Tot nu toe erg slechte ervaring met de communicatie van DEKRA Claims & Expertise. Ik heb in een e-mail twee zeer concrete vragen gesteld over mijn schade-expertise: of een specifieke datum... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ein Stern ist noch zu viel. Wurde vor 2 Jahren mit 25 km/h (Polizeibericht) von einem Bus angefahren und gegen mein geparktes Fahrzeug geschleudert. Schaden, alleine am Fahrzeug mehr als 5000â¬. Bis... ãã£ãšèŠã
Waardeloos bedrijf. Telefonisch kun je behandelaar niet spreken. Is er of niet of niet beschikbaar. Ruim 20 keren gebeld. Behandelaar liegt eerst over vergoeding loon, daarna dat vergoeding loon niet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Slechte ervaring DEKRA communicatie
Ik heb in een e-mail twee zeer concrete vragen gesteld over mijn schade-expertise: of een specifieke datum ingepland kon worden en of ik naast de DEKRA-expertise nog een betaalde offerte van het schadeherstelbedrijf nodig had.
In de reactie werd geen van beide vragen beantwoord. In plaats daarvan kreeg ik alleen algemene informatie over expertisekosten. Daardoor moet ik opnieuw mailen om antwoord te krijgen op vragen die vanaf het begin duidelijk gesteld waren.
DEKRA's reactietijd: 3 tot 5+ werkdagen...
Voor iemand die niet dagelijks met schadeafhandeling en expertise te maken heeft, maakt dit het proces onnodig onduidelijk en frustrerend.
Ik verwacht geen uitgebreide begeleiding, maar wel dat concrete vragen gewoon concreet worden beantwoord, in plaats van ze te vermijden.
Half mislukte aankoopkeuring
DEKRA zegt op hun website met hun diensten en keuring je met zekerheid een tweedehands auto kunt kopen. Ik ging voor het meest complete pakket mét batterij keuring voor een elektrische auto.
Eén dag later bleek dat de batterijkeuring niet is uitgevoerd. De apparatuur van DEKRA zou niet op een vrij nieuwe auto hebben gepast.
Wat heb ik dan aan zoân dure keuring?
En die zekerheid⊠die heb ik dus niet.
Onbereikbaar en zeer klantonvriendelijk!
Update: direct nadat ik dit plaatste werd ik toevallig gebeld door de expert. Hij bood direct zijn excuses aan voor de trage beantwoording van mijn mails en heeft helemaal in detail uitgelegd wat de status is. Daarnaast zelfs nog goeie tips gegeven voor het goed onderhouden van een scooter. Superaardige man! Aantal sterren hierdoor opgehoogd naar 3, puur door deze man.
1 ster is echt nog veel te veel! Telefonisch niet bereikbaar (door ziekte en vakantie). Ontelbare mails gestuurd met het verzoek een (kleine) update te geven over mijn dossier maar nergens reactie op. Uiteindelijk vandaag weer geprobeerd te bellen, 3 kwartier(!) in de wacht gestaan. Vervolgens het hele verhaal aan mevrouw uitgelegd maar geen enkele excuses of iets wat er op lijkt. Aan het eind van het gesprek mijn onvrede geuit en verteld dat mijn collegaâs en ik het op het werk ook megadruk hebben maar dat we altijd proberen een korte reactie te sturen, al is het maar om te laten weten dat we het bericht hebben gelezen en wanneer we verwachten te kunnen reageren. En dat een excuus voor de slechte communicatie van de afgelopen weken toch niet teveel gevraagd is? Reactie: âja meneer, dan kan ik de hele dag wel excuses gaan maken!â. Dat zegt al genoeg over het bedrijf. En nu ik het aantal sterren hier op Trustpilot zie begrijp ik dat weinig mensen tevreden zijn over dit bedrijf.
Waanzinnig geholpen
Waanzinnig geholpen. De schade expert heeft veel onduidelijkheden weg genomen. Ik wist niet goed waar ik aan toe was en waar ik nou exact recht op had. De schade expert heeft dit gevoel weg genomen en was heel duidelijk. Nogmaals bedankt.
DEKRA heeft de schade-expertise vanâŠ
DEKRA heeft de schade-expertise van mijn fiets na een ongeval schandalig slecht afgehandeld. De tegenpartij heeft de schuld en aansprakelijkheid volledig erkend, waardoor ik in mijn volle recht sta. Toch claimt de expert van DEKRA onterecht dat de schade al vóór het ongeval bestond. Dit is absoluut niet waar. Door deze onzorgvuldige conclusie loop ik nu mis waar ik recht op heb: meer dan de helft van de officiële schadeofferte. Een zeer ondeskundige en onrechtvaardige gang van zaken.
