レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

3 weken geleden een ligstoel voor in de tuin besteld. Aangegeven levertijd 1-3 weken. Na 2 weken nog niks vernomen. Gemaild en keurig antwoord gekregen dat e.e.a. onderweg is. Op woensdag (de dag vo... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Sommige artikelen werden geleverd zonder verpakking er om. Gedeelte gehouden en betaald, de rest geretourneerd. Duurde vrij lang voordat dat verwerkt was. De kosten voor retour bij de post.nl betaald... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Wij hebben twee sets van 2 mokken elk besteld. Toen deze binnen kwamen was er een groot kleurverschil met de productfoto’s op de website. I.v.m. handmatige productie werd hier op de website al een dis... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. インテリア デザイナー

当該企業による記述

DEENS is in 2007 opgericht door Nicole en Suzan, die naast het feit dat ze al jarenlang vriendinnen van elkaar zijn, ook nog een zelfde voorliefde delen; woonaccessoires en lifestyle producten die het leven meer kleur geven. Tijdens onze speurtocht naar mooie items, kwamen we keer op keer uit bij Deense merkfabrikanten. De basis voor ‘DEENS kleurrijk wonen‘ was al snel gelegd en in juni 2007 is DEENS.NL dan ook daadwerkelijk opgericht. Wij bieden inmiddels een uitgebreide collectie woonaccessoires producten aan waarvan de ‘roots' in Denemarken of Nederland liggen. Leveranciers als Madam Stoltz, House Doctor, HK living, E|L by deens, Nordal, en FERM Living zorgen steeds weer voor vernieuwende collecties.

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Levering duurde wat langer

Levering duurde wat langer , maar er werd goed en snel gereageerd op mijn mail .
Mijn pakket is uiteindelijk keurig netjes afgeleverd 👍🏻

2024年3月5日

DEENS.NL からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review! Veel plezier van je aankoop gewenst.

Snel

Snel, goed geleverd kwaliteitsprodukt

2024年3月11日

DEENS.NL からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review! Veel plezier gewenst van je aankoop.

Prima bedrijf!

Lamp besteld maar geretourneerd omdat we hem toch te groot vonden. Prettig tel. contact gehad met Deens en geld stond binnen 3 dagen weer op onze rekening.

2024年3月11日

DEENS.NL からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review! Heel veel plezier gewenst van je aankoop.

aanrader

Goede service en communicatie wanneer de levertermijn van een artikel verder in de toekomst ligt.

2024年2月23日

DEENS.NL からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review! Heel veel plezier van je aankoop gewenst.

5つ星のうち5の評価

Gevoel voor de beleving van de klant

De tas, een cadeau voor de verjaardag van mijn vrouw, is bezorgd en in goede aarde gevallen bij de jarige.
Toen de levering iets vertraging opliep, werd er door de mensen van Deens snel contact opgenomen en uitgelegd wat ik kon verwachten. Men begrijpt wat je als klant bezighoudt en probeert daar zo goed mogelijk op in te spelen. Zo zien we het graag.

2024年3月5日

DEENS.NL からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review! Veel plezier van je aankoop gewenst.

Flexibel in bezorging

Ik had de bestelling een dag later nodig en dat kon de bezorgdienst van deens niet garanderen. Afhalen bij het magazijn kon dezelfde dag nog. Top.

2024年2月28日

DEENS.NL からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review! Veel plezier van je aankoop.

5つ星のうち1の評価

Beloftes nakomen..

Bestelling van 12 wijnglazen gedaan. Na een week gevraagd waar ze bleven. Toezegging gehad dat ze sowieso deze week naar mij toe zouden komen. Nu blijkt deze week dat ze toch niet "sowieso mijn kant op komen". Nu willen ze mij blij maken met een cadeaubon van mijn eigen geld. Haha, voor mijn geen DEENS meer!

