Tot nu toe erg slechte ervaring met de communicatie van DEKRA Claims & Expertise. Ik heb in een e-mail twee zeer concrete vragen gesteld over mijn schade-expertise: of een specifieke datum... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ein Stern ist noch zu viel. Wurde vor 2 Jahren mit 25 km/h (Polizeibericht) von einem Bus angefahren und gegen mein geparktes Fahrzeug geschleudert. Schaden, alleine am Fahrzeug mehr als 5000€. Bis... もっと見る
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Ben de hele middag bezig om foto's van mijn auto en schade te maken via de waardeloze app wat ik toegestuurd kreeg. Vervolgens hapert het programma bij he... もっと見る
Waardeloos bedrijf. Telefonisch kun je behandelaar niet spreken. Is er of niet of niet beschikbaar. Ruim 20 keren gebeld. Behandelaar liegt eerst over vergoeding loon, daarna dat vergoeding loon niet... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
vonwegen alles gut....
Man glaubt nur am Anfang, dass alles gut wird, da Grüne Karte und über ein DEKRA Unternehmen läuft.... Mir wurde einiges vom Gutachten und tatsächlichen Kosten einfach raus gekürzt und nach über 2 Jahren die letzten Zahlungen erhalten.... und ohne Anwalt geht gar nichts
Die Versicherung hat die Dekra Claims…
Die Versicherung hat die Dekra Claims Services damit beauftragt unseren Schaden zu regulieren Ich habe mich leider vom Namen blenden lassen und bereue es nicht direkt am Anfang zu einem Anwalt gegangen zu sein. Es wird gnadenlos in die Länge gezogen. Ich lebe nun seit 14 Monaten in einem Zimmer indem die Wände nass und verschimmelt sind. Die Dekra interessiert das nicht. Es werden Versprechungen getätigt aber keine wird eingehalten. Alles dauert unnötig lange.
Milieusticker besteld totaal ongeldig .
Milieu sticker besteld, claimen op hun website dat ze een milieusticker hebben voor Spanje .
Stuur mijn SPAANSE kentekenpapieren op.
Krijg vervolgens een Duitse milieu sticker toegestuurd, die totaal niet geldig is voor Spanje.
Stuur je daar een mail over , dan melden ze dat je klacht niet in behandeling genomen wordt. Wegblijven daar !!
Expertise niet op komen dagen!
Vanochtend een afspraak staan bij mijn garage voor expertise. Netjes om 08:30 de auto afgeleverd en nog met een monteur in gesprek geweest tot 08:55. NIEMAND anders te bekennen! (Officieel opent de garage pas om 09:00 uur, dit staat duidelijk online aangegeven, als expertise planner kijk je ook naar de openingstijden lijkt me voordat je een route inplant! Niet elke garage opent om 08:00. Desalniettemin was ik er om 08:30 en werd de garage om 08:40 geopend.) Vervolgens naar huis gegaan en om 09:26 een e-mail ontvangen met: “Helaas hebben wij uw voertuig niet aangetroffen op het bezoekadres omdat dit gesloten was. ” Frappant! Nog vreemder is dat DEKRA zowel telefonisch met de vaste lijn als +31 6 51170835 niet bereikbaar zijn!! Ook niet via Whatsapp! Het is nu inmiddels 14:39 en zowel ik als mijn verzekering krijgt jullie NIET te pakken! Al sinds vanochtend krijg je op de vaste lijn een bandje te horen met wij ondervinden hinder en nu krijg je te horen dat ze gesloten zijn!!! Door jullie moet ik nu extra kosten maken! Heen en weer met de taxi opnieuw een afspraak moeten inplannen alsof mijn tijd en die van mijn garage niks waard is! Als ik minder dan 1 ster had kunnen geven dan had ik dat gedaan!
Heel vreemd dat er wordt beweerd dat de expertise van Dekra op een gesloten locatie is geweest en mijn voertuig niet heeft kunnen waarnemen. Terwijl mijn auto op de oprit! Zichtbaar bij aankomen rijden! van de garage staat EN de garage OPEN is!
Slecht bedrijf, mega slechte communicatie
Auto staat bij schadebedrijf. Word ik gebeld door dekra, dat ze niet geloven wat en gebeurd is en niet overeenkomt met de schade die er is. Ik laat het laat repareren (door privé omstandigheden) dit is gecommuniceerd met Allianz, en daar moet dekra alle bewijs van hebben en ook de foto met de schade op de dag dat t gebeurd is. want de schade leek te vers.