Als ik 0 sterren kon geven had ik datâŠ
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Ben de hele middag bezig om foto's van mijn auto en schade te maken via de waardeloze app wat ik toegestuurd kreeg. Vervolgens hapert het programma bij het uploaden waardoor je steeds weer opnieuw alle foto's moet maken. Eindresultaat nog steeds niet gelukt. Telefonisch krijg je uiteraard in gesprek toon. Waardeloos
Waar de Loos
Waar de Loos, enige manier dat ik Dekra hun expert kan beoordelen..
Rino Van R. misschien dat afwassen in de mcdonalds meer iets voor u is.
Ze houden zich nooit aan hun afspraken
Ze houden zich nooit aan hun afspraken.
Ik heb een maand moeten wachten tot er een expert kwam om de auto te bekijken.
Mijn eerste afspraak stond gepland op 13 mei, na 6 Ã 7 telefoontjes.
Op 13 mei kreeg ik geen telefoontje, geen e-mail met een verslag... helemaal niets.
Ik heb de volgende dag gebeld, maar de telefoon was twee dagen lang buiten bereik en ik kreeg geen antwoord op mijn e-mail.
Op de derde dag kreeg ik een e-mail waarin stond dat de expert de garage had bezocht, maar dat hij niemand had aangetroffen... wat niet waar was, er was niemand in de garage... de garage was open, dat heb ik zelf gecontroleerd.
Na 1 week ontving ik een nieuwe bevestiging voor een nieuwe afspraak over 2 weken.
Ik was al gefrustreerd, omdat ik al 4 weken zonder auto zat en geen antwoord had van de expert en geen contact met hem had.
Na 2 weken ging de inspecteur de auto bekijken, conclusie: total loss, maar ik moest nog een week wachten om de waarde van de auto te zien......
En hier zit ik dan na weer een week wachten, met een duidelijke afspraak om uiterlijk vrijdag een antwoord te krijgen, terwijl er weer geen telefoontje, geen e-mail, geen contact (in totaal 5 weken) en 2 uur in de wachtrij aan de telefoon (als zesde in de rij).
Kom op POLITIE, wat moet er gebeuren om hun activiteiten te stoppen?
Kan een overheidsinstantie hen controleren?
Dit is niet normaal; het kan ze gewoon niets schelen en ze hebben geen respect voor niemand.
Doe alsjeblieft iets.
Onbehoorlijke expertise
Helaas moet ik minimaal 1 ster geven. Liever helemaal geen ster. Auto schade, door schuld tegen partij. Verzekeraar heeft bedrijf aangesteld voor expertise. Auto wel Total loss verklaard maar geen dagwaarde en restwaarde bepaald. Desondanks Total loss, geen biedingen laten doen op wrak. Reparatie kosten in expertise rapport vermeld welke niet overeen komt met de offerte van schadeherstel bedrijf. Verder gelijk defensief reageren met wij zijn enkel verantwoording schuldig aan de verzekeraar.
Laten je de hele dag thuisblijvenâŠ
Laten je de hele dag thuisblijven zonder een tijdindicatie te kunnen geven en komen vervolgens niet opdagen. Ook wordt de telefoon de hele dag niet opgenomen.
Achteraf blijken ze de afspraak te hebben geannuleerd zonder dit met mij te communiceren.
Ik zou liever geen ster willen geven
Ik zou liever geen ster willen geven, want hun expertisen doen echter niet hun werk.
Ik had 7keer lekkage achter elkaar van mijn boven buren gehad, omdat zij aan het renoveren waren in opdracht van een aannemer waar de Nederlandse of Engelse taal verre te zoeken was. Maar oke, vakkundig waren zij ook niet. Ik weet wel, dat ik ondanks al video's en foto's hebt als bewijs, geen gehoor aan had. En uiteindelijk willen ze enkel de plafond opnieuw schilderen (3m2) en schimmels verwijderen voor 7.500 euro????!!!!! Ze zijn niet goed in de hoofd!!!!
Ik kan alleen maar beamen hetgeen erâŠ
Ik kan alleen maar beamen hetgeen er staat. Dekra werkt in opdracht letterlijk van een verzekering en is geenszins objectief. Haar rol is om een bestek volledig af te breken. Hiervoor ben je toch niet verzekerd!?
Klacht over schade-expert
Klacht over schade-expert
Ik dien een klacht in over de schade-expert. Hij heeft de schade uitsluitend bekeken op de dag van zijn bezoek, en alleen aan de linkerachterzijde. De krassen aan de bestuurderskant heeft hij niet beoordeeld. Via WhatsApp vroeg hij mij om foto's, wat ik erg vreemd vind.
