Dansk Tagrens ApS

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik kontakt til Dansk Tagrens pÃ¥ messe i september, tilbud kom ugen efter og 1 mÃ¥ned efter var huset hulmurs isoleret med papir granulat. Resultatet er forblÞffende - uden overskridelser eller andre d... もっず芋る

Efter en del Ã¥r med stigende mÊngder af mos pÃ¥ vores tag, fandt vi ud af, at der eksisterede et firma med navnet Dansk Tagrens Aps. Straks blev kontakten skabt og vi ventede kun pÃ¥ ideelt vejr til a... もっず芋る

Jeg kan trygt anbefale Dansk Tagrens, som overholder de indgÃ¥ede aftaler. Samtidigt er deres priser yderst konkurence dygtige. Dansk Tagrens benytter et meget overskueligt skema, hvor du kan se h... もっず芋る

Fra dag 1 foregik det meget proff. med gode lÞsninger til isolering af det gamle hus. Der var steder det var meget besvÊrligt at komme til men det blev ogsÃ¥ lÞst hurtigt og effektivt. Isolering... もっず芋る

䌁業情報

1. 建蚭・補造

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Dansk Tagrens klarer alle opgaver indefor tag- rensning og maling, samt alle former for isolering. Alle opgaver udfÞres med godkendt udstyr.

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

God oplevelse

Dansk tagrens har vÊret her og lave hulmursisolering, de kom til tiden og lavede et godt stykke arbejde til en god pris. Jeg kan varmt anbefale Dansk Tagrens

2013幎12月9日
自発的なレビュヌ

Tagrens, maling og isolering af loft.

Under hele forlÞbet fra fÞrste besÞg, tilbud og udfÞrelse, samt efterfÞlgende opfÞlgning på et par mindre mangler, har firmaet ageret helt tilfredsstillende.
Da jeg blev opmÊrksom på de mindre mangler, var der straks villighed til at komme og klare disse. Ingen snak om at det kostede ekstra.
Tilbuddene har holdt, uden ekstraregninger.
Jeg kan med glÊde anbefale firmaet til andre.

2013幎12月9日

ikke god oprydning

kom som aftalt men der var en del oprydning og rengÞring efter en gang hulmursisolering.Noget af isoleringsmaterialet blÊste ud ved stormen men forventer da at det meste fortsat er i muren.
Afsyring var ikke så pÊnt.
Skrev om det med oprydningen men de gad ikke svare og f.eks beklage.

2013幎10月31日

overholder ikke ders aftaler

jeg fik et tilbud i marts 2012 om hulmursisolering og imprÊnering af mit hus. de kom i april og lavede det. Tilbuddet var billigt fordi jeg fik en god pris på imprÊneringen hvis jeg kÞbte hulmursisoleringen med.
Arbejdet er ikke sÊrlig pÊnt lavet og man har ikke forsÞgt at ramme den samme farve som husets fuger var i forvejen. men det der skuffede allermest er at jeg intet har hÞrt fra dem om imprÊneringen. jeg har skrevet 10 mails og de vender ikke tilbage. nu her 1år efter, har jeg stadig intet hÞrt. derfor var det tilbud jeg fik pludselig dyrt. da de ikke vender tilbage vedr. det andet stykke arbejde. tilliden til det stykke arbejde der er lavet er også vÊk, da man jo ikke kan stole på dem. Jeg håber da at de kom isolering i vÊggene. jeg kan ikke anbefale dem.

2013幎9月24日
自発的なレビュヌ

Uovertruffen arbejde til den bedste pris

Vi skulle have isoleret en krybekÊlder og var derfor ude for at indhente tilbud. Dansk Tagrens var 8000 kr. billigere end det dyreste tilbud, og 3000 kr. billigere end det billigste tilbud. Ikke nok med det så var det inklusive. ting som de andre firmaer ikke havde regnet med i prisen. Det var aftalt at det kunne ende med at tage 2 dage da der skulle laves noget tagpap arbejde underhuset, men det tog under 1 arbejdsdag. Ikke nok med det, så da de alligevel var her pudsede de da lige nogle huller som en anden havde lavet i facaden når de nu alligevel var i gang. kvaliteten er ikke til at tage fejl af gulvet er gået fra meget koldt, til at vÊre helt rart at gå på. altså, billigst, bedst, ekstraarbejde uden merregning, og behageligt samarbejde fra start til slut.
Kan varmt anbefales.

aftaler overholdes

Jeg kan trygt anbefale Dansk Tagrens, som overholder de indgåede aftaler.
Samtidigt er deres priser yderst konkurence dygtige.
Dansk Tagrens benytter et meget overskueligt skema, hvor du kan se hvor meget tilskud du vil få fra staten og evt. energiselskab.
HåndvÊrkerne som Dansk Tagrens bruger er yderst kompetente og der bliver ryddet pÊnt op.

自発的なレビュヌ

TrovÊrdigt team med snas for SERVICE!

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Dansk Tagrens fra start til slut.

De gav sig tid til at forklare hvilken isolering vi havde fÞr, vidste hvordan de tjekker det, lappede huller efter tilsyn, udleverede vareprÞve på kommende isolering.