2024年3月12日

Hi Paul,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het jammer om te horen dat je het zo hebt ervaren. Zoals aangegeven hadden we je graag blij gemaakt, maar is het item volledig uitverkocht. Daarnaast willen we altijd de mogelijkheid bieden om een cadeaubon te ontvangen, omdat wanneer iets niet meer leverbaar is dit natuurlijk wenselijk zijn. Mocht je nog vragen hebben horen we het graag en voor nu een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, team DEENS.NL

5つ星のうち5の評価

Cadeautje om uit te pakken

Laatst weer nieuwe items van HK living besteld. Altijd een cadeautje om uit te pakken.

2024年3月1日

Hi Ashley,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze leuke review te schrijven. Hier worden wij blij van! Heel veel plezier van je HKliving items en hopelijk tot snel!

Hi Joke,
Bedankt voor je positieve review! Heel veel plezier van je bestelling toegewenst. Hopelijk tot snel op de webshop! Met vriendelijke groet, team DEENS.NL

Prettig contact

Prettig contact, er waren minder glazen beschikbaar dan ik had besteld - was voor mij totaal geen probleem. Binnen no-time was het teveel betaalde geld weer terug gestort op mijn rekening. Glazen waren onbreekbaar verpakt. Prima webshop, ik kom hier weer.

2024年2月26日

Hi Sieger,

Bedankt voor je leuke 5-sterren review. Hier worden wij heel erg blij van! We vinden het fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over onze service. Hopelijk tot snel op onze website!
Met vriendelijke groet, Karlijn - team DEENS.NL

5つ星のうち3の評価

Altijd ruimte voor verbetering …

Ik heb lang moeten wachten op mijn bestelling. Bij aankomst was de heft gebroken. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal hersteld. Maar zelfs op de tweede zending geen sticker met breekbaar op de doos.

2024年2月23日

Hi Annemarie,

Bedankt voor het delen van je ervaring, en onze oprechte excuses voor de vertraging en het ongemak bij de ontvangst van je bestelling. We waarderen je feedback, want het stelt ons in staat om onze processen te verbeteren. We gaan er mee aan de slag! Hopelijk tot snel op de webshop! Met vriendelijke groet, team DEENS.NL

5つ星のうち1の評価

Zwarte tafelpoot

Zwarte tafelpoot. Kwaliteit valt tegen. Bij het uitpakken bleek de poot beschadigd te zijn. Onder de zwarte verflaag was metaal te zien. Geen zin om terug te sturen, daar we midden in een verhuizing zaten.

2024年2月21日

Beste,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven over je ervaring. Dat waarderen we. We vinden het ontzettend jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit, onze oprechte excuses daarvoor. Het is zeker niet de bedoeling geweest om je een beschadigd item te leveren. Zou je nog contact met ons op willen nemen zodat we dit goed met je op kunnen lossen? Dit kan via klantenservice@deens.nl of je kunt bellen naar +31 6 23 62 15 58. We horen graag van je!

Karlijn - team DEENS.NL

Super service!

Hele goede klantenservice, met de app goed en snel geholpen. Het bankje wat ik had gekocht paste niet goed in elkaar, een week later werd het netjes bij mij thuis omgeruild voor een nieuwe. Mooie website, ik raad zeker aan hier iets te kopen!

2024年2月5日

Beste Renske,
Bedankt voor je super leuke review van 5 sterren. Bij DEENS.NL vinden we het super belangrijk dat onze klanten een fijne shopervaring hebben. We vinden het daarom extra leuk om te lezen als dat gewaardeerd wordt! Fijn om te horen dat het probleem met het bankje goed is opgelost. We hopen dat je blij bent met je aankoop!

5つ星のうち4の評価

Deens verkoopt mooie woonspullen en…

Deens verkoopt mooie woonspullen en voert fijne merken 😉

2024年2月18日

Hi Collette,

Hartelijk dank voor je positieve woorden! We zijn verheugd om te horen dat je onze woonspullen waardeert en geniet van de fijne merken. 😊 Tot snel!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。