Tot op heden nog geen contact gehad, telefoon nemen ze niet op. Heb het schadebedrijf moeten bellen hoe de stand van zaken was. Die wachten op hun conclusie voordat ze iets mogen doen aan de auto.
Mijn ervaring met Dekra Expertise was…
Mijn ervaring met Dekra Expertise was teleurstellend. Een medewerker kwam langs om mijn situatie te beoordelen, maar ik voelde me niet goed geholpen. De bevindingen die ik ontving, zoals het advies om zelf het stuur terug te tikken en de suggestie dat de reparatiekosten minimaal zouden zijn heel veel 2e hands te verkrijgen was kwamen niet overeen met wat ik had verwacht. Dit gaf me het gevoel dat ik niet serieus werd genomen. Ik hoop dat Dekra hun service verbetert en hun klanten beter ondersteunt in de toekomst.
Partijdig, onprofessioneel en waardeloos
Als je met een schadeclaim bij je verzekeraar verwikkeld bent en Dekra is de ‘schade expert’ die ze inschakelen, dat weet je 100% zeker dat ze er alles aan doen om de boel te traineren, vertragen, frustreren en verpesten. Hun enige doel is om de schade zo laag mogelijk in te schatten en elke aansprakelijkheid af te wijzen, om zo de kosten voor hun klant (de verzekeraar) zo laag mogelijk te houden. Ze schuwen daarbij niet voor feitelijke onwaarheden, bedrog en partijdigheid. Een volstrekt onprofessionele partij. Het ‘schaderapport’ hoef je echt niet op te wachten, kan direct de prullenbak in. Doe je zelf een plezier en weiger elke vorm van samenwerking met dit tuig, zoek een eigen expert om de schade vast te stellen.
Heel slecht bedijf,eigenlijk Wilde ik O…
Heel slecht bedijf,eigenlijk Wilde ik O ster .Expert belde mij en toen ik terugbeld kreeg ik voicemali .ik wacht hele week en belde bijna elke dag,krijg ik alleen maar voicemail.ik belde het nummer van Dekra heel lang moet ik wachten en eindelijk mevrouw gesproken en Zij zei dat zij geen garantie wanneer de expert mij bellen…Waardeloos!
Wat aan drama organisatie
Wat aan drama organisatie. Geen enkele terugkoppeling, geen informatie. Wel even €150,- betalen voor een rapportje van 2 kantjes. Je bent aan de goden overgeleverd. Kansloos. Blijf er weg !!!!
dekra schadeletsel gebeld
dekra schadeletsel gebeld,
MIJN AANHOUDENDE LETSELKLACHTEN SPEELT 3 JAAR LANG EN RIJGT GEEN JUISTE ZORG BEGELEIDING EN OF REVELIDATIE.
HOE HARD IK OOK MIJN BEST DOE. IK KOM ER ECHTER NIET UIT. IK RAAK BINNENKORT MIJN HYPOTHEEKHUIS KWIJT EN AL MIJN ZAKELIJK NETWERK VERDWIJNT VOORGOED WEG.
WAAROM WERKT DEKRA VERZEKERAAR TEGEN ?
ALLES STAAT DUIDELIJK OP CONTRACT DAT IK GOED VERZEKERING AFGESLOTEN HEBT.
BEN WEL VERZEKERD TOT 2,4 MILJOEN AAN LETSELSCHADE. TEGENPARTIJ GEEFT TOE BIJ DAT ONGELUK INCIDENT.
HOE HARD IK OOK MIJN BEST DOE, OM AAN WERK TE GAAN. FYSIEK AANHOUDENDE LETSELKLACHTEN SPELEN DAGELIJKS ZIJN ROL.
BEN NIET DE BAAS OBER MIJN AANHOUDENDE LETSELKLACHTEN HETGEEN DAT IK NIET KAN WERKEN. SLAPEN DAGELIJKS SLECHT.
HUISARTS WEET GEEN ONRAAD MET MIJ.
ARBEIDS COACH ZEGT BIZAR.
ADVOCAAT DOET ZIJNN BEST.
