Dansk Tagrens ApS

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik kontakt til Dansk Tagrens pÃ¥ messe i september, tilbud kom ugen efter og 1 mÃ¥ned efter var huset hulmurs isoleret med papir granulat. Resultatet er forblÞffende - uden overskridelser eller andre d... もっず芋る

Efter en del Ã¥r med stigende mÊngder af mos pÃ¥ vores tag, fandt vi ud af, at der eksisterede et firma med navnet Dansk Tagrens Aps. Straks blev kontakten skabt og vi ventede kun pÃ¥ ideelt vejr til a... もっず芋る

Jeg kan trygt anbefale Dansk Tagrens, som overholder de indgÃ¥ede aftaler. Samtidigt er deres priser yderst konkurence dygtige. Dansk Tagrens benytter et meget overskueligt skema, hvor du kan se h... もっず芋る

Fra dag 1 foregik det meget proff. med gode lÞsninger til isolering af det gamle hus. Der var steder det var meget besvÊrligt at komme til men det blev ogsÃ¥ lÞst hurtigt og effektivt. Isolering... もっず芋る

䌁業情報

1. 建蚭・補造

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Dansk Tagrens klarer alle opgaver indefor tag- rensning og maling, samt alle former for isolering. Alle opgaver udfÞres med godkendt udstyr.

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig og effektiv service

God og venlig rådgivning , var på stedet dagen efter vores samtale, for at undersÞge om vores hulmur var faldet sammen. Vendte tilbage hurtigt med tilbud og rådgivning om håndvÊrkerfradrag. Selve arbejdet udfÞrt med omhu og meget lidt at rydde op da de var fÊrdig. Alt ialt en super oplevelse.

Hurtig og professionelt

Jeg oplevede hurtig reaktion på min henvendelse - og alt (tidsplan og udfÞrelse af opgaven) forlÞb nÞjagtigt som aftalt. Jeg er tilfreds.

Dansk Tagrens Aps bringet dit tag tilbage til start

Efter en del år med stigende mÊngder af mos på vores tag, fandt vi ud af, at der eksisterede et firma med navnet Dansk Tagrens Aps. Straks blev kontakten skabt og vi ventede kun på ideelt vejr til at gennemfÞre behandlingen.
Kort tid efter begyndte moslaget at lÞsne sig og snart begyndte resultatet at vise sig.
Idag skal man lede lÊnge for at finde stÞrre mosdannelser.

Et arbejde der luner

Fik kontakt til Dansk Tagrens på messe i september, tilbud kom ugen efter og 1 måned efter var huset hulmurs isoleret med papir granulat. Resultatet er forblÞffende - uden overskridelser eller andre dårlige oplevelser - er nu alle mure nu bare tip-top isolerede. Resultatet er endda kontrolleret med varme kamera efterfÞlgende trods megen travlhed hos dem, de måtte dog rykkes enkelte gange. Vil gerne bruge dem igen! Just W. Olesen

2013幎2月25日