A very easy to use phone for us Seniors, you can have a nice front screen with all your Favourite Apps. Nice bigger keyboard if required. Settings are easy to follow. I am hoping the Charging Cradle f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Doro leva 30 Purchased as didn't want a smartphone anymore. The doro l30 is amazing always has signal .very long battery life.easy to use.crystal clear calling.quick charging. Great all round basic... ãã£ãšèŠã
I am writing to express my deep disappointment regarding a pending refund for a phone case I ordered. Although I cancelled the order and never collected the item, I have been waiting for over a... ãã£ãšèŠã
Köpte en telefon till min gamla mamma som haft en stroke. Enkel och bra manual och anvÀndarvÀnlig. Hon har efter trÀning kunnat ringa mig. Vill skicka med att hon gÀrna vill trycka pÃ¥ namnen, inte kna... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
UpptÀck våra smartphones, telefoner och tjÀnster anpassade för Àldre. Lika enkla som trygga att anvÀnda. Doro har över 50 års erfarenhet av att utveckla produkter och tjÀnster sÀrskilt avsedda för seniorer. Vi Àr dÀrför synnerligen medvetna om de svårigheter Àldre stöter på vid anvÀndning av teknik, men också hur stor hjÀlp och glÀdje de kan ha av den. Vid det hÀr laget har vi sålt nÀra 30 miljoner seniortelefoner via vårt omfattande nÀtverk med ledande mobiloperatörer, återförsÀljare och specialister och har byggt upp ett stort förtroende hos såvÀl seniorer och deras anhöriga. De vet att de får anvÀndarvÀnliga, tillgÀngliga och pålitliga produkter nÀr de vÀljer Doro. Doro Àr ett premium-varumÀrke för seniorer med klassiska funktionsrika produkter som Àr perfekta för vår Àldre befolkning som vill ha vÀrde för sina pengar. Vi kommer givetvis att fortsÀtta arbetet för att stÀrka vår ledande position nÀr det gÀller mobila enheter för seniorer, men Doro kommer också att utnyttja sin klassiska teknik och omfattande kunskap för att utvidga sitt sortiment med seniorinriktade produkter och tjÀnster för att ta klivet in i nya innovativa kategorier och portföljer. Expansionsplanen innebÀr också att Doro framöver också kommer att inrikta sig på senioranpassad teknik för hemunderhållning, smarta hem, övervakning av vitaltecken och kommunikationshjÀlpmedel. Vi kommer också att vidareutveckla våra lÀttillgÀngliga sÀkerhetstjÀnster som exempelvis Response by Doro. Doro kommer att fortsÀtta sitt arbete med att ta fram pålitliga produkter och tjÀnster skrÀddarsydda för seniorer och vidareutveckla vårt redan vÀlkÀnda och distinkta varumÀrke. Vi kommer inte bara att göra vår breddade portfölj mer tilltalande, utan samtidigt förstÀrka de befintliga mobilprodukternas attraktionskraft.
Fullt nöjd eller pengarna tillbaka
14 dagars returrÀtt.
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Doro AB ããã®åç
Det var lite svÃ¥rt att veta nÀrâŠ
Det var lite svårt att veta nÀr paketet skulle hÀmtas.. jag fick gå in på ups .. det var svårt att se nÀr den var framme.. jag gick till upphÀmtningstÀllet för att se om den kommit..
och då var den på vÀg att skickas tillbaka redan.. så tur att jag fick dit för att fråga om den kommit..

Doro AB ããã®åç
Snabb leverans Àn sÃ¥ lÀnge funkar detâŠ
Snabb leverans Àn så lÀnge funkar det åt min mamma 89år

Doro AB ããã®åç
siis liittymÀ tuli ilman pin koodia pukâŠ
siis liittymÀ tuli ilman pin koodia puk koodia ja jne. EikÀ mitÀÀn tietoja. Kun ihmettelin vÀitettiin ensin ettÀolen vÀÀrÀssÀ...

Doro AB ããã®åç
La préparation du colis a été rapide
La préparation du colis a été rapide, sauf, qu'il à fallu que j'appelle le service Doro. Car livraison prévue le mardi et colis reçu que le mercredi. Tout à été Ok pour Doro...sauf que certains livreurs exagÚre. Mais bon le principal c'est que j'ai reçu mon colis. Joyeuses fêtes !

Doro AB ããã®åç
je n'ai toujours pas reçu ma factureâŠ
je n'ai toujours pas reçu ma facture aprÚs plusieurs demande

Ma mÚre avait lâancien modÚle en 2G
Ma mÚre avait lâancien modÚle en version 2G, elle porte des appareils auditifs, et les enlevait toujours quant elle recevait un appel.
Maintenant avec ce nouveau modÚle de chez Doro, elle nâenleve plus ces appareils auditifs.
Je regrette seulement que le transformateur et la base qui permettent une charge facile ne soient pas fournis dans le carton qui contient le téléphone portable lâors de lâachat !
Il mâavait donc fallut lâacheter séparément !
Ce téléphone est formidable pour ma maman qui a 92 ans !

Prendre mon temps
C'est mon premier Smartphone il me faut un peu de temps pour m'y habituer. Les fonctions sont simples a utiliser et trÚs claires.

Pour Senior
Pour mon papa de 92 ans c'est trÚs bien
Simple + efficacité + fiabilité réseaux

JÀttebra, men....
Bra telefoner för Àldre som inte kan ha smarttelefon. Ãnskat att det pÃ¥ nÀtet skulle vara lÀttare att jÀmföra skillnader mellan olika modellers funktioner, tex i tabellform.

Service client au top
Ãchanges faciles, sympathiques et efficaces avec les conseillers du service clients. Je suis trÚs satisfait et je nâhésiterai pas à recommander.

The Doro 8100 update on previous review..delivered is asâŠ
UPDATE! Doro Manager responded to my review with pertinent explanations. We are now up and running AND I managed to complete the form for extension guarantee....The Doro 8100 delivered is as described. I had to help the owner of the phone. I had placed the order. I wish I had fully understood that the alert button does not call the person designated (me) for a chat, using it like a short cut dialling. That is not the case! It is only to help me to remotely change settings etc. Personally, I will never use that feature, as I can be nearby, it might be OK for savvy family who can't get to their elderly relative. I ensured I safely kept the digital receipt but wish I had not thrown away the packaging after a few days, during which I guided the new owner and tested the phone... after such time, I wanted to sign in for extended guarantee but the indispensable reference was on the carton wrap. So our phone cannot be under guarantee for 3 years as advertised.

Rapidité et efficacité
Le conseiller que j'ai eu au téléphone a répondu rapidement à mes interrogations.
Il en a été de même lorsque j'ai eu par la suite une
conseillÚre.

Doro AB ããã®åç
Fin fÀrg (röd) och stora knappar
Fin fÀrg (röd) och stora knappar, bra om man har lite dålig syn.
Smidig för en 83åring att förstå sig på

Kontakt und Kommunikation beimâŠ
Kontakt und Kommunikation beim Versandproblem war gut.

Betalade en vara för 19 dagar sedan somâŠ
Betalade en vara för 19 dagar sedan som inte kunde levereras, pengarna har Ànnu inte kommit tillbaka

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