2 CONCEPT VERSLAG OPGEMAAKT'
EN NU MOET IK 5 MAANDEN ZONDER VOORSCHOT MET ZONDER BEHANDELING LEVEN.
EN DAN WACHTEND AF OP EEN VERVOLG KOMENDE EXPERTISE DAT DUURT 5 MAANDEN.
DUS 5 MAANDEN LANG MOET IK MET PIJN CREPEREN.
TOTAAL RESPECTLOOS !!!!
DEKRA Claim seit Wochen Tel nicht erreichbar
DEKRA Claim seit Wochen Tel. Nicht erreichbar.
Auch über DEKRA Stuttgart nicht möglich.
Sprach einen Mitarbeiter der DEKRA auf die schlechten Rezessionen von DEKRA Claim an
Die Antwort: Diese Leute haben alle keine Ahnung von der Materie
MEINE Antwort. In meiner Verantwortung würde es heute noch eine Entlassung geben
Meine Meinung DEKRA ist zu gross geworden.
0Pkt
Dejra is een onbetrouwbare partij,blijf er ver vandaan.…
Voor een autokeuring bij Dekra gekomen op verzoek van kopende partij,zeer onsympathiek ontvangen bij Dekra in Uden,erg onpersoonlijk,de auto hebben ze finaal afgekraakt, aangezien deze auto altijd door een beheerste persoon bereden is,volgens Dekra was de subframe geheel doorgeroest..en dan de proefrit die de keurmeester deed,na de rit motorstoring,en ABS storing,wat blijkt de keurmeester heeft even genoten met de proefrit van die hoog vermogen auto,en heeft hem helemaal over zijn toeren gejaagd,Dekra is een ZEER onbetrouwbare partij,ben vervolgens naar de dealer gegaan,en blijkt dat na deskundig onderzoek,dat de auto geheel in topconditie is, voor mij is duidelijk,dat Dekra een onbetrouwbare organisatie is.
Zorg dat je nooit iets te maken krijgt…
Zorg dat je nooit iets te maken krijgt met deze firma. Wat een ongelooflijke amateuristische bende. Deze firma doet ALLES om slachtoffers nog verder te benadelen. Zeer gebrekkige communicatie, zeer slecht bereikbaar, onvoldoende kennis.
Een Tesla achterbumper laten spuiten…
Een Tesla achterbumper laten spuiten welke niet eens helemaal gespoten hoefde te worden. Toch is deze helemaal gespoten....? 45 min gedaan over de LINKER reflector verwijderen en monteren. 45 min gedaan over de RECHTER reflector. 1,5 uur gedaan over twee reflectortjes wat ieder normalieter 2 min werk kost, demonteren en monteren! Als klapper op de vuurpijl; een sierlijst demonteren en monteren?; Een Tesla model 3 achterbumer heeft helemaal geen sierlijst! Dat hele expertise rapport kan de prullenbak in.
Liever 0 sterren
Liever 0 sterren.
Dekra kwam schade aan auto beoordelen dat door een storm op 6 jan 2025 veroorzaakt was. Ik ben Allrisk verzekert. Stormschade kost geen schade vrije jaren.
Ik had een pit in voorruit door de hagel. Ook had ik een pit in kofferbak door een kastanje dit was op zonnige dag en niks met storm te maken. Op 23 dec 2024 was een vrouw in mijn achterkant gereden bij rood stoplixht. Dus schade formulier. Alles gemeld en naar garage. Ruitschade door storm en achterkant door andere bestuurder en pit koffebakdeur.
Dekra moest beoordelen: de pit in ruit is door een steen (wat daadwerkelijk echt dior storm/hagel kwam. De pit in kofferbak word wel onder storm gedaan (Wat daadwerrkelijk zonnige dag was en een kastanje uit boom) ze hebben de kofferbak pit als storm gedaan want ik had al schade van de andere auto aan bumper. Die kant moest toxh vervangen worden. Dus nemen we dat kleine pitje mee. Goedkoop!
Mijn voorruit was gewoon storm. Maar ik heb verwarming in voorruit en nieuwe voorruit kost 2500euro. Vandaar dat ze gesn storm doen kost teveel geld voor verzekeraar. Maar de pit achter moest toch al gedaan worden vanwege eerdere schade door aanrijding achterkant.
Kortom: dekra snapt er niks van. De expert is geen expert. Lukraak wat gedaan. Iets wat door storm komt is geen storm. Iets wat niet door storm komt is storm. Ik zou de inspecteur op herscholing sturen.
Dekra is puur in het leven gebracht om de grote oplichters van verzekeraars te steunen om hun kosten te dekken. Want de expert die mijn auto heeft gedaan. Is een onbekwame onbenul.
Ik heb 2x rapport opgevraagt met hoe de inspecteur er tot gekomen is. Nooit wat gekregen. Zegt genoeg. Grote oplichters.!! Want ik wil aangifte doen tegen deze grote oplichterij! Ik heb dit van meerdere gehoord. Dat dekra de grote kosten afkeurt etc volgens mij krijgen ze comissie als ze iets afkeuren. Het is gewoon een verdienmodel!
Ik heb nu 5 schadejaren verloren voor een stormschade (wat geen wchadejaren kost) maar niet als stormschade word gerekent. En een andere bestuurder die mijn achterkant raakt. En mijn voorruit nog steeds nie gerepareerd.
Zodra je garage gaat en hoort inspecteur moet komen vraag dan welke bedrijf. Als je Dekra hoort. Wees erbij en test de inspecteur, want die valt geheid door de mand! Of vraag een extra inspecteur naas dekra. Dan zie je dat die van dekra totaal onbekwaam zijn!
Dekra bevindt zich in een machtspositie…
Dekra bevindt zich in een machtspositie en reageert dus nergens op terwijl het klachten regent.
Ik heb vele reviews gelezen en heb geconstateerd dat de meeste klachten overeenkomen.
Tijd voor actiie dus en met mede gedupeerden verhaal gaan halen bij dit ondeskundige bedrijf.
Ik krijg het idee dat dekra is opgezet door verzekeraars om zo hun kosten te drukken.
DEKRA reageer nu eindelijk op de vele klachten en los het op!!!
Saftladen
Das ist der letzte Saftladen. Wurden vom "Büro Grüne Versicherungskarte" dorthin verwiesen wegen einem Schaden mit einem französischen Unfallgegener in Spanien. Rückmeldungen von dort kommen in der Regel erst nach mehreren Wochen und aktuell fehlt seit >3 Monaten jegliche Rückmeldung obwohl die Sachlage klar ist. Insgesamt ist der Schaden seit >9 Monaten in Bearbeitung.
Wauw, zo slecht!
Wauw, wat een flutbedrijf. Ze nemen een hele dag om te komen voor schade kijken, geen afspraak. Kun je thuisblijven. En nee, de 'schadedeskundige' kan s'ochtends niet bellen wanneer hij komt. Schandalig en hopelijk gaan ze snel failliet. Wist niet wat ik hoorde. Kan ik ook nul sterren geven??
Het zijn prutsers
Het zijn prutsers. Een expert die geen kennis heeft van auto's..ze verzinnen letterlijk maar wat bij elkaar. Dhr Verheijen zou een zgn expert moeten zijn? Laat me niet lachen.. ze hebben bij dekra zelfs n vacature open staan om schade expert te worden. Diploma in de automotive is niet eens vereist :)). Hoe durven ze zich dan expert te noemen??? Dit kan allemaal zomaar in dit land. Echt n aanfluiting. En dan dien je n klacht in en wordt dit behandeld door n taxateur?? Die ook nog allerlei onwaarheden verspreidt. Wat is hier nog logisch aan? Opdoeken dit bedrijf en ook de verzekeringen die hiermee zaken doen. Dit doen ze namelijk niet zomaar. Spelen allemaal onder één hoedje. Ook wegblijven bij achmea en interpolis!!!
Twee weken geleden heb ik een afspraak…
Twee weken geleden heb ik een afspraak gemaakt voor een schade-expert om langs te komen op 23 januari. Helaas ging er van alles mis en kwam de schade-expert niet opdagen. Ik heb een nieuwe afspraak gemaakt voor vandaag, 29 januari. Toen ik net belde, moest ik eerst een half uur in de wacht staan. Toen ik eindelijk een medewerkster aan de lijn kreeg, hing ze op en belde niet terug. Bij het terugbellen hoorde ik dat de schade-expert om 09:49 is gekomen, terwijl ik duidelijk heb aangegeven dat jullie om 10:00 open gingen. Dit staat ook op Google vermeld als je het bedrijf zoekt
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。