Og gav et tilbud som man kunne forholde sig til og forstå.

UdfÞrte arbejde på aftalt dag og fulgte derefter op på det. Cleanede efter sig - så meget som muligt.

Og ikke nok med det - så vejledte de os i forhold til betaling og det forslag på håndvÊrkerfradrag der lå hos regeringen mens opgaven blev udfÞrt.

Alt i alt har vi haft en fantastisk oplevelse. SÃ¥ tak!

自発的なレビュヌ

et firma som holder sine aftaler

det var et firma som man kan stole på.men det ville have vÊret perfekt hvis der var kommet en konsulent forbi adressen hvor arbejdet blev udfÞrt,således at man i fÊllesskab kunne se på fejl og mangler

2013幎4月24日

hulmur isolering med avishallÞj

fik en rigtig service og fik huset isoleret på 1 dag.
alt gik godt og hurtig, mange ++++ herfra.
jeg er meget tilfreds med udfÞrt arbejde og nu sparer jeg en masse penge på varme.
så hvis du har hulmur så det bare komme igang med at lave en aftale med dansk tagrens. det er gode priser og god service.

2013幎4月14日
自発的なレビュヌ

Flot arbejde fint tag igen

Alt forlÞb planmÊssigt. Arbejdet blev udfÞrt med stor omhug. Alle "kritiske" ting blev afdÊkket med plastik. 2 raske gutter der var behagelige at tale med. Et lille hjertesuk: Vi har haft fygesne på loftet i år og det har vi aldrig haft fÞr, Vi mener at isoleringen i tagryggen er blÊst ud ved afrensningen. Det burde vi have haft at vide inden påbegyndelse af arbejdet.

2013幎3月28日

Perfekt håndvÊrk!

Professionel tilgang til opgaven (Hulmursisolering i 3-etagers boligforening). Dygtige håndvÊrkere som var effektive og samtidig lagde vÊgt på efterfÞlgende oprydning samt reparation af fugerne der blev brugt som indgangsporte.
Rigtig god planlÊgning forud for projektet. Alle aftaler blev overholdt, der var ingen uforudsete ekstraudgifter og vi er meget tilfredse med resultatat.
Vil anbefale Dansk Tagrens ApS til alle som overvejer at få deres bolig hulmursisoleret.

2013幎3月27日
自発的なレビュヌ

Firmaet er pålideligt, trovÊrdigt, seriÞst og effektivt

Jeg har brugt Dansk Tagrens Aps af 2 omgange. For snart 7 år siden, skulle taget friskes op. Fimaet tjekkede tagplader og spÊr, inden de påbegyndte malerarbejdet. De kom til tiden og prisen blev overholdt. Taget fremstår stadig som nyt.
Sidst jeg brugte firmaet var sidste år, hvor jeg fik hulmursisoleret og lagt ekstra isolering på loftet. De gamle legaperler blev suget ud af muren og papiruld blev blÊst ind. Loftet blev renoveret efter gÊldende regler og al affald blev fortskaffet.
Der blev blÊst papiruld på loftet og ansÞgning om tilskud til Energi Midt blev ordnet fra firmaet. Igen blev alle aftaler overholdt og vi mÊrker en besparelse på vavarmen. Jeg anbefaler Dansk Tagrens Aps på det varmeste

2013幎3月26日

Det vÊrste svineri

Arbejdets udfÞrelse er ok.
Afrensningen er det stÞrste svineri jeg nogensinde har oplevet.
Vindskeder, gavle samt naboens stern var helt sprÞjtet til.
Hvilket betÞd at jeg måtte afrense og male dem.
Hvad angår stjernerne for oven er det ikke muligt at give nogen.
Alle der har bemÊrket at taget er blevet malet og har spurgt hvem der udfÞrte arbejdet
har mit svar vÊret. Ovenstående

2013幎3月26日
Dansk Tagrens ApS ロゎ

Dansk Tagrens ApS からの回答

Hej Kjeld
Vi er meget kede af at afrensningen af dit tag inden malig,
har medfÞrt problemer for dig.
Afrensning af taget foregår med godkendt udstyr, som minimerer stÞvgener mest muligt. EfterfÞlgende skylles der rent med vand. Nogle gange kan det vÊre meget svÊrt at se om dette er gjort tilstrÊkkeligt, da alting er meget vådt. Vi vender altid tilbage, hvis kunden gÞr os opmÊrksom på manglende rengÞring. Skulle du have
kontaktet os uden at vi har reageret på det, kan vi kun beklage endnu engang.
Vi kan forstå på din bedÞmmelse her på siden, at du synes det fÊrdige resultat er OK, hvilket vi naturligvis er glade for.
Mvh. Dansk Tagrens.

Inponerende flot resultat

Taget er blevet fantastisk flot, jeg bliver spurgt om jeg har fået lagt nyt tag.
Jeg syntes også folkene var hurtige og effektive.

Firmaet var nemt at finde, informations materialet var tydeligt og klart formuleret, og man fÞlte sig godt behandlet, det til trods for jeg måtte vente vinteren over inden de kunne fortsÊtte og fÊrdiggÞre tagene.
Jeg kan varmt anbefale, Dansk Tagrens til andre.

2013幎3月25日