レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

3 weken geleden een ligstoel voor in de tuin besteld. Aangegeven levertijd 1-3 weken. Na 2 weken nog niks vernomen. Gemaild en keurig antwoord gekregen dat e.e.a. onderweg is. Op woensdag (de dag vo... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Sommige artikelen werden geleverd zonder verpakking er om. Gedeelte gehouden en betaald, de rest geretourneerd. Duurde vrij lang voordat dat verwerkt was. De kosten voor retour bij de post.nl betaald... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Wij hebben twee sets van 2 mokken elk besteld. Toen deze binnen kwamen was er een groot kleurverschil met de productfoto’s op de website. I.v.m. handmatige productie werd hier op de website al een dis... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prettig contact, er waren minder glazen beschikbaar dan ik had besteld - was voor mij totaal geen probleem. Binnen no-time was het teveel betaalde geld weer terug gestort op mijn rekening. Glazen ware... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. インテリア デザイナー

当該企業による記述

DEENS is in 2007 opgericht door Nicole en Suzan, die naast het feit dat ze al jarenlang vriendinnen van elkaar zijn, ook nog een zelfde voorliefde delen; woonaccessoires en lifestyle producten die het leven meer kleur geven. Tijdens onze speurtocht naar mooie items, kwamen we keer op keer uit bij Deense merkfabrikanten. De basis voor ‘DEENS kleurrijk wonen‘ was al snel gelegd en in juni 2007 is DEENS.NL dan ook daadwerkelijk opgericht. Wij bieden inmiddels een uitgebreide collectie woonaccessoires producten aan waarvan de ‘roots' in Denemarken of Nederland liggen. Leveranciers als Madam Stoltz, House Doctor, HK living, E|L by deens, Nordal, en FERM Living zorgen steeds weer voor vernieuwende collecties.

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Tafel besteld met een levertijd van 1…

Tafel besteld met een levertijd van 1 t/m 3 weken. Na 4 weken nog geen tafel. Meerdere malen contact gehad met hun en de conclusie was uiteindelijk dat ze de verkeerde bij hun hadden geleverd en als ik nog een paar weken geduld kon hebben.
Waardeloze winkel wat levertijden bij de artikelen schrijft maar deze niet waar kunnen maken

2024年4月27日

DEENS.NL からの回答

Hartelijk dank voor je review. Wij staan altijd open voor opbouwende kritiek , daarvan kunnen we leren en onze service verbeteren. Je hebt binnen 3 weken na plaatsing van je bestelling contact met ons opgenomen en bent keurig te woord gestaan met een indicatie wanneer de tafel zou binnenkomen. De levertijd is met slechts 3 dagen uitgelopen. ( levertijden zijn altijd een indicatie en geen garantie). Dat er door een fout van de leverancier een verkeerde tafel is geleverd vinden zowel wij als de leverancier heel erg vervelend. Maar waar mensen werken worden ook wel eens fouten gemaakt. We hadden je graag aangeboden de tafel rechtstreeks op te laten sturen vanuit de leverancier. Van weken wachten op de juiste tafel is geen sprake geweest. Helaas hebben we de kans niet gehad om dit aan te bieden en het netjes voor je op te lossen. We vinden het heel jammer dat je bestelling niet naar wens is verlopen. Wij hopen dat je alsnog een mooie tafel hebt kunnen aankopen.

5つ星のうち1の評価

Hoewel de website meldde op voorraad…

Hoewel de website meldde op voorraad binnen 2 werkdagen verstuurd, heb ik na 2 weken wachten zelf contact opgenomen en blijkt dat het (veel) langer zou duren. Nadat de nieuwe opgegeven datum was verstreken maar weer gebeld. Uiteindelijk verstuurd - meer dan 2 maanden later- maar in dit soort gevallen vind ik het niet meer dan normaal dat ze zelf even contact opnemen ipv dat je steeds zelf moet vragen hoe het met je bestelling staat.

2024年4月19日

DEENS.NL からの回答

Hartelijk dank voor je review. Wat vervelend dat de levertijd van je aankoop niet goed is gecommuniceerd door ons. De levertijden in de shop staan vermeld op de productpagina. Wellicht dat we hierin een foutje hebben gemaakt. Wij proberen iedereen altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden, het is uiteraard niet de bedoeling dat je zelf naar moet informeren. Onze excuses hiervoor. Hopelijk is je aankoop wel helemaal naar wens en heb je er veel plezier van. We zien je graag nog eens terug in onze shop.

Superfijn contact

Superfijn contact, goede service en snelle levering!

2024年4月15日

DEENS.NL からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review. Veel plezier van je aankoop en we zien je graag nog eens terug in onze shop.

5つ星のうち3の評価

Mooi product, service kan beter

Het wandrek is mooi en wat we hadden verwacht. Maar het pakket kwam beschadigd binnen, met kleine beschadigingen aan het hout en het metaal. Op onze mail hierover krijgen we geen antwoord. Dus de service kan beter..

2024年4月4日

DEENS.NL からの回答

Hartelijk dank voor je review. Wij hebben zeker een reactie gestuurd op je email maar hebben geen reactie meer van je mogen ontvangen betreft de aangeboden oplossing. Mocht je hier alsnog op terug willen komen dan horen wij het natuurlijk graag! Stuur een berichtje aan klantenservice@deens.nl. In ieder geval wensen wij je veel plezier van het toffe wandrek en zien je graag nog eens terug in onze shop.

