A very easy to use phone for us Seniors, you can have a nice front screen with all your Favourite Apps. Nice bigger keyboard if required. Settings are easy to follow. I am hoping the Charging Cradle f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Doro leva 30 Purchased as didn't want a smartphone anymore. The doro l30 is amazing always has signal .very long battery life.easy to use.crystal clear calling.quick charging. Great all round basic... ãã£ãšèŠã
I am writing to express my deep disappointment regarding a pending refund for a phone case I ordered. Although I cancelled the order and never collected the item, I have been waiting for over a... ãã£ãšèŠã
Köpte en telefon till min gamla mamma som haft en stroke. Enkel och bra manual och anvÀndarvÀnlig. Hon har efter trÀning kunnat ringa mig. Vill skicka med att hon gÀrna vill trycka pÃ¥ namnen, inte kna... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
UpptÀck våra smartphones, telefoner och tjÀnster anpassade för Àldre. Lika enkla som trygga att anvÀnda. Doro har över 50 års erfarenhet av att utveckla produkter och tjÀnster sÀrskilt avsedda för seniorer. Vi Àr dÀrför synnerligen medvetna om de svårigheter Àldre stöter på vid anvÀndning av teknik, men också hur stor hjÀlp och glÀdje de kan ha av den. Vid det hÀr laget har vi sålt nÀra 30 miljoner seniortelefoner via vårt omfattande nÀtverk med ledande mobiloperatörer, återförsÀljare och specialister och har byggt upp ett stort förtroende hos såvÀl seniorer och deras anhöriga. De vet att de får anvÀndarvÀnliga, tillgÀngliga och pålitliga produkter nÀr de vÀljer Doro. Doro Àr ett premium-varumÀrke för seniorer med klassiska funktionsrika produkter som Àr perfekta för vår Àldre befolkning som vill ha vÀrde för sina pengar. Vi kommer givetvis att fortsÀtta arbetet för att stÀrka vår ledande position nÀr det gÀller mobila enheter för seniorer, men Doro kommer också att utnyttja sin klassiska teknik och omfattande kunskap för att utvidga sitt sortiment med seniorinriktade produkter och tjÀnster för att ta klivet in i nya innovativa kategorier och portföljer. Expansionsplanen innebÀr också att Doro framöver också kommer att inrikta sig på senioranpassad teknik för hemunderhållning, smarta hem, övervakning av vitaltecken och kommunikationshjÀlpmedel. Vi kommer också att vidareutveckla våra lÀttillgÀngliga sÀkerhetstjÀnster som exempelvis Response by Doro. Doro kommer att fortsÀtta sitt arbete med att ta fram pålitliga produkter och tjÀnster skrÀddarsydda för seniorer och vidareutveckla vårt redan vÀlkÀnda och distinkta varumÀrke. Vi kommer inte bara att göra vår breddade portfölj mer tilltalande, utan samtidigt förstÀrka de befintliga mobilprodukternas attraktionskraft.
Fullt nöjd eller pengarna tillbaka
14 dagars returrÀtt.
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
J'ai un DOROLEVA E10
J'ai un DOROLEVA E10, il consomme beaucoup de batterie pour une utilisation sans internet, il me sert seulement à téléphoner. Je ne comprends pas pourquoi il a la 4G. Grosse déception je vais le revendre.

Doro AB ããã®åç
satisfait aprÚs paramétrage par une personne compétente
doro a10 aprÚs le paramétrage par une personne compétente, je suis satisfait.
autrement s'aurait été compliqué pour moi!

Doro AB ããã®åç
Es hat alles sehr gut geklappt
Es hat alles sehr gut geklappt. Jederzeit gerne wieder.

Ãcoute , efficacité .
Ãcoute , compréhension , courtoisie , conseils , réactivité , efficacité , voilà ce qui subsiste des rapports techniques et commerciaux avec cette société .

Doro AB ããã®åç
LÀtt att bestÀlla men dÃ¥ligt medâŠ
LÀtt att bestÀlla men dåligt med leveransbesked.
Telefonen Àr ganska lÀtt att anvÀnda för en som aldrig har haft mobil förut.

Doro AB ããã®åç
Att den nya telefonen fungerade exaktâŠ
Att den nya telefonen fungerade exakt som den gamla!

Doro AB ããã®åç
Bon produit, utilisable sans compte Gmail
Bon produit, d'apparence robuste. Ne vous précipitez pas pour connecter votre compte Gmail puisqu'il est possible d'installer F-Droid le catalogue installable d'applications libres et à code source ouvert pour la plateforme Android à partir du navigateur.

Chargeur à induction parfait
Chargeur à induction parfait, plus facile à utilser pour une personne âgée, qu'un chargeur classique. Envoi trÚs rapide. Parfait.

Från Iphone till Doro för seniorer
FrÃ¥n Iphone till Doro för seniorer. Jag köpte en Doro till min seniore man för att han skulle fÃ¥ det lÀttare med âalla knapparâ. Det funkar inte helt bra men jag hÃ¥ller mina lektioner med honom. Men att byta display Àr inte helt lÀtt för ngn.

Doro AB ããã®åç
produit qui me satisfait ,je vais le garder
produit qui me satisfait ,mais je trouve qu'il ne tient pas trés longtemps la charge par rapport au samsung que j'avais avant,au niveau taille de l'appareil il me va trés bien

Doro AB ããã®åç
Doro's customer services are the best IâŠ
Doro's customer services are the best I have ever dealt with; they reply so promptly and have always solved any problems I have had.

Batterie
La batterie se vide de 10 à 15% en quelques heures même si on n'utilise pas le téléphone. Le vendeur de chez Orange me dit que c'est parce que la 4G consomme davantage et que je n'éteins pas le téléphone. J'aimerais qu'il m'explique à quoi sert un téléphone éteint. Tout cela n'est que fichaise pour vendre.

Facile à utiliser.
Livraison rapide.
Appareil non encore offert mais ce téléphone semble correspondre à mes attentes.
Semble facile d'utilisation.
Les boutons d'appel situés en bas sont vraiment un plus pour une personne âgée, non habituée aux smartphones .

Doro AB ããã®åç
Article reçu dans les temps
Article reçu dans les temps, tout est parfait. Cependant, je ne peux pas donner mon avis sur le produit car câest pour une prochain cadeau dâanniversaire.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