatet: Et flot tag, en tilfreds kunde.
Super service
Det har vÊret en fornÞjelse at have jer som leverandÞr, aftaler blev overholdt og taget blev flot sort.
Desuden vil jeg rose jer for den fine oprydning og den stand I efterlod,
flot arbejde.
Uprofessionelt svineri !!!
Efterlod vinduer, fliser, grÊsplÊne, trÊvÊrk og udhustag smurt ind i et konglomerat af mos og asbest fra tagrensningen. Selv indendÞrs i entréen sejlede det med affald. Et laboratorium målte et indhold af asbest på 15 pct. i konglomeratet. Kloakken var efterfÞlgende stoppet af affald. Reglerne for tagrensningen er nÊppe overholdt. Tagrensningen medfÞrte udgifter til kloakkrensning, laboratorieannalyse af affald og rensning af grÊsplÊne, fliser og udhustag. Firmaet mener ikke, at det har gjort noget forkert. Jeg vil stÊrkt advare alle mod at bruge dette firma. Ufatteligt, at firmaet er godkendt til tagrensning.
Hurra! 5 stjerner til Dansk Tagrens Aps i Vemmelev
OvennÊvnte firma har isoleret mit loft såvel som renset og malet taget, hvilket jeg er ovenud tilfreds med. Jeg kan varmt anbefale deres 1. klasses arbejde udfÞrt af et venligt og omhyggeligt arbejdende håndvÊrker-team.
Marion Olesen, Vemmelev
En flot ny tag
Vi er meget tilfreds med arbejdet, som Dansk Tagrens har udfÞrt for os.
Vi fik vores tag renset og malet. Aftalen om prisen som var meget konkurrencedygtig blev overholdt.
Venlige medarbejdere. Jeg har faktiske ingen klager. Kan godt anbefale Dansk Tagrens
Tak for det flotte arbejde.
En god oplevelse
Alt fungerede som aftalt og til aftalt pris. Der var flinke folk til at udfÞre arbejdet, som er tilfredsstillende omend der, hvilket sikkert er uundgåeligt, stadig er enkelte sten med algepletter. De forsvinder måske med tiden.
JEG HAR IKKE POSITIVE TANKER
MINE OPLEVELSER AF DANSK TAGRENS APS.
HAVDE JEG VIST DE PROBLEMER, VI VILLE FÃ
, HAVDE JEG NOK IKKE VALGT AT FÃ
RENSET OG MALET VORES TAG.
VORES TAG VAR MEGET TÃT FÃR DANSK TAGRENS KOM. TAGRENDEN ER LAPPET SAMMEN. DE UNGE FLINKE MENNESKER HAR VÃRET PÃ
VORES TAG OG TÃTNE MANGE GANGE, MEN STADIGVÃK ER DER ET STED VED RYGGEN, SOM VIRKER VÃ
DT. VED RENSNING OG VASK AF VORES TAG OG
HVIS MIN KONE IKKE HAVDE VÃRET HJEMME, HAVDE DET SEJLET MED BESKIDT VAND NED FRA UDLUFTNINGSKANALERNE. JEG HAR IKKE POSITIVE TANKER OM DANSK TAGRENS. MED VENLIG HILSEN PER LARSEN
Fint malerarbejde, med små skÞnhedsfejl!
Min oplevelse af selve arbejdsopgaven.
Havde ytret Þnske om at vÊre hjemme når taget på vores sommerhus skulle rengÞres. Hvilket ikke blev overholdt, med den konsekvens at der lå vand på vores paketgulv da vi kom tre dage senere. Tre uger efter skulle/ blev taget efterses for revner og males. Taget blev malet men taget blev ikke efterset og repareret for revner, med den konsekvens at fÞrste gang det regnede regnede det ind i vores stue og afsatte et stort permanent skjold på vores tapet. Heldigvis var vi i sommerhuset. Måtte selv kravle på taget i regnvejrer for at udbedre hullerne.
Ellers meget sÞde og flinke håndvÊrker, der malede taget tilfredsstillende, set nede fra.
Professionelt, overholder priser og aftaler
God professionel optrÊden.
Dato for udfÞrelse af arbejdet blev angivet ca. 2 måneder fÞr opstart.
Af specielle årsager blev arbejdet dog udfÞrt dagen fÞr aftalt, undertegnede havde accepteret Êndring af ny dato.
Prisen som var afgivet, var også den endelige pris
AnsÞgninger om tilskud blev udfÊrdiget af firmaet, undertegnede skulle blot skrive under på ansÞgningen.
Arbejdet og oprydningen efter, var flot og professionel,
Service uden problemer
Dansk tagrens kommer til tiden, er hurtige og udfÞrer et rigtig godt stykke arbejde. De holder hvad de lover.