5つ星のうち1の評価

Ik heb het kaartenrek in december 2023…

Ik heb het kaartenrek in december 2023 besteld en begin april 2024 ontvangen!

2024年4月4日

DEENS.NL からの回答

Dankjewel voor je review. Het is altijd vervelend als je langer moet wachten op een artikel dat je hebt besteld. Helaas was het kaartenrek helemaal uitverkocht bij de leverancier en moesten wij wachten op een nieuwe productieronde. We hebben tussentijds een update verstuurd met de verwachte levertijd met de vraag of je hierop wilt wachten. Je bent altijd vrij een bestelling te annuleren wanneer je de levertijd te lang vindt. Hopelijk heb je veel plezier van het leuke rek en was hij het wachten waard. We zien graag nog eens terug in onze shop.

Snelle reactie op vragen

Snelle reactie op vragen. En meedenken met de levering

2024年4月11日

DEENS.NL からの回答

Dankjewel voor je fijne review. Veel plezier van je aankoop gewenst en graag tot een volgende keer.

Top.

Het vriendelijke telefonische contact. En daarnaast de snelle keurige levering, ondanks dat het nog uit Denemarken moest komen. En het is in het echt ook een prachtig product.

2024年4月10日

DEENS.NL からの回答

Hartelijk dank voor je fijne review en heel veel plezier van je aankoop gewenst. We zien je graag nog eens terug in onze shop.

Prachtig product geleverd

Prachtig product geleverd. En fijne instructies toen er vertraging zat in de levering.

2024年4月8日

DEENS.NL からの回答

Hartelijk dank voor je fijne review en heel erg veel plezier gewenst van je mooie aankoop. Graag tot een volgende keer.

Hanglamp

Duidelijke foto's op website, wat betreft kleur! Snelle levering. Communicatie via mail duidelijk. Zeer tevreden en blij met de hanglampen!

2024年4月5日

DEENS.NL からの回答

Hartelijk dank voor je fijne review, heel veel plezier gewenst van de mooie hanglampen gewenst en graag tot een volgende keer!

5つ星のうち1の評価

Houden zich niet aan de levertijden!

Ze geven op hun website levertijden aan waar ze zich niet aan houden. Vervolgens moet je zelf vragen waar je bestelling blijft en dan krijg je gewoon te horen dat je nog even geduld moet hebben. Ze doen vervolgens beloftes die ze niet nakomen. Ondanks mijn eerdere negatieve ervaringen toch weer een bestelling geplaatst maar wederom gaat het mis. Eigen schuld, dikke...

Edit: na een boze mail over de levertijd kreeg ik een mail waarin ze aangeven het product toch op voorraad te hebben en ze zouden levering meteen inplannen. Afspraak gemaakt voor afgelopen vrijdag, 's ochtends een mail dat het transporteur het toch niet ging redden, het zou zaterdag worden. Prima, ook goed. Krijg ik om 12:00 uur een mail van de transporteur dat het pakket helemaal niet bij hen op het depot staat.

Uiteindelijk ruim 4 weken na besteldatum en in 2 delen eindelijk mijn bestelling ontvangen. Geen enkele tegemoetkoming aangeboden. Reactie van het bedrijf gaat helemaal nergens over. Standaardaard tekst. Aan de reviews te zien gaat het vaak mis met bezorging en hebben de dames hun standaard antwoorden klaar.

2024年4月10日

DEENS.NL からの回答

Hartelijk dank voor je review. Gelukkig is alles goed gekomen met je bestelling en de levering. Het is inderdaad niet helemaal vlekkeloos verlopen met de bezorging, we hebben er alles aan gedaan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en gelukkig kun je van je mooie aankoop genieten.
Note: Dit is alles behalve een standaard reactie. Hier Nicole, ik heb email contact met je gehad en ben degene geweest die zich had vergist over het feit dat je product op voorraad was. Je hebt verder heel vriendelijk telefonisch contact gehad met mijn collega betreft het transport dat niet geheel vlekkeloos verliep. We hebben dit zo goed mogelijk voor je opgelost. Waar mensen werken gaat ook wel eens iets mis. Blijkbaar hebben we toch een hele negatieve indruk bij je achter gelaten, dat spijt ons.

5つ星のうち4の評価

Leuke vaas besteld via Deens

Leuke vaas besteld via Deens. Er was wat vertraging in de levering vanuit de fabriek, maar de dames van Deens waren zeer vriendelijk en hebben hun best gedaan de bestelling zo snel mogelijk mijn kant op te doen komen. Een heel prettige ervaring.

2024年4月7日

2 wandkleden besteld

2 wandkleden besteld, waarvan er eentje helaas kapot aankwam. Hiervan melding gedaan, en keurig en snel afgehandeld. Bedrijf met goede service en leuke producten!

2024年3月15日

Fijn bedrijf, fijne ervaring

Levering was wat later dan verwacht, maar op mijn herinnering werd vlot gereageerd. (spulletjes kwamen volgende dag alsnog binnen). Alles leek goed verpakt, maar toch was er een schaaltje gebroken. Gebeld en binnen 2 dagen hadden we een kosteloze vervanging.

2024年3月28日

Trustpilot エクスペリエンス