Fik kontakt til Dansk Tagrens pÃ¥ messe i september, tilbud kom ugen efter og 1 mÃ¥ned efter var huset hulmurs isoleret med papir granulat. Resultatet er forblÞffende - uden overskridelser eller andre d... ãã£ãšèŠã
Dansk Tagrens ApSÂ
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter en del Ã¥r med stigende mÊngder af mos pÃ¥ vores tag, fandt vi ud af, at der eksisterede et firma med navnet Dansk Tagrens Aps. Straks blev kontakten skabt og vi ventede kun pÃ¥ ideelt vejr til a... ãã£ãšèŠã
Jeg kan trygt anbefale Dansk Tagrens, som overholder de indgÃ¥ede aftaler. Samtidigt er deres priser yderst konkurence dygtige. Dansk Tagrens benytter et meget overskueligt skema, hvor du kan se h... ãã£ãšèŠã
Fra dag 1 foregik det meget proff. med gode lÞsninger til isolering af det gamle hus. Der var steder det var meget besvÊrligt at komme til men det blev ogsÃ¥ lÞst hurtigt og effektivt. Isolering... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Dansk Tagrens klarer alle opgaver indefor tag- rensning og maling, samt alle former for isolering. Alle opgaver udfÞres med godkendt udstyr.
é£çµ¡å
StrÊdet 7, 4241, Vemmelev
- 21943975
- www.dansk-tagrens.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sjusket arbejde og dårlig efteroplevelse
De kom som aftalt og efterisolerede, men desvÊrre noget uprofessionelt, da de ikke målte, hvor der lÞb strÞm, inden de borede. EfterfÞlgende gik alt vores strÞm i huset, hver gang vi tÊndte udebelysning. Vi ringede til en elektriker, der kom og undersÞgte problemet, det tog lang tid at få fikset og vi endte med en regning på 10000 :-( Da problemet var blevet lokaliseret til at vÊre gennemborede ledninger i vÊggen på grund af efterisoleringen, kontaktede vi Dansk Tagrens og spurgte, hvad vi skulle gÞre. Til start foreslog de, vi slog halv skade på deres selvrisiko ved forsikring, hvilket lÞd ok rimeligt. Men efterfÞlgende trak de det i langdrag, kunne åbenbart ikke få deres forsikring til at dÊkke deres sjaskede arbejde, der ikke skyldtes uheld! Og pludselig ville de dårligt betale en kr. Vi endte med kun at få dÊkket 3000 af den regning vi måtte betale pga af deres sjusk og det er bestemt ikke ok. Samtidig tog det ca 5 mdr. at få pengene ud af dem.
Vi er pt. I gang med at undersÞge vores klage muligheder.
Vi vil bestemt ikke anbefale dem til nogen.

Dansk Tagrens ApS ããã®åç
Tilfredsstillende
Meget professionelle og venlig håndvÊrkere, der kunne deres kram
Super arbejdsomt team, der rydede ordent efter sig.
Der var steder det var meget besvÊrligt at komme til men det blev også lÞst hurtigt og effektivt.
Isoleringen kunne straks måles idet stuetemperaturen om morgenen blev 4 gr. hÞjere end fÞr; d.v.s. at isoleringen holdt lÊngere på varmen
Christian Fischer.
Hurtig ekspedition
Alt i alt en god oplevelse , hurtig og professionel behandling . Godt arbejde
Hurtig og godt arbejde
Rigtig godt og hurtig arbejde, ryddet flot fra mur stÞv.
Hurtig og venlige
Fik sat ekstra isolering i krybekÊlder, hvilket skete hurtigt efter bestillingen. intet at udsÊtte på udfÞrelsen.
Det er effektivt arbejde
Firmaet var nemme at komme i kontakt med. De kom hurtigt og vurderede opgaven og efterfÞlgende et tilbud på udfÞrsel af opgaven, som var isolering af skunke.
Vi accepterede deres pris og i efterfÞlgende uge, blev arbejdet udfÞrt.
De udfÞrte opgaven med omhu og uden vi efterfÞlgende havde en stÞrre rengÞring.
Kan anbefales, vi mÞdte medarbejdere med et smil og godt humÞr.
Fint arbejde
Vi var ikke hjemme under arbejdets udfÞrelse, men alt var ryddet op og i orden da vi kom hjem.
Hurtig og effektiv
Rigtig god service og de er hurtige og effektive.
hurtigt og prÊcis levering af arbejdet
Vi havde bestilt hulmursolering og det blev fÊrdig på en dag som aftalt .Det eneste vi havde glemt var at få flyttet vores have mÞbler vÊk fra vÊggen, så vi have et stÞrre arbejde med at gÞre dem rene igen.Vi kan anbefale at få flytte blomster og mÞbler vÊk.
Vi er meget tilfreds med det fÊrdige resultat.
God og hurtig opfÞlgning på reklamation.
Jeg har benyttet Dansk tagrens til efterisolering med papir. Det var hurtigt og effektivt med god dialog og alt overholdt til tiden. Jeg havde dog en reklamation hvor jeg mente jeg ikke havde fået den fyldning jeg skulle have. Det blev der regeret på med det sammen uden nogen for diskussion og jeg fik en efterfyldning. SÊrdeles god opfÞlgning :-)
Venlig modtagelse - aftaler blev holdt og vi fik et fint resultat!
Nu er det ca. et halv år siden - vi er glade for resultatet og forbipasserende roser vores hus's "nye tag".
LÞst som aftalt.
Vi er godt tilfredse med arbejdet og dets udfÞrelse.
super firma og service
Hurtig, effektiv og god service. God vejledning inden endelig beslutning om ivÊrksÊttelse af opgaven.
Fint arbejde
Kommer som aftalt, og udfÞrer afrensning og maling til fuld tilfredshed
Fint tag men stoppet faskine
Arbejdet med afrensning og maling blev udfÞrt hurtigt og omhyggeligt. DesvÊrre var folkene -og heller ikke jeg selv - opmÊrksom på, at de ret store mÊngder mos m.v. der blev vasket af, ikke burde i faskinen, men ledes ud på grÊsplÊne eller andet steds. Resultatet er, at faskinen stoppede. Jeg har prÞvet at få den skyllet af kloakservice og håber at det kan holde.
Med velig hilsen, Per Laage Kragh. 2026 3717
Samlet set et godt og pålideligt firma.
Firmaets folk skal have 5 stjerner for deres venlighed og kvalifikationer. De er grundige, veluddannede og leverer til tiden. Jeg fik efterisoleret min krybekÊlder med rockwool.Det bekymrede mig meget, at håndvÊrkerne foretrak at arbejde uden stÞvmasker. Derfor burde jeg have vÊret oplyst om alternative isolerings materialer, da jeg mener, at rockwool kan skade lungerne.
Jeg har ikke ved slevsyn kunnet kontrollere det udfÞrte arbejde på grund af den vanskelige tilgÊngelighed.
ikke tilfredsstillende
Maling ok, men afrensning og afdÊkning ikke godkendt.
Det er pokker-TAGE-mig bare OK!
Det gik godt nok hurtigt. Fra eftersyn af taget, med henblik på tilbud, til vi accepterede dette, gik der kun en lille uge fÞr to friske fyre, i rigtig godt humÞr, dukkede op og gik igang med arbejdet, efter at have lagt afdÊkning ud på loftet.
Efter rensning og maling af taget (som jo sviner en del), blev der rengjort og ryddet op til vores store tilfredshed.
Så nu kan vi bare glÊde os over vores flotte tag.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã