レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Alt var prikkfritt - fem stjerners - inntil selve leveransen med bil til vÃ¥rt hjem. SjÃ¥fÞren var meget uhÞflig og aggressiv da min kone ikke greide Ã¥ lese mini-skriften der det skulle kvitteres. Hun f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Veldig ustrukturert system med dhl express! Ble avvist fra flere steder ved sending av brev! DÃ¥rlig opplÊring av personale som skal hÃ¥ndtere en ferdig , dyr, frankert konvolutt hos dhl sine innleve... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hver eneste gang jeg har brukt DHL (ikke frivillig da det butikker bestemmer post leveranse), har ikke pakken blitt levert hjem. Hver eneste gang stÃ¥r det at de ikke kunne levere pakken siden ingen e... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Var egentlig fornÞyd med levering og alt helt til de satte igang og sendte purregebyr (??) pÃ¥ "frakt gebyr).. handlet en list til bilen pÃ¥ ebay og betalte som vanlig frakt til dem, men DHL fortsetter... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 59ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Er noe av det vÊrste leveringstjenesten

Er noe av det vÊrste leveringstjenesten jeg har vÊrt borti. Skulle vÊre levert hjemme hos meg for 3 dager siden, men «det var ingen hjemme» noe jeg var. Også bestilte jeg at den skal komme på en leveringspunkt på neste dag. Men de lever vist ikke der på flere dager. JÊvla mÞkk

2024幎8月30日
5぀星のうち5の評䟡

DHL er verdens beste postbud

DHL er for meg verdens beste postbud, jeg har aldri hatt en dårlig opplevelse med DHL. Jeg ser mange negative anmeldelser rettet mot DHL og det var forblÞffende for meg å lese. DHL har vÊrt både hurtige, og svÊrt hyggelige ved leveranse. Skulle Þnske DHL var standard for alle sendinger.

2024幎8月29日
5぀星のうち1の評䟡

Er det sÃ¥ jÊÊÊvlig vanskelig Ã¥ levere

Er det så jÊÊÊvlig vanskelog å levere den pakken? DHL har levert og det gikk ikke å levere 4 ganger, fordi jeg ikke er hjemme, men hvorfor kanke de bare legge pakken utfor dÞren når det står instrukser!!!!!!!!!!! så jÊvlig irriterende, hadde ikke dette problemet i BodÞ, men i Bergen suger dhl

2024幎8月29日

pakke spårlÞst borte

bestilt dekk som sku ha kommet fÞrrige uke... siste sporing er at dekkene ble sendt fra oslo den 24... i går sku de tydligen ha blitt sendt fra trondheim... men i dag er dekkene verken sendt fra trondheim og går tydligen ikke å spore... dritt firma !!

2024幎7月24日
5぀星のうち1の評䟡

Hvorfor lett når det kan gjÞres vanskelig!

Ved tidligere DHL-leveringer har sjåfÞren alltid ringt litt i forkant, men ikke denne gangen. Fikk melding om at det var forsÞkt levert, noe jeg tviler på.
Ringte umiddelbart kundeservice og spurte om de kunne kontakte sjåfÞren, men det kunne de ikke. De kunne derimot be om ny levering på mandag og da be sjåfÞren ringe. Men det kunne ha altså ikke i dag. Dette er strykkarakter på kundeservice.

2024幎7月19日
5぀星のうち1の評䟡

De sier de har prÞvd Ã¥ levere hjemme

De sier de har prÞvd å levere hjemme hos meg, men det har de absolutt ikke gjort noe forsÞk på. Jeg var hjemme hele den dagen de angivelig skulle levere og jeg så hverken bil, ansatt eller leveranse. Måtte hente den blytunge pakken selv. Håper de skjerper seg, gidder ikke å bestille fra noen som bruker dem som leverandÞr mer. Det er nok av seriÞse leverandÞrer som posten, Bring e.l.

2024幎6月28日

WORST SERVICE EVER

WORST SERVICE EVER. You really need to fire your couriers. They only deliver all the packages to official drop out points and they do not go to houses. They sent a email that they have been to my house mean while i was in house all day and no one came. Their work should end at 18:00 but they are finished at 16 already. Clearly they don’t even bother to go to someones house. They are lazy and just wanna finish their work asap. Paid for fast delivery for nothing.

2024幎7月1日

Helt patetisk service

Helt patetisk service. Som med mange andre personer hevdet kureren å ha forsÞkt å levere hjem, en absolutt lÞgn, jeg var hjemme hele dagen. Ingen melding mottatt om hvor pakken var, jeg måtte jage den på egen hånd. Dette selskapet har ingen fÞlelse av plikt, stolthet eller ansvarsbevissthet.

2024幎6月28日
5぀星のうち1の評䟡

Vi ventet pÃ¥ et fÞrekort i posten som

Vi ventet på et fÞrekort i posten som uheldigvis kom dagen etter at vi hadde drat. Vi fikk noen til å plukke opp fÊrekortet og vi bestilte henting med DHL. Opphentingen gikk bra, men når de skulle levere sat vi å ventet. I spania er alle leiligheter låst bakk gjÊrder, men det hva klart merket vilken ringekloke du skule ringe på og hadde fåt beskjed om å ringe på tlf. Når ikke gider å ringe på eller ringe på TLF, for så å påstå at de har prÞvd å levere, så er det tjenesteforsÞmelse. Et forsÞk er ikke et forsÞk fÞr de har prÞvd å komme i kontakt med kunden på minst 1 av alternativene, helst bege.

2024幎6月24日

Budet ‘forsÞker’ levering 2 dager på

Budet ‘forsÞker’ levering 2 dager pÃ¥ rad, ingen tegn til vedkommende, ingen melding, ingen sms/anrop, heller ikke sett noen utenfor ved ‘leveringstidspunkt’.. mistenker lathet og at de bare trykker ‘har forsÞkt levert kunde ikke hjemme’.

Siste gang med DHL:)

2024幎6月18日
5぀星のうち1の評䟡

Helt sjokk, aldri bestill noe med dem

Krever alt for mange personlig detaljer (må laste inn personlig nummer/bilder av passport etter de har levert pakken).
Veldlig dyre toll, gir ingen forklaringer på toll/moms når man spÞrr.
Man har veldig kort tid å betale (2 dager), mens de aldri svarer tilbake til email.
ForsÞker å ringe deg til og med 20 ganger i lÞpet av 5 minutter.

Helt sjokk! Skal aldri bestille lenge med dem!

2024幎6月19日
5぀星のうち1の評䟡

Budet la på telefonen med en gang da

Budet la på telefonen med en gang da jeg skulle svare, og ringte meg ikke tilbake. De kom heller ikke hjem for å se om jeg var der. Derfor ble pakken sendt til en butikk. Jeg ringte kundeservice, og ble mÞtt av en uhÞflig dame som ikke ba om unnskyldning for det som hadde skjedd. Hun sa bare at budet ikke hadde tid. Hvorfor ha budtjenester hvis de ikke gjÞr jobben sin ordentlig? Og når man ringer for å klage, bÞr det tas grep, ikke bli snakket til på en uhÞflig måte som denne damen gjorde.

2024幎6月17日

Styr unna!

Budet sa han skulle levere pakken i postkassen fra avis, da jeg ikke var hjemme. Jeg fikk ikke varsel på forhånd når pakken skulle leveres. Da jeg kom hjem var det ingen pakke der, og denne postkassen har jeg brukt til pakker i mange år uten problemer.

2024幎6月14日
5぀星のうち2の評䟡

DHL is deceitful in its tracking reports, presumably to improve their image.

I ordered an item from Denmark and DHL was the carrier. I attach their redacted tracking summary, which shows that the package sat from the 16th to the 30th of May 2024 in one or more of their terminals in Oslo. It then magically appeared as "Delivered" 600 km north near Trondheim, also on the 30th by surface mail. The truth is that the package was finally actually delivered on June 5th, almost 4 weeks after they first picked it up. It cost me a useless day of searching local post offices on the 30th, when the package was actually still in Oslo. They could at least tell the truth as to the whereabouts of a package. I see that I am by no means the first to waste time searching for packages that are nowhere to be found.

2024幎6月5日
5぀星のうち1の評䟡

PrÞver DHL-sjåfÞrer i det hele tatt?

Ekspresslevering av kostbar pakke: SjåfÞr ringte aldri på ringeklokke, og tok heller ikke kontakt på mobil - noe han fra kundeservice sa de ikke måtte gjÞre.
Fint om man kan få varsel fÞr de kommer slik at man kan stå ute å se om de i det hele tatt er i nÊrheten. Pleier å hente pakker fra DHL på servicepunk da de aldri ser ut til å komme på dÞra, men dette er en viktig pakke som jeg ikke Þnsker skal slenge rundt på det lokale servicepunktet. Også utrolig dumt at sjåfÞrene ikke kan kontaktes av kundeservice, og at om man fortsatt Þnsker pakke på dÞra så var fÞrste mulighet dagen etterpå - noe de sikkert ikke klarer uansett...Dette er ikke fÞrste gangen jeg prÞver å motta viktig pakke fra DHL med ingen spor av sjåfÞren.

Bor i blokk med 2 innganger, men inngangene er tydelig markert som f.eks. "A" og "B", og de er rett ovenfor hverandre. I min inngang bor det bare 3 andre, og navn + ringeklokke-nummer står også rett ovenfor selve ringeklokka. Virker ikke som sjåfÞrene i det hele tatt prÞver. Rart at DHL ikke prÞver å fikse dette.

Da jeg sist skulle motta en kostbar pakke bodde jeg i hus. Mottok også på den tiden at levering hadde vÊrt forsÞkt, men kunne ikke utfÞres. Jeg satt da i stua ved inngangspartiet som har full utsikt til eiendommens dÞr/gårdsplass/innkjÞring.

2024幎6月5日

Helt elendig

Helt elendig
Aldri opplevd så dårlig service som med Dhl. Skjedd kanskje 10 ganger nå at de skal levere hjem, men ikke gidder å gjÞre det. Ender alltid opp med å måtte endre til å få pakken til utleveringssted og dermed vente flere dager.. HVER GANG. De ringer ikke engang og spÞr de bare gidder ikke å gjÞre jobben sin

2024幎5月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