Uiteindelijk gaf hij â zonder enige onderbouwing â aan dat de schade aan de bestuurderskant niet door de tegenpartij zou zijn veroorzaakt. Daarbij spreekt hij mij aan met "je" en "jij", wat ik als onprofessioneel ervaar.
Ik heb een contra-expert ingeschakeld.
Asociaal
Asociaal, geen contact opnemen,liegen over de case, onbeschoft aan de telefoon. Dat deze maatachappij nog bestaat is belachelijk
Ein Stern ist noch zu viel
Schaden, alleine am Fahrzeug mehr als 5000â¬. Bis heute wurde der Schaden nicht vollstÀndig beglichen. Habe mit meinem Anwalt jetzt fast 50 E-Mails ausgetauscht - Dekra claims reagiert erst nicht - hat im eigenen Schadens-Gutachten falsche Annahmen gemacht - will die Reparaturen nicht komplett zahlen. Muss wohl fÃŒr Versicherungsnehmer besonders gÃŒnstig sein, da SchÀden nicht vollstÀndig reguliert werden.
Slechtste service ooit!
Via onze bank werd DEKRA aangesteld voor een schadegeval (lek aan de douche), en eerlijk gezegd hadden we vanaf het begin moeten weten dat dit niet goed ging aflopen.
Bij een eerste bezoek concludeerde de âexpertâ na amper een blik dat er geen waterdichtingsdoek aanwezig zou zijn achter de tegels. Op basis daarvan werd meteen beslist dat de verzekering niet moest tussenkomen. Dossier afgesloten en doorgestuurd naar de bank â zonder grondig onderzoek.
Wij gingen uiteraard in beroep. Na veel discussie werd een onafhankelijke lekdetectie uitgevoerd, maar die kon de exacte oorzaak niet vaststellen. Openbreken was de enige oplossing.
Wat daarna volgde, was ronduit hallucinant:
⢠Volgens dezelfde expert zou de gevolgschade simpelweg opgelost kunnen worden door er over te schilderen.
⢠Opnieuw gingen we in beroep.
Na maanden aandringen en bemiddelen, werd er uiteindelijk toch opengebroken⊠en wat bleek?
ð Er zat wel degelijk een waterdichtingsdoek.
Maar in plaats van hun fout toe te geven, kwam DEKRA met een nieuwe verklaring:
⢠Eerst geen doek
⢠Dan toch iets anders
⢠Uiteindelijk zou het water âvia voegen naar boven stomenâ
Elke keer een andere uitleg, telkens aangepast zodat de schade niet gedekt moest worden.
De loodgieter had nochtans een totaal andere (en logische) piste, maar daar werd weinig rekening mee gehouden.
Eindresultaat:
⢠De bank volgde het verslag van DEKRA
⢠Het lek werd uiteindelijk zo geïnterpreteerd dat het niet onder de dekking viel
⢠De gevolgschade? âGewoon overschilderenâ
Na meer dan een jaar bellen, mailen en strijden hebben we het opgegeven.
ð Conclusie:
Een dossier dat van begin tot einde slecht werd behandeld, met tegenstrijdige conclusies en nul verantwoordelijkheid. Tot op vandaag onbegrijpelijk dat dit op deze manier kan verlopen zonder enige zelfreflectie.
Na eerst de reviews te lezen was ikâŠ
Na eerst de reviews te lezen was ik behoorlijk sceptisch wat mij te wachten stond!Maar via unive de heer p stok toegewezen gekregen...is mijn ervaring positief verlopen.Afspraken zijn prima verlopen,duidelijke uitleg en binnen 3 weken was de schade uitgekeerd.
Sterfaf
Super onhandige manier van werken. Slechte communicatie en het allemaal zo moeilijk mogelijk te maken. Belachelijk hinderlijk bedrijf dat niets doet voor hun klant.
!!zeer onbetrouwbaar bedrijf !!
Zeer onbetrouwbaar bedrijf. Dit expertisekantoor werd ingeschakeld door mijn rechtsbijstandsverzekering, maar hun verslag werkt vrijwel volledig in mijn nadeel.
Het expertiseverslag houdt totaal geen rekening met een rapport van een erkende garage, waarin meer dan â¬2000 aan kosten werd vastgesteld. De vastgestelde mankementen en problemen werden door de expert als ânormaalâ bestempeld, wat wijst op een gebrek aan kennis van de auto-industrie.
Dit roept ernstige vragen op over de deskundigheid, professionaliteit en onafhankelijkheid van dit bedrijf. Het is onaanvaardbaar dat een organisatie als Dekra dergelijk ongetraind en onvoldoende bekwaam personeel inzet.
Wanneer men bovendien de vele negatieve reviews bekijkt, wordt dit beeld alleen maar bevestigd